Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Powitania - Tabsik wita wszystkie inne basseciki :)

djplanet - Wto 23 Paź, 2007 21:06
Temat postu: Tabsik wita wszystkie inne basseciki :)
Witam serdecznie wszystkich klubowiczow od wczoraj zostalem szczesliwym posiadaczem basseta ma 4mc samiec :) pierwszy raz w zyciu mam ta rase wiec sadze ze "seniorzy" w tej rasie pomoga mi jak bede mial jakies klopoty z pieskiem :)
Agata - Wto 23 Paź, 2007 21:17

Witaj :D
djplanet - Sro 24 Paź, 2007 09:20

jak tylko odkupie kabelek od aparatu ktory moj kochany tabsik zjadl na sniadanie to wrzuce jego zdjatka :D
Miła od Gucia - Sro 24 Paź, 2007 12:35

djplanet napisał/a:
jak tylko odkupie kabelek od aparatu ktory moj kochany tabsik zjadl na sniadanie to wrzuce jego zdjatka :D

Już pokazał co potrafi, zaczął od kabelka :lol:
Witaj w gronie. Rozgość się, koniecznie kup nowy kabelek, abyśmy mogli obejrzeć tego małego łobuziaka.

daria_j. - Sro 24 Paź, 2007 20:02

Witam serdecznie!! :thx
I gratuluję doskonałego wyboru :D Ja mam sunię dopiero od miesiąca i chociaż taki "mały", słodki szczeniaczek potrafi dać w kość...to nie sposób go nie pokochać !
Pozdrawiamy i życzę wiele cierpliwości 8)

Asia i Basia - Czw 25 Paź, 2007 07:09

I my serdecznie witamy.
gocha - Czw 25 Paź, 2007 21:56

My również witamy.
tekila - Wto 06 Lis, 2007 15:18

Witam serdecznie ! :thx
Miła od Gucia - Sro 07 Lis, 2007 21:13

Dlaczego się nie odzywasz
Asia i Basia - Sro 07 Lis, 2007 21:59

Pewno absik rabal klawiature :lol: . Dajcie znac jak sobie radzicie z Waszym nowym domownikiem.
djplanet - Wto 13 Lis, 2007 23:17

juz jestemsmy :D nio fakt tabsik zjada wszystko co mu do paszczy wpada musialem nawet kompa przestawic na pieterko na stoliczek bo jak byl na dole to wszystkie kable jego :D jak narazie jest na dobrej drodze wychowania raz mi zabki pokazal ale to byl jego naj wiekszy blad w zycu i juz wiecej tego nie robi :D obecnie mam problem tylko z pozadkami bo brudzi caly dom nie idzie go nauczyc czystosci :)
djplanet - Wto 13 Lis, 2007 23:30

mam z nim klopot bo w sumie do mnie pies czuje respekt po tym jak dostal pozadne lanie za zabki jednak drugim wlasicielem ktory sie nim opiekuje jest siostra no i tutaj jest klopot bo na nia sie daje szczeka pokazuje zeby i wogole traktuje jak by chcial dominowac jest jakis sposob by zaakceptowac 2 wlascicieli ?? wiem ze bassety sa strasznie uparte temu pytam za wczasu bo zadko bywam w domu czesto jestem w trasie a jak on podrosnie tosie boje ze czasem bedzie spac na lozku a ona na jego poslaniu hehe :) pozdrawiam klubowiczow :) :)
Uszesa - Sro 14 Lis, 2007 09:49

To juz temat nie na dział powitań, zobacz w dziale wychowanie. No ale z tego co piszesz, to trafilo Ci się prawdziwe samisko-bassecisko :D
joi - Sro 14 Lis, 2007 12:54

Witamy serdecznie, też mam w domu takiego "dyrektora-dyktatora" i uważnie zgłębiłam cały dział o wychowaniu. Zawsze to jakaś pociecha, że człowiek nie jest sam :wink:
Jogurt - Sro 14 Lis, 2007 19:42

A moj facet jest totalnie rozwalajacy, cudo nie basset :thx
djplanet - Sro 14 Lis, 2007 22:23

nioooo jest czasami uparty ale jak jest spokojny to jest naprawde slodki i kochany, a tylko pokazac mu autko to moze setki km jechac ale pod warunkiem ze przedni fotel jest jego :D :D:D
Petit - Pon 10 Gru, 2007 19:15

Witam serdecznie i powodzenia!!!:)
Moja też ma już za sobą kabelek od aparatu, ale na szczęście to był ostatni ze zjedzonych kabli, ona woli czytac:)