Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Tematy techniczne / działanie forum - dlaczego

Mirka - Wto 26 Lut, 2008 19:43
Temat postu: dlaczego
Hubert mam problem,dotyczy on mojego tematu o borysie w naszych zwierzetach,od pewnego czasu jak dopisuję nowe opowieści albo zamieszczam nowe zdjęcia to nie tworzy się nowa odrębna odpowiedż tylko wszystko się dopisuje do tej ostatniej i cały czas temat wygląda tak jakby wogóle był nie ruszany,nie wiem czy cos z tego mojego bredzenia zrozumiałeś ,ale może :?: pomocy :!:
Kasia :) - Sro 27 Lut, 2008 08:04

Mirka, Huberta nie będzie aż do soboty, dziś w nocy wyjechał, nie ma go w Polsce a nie ma ze sobą laptopa ani dostępu do internetu, dlatego wcześniej niż przed sobotą niestety Ci nie odpowie

a ja testowo spróbowałam dopisać posta w tym temacie i bez problemu dopisał mi się post.

Pozdrawiam!

Kasia :) - Sro 27 Lut, 2008 12:06

Mireczko nie mam pojęcia dlaczego Ci się tak robi ???
nowe posty dopisujesz przy pomocy funkcji "odpowiedz"? - wiem że to głupie pytanie, ale...

Mirka - Sro 27 Lut, 2008 13:43

tak dokładnie,w funkcji odpowiedz i nowa wiadomość się dopisuje do starej i wygląda tak jakby temat był zaniedbany :wink:
Kasia :) - Sro 27 Lut, 2008 18:02

kurcze, no to jednak musisz poczekać do soboty aż wróci Hubert i zrobi z tym porządek ;) a tak na marginesie Borys jest przepiękny! wiesz ja w pracy nie moge oglądać fotek przez te jakieś blokady i dopiero teraz w domu nadrobiłam
Ewa z Matyldą i Bobem - Sro 27 Lut, 2008 19:27

Póki co Mireczko - my dbamy, żeby temat nie był zaniedbany ;)
Mirka - Sro 27 Lut, 2008 20:53

cieszę się bardzo dziewuszki :lol: :lol: :lol:
Hubertus - Sob 01 Mar, 2008 10:24
Temat postu: Re: dlaczego
Mirka napisał/a:
Hubert mam problem,dotyczy on mojego tematu o borysie w naszych zwierzetach,od pewnego czasu jak dopisuję nowe opowieści albo zamieszczam nowe zdjęcia to nie tworzy się nowa odrębna odpowiedż tylko wszystko się dopisuje do tej ostatniej i cały czas temat wygląda tak jakby wogóle był nie ruszany,nie wiem czy cos z tego mojego bredzenia zrozumiałeś ,ale może :?: pomocy :!:

to żaden problem ;)
tylko tak ustawione są opcje w ustawieniach forum, że jeśli ktoś dopisuje coś pod swoim postem automatycznie dołączany jest on do poprzedniego. Oczywiście mogę to wyłączyć - nie ma problemu ;)