Zamknięty przez: Asia i Basia Sro 04 Mar, 2015 13:29 |
JACEK, AGATKA adopcja i Marzka cz. I |
Autor |
Wiadomość |
madziaa

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 05 Maj 2010 Posty: 2721 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Wto 29 Lip, 2014 07:23
|
|
|
Przystojniak z Jacka |
|
 |
marzanna67999

|
Wysłany: Sob 02 Sie, 2014 21:30
|
|
|
Jacek dzisiaj się wprosił na ślub
Kościół mamy blisko domu i gdy wyszliśmy na spacer akurat przed kościołem stała para młodych i gości. A ten od razu w sam środek gości wlazł, prosto do pana młodego, zaczął merdać ogononem i szczekać. Ale się wszyscy ubawili, uwiecznili go na kamerze i na zjęciach. Pan młody- Niemiec notabene zaczął go głaskać, panna młoda w białej sukni a w środku Jacek. Cudny widok A śmiali się wszyscy.....
Zresztą Jacek już tak ma. Gdy idziemy na spacer do parku i siedzą grupki młodziezy na ławkach , do każdej grupy włazi od razu w sam środek, nachapie się głasków i idziemy dalej. Taki ci już on, że musi musi zawsze w sam środek wejść i być w centrum zainteresowania |
_________________ Marzanna, Jacek i Agatka
 |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sob 02 Sie, 2014 21:56
|
|
|
a myślałam, że tak mają dziewczynki
a tu proszę
Jacek, będziemy śledzić, może go gdzieś wypatrzymy na fejsie |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
jabluszko520

|
|
|
|
 |
Neit

|
Wysłany: Nie 03 Sie, 2014 08:43
|
|
|
Bo Jacusie to fajne chłopaki są Wiem coś na ten temat, bo mój mąż Jacek Przecież za niefajnego bym nie wyszła |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

|
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
|
Wysłany: Nie 03 Sie, 2014 18:45
|
|
|
Jacuś- superowy chłopak z ciebie Skarbulku Buziolki od ciotki Grażyny w nochalka i lizuski od bandy leniuchów |
_________________ www.leniuch.com - to na razie stronka tylko Leniuszka
 |
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Nie 03 Sie, 2014 19:31
|
|
|
Wie chłopak, jak się wylansować
Zobaczycie, za dwa lata będzie gwiazdą kina! |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
marzanna67999

|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 2014 15:32 Witamy Agatkę (Flapę) w rodzinie :)
|
|
|
O wcześniejszych losach bassetki można poczytać w temacie
Flipa i Flapa w Schronisku w Zielonej Górze
edycja Miła od Gucia
`````````````````````````````````
Dzisiaj jest wielki dzień. Witamy nowego członka rodziny Agatkę (Flapę). Agatka przebywała w schronisku w Zielonej Górze i wszystkim pracownikom, wolontariuszom - ludziom wielkiego serca bardzo dziękujemy za opiekę
Agatka podróż zniosła bardzo spokojnie. Lubi jeździć samochodem. Nie ma choroby lokomocyjnej. Po drodze od razu zajechaliśmy do weterynarza, gdyż nie można było odczytać czipa. Została zaczipowana po raz kolejny i konieczne było czyszczenie uszy, gdyż wdarł się stan zapalny. Dostała antybiotyk i maść do uszu przez 5 dni. U weterynarza rewelacja. Poddawała się wszystkim zabiegom, musiałam ją jedynie przytulać. Mam wrażenie że zaufała mi od pierwszej chwili.
W domku również bez problemu. Od razu chyba wiedziała, że to jej domek na zawsze i że jest to jej miejsce na ziemi. Pokazałam jej gdzie jest jej miejsce - czyli łóżko :shock: ale bardzo szybko załapała. Nie załatwiła się do tej pory w domku, czyli chyba ...... ale nie zapeszajmy Od razu przywłaszczyła sobie przysmaki Jacka i zabrała się za gryzienie kosteczek
Powiem tak: chodzi za mną krok w krok, domaga się ciągle głasków, nie odstępuje mnie. Powiedziałabym nawet, że to nie Jacek jest zazdrosny o nią tylko ona o Jacka. Jak tylko chcę przytulić Jacka wsadza swój pyszczek aby tylko jej coś nie umsknęło. Ładnie zjadła, nie warczy przy jedzeniu. Podawałam jej z ręki i jadła mi z ręki. Nie zjadła wszystkiego czyli nie jest zachłanna.Jacek spałaszował spokojnie swoje jedzonko.
Teraz leżymy sobie w łóżeczku w trójkę. Jacek po jednej stronie, Agatka po drugiej a ja w środku. Pieski najedzone, odpoczywają tam gdzie ich miejsce - obok mnie na naszym dużym łozu. Puszczają straszne bąki a ja nie wiedzieć czemu czuję się z tego powodu naprawdę szczęśliwa
Pierwszy dzień mamy za sobą. Jutro znowu weterynarz bo musi dostać drugi zastrzyk i antybiotyk. Poza tym planujemy wieczorem kąpiel ale nie przewiduję większych rewelacji z tego powodu.
Czyżby Agatka od razu wiedziała, że to jest jej dom???? Takie właśnie odnoszę wrażenie, tak właśnie czuję Kocham, kocham, kocham te moje psiaki
Bogusia wstawi zdjęcia za co bardzo dziękuję |
_________________ Marzanna, Jacek i Agatka
 |
Ostatnio zmieniony przez Miła od Gucia Wto 09 Wrz, 2014 21:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
owadomorek

|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 2014 15:40
|
|
|
ohohohohoho, a ja mam zdjęcia ale już zostawię Bogusi wybranie zdjęć i wrzucenie
Już po tym, jak siedziała w samochodzie było widać, że "jadę do domu PRZECIEŻ, a bo co się tak patrzysz??"
Fajnie, że wszystko poszło jak trzeba |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 2014 16:58
|
|
|
zapoznanie
ważny moment
Agatka już w pieleszach
i na dywaniku
słodka
``` |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Magdaa

|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 2014 17:01
|
|
|
Jakie wspaniałe wiadomości ,gratuluję decyzji ,podziwiam. Może teraz Jacuś nie będzie tęsknił podczas twojej nieobecności w domu. |
_________________ BASCO, tylko tak straszy
 |
|
|
|
 |
moni

|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 2014 17:16
|
|
|
Super wiadomość.Jacek i Agatka-jak to pięknie brzmi :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: |
_________________ Pozdrawiam wszystkich serdecznie
 |
|
|
|
 |
jabluszko520

|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 2014 17:40
|
|
|
Cudowna wiadomość! Agatka jesteś śliczniutka Marzanna - gratuluję ci z całego serducha nowego członka rodziny :serce:
Ja się z tym wszystkim czuje Jacek? |
_________________ Nie kupuj, adoptuj.
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=5027
 |
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 2014 18:15
|
|
|
Jak ja się ciesze, że Agatka już szczęśliwa i w swoim domku Marzanko- życzę całej Twojej Rodzince samego szczęścia, zdróweczka dużo, dużo, dużo i jeszcze więcej, bo to jest najważniejsze, a reszta... będzie dodatkiem do takiej radości :serce: :serce: :serce: |
_________________ www.leniuch.com - to na razie stronka tylko Leniuszka
 |
|
|
|
 |
|