Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Wystawy - Walentynkowa Wystawa w Bydgoszczy 14-15.02.2009r

Dorti - Pią 30 Sty, 2009 13:44
Temat postu: Walentynkowa Wystawa w Bydgoszczy 14-15.02.2009r
Kogo będziemy gościć w Bydgoszczy?
Zapraszamy serdecznie. :smile:

robert.nowak - Sob 31 Sty, 2009 20:44

Bedzie mały Jasiek, niestety beze mnie, bedzie go wystawiał zanajomy:)
goska - Sob 31 Sty, 2009 21:37

Na pewno przyjdziemy dopingować :grin: Nigdy wcześniej nie byłam na wystawie, czy będę mogła wziąć ze sobą Czesia :oops: . Fajnie by było gdyby mógł poznać jakieś inne bassety (oczywiście po wystawie)
Dorti - Sob 31 Sty, 2009 21:42

Możesz wziąć Czesia tylko nie zapomnij jego książeczki zdrowia z aktualnymi szczepieniami. Miło będzie się spotkać. :grin:
Dorti - Pią 13 Lut, 2009 20:33

No Kochani jutro wystawa.
W sobotę wystawiam Onychę a w niedzielę Andiego w klasie championów.
Onysia nie ma konkurencji w swojej klasie a Andi ma Groszka z Polany Kłapouchego.
Trzymajcie kciuki. :wink:

Miła od Gucia - Pią 13 Lut, 2009 20:52

Trzymamy, kciuki i łapki
gocha - Pią 13 Lut, 2009 21:27

Trzymamy kciuki za Was :grin:
besta - Pią 13 Lut, 2009 22:02

Powodzenia! :grin: Trzymamy i kciuki i łapki :grin:
zojka - Pią 13 Lut, 2009 22:15

Powodzenia !!
Mirka - Pią 13 Lut, 2009 23:32

Andi powodzenia :lol:
Ozzy - Sob 14 Lut, 2009 17:03

No 18 bassetů, jsem zvědav. :smile: A držím palce!
Dorti - Nie 15 Lut, 2009 17:11

To już po.
Teraz zaczynamy fotorelację. Andi był II i ocena doskonała. Nie podpiszę wszystkich fotek i proszę mi to wybaczyć ale mogło mi gdzieś coś umknąć.

ORKISZ

Pies z Belgii - BOB

Gladiator

ANDI

GROSZEK I ANDI- no nie chciał stać

goska - Nie 15 Lut, 2009 18:01

Też byliśmy i kibicowaliśmy (Czesiu niestety został domu). Zrobiłam tyle zdjęć i teraz nie potrafię wybrać i dlatego wszystkie wrzuciłam do netu :mrgreen:
http://picasaweb.google.c...feat=directlink
Ps. Co sadzicie o Bobie. Powinien Waszym zdaniem wygrać (niestety nie wiem co :oops: )?

Ozzy - Nie 15 Lut, 2009 20:04

goska napisał/a:
Co sadzicie o Bobie. Powinien Waszym zdaniem wygrać (niestety nie wiem co :oops: )?

Nevím zda mi budete rozumnět česky, ale:
To je přesně problém dnešních dnů, kda díky stanici BBC nastaly změny ve standardu Bassethounda. U nás se to už probírá od konce roku 2008 na stránce Honičů - Klub Honičů .
Když se podívám na toho psa, tak ne BOB, ale Bobík a u Jezevčíků (Jamnikow)...

Batus - Nie 15 Lut, 2009 21:01

Gratulujemy serdecznie sukcesów wystawiającym i ich psiakom:) Bardzo żałujemy, że my nie mogliśmy uczestniczyć w tej wystawie, zwłaszcza że odbywała się pod naszym nosem he he Miło zobaczyć kilka znanych twarzy po przerwie, zwłaszcza rodzinkę :)
sylvia - Nie 15 Lut, 2009 21:59

Gratulacje dla zwyciezcow :wink: Czy moglabym prosic o stawke bassetow z wystawy?chcialabym wiedziec czy bylo wystawiane rodzenstwo mojego Benita tj.przydomek hod."CAnero bass"z gory dziekuje :smile:
Dorti - Nie 15 Lut, 2009 23:05

sylvia napisał/a:
Gratulacje dla zwyciezcow :wink: Czy moglabym prosic o stawke bassetow z wystawy?chcialabym wiedziec czy bylo wystawiane rodzenstwo mojego Benita tj.przydomek hod."CAnero bass"z gory dziekuje :smile:

nie było :wink:

Mirka - Pon 16 Lut, 2009 00:35

gratulacje :mrgreen:
besta - Pon 16 Lut, 2009 08:20

Gratulujemy :grin: !
gocha - Pon 16 Lut, 2009 11:04

Gratulujemy :grin:
Dorti - Pon 16 Lut, 2009 11:09

Wszystkim bardzo serdecznie dziękujemy. :grin:
Miła od Gucia - Pon 16 Lut, 2009 12:03

my też gratulujemy, my też
Błażej - Wto 17 Lut, 2009 15:44

Gratulacje dla zwycięzców! Na miejscu nie udało się wszystkim pogratulować.

A co do BOBa to, choć tu zawsze konieczna jest powściągliwość, bo przecież to nie my jesteśmy od oceny i obdzielania miejsc tylko sędzia, pozwolę sobie na komentarz, że werdykt był dość kontrowersyjny. Chyba nie tylko w mojej ocenie, szeptane komentarze wokół ringu były ... głośne. Ale z drugiej strony to nie pierwsze zwycięstwo tego psa, więc coś w nim musi być.

Ozzy - Wto 17 Lut, 2009 21:29

Błażej napisał/a:
Ale z drugiej strony to nie pierwsze zwycięstwo tego psa, więc coś w nim musi być.

Tak, ale co? To problem.

Kaśka - Sro 18 Lut, 2009 00:27

Oto jeszcze kilka fotek z wystawy :-)

I fotki tej, która z całej trójki wypadła najlepiej czyli naszej "szczotki"
Na jej koncie dopisaliśmy BEST IN SHOW III WETERANÓW :-)

Mirka - Sro 18 Lut, 2009 09:41

brawo dla seniorki "szczotki";)
i dla pozostałych też :lol: :lol:

Błażej - Sro 18 Lut, 2009 10:22

Gratulacje!

Ale ten Gladiator w Panią wpatrzony. A czy super lokata "szczotki" to nie efekt zalotów Obiboka? Chyba że jeszcze ktoś się do niej zalecał, ale tego już mu nie powiem.

Miła od Gucia - Sro 18 Lut, 2009 10:37

Super, super, gratulacje, bardzo lubię oglądać zdjecia z wystaw, te dostojne postawy.
Gucia takim nie widziałam i pewnie nie ujrzę :cry:

Kaśka - Sro 18 Lut, 2009 10:53

Błażej napisał/a:
Gratulacje!

Ale ten Gladiator w Panią wpatrzony. A czy super lokata "szczotki" to nie efekt zalotów Obiboka? Chyba że jeszcze ktoś się do niej zalecał, ale tego już mu nie powiem.

Hi, hi, jeśli to dzięki Obibokowi to nie mam nic przeciwko by na kolejnych wystawach też się do niej zalecał :lol: bo był jedyny. Widać lubi starsze panie :lol:

Fanfan z rodziną - Sro 18 Lut, 2009 20:08

Gratuluję wszystkim bardziej i mniej zadowolonym :!:
Kaśka...pan Błażej ma rację z tym uwielbieniem w Grubego oczach. Mam nadzieję, że Twoje "ręce, które leczą" zadziałają też w innej sprawie ;)
Bo wiesz...pamiętaj o tym "60-letnim" zakładzie :razz:

Kaśka - Sro 18 Lut, 2009 20:19

He, he pamiętam i ....... postaram się wygrać ten zakład :mrgreen: jeszcze nie wiem jak ale, WYGRAM !!!