|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Witam
Ozzy - Wto 28 Paź, 2008 18:06 Temat postu: Witam Bardzo mi miło że dołączyłem do forum bassetów. Budu psát česky, pokud to bude někomu vadit, prosím napište. Ale proč bych kazil váš jazyk? :smile:
Bydlíme v Ostravě, já Eminecsu z Valachitu zvaný Ozzy, se mnou bydlí dva dospělí a jedno dítě. Páníček se jmenuje Aleš Chamrád. Pokud se chcete dozvědět něco bliže o mně, tak se podívejte na stránku http://chamrad.info .
Jsem v rodině druhý basset, mého předchůdce otrávili zlí lidé v roce 2007. Vydrželi bez psa 1 týden a hned si jeli pro nového a vybrali mně. Chovatelka je přesvědčila aby mne vystavovali, tak se do toho pustili a nyní již jsem skoro dospělý basset a mám za sebou 21 výstav. Je to sranda, ale škoda, že páníček chce abych poslouchal.
Pozdrawiamy wszystkich. Mam nadzieję, że wkrótce będę miał okazję was poznać.
marta_zbyszek - Wto 28 Paź, 2008 19:00
ale słodziak
joi - Wto 28 Paź, 2008 19:01
Ahoj. Těší mě.
Lucy - Wto 28 Paź, 2008 19:02
Witaj,witaj. Co za slodki bikolorek Ozzy.Jakie ma piekne dlugie uszy :razz:
Napisz w jakiej miejscowosci mieszka ten pieknis?
m@gda - Wto 28 Paź, 2008 19:18
Witamy serdecznie na forum,fantastyczne zdjęcia
Fanfan z rodziną - Wto 28 Paź, 2008 19:27
Eminescu jest z Ostravy. Ten pies jest po prostu przepiękny...i równie zabawowy, jak cudny. Pozdrawiamy serdecznie - Fanfan & Co
Ozzy - Wto 28 Paź, 2008 19:39
Lucy napisał/a: | Witaj,witaj. Co za slodki bikolorek Ozzy.Jakie ma piekne dlugie uszy :razz:
Napisz w jakiej miejscowosci mieszka ten pieknis? |
Mieszka v Ostrave- Zabreh, mieszkanie 3+1, tymczasem sam, no doczekam sie przyjaciela na rok...
Ozzy - Wto 28 Paź, 2008 19:40
Fanfan z rodziną napisał/a: | Eminescu jest z Ostravy. Ten pies jest po prostu przepiękny...i równie zabawowy, jak cudny. Pozdrawiamy serdecznie - Fanfan & Co |
Děkuji za pochvalu, Fanfan se mu vyrovná! :smile:
madzialinka - Wto 28 Paź, 2008 19:49
Piękny pies
Zadziwiające - nie znam czeskiego, a rozumiem
Pozdrawiamy Magda z Enigmą i Doxi.
Jaga - Wto 28 Paź, 2008 20:02
Witamy serdecznie
Cudne zdjęcia- prosimy o jeszcze
Ozzy - Wto 28 Paź, 2008 20:25
Jaga napisał/a: | Witamy serdecznie
Cudne zdjęcia- prosimy o jeszcze |
Zdjęcia w tematu O bassetach..., tam Eminescu :~
Miła od Gucia - Wto 28 Paź, 2008 21:56
Witamy cieplutko
Dorti - Sro 29 Paź, 2008 08:50
No piękności przecudne. Ozziego widziałam w Sopocie. Super psiak. Cudeńka pozdrawiają.
|
|