| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Tymek wita
Tymek - Sro 21 Maj, 2008 15:47 Temat postu: Tymek wita Właściwie nie jestem nowy,bo moja pańcia zarejestrowała się na niewłaściwym forum ale dzięki niedzielnej wystawie w Bytomiu jestem już na WŁaŚCIWYM miejscu i witam wszystkich forumowiczów.Obiecuje wkrótce wkleić fotki,te z niedzieli też.Pozdrawiam serdecznie Tymek z Gosią
Jaga - Sro 21 Maj, 2008 16:34
Witamy serdecznie. Rozgośccie się, poczytajcie o zlocie i zapiszcie sie koniecznie
Fanfan z rodziną - Sro 21 Maj, 2008 17:35
Cześć Gosia i tu :lol: . Wklejcie Tymcia...jest słodki.
Mirka - Sro 21 Maj, 2008 18:29
my też serdecznie witamy :lol: :lol:
Dorti - Sro 21 Maj, 2008 19:59
Witamy Tymcia i jego rodzinkę. :lol:
Miła od Gucia - Sro 21 Maj, 2008 21:10
Zapraszamy serdecznie Tymcia z Gosią, zdjęcia tak jak najbardziej, musimy obejrzeć ten pyszczek.
Grzegorz - Czw 22 Maj, 2008 05:39
Witam rodzinke Tymka i Tymka z rodziną , cieszę się że choc troche zasłużyłem się by wszyscy byli szczęsliwi - pomyślcie o Zlocie - Telur już sie zapisał !!!!!!!!!!!!
Fanfan z rodziną - Czw 22 Maj, 2008 18:15
| Bogumiła od Gustawa napisał/a: | | Zapraszamy serdecznie Tymcia z Gosią, zdjęcia tak jak najbardziej, musimy obejrzeć ten pyszczek. |
pysiol jest przecudny...wprawdzie zupełnie inny, niż Telurka...ale przefajny. Uwierz Bogusia :wink:
m@gda - Nie 25 Maj, 2008 18:52
No,wreszcie jesteście,witam sredecznie Tymka i włascicielkę!
Fanfan ,to jasne ,że fajny pysiol w końcu to rodzinka!
Małgosia mam nadzieję,że pojawicie sie na zlocie, KONIECZNIE
magdasu - Nie 25 Maj, 2008 22:21
Witamy Tymcia z Rodzinką....
...rodzinka Lufiego
Fanfan z rodziną - Nie 25 Maj, 2008 23:27
Magda, Ty się ciesz, ze my sie z Gosią na Naszej Klasie "zwąchałyśmy", bo by dziewczyna do tej pory błądziła niewiadomo gdzie
m@gda - Pon 26 Maj, 2008 07:20
A guzik prawda,ja Gosi podawałam adres forum (później nasze forum chwilowo zanikło) i .... Rodzinka z Bytomia trafiła na inne forum :razz: :wink:
|
|