Bassety z ogłoszeń (OLX, alegratka itp.) |
Autor |
Wiadomość |
zenon-bombalina [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
ania123
Użytkownik nieaktywny

Pomogła: 6 razy Dołączyła: 27 Lut 2010 Posty: 1616 Skąd: Trondheim
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 16:33
|
|
|
znalazlam w necie ze ta babka wystawiala Pyzdre ze Stajennych Progow, moze to ta suka?
ale cos tu jest podejrzanego dla mnie, bo ta sama babka oglasza bassety na innych portalach (tablica np i jakies regionalne), w niektorych miejscach tylko jako 'oddam', i zdjecia psow sa rozne, wiec albo cos tu jest nie tak albo ona faktycznie ma duzo psow do sprzedania\oddania? |
|
|
|
 |
ania123
Użytkownik nieaktywny

|
|
|
|
 |
ania123
Użytkownik nieaktywny

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 16:39
|
|
|
hm myslalam ze ta sunka z 2 ogloszenia ktore wstawil zenon to Pyzdra, ale Pyzdra musi byc z tego miotu co Pengagon (Batus) a oni maja kilka dobrych lat a nie 1.5 roku jak ta z ogloszenia
no ciekawa jestem strasznie o co tu chodzi bo naprawde duzo tych psow ma babka do oddania i sprzedania |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 16:39
|
|
|
no własnie raz sprzedaje raz oddaje ale jakies to bezpłuciowe jak dla mnie i dziwne jak ktoś szuka dobrego domu bo coś się dzieje takiego że musi to raczej inaczej sie do tego podchodzi...... |
|
|
|
 |
lora

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 17:06
|
|
|
Na Tablica.pl są 3 ogłoszenia. Dwa oddam i jedno sprzedam. Do oddania są suki w wieku 6-7 lat, bo te mimo największych osiągnięć, to już się na szczeniaki nie nadają. Do sprzedania jest młoda suka, która jeszcze może być cenna dla hodowcy.
Może ta kobieta likwiduje hodowlę? |
_________________ Kochaj basseta swego, jak siebie samego.
 |
|
|
|
 |
lora

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 17:09
|
|
|
Coś pokręciłam, bo w pierwszym ogłoszeniu to nie ma żadnych konkretnych informacji co jest do oddania tylko:
"Oddam w dobre ręce psa rasy Basset Hound, łagodnego i kulturalnego." |
_________________ Kochaj basseta swego, jak siebie samego.
 |
|
|
|
 |
ania123
Użytkownik nieaktywny

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 17:15
|
|
|
lora wlasnie przy tej 6 letniej suce wlascicielka sama napisala 'moze byc matka'
a chodzi o to tez ze zazwyczaj po psach\nazwisku wlascicielki mozna sprawdzic co to za hodowla, ja szukam i szukam i nic nie moge znalezc |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 17:15
|
|
|
tak to wygląda tylko trzeba by sie ta suką zainteresować zeby nie trafiła do pseudo!!! właśnie rozmawiałem z Panią i nie była zbyt rozmowna - powiedziała tylk oże musi się pozbyć kilku psów, że ma taką sytuację.... |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 17:16
|
|
|
aaaaa wiem najważniejsze czego sie dowiedzialem to że najmlodsza ta co ma 1.5 roku jest po Gladiatorze i po Kajli (import z Czech) moze to wam cos powie???/ |
|
|
|
 |
Joy

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 17:42
|
|
|
zawsze można napisać do p. Kasi od Stajennych Progów w celu dokładnego zidentyfikowania tego psa.. swoją drogą ciekawe czy wie |
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 17:45
|
|
|
Joy napisał/a: | zawsze można napisać do p. Kasi od Stajennych Progów w celu dokładnego zidentyfikowania tego psa.. swoją drogą ciekawe czy wie |
Kasia włascicielka hodowli ze Stajennych Progów wie i z tego co wiem sama szuka bardzo dobrych domów dla tych psów,
a hodowla jest likwidowana z bardzo waznych powodów osobistych :~ |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 17:48
|
|
|
no ok zdarza sie ale moze warto było by spróbować Panią nakłonić do oddania do adopcji tej suczki też w dobre ręce a nie sprzedaży.... |
|
|
|
 |
ania123
Użytkownik nieaktywny

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 17:49
|
|
|
oj
trzymam kciuki w takim razie zeby wszystkie psiaki znalazly dobre domy, super ze hodowczyni pomaga, az sie cieplej robi na sercu jak sie widzi gdy hodowcy dbaja o losy psow ktore wypuscili z hodowli nawet pozniej w ich zyciu, nie tylko do momentu sprzedania! |
|
|
|
 |
|