|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Wystawy - Będzin 27.07.2008r. - krajówka
Fanfan z rodziną - Nie 22 Cze, 2008 17:52 Temat postu: Będzin 27.07.2008r. - krajówka Kogo spotkamy? Gosia od Tymka - mam nadzieję na kolejne spotkanko podczas wystawy :wink:
Aleksander - Nie 29 Cze, 2008 09:17
Nas spotkacie. ale niespodzianka co nie . tego się nie spodziewaliście. A tak w ogóle to świństwo koleżanko , ze chcieliście pojechać bez nas. ładnie to tak!!!!!!!!!!
Fanfan z rodziną - Nie 29 Cze, 2008 10:35
Oluś...Was nawet nie pytałam, bo to OCZYWISTE, że bez Was nie ma imprezy. A niespodziankę to mamy, ale dla Was ...może niekoniecznie dla Was :wink:
Fanfan z rodziną - Sob 05 Lip, 2008 16:19
Ewa z Gordonkiem, Olek z Demi, Fan...i kto jeszcze? Przyznawać się z kim idziemy na piwo po wystawie :twisted: :lol:
Grzegorz - Nie 06 Lip, 2008 05:41
No podobno z Nami
Fanfan z rodziną - Nie 06 Lip, 2008 08:46
Grześ...Wy to stała ekipa...a ja byłam ciekawa czy ktoś nowy się "załapie" :razz:
Tymek - Nie 06 Lip, 2008 11:48
Tymek oczywiście przyjedzie do Będzina spotkać kolegów i koleżanki,już merda ogonem
Fanfan z rodziną - Nie 20 Lip, 2008 10:19
Jest już spis wystawców:
Basset Hound, pies, pośrednia - CHELOBAKA AVRELIY MARK MAXIMUS MERIDIY Labyznov Sergey - Moscow
Basset Hound, pies, otwarta - FANFAN TULIPAN z Klubu XXL Kuszlewicz - Klos Magdalena - Jastrzębie Zdrój
Basset Hound, suka, młodzieży - INDIAN SUMMER z Polany Klapouchego Bogucka Marzanna - Katowice
Basset Hound, suka, pośrednia - NORA DORO Nefer Dyrda Bronisława - Żarki Letnisko
Basset Hound, suka, pośrednia - CHELOBAKA ANGEL GANGSTER PANDA BANDA Labyznov Sergey - Moscow
Basset Hound, suka, otwarta - BIRMA Niebieskooka Dusia Szyda Katarzyna - Zebrzydowice
Basset Hound, suka, otwarta - CZEKOLADKA Z POLANY KLAPOUCHEGO Zazulak Aleksander - Żory
Basset Hound, suka, championów - CHELOBAKA ELIZABETT LULA Bondarenko Larisa - Moscow
informacje pobrane ze strony ZKwP / odd Będzin
Fanfan z rodziną - Sob 26 Lip, 2008 09:20
No kochani...jutro mocno trzymamy łapki za Demi i Fania ...i za "drugi koniec smyczek" :wink:
Batus - Sob 26 Lip, 2008 09:29
Trzymamy kciuki i łapy za Was Czekamy na zdjęcia, powodzenia ! ! !
Miła od Gucia - Sob 26 Lip, 2008 09:46
Łapki i kciuki - TRZYMAMY MOCNO MOCNO
ewan - Sob 26 Lip, 2008 10:45
a ja w mojej naiwności byłam przekonana, że bassety są o 10.... no to ja też trzymam kciuki, ale niestety nie oglądnę Waszych bojów...
Jaga - Nie 27 Lip, 2008 15:28
Juz po.
Demka wygrała swoje, Fanio swoje i rasę, ale na grupę nie doczekaliśmy - upał nas pokonał.
Fanio:
Demka:
Indian Summer
Nora Doro Nefer
Demka i Birma
Fanio BOB:
I mój ulubieniec:
Grzegorz - Nie 27 Lip, 2008 17:07
No pokonał Nas upał , żadnego drzewa , żadnego cienia, płyta stadionu - dobrze że murawa trawiasta , pełne słońce w zenicie na ringu o 12-13 - temper, w słońcu +/- 50 C- tyle u nas na balkonie o godz 17 stej w pełnym słońcu - czyli tam było tyle samo !!!!
Fanfan z rodziną - Nie 27 Lip, 2008 17:57
Gratulacje dla Demi i reszty psiaków biorących udział w tym piekle :twisted: . Upał nie do wytrzymania faktycznie. Według mnie organizacja wystawy też pozostawiała sporo do życzenia . Opaliłam sobie dokładnie połowę twarzy ( nie wiem, jakim cudem :~ ), a moje dziecię radośnie zmolestowało połowę wystawców :twisted: . Było super :lol:
Jaga, Grześ...jak zwykle bardzo dziękujemy!!!! Za lody też
(zdjęcia później...najpierw kawy! )
Renia - Nie 27 Lip, 2008 21:19
My tez serdecznie gratulujemy
Fanfan z rodziną - Nie 27 Lip, 2008 21:50
Birma Niebieskooka Dusia
Demi i Morfi
Fanio za kratkami tzn w transporterze ku rozpaczy wujka Grzesia
Demi
Nora Doro Nefer
jeszcze raz Nora
ciocia Jaga i wujek Olek debatują na temat kynologii
ciocia Magda czeka na cud ( tzn na zaćmienie tego paskudnego słońca :twisted: )
Indian Summer z Polany Kłapouchego
takiego psa będzie miał Grzesiu, jesli okaże się, ze ma alergię na psią sierść :twisted:
IS - klasa młodzieży
Nora Doro Nefer na ringu
Demisia na ringu
Birma na ringu
Jaga - Pon 28 Lip, 2008 06:38
Chyba nie Tara tylko Nora Doro Nefer?
Nie pamiętam jak mówił właściciel :~
Fanfan z rodziną - Pon 28 Lip, 2008 07:50
Racja. Wczoraj byłam naprawdę zmęczona. Już poprawiam.
Dorti - Pon 28 Lip, 2008 09:55
Bardzo serdecznie gratulujemy. I tym wygranym i tym wygranym troszkę mniej. :lol:
Batus - Pon 28 Lip, 2008 14:05
Serdeczne gratulacje dla wszystkich Podziwiamy też Waszą wytrwałość, w takim słońcu musiało być ciężko. Rodzinka aż miło popatrzeć
ewan - Pon 28 Lip, 2008 14:23
a pal licho wyniki, ale butelka wina jest
Magda zakłady z Tobą to czysta... a raczej biała półwytrawna przyjemność
Fanfan z rodziną - Pon 28 Lip, 2008 14:54
Luiza, teraz Ty będziesz pełnić przez miesiąc honory rodziny, bo mnie ta wystawowa przyjemność kosztuje...kilka win Jak rozliczę się z Ewą, to jeszcze zostaje Bożenka
Jednym słowem - już nigdzie nie jadę :twisted: ...tzn do czasu Jeleniej
A tak na poważnie - po takim treningu w upale będzińskim Grzesio swobodnie mógłby wystawiać Fania nawet na saharze tylko czy obaj by to wytrzymali? Fanfan dzisiaj przewraca się wyłącznie z boku na bok...
Miła od Gucia - Pon 28 Lip, 2008 16:02
Serdecznie gratuluję Demi i Faniowi i wszystkim pozostałym. Super mieć takie znajomości, jestem dumna.
Bacha - Pon 28 Lip, 2008 19:00
Przyłączamy się do gratulacji. Brawo.
Batus - Pon 28 Lip, 2008 20:31
O! Skoro tak dobrze Ci idzie zakładanie się, to chyba muszę to kiedyś wykorzystać Jeszcze raz gratulacje
Jogurt - Wto 29 Lip, 2008 21:07
Gratulacje dla wszystkich
Fanfan z rodziną - Sro 30 Lip, 2008 10:46
Podsumowanie wystawy:
http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=431
Kaśka - Sob 02 Sie, 2008 12:32
Dopiero powróciłam w wirtualny świat dlatego spóźnione ale szczere gratulacje dla zwycięzców.
Teraz spokojnie Gladiator mając godnego następcę może spokojnie przejść na zasłużoną emeryturę wystawową :-)
|
|