|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Panna wita na Forum
fripperka - Sro 29 Paź, 2008 14:31 Temat postu: Panna wita na Forum Miło nam przywitać się z Wami!
Do bractwa przyłącza się nasza sunia - Gandzia (vel - Czaka z hodowli Niebieskooka Dusia).
Psinka ma 1,5 roku. Teraz już nie choruje, choć za jej 'młodości' nabiegaliśmy się po wetkach, oj nabiegaliśmy...
Najgorsze co ją spotkalo (i nas ) było atopowe zapalenie skóry, której to zlikwidowanie kosztowało Gandzię niemało cierpień i stresu a nas czasu i zachodu (zachodziliśmy w głowę, czym 'to' było spowodowane :twisted: )
Teraz jest już wszystko w porządelu i psinka oddaje nam swoją wdzięczność jak tylko potrafi.
Jest kochana, ma Anielsko - Bazyliszkowy wzrok (jak chce) i ma, jak na tą rasę, niebywały temperament... Na spacerach, gdy spuścimy ją ze smyczy - leci za swoją Ciocią - wyżłem - jak strzała. Pomyślałem nawet, żeby ją nazwać Torpeda, ale chyba już za późno, aby zmieniać jej imię :wink:
Do zobaczenia na zlotach, wystawach i... na Forum, rzecz jasna! :grin:
Jaga - Sro 29 Paź, 2008 14:46
witamy serdecznie
m@gda - Sro 29 Paź, 2008 14:49
Milo Was powitać w gronie basseciarzy piszcie,czytajcie i wstawiajcie dużo zdjęć :razz:
Dorti - Sro 29 Paź, 2008 14:59
Witamy na forum. :grin:
fripperka - Sro 29 Paź, 2008 15:07
kolejna fotka; nasz pies nie ma nic przeciwko cygarom....
Tymek - Sro 29 Paź, 2008 16:15
Witamy
marta_zbyszek - Sro 29 Paź, 2008 17:48
bardzo nam miło i witamy
besta - Sro 29 Paź, 2008 20:32
besta też wita koleżankę :lol:
LadyParówa - Sro 29 Paź, 2008 20:44
Lady też wita nową koleżankę :lol:
fripperka - Sro 29 Paź, 2008 21:41
Jeszcze raz Witamy wszystkich cieplutko i dziękujemy za miłe przyjęcie :grin:
Ozzy - Czw 30 Paź, 2008 15:12
fripperka napisał/a: | Jeszcze raz Witamy wszystkich cieplutko i dziękujemy za miłe przyjęcie :grin: |
Musím také pozdravit, abych byl slušný. Tato fotografie se mi nelíbí, zahlédl ji můj pes a nyní se rohodl, že když můžou ostatní, tak on také bude bydlet na posteli (otomana).
fripperka - Czw 30 Paź, 2008 18:29
Ozzy napisał/a: | Tato fotografie se mi nelíbí, zahlédl ji můj pes a nyní se rohodl, že když můžou ostatní, tak on také bude bydlet na posteli (otomana). |
Hahaha... ta stara jak świat 'postela' została w domu specjalnie dla naszego psa. W przeciwnym przypadku poszlaby na smietnik
Za to Gandzia nie ma prawa leżeć na żadnej innej. Swoją drogą - po kilku dniach dotarło to do niej i już nie próbuje (prawie) wcale wejść na kanapę Państwa... :razz:
Pozdrawiamy!
zojka - Nie 02 Lis, 2008 19:50
witam :grin:
|
|