| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Batus wita :)
Batus - Czw 27 Mar, 2008 20:50 Temat postu: Batus wita :) Batus wita.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Asia i Basia - Czw 27 Mar, 2008 21:20
No witamy, zapraszamy do czytania, pisania, do dobrej zabawy w gronie basseciarzy. Znajdziecie tu na pewno wiele ciekawych postow. Alez wyrosl Wam chlopak dorodny. Czesc Batus! Alez on ma pieknie umaszczone uchole!
Mirka - Czw 27 Mar, 2008 21:21
witaj Luiza jestem sąsiadka zza miedzy(chyba mozna tak powiedzieć)bo z Chełmna do Torunia mozna beretem dorzucić,napisz cos więcej o tej pieknocie ze zdjęć,czy on jest synusiem Redis i Gladiatora czy Gejszy i Jockera????
pozdrawiamy :lol:
Batus - Czw 27 Mar, 2008 21:27
Hej, dzięki za miłe powitanie
To syn Redis i Gladiatora, w rodowodzie ma na imię Pentagon, ale zmieniłam mu na nieco krótsze. Zdaje się, że jest tu rodzeństwo naszego psiaka,
pozdrawiam serdecznie
Mirka - Czw 27 Mar, 2008 21:33
to muszę Ci powiedzieć że na 100% był wycałowany i wytargany przeze mnie :lol: a w odwecie ta zgraja obgryzła mi frędzelki przy kozaczkach :lol: :lol: :lol:
madzialinka - Czw 27 Mar, 2008 21:42
I ja również witam przystojnego ciemnego kawalera
Batus - Czw 27 Mar, 2008 21:48
Mirka, byłaś u Kasi B. oglądać psiaki jak się urodziły? Można było stracić głowę patrząc w te małe buźki
Mirka - Czw 27 Mar, 2008 22:31
byłam u Kasi z wizytą :lol: to przy okazji mogłam sie maliznami ucieszyć :lol:
a cały miot Redis i Gejszy znam od samego porodu rodziłam razem z nimi przez telefon :shock: :cool:cliknij na zdjęcie wtedy będzie wyrażne
gocha - Czw 27 Mar, 2008 22:32
Mania i Ignaś witają ślicznego kolegę :grin:
Miła od Gucia - Czw 27 Mar, 2008 22:43
Gustaw też się przyłącza do powitania Batusa i jego właścicieli. Super, że jesteście z nami, rozgośćcie się.
Kasia :) - Pią 28 Mar, 2008 08:04
Bardzo serdecznie witamy kolejnego pięknego bassecika na naszym forum :grin: ( i jego opiekunów też )
Zapraszamy do czynnego udziału w forum i do stworzenia własnej galerii, tam możesz wklejać zdjęcia swojego psiaka i nie tylko :wink:
Ewa z Matyldą i Bobem - Pią 28 Mar, 2008 11:51
Serdecznie witamy Podgryzacza Frędzelków i jego Właścicieli
Kaśka - Pią 28 Mar, 2008 16:25
Witam "synusia" i ich właścicieli.
Pentagon w papierach, u mnie w domu nazywałam go Gruby bo to była niemal doskonała kopia jego ojca z umaszczenia a teraz Batus ... wszystkie imiona do niego pasują :-)
Mam nadzieję, że na tym forum znajdziecie wiele ciekawych wiadomości, które ułatwią Wam zrozumienie psychiki Waszego basseta.
Batus - Pią 28 Mar, 2008 17:48
Dzięki za miłe przyjęcie do Waszego grona:) Zmieniłam mu imię, bo było trochę za długie, ale zawsze podkreślam, że ma też na imię Pentagon :cool: Super, że jest takie forum i do tego jest tak chętnie odwiedzane przez basseciarzy i nie tylko. Nasz psiak to typowy, 100% basset ze swoim własnych charakterem, muszę przyznać że jest świetny i oprócz sikania w domu (coraz rzadziej) nie sprawia nam żadnych kłopotów wychowawczych No i jest mega przyjazny do wszystkich żywych stworzeń na tej ziemi
Pozdrawiam
Fanfan z rodziną - Sob 29 Mar, 2008 17:23
Pozdrawiamy rodzinę :wink:
|
|