Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Wystawy - Berlin 21.06.2008

Kaśka - Sro 25 Cze, 2008 19:24
Temat postu: Berlin 21.06.2008
W sobotę byliśmy na wystawie w Berlinie, na której ku naszej wielkiej radości Gladiator wygrywając kl. użytkową ukończył CHAMPIONAT NIEMIEC VDH, a Redis wygrywając kl. championów zdobyła kolejny certyfikat do takiego championatu a także została najlepszą suką w rasie.W porównaniu o rasę pokonała nas bardzo ładna weteranka !!!
Pocieszeniem było wygranie kl.młodzieży przez PRYMUS syna GLADIATORA i REDIS :-)

GLADIATOR

PRYMUS

REDIS

Jednym słowem wystawa była udana :-)

marta_zbyszek - Sro 25 Cze, 2008 19:26

No cóż patrząc na zdjęcia nie ma się czemu dziwić. Gratulujemy sukcesów.
Fanfan z rodziną - Sro 25 Cze, 2008 19:44

Tatusiowi, Cioci, młodszemu bratu i właścicielce na drugim końcu smyczy wielkie gratulacje!!! :mrgreen:
Miła od Gucia - Sro 25 Cze, 2008 21:11

Gratulacje, gratulacje - super osiągnięcia. Bardzo się cieszymy.
Mirka - Sro 25 Cze, 2008 21:40

Brawo,brawo,brawo..... :lol: :lol: :lol:

ps.Kaśka wszystkie psy kiedy czuja Twoja ręke stoja jak zaklete figurki :shock: :shock:

Ewa i Tofik - Sro 25 Cze, 2008 22:26

gratulacje, jesteśmy strasznie dumni.
Cytat:
ps.Kaśka wszystkie psy kiedy czuja Twoja ręke stoja jak zaklete figurki

Kaśka dam Ci do wystawienia Funię :twisted: tak wiem, to było złośliwe, nawet bardzo

Fanfan z rodziną - Sro 25 Cze, 2008 22:35

a ja dołączę Fania :cool: ...
Kaśka - Czw 26 Cze, 2008 05:54

Dziękuję za gratulacje, jechaliśmy bardzo niepewni bo sędziowała nas pani z Australii, nie mieliśmy pojęcia czego się spodziewać :-) Ale udało się !!!
Co do prezentacji Waszych psów to .....
Nie ma sprawy, jestem do dyspozycji :-) lubię pokazywać psy na wystawach, sprawia mi to przyjemność bez względu na wynik. Oczywiście frajda większa im większy sukces :-)
I skoro radzę sobie z Gladiatorem, który najczęściej na ringu zachowuje się jakby włączył "dopalacze" i często mam przeciętą dłoń od ringówki to może i z Waszymi "potworami" sobie poradzę, hi, hi !

Mirka - Czw 26 Cze, 2008 07:21

Mam pytanie czy Funia to ta panna którą trzeba znosic z ringu :?: :?: :lol:
Renia - Czw 26 Cze, 2008 13:04

My tez przyłaczamy się do gratulacji :)
Ewa i Tofik - Czw 26 Cze, 2008 19:47

Cytat:
Mam pytanie czy Funia to ta panna którą trzeba znosic z ringu

tak, to wasnie właśnie ta :twisted: Larwa mała, ale potwornie uparta i przede wszystkim ciezka strasznie :lol: :lol: :lol:

Fanfan z rodziną - Czw 26 Cze, 2008 20:14

Ewa...w końcu ona też XXL ;)
Batus - Sob 28 Cze, 2008 19:06

Dołączamy się do gratulacji :) W końcu mogę zobaczyć braciszka z tego samego miotu super!
Ja chyba też dołączę naszego do prowadzenia, bo na ostatniej wystawie to raczej on wystawiał mnie :)