Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Ambulatorium - pies nie zieje

Monka i Miro - Czw 06 Lis, 2008 14:47
Temat postu: pies nie zieje
Nie wiem czy pisze w dobrym miejscu....w razie czego proszę o przesunięcie wątku...

Chester jest z nami już 3 tyg. ale jeszcze ani razu nie widziałam go z jęzorem na wierzchu... Był na kilku spacerach w lesie, wczoraj ganiałam z nim chwile pod blokiem, w domu bawimy się w przeciąganie "schabika", gania za piłkami i za chipsami, więc powinien być teoretycznie choć trochę zmęczony a co za tym idzie wywalić jęzor. Wiem, że teraz nie jest gorąco, chociaż w domu jest ciepło... Czy Wasze szczeniaki też tak mają? Czy to normalne, czy powinnam zacząć się niepokoić?? :roll: Bo mój poprzedni pies nawet po krótkim spacerze wywalał jęzor, więc nie wiem... :roll:

marta_zbyszek - Czw 06 Lis, 2008 15:21

Bolo zieje
Minka nie zieje
ja bym się nie martwiła

moni - Czw 06 Lis, 2008 18:43

Bunny tez w upały rzadko wystawiał język, jak widziałam ze zieje to było to tak nie spotykane ze az zadziwiające :smile:
fripperka - Czw 06 Lis, 2008 18:49

Nasza Gandzia zieje po każdym wysiłku jak mały parowóz. Aż się zdziwiłam, że może być inaczej... ;)
zojka - Czw 06 Lis, 2008 19:07

Moje nie zieją ...
ale też mocno się starają, żeby się nie spocić :grin:
Tosia szczególnie

madzialinka - Czw 06 Lis, 2008 19:10

Enigma też nie wywiesza szynki, no chyba, że jest megaupał. Za to Doxi chętnie się w ten sposób wentyluje.
Monka i Miro - Czw 06 Lis, 2008 22:31

Strasznie skomplikowane te psy :shock: a przy tym takie niesamowite :mrgreen:

Strasznie się cieszymy, że jest taki oryginał z nami :mrgreen:

Dziękujemy za wszystkie odpowiedzi, zobaczymy jak dalej się nasz jęzor będzie zachowywał ;)

Pozdrawiamy.

besta - Pią 07 Lis, 2008 08:49

Besta nie zieje .Nochyba że jest bardzo gorąco a ona musi przejść większy kawałek.