Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Zakończone adopcje - Pies z Daleszyna Neron / Leoś [w nowym domu]

Lucy - Nie 29 Mar, 2009 22:02
Temat postu: Pies z Daleszyna Neron / Leoś [w nowym domu]
:evil: :evil:
Miła od Gucia - Nie 29 Mar, 2009 22:15

to z odtworzonego powyższego linku

Basset Hound - pies dorosły

Cena: 350,00 zł
Ogł. z dnia: 2009-03-29

Mam do sprzedania dorosłego psa rasy Basset Hound. Jest doskonałym reproduktorem, po kryciu duże mioty. Urodził się w 2001 roku.
W przypadku kontaktu ze sprzedającym, prosimy o powołanie się na serwis Alegratka.pl. Dziękujemy.

Miejscowość: Daleszyn
EMAIL Wyślij e-mail
TELEFON Telefon: 667961307
TELEFON Drugi telefon: 0(65)5710243

gocha - Nie 29 Mar, 2009 22:20

Boże, ludzie są bez serca, kolejny "zużyty" :evil:
Nie będzie łatwo znależć mu domek, już ma swoje lata, jednak szukajmy, może ktoś bedzie chciał mu darować jeszcze trochę miłości :cry:

Lucy - Nie 29 Mar, 2009 22:32

:sad:
koala - Pon 30 Mar, 2009 08:26

strasznie ma smutne oczka :sad:
Miła od Gucia - Wto 31 Mar, 2009 18:01

Są osoby chętne do wykupienia tego basseta. Ale jest problem z domem stałym. Fajnie by było gdyby to był domek, psiak pewnie przyzwyczajony do podwórka. Niechby sobie stara lata spędził godnie i spokojnie. Szkoda mi go, patrze na jego mordkę i żal mi go. Wyrażając swój żal nad nim, nie popieram tym samym pseudohodowli. I wiem doskonale, że jutro może pojutrze pojawi się następny.
Moja bliska koleżanka powiedziała bardzo ładnie i to mi się spodobało, że nie patrzy na takiego psa kategoriami hodowli, wykupu, tylko okiem ciepłym, jak na psa zmęczonego życiem.
Gdyby ktoś słyszał o domku dla basseta jako "domku starości" - dajcie znać.
Może ktoś z nowych użytkowników forum się nim zainteresuje :sad:

Miła od Gucia - Sro 29 Kwi, 2009 18:09

NERON tak ma na imię bassior, jest bezpieczny.
Powodzenia na nową drogę życia Neronie.

gocha - Sro 29 Kwi, 2009 20:59

A co się z nim dzieje? jeżeli można wiedzieć.
Miła od Gucia - Sro 29 Kwi, 2009 21:36

Goniu, oczywiście, że można.
Piesek został wykupiony i trafi do domku stałego.
Oczywiście, będziemy pisać o jego losach i o jego nowej rodzinie.

Miła od Gucia - Czw 07 Maj, 2009 22:35

Neronik, niech tak zostanie, bo też w hoteliku nadano mu imię Leoś - też fajne.
Psiak ma się dobrze, ryska radością.
Jest po kastracji.
Obecnie przebywa w hoteliku i łamie serca kobitkom.

napisała Ania po wizycie u Nerona. Pani Ania odwiedza go w hoteliku.
"średnio ładne te zdjęcia ale tylko takie udało mi się zrobić,boże jaki
on dłuuuuuuuuuuuugi,jest przesłodki i duzo większy od megi,od zabiegu
spaceruje tylko po ogródku,ale jezeli chodzi o spacerowanie psów w
hoteliku,to dziewczyny sa takie bardzo aktywne i kazdy pies ma trzy
porządne spacery dziennie, ale kochaja zwierzaki,neron
chodzi normalnie ,nawet wlazł na schody ,aż się przestraszyłam,zrobił
ładnie siusiu,jutro tez go odwiedzę,nie znam sie specjalnie na tym,ale w
jednym oku ma bardziej widoczną trzecią powiekę i nie wygląda to
najlepiej,ale może bassety tak mają"

Mirka - Pią 08 Maj, 2009 08:30

sliczny jest i wyraznie sie usmiecha :smile:
gocha - Pią 08 Maj, 2009 09:57

Najważniejsze, że już nigdy nie wróci do swojego "pana", teraz już byłby bezużyteczny :wink:
Lucy - Pią 08 Maj, 2009 11:19

:evil:
Batus - Pią 08 Maj, 2009 11:25

to dla tej suczki szukamy transportu?
Miła od Gucia - Pią 08 Maj, 2009 11:27

nie - to jest Neron, odpoczywa w hoteliku po kastracji.
Batus - Pią 08 Maj, 2009 11:32

nie nie, pytam w związku z postem Lucy, czy to ta suczka nie będzie kryta przez Nerona?
Monka i Miro - Pią 08 Maj, 2009 12:48

Tak to o niej Lucy pisała...
Miła od Gucia - Sob 09 Maj, 2009 14:06

Gdyby ktoś był zainteresowany bezpośrednią pomocą w utrzymaniu za hotelik Nerona, proszę o kontakt.
Lutex - Sob 09 Maj, 2009 15:16

a czy na twoje konto mozna przelac kase czy podasz inne?
Miła od Gucia - Sob 09 Maj, 2009 17:26

Na bassecie Danusiu na bassecie.
Lutex - Wto 12 Maj, 2009 12:18

no to wczoraj kaska poszla :)
Miła od Gucia - Wto 12 Maj, 2009 12:55

Danusiu bardzo dziękuję. Pieniążki doszyły. Ale konto uzupełnię popołudniu w domku. W pracy nie wchodzę do banku hi hi.
Danusiu wpłynęło 50 zł od Ciebie, ja dołożę 10 zł hi hi, będzie razem 60 i mamy już 4 doby opłacone (15 zł doba).
Dziś prześlę na hotelik przelew.
Neron jest cudowny, w hoteliku wszyscy za nim szaleją.
I szukamy mu domku, wstepnie jest rodzina chętna. Czekamy co z tego wyjedzie.
Danusia od Nerona masz oślinionego buziaka.

Lutex - Wto 12 Maj, 2009 14:14

hihi no wlasnie na tego oslinionego buziaka czekalam
Alina z Bogdanem - Wto 12 Maj, 2009 17:17

Ja oczywiście również w imieniu wdzięcznego Nerona bardzo dziękuję Bogusi (także za wcześniejsze 100zł) i Lutexowi za wsparcie finansowe. Niespodziewałam się szczerze mówiąc i nie liczyłam na zbyt wiele, zdając sobie sprawę,że pies nie ze schroniska,nie z ulicy, itd. ale wiadomo skąd. Pozostawienie go tam świata by nie zbawiło a przecież każdy basset ma prawo do szczęścia.
Opiekunki Nerona z hoteliku obiecały dalsze zdjęcia. Ponoć jest przeuroczy i bardzo dłuuugi.
Numer konta hoteliku podam Bogusi.

Lutex - Wto 12 Maj, 2009 17:40

Alina, dobrze wiemy, ze psy stamtad to takie same bidy jak ze schroniska. im tez sie nalezy dobry domek i milosc czlowieka. wam sie naleza slowa podziekowania, ze sie zajelyscie nim.
wiem, ze to co dalam to niewiele w morzu potrzeb, ale chociaz troche pomoge.
i nie sie doczekac kiedy zobacze tego pozeracza opiekunkowych serc :)

Lutex - Wto 12 Maj, 2009 17:40

podwojny post
gocha - Wto 12 Maj, 2009 18:24

Dziewczyny zrobiłyście wielką rzecz wyciągając go stamtąd, wiem (osobiście) jak wyglądają psy z takich miejsc i co je czeka (Mania)
Alina z Bogdanem - Wto 12 Maj, 2009 18:50

Dzięki za każdą złotówkę i każde słowo wsparcia.
Miła od Gucia - Wto 12 Maj, 2009 18:57

Przelew na hotelik poszedł, sobie piechota :razz:
gocha - Wto 12 Maj, 2009 19:14

Alina po to wpłacamy pieniążki żeby ratować te wszystkie bidy, niezależnie od płci, wieku czy charakteru.
To one nam dziękują, piękniejąc, machając ogonkami.

agad - Czw 14 Maj, 2009 17:24

Witam! A czy jest juz staly dom dla Nerona/Leona?
Miła od Gucia - Czw 14 Maj, 2009 18:47

Aga, wiem, że Alinka mówiła mi jakimś Państwu, którzy byli nim zainteresowani. I mieli go odwiedzić. Będę wiedziała więcej i szczegółowiej w najbliższy czwartek.
Neronik - Pon 25 Maj, 2009 10:45
Temat postu: Neron
Hejka! podaję nowe zdjęcia Neronika. Mam nadzieję, że się podobają :lol:
Nie miałam dotychczas kontaktu z basstem i nie wiedziałam, że one potrafią być takie fajne.
Nerka jest po prostu słodka. Nie zaczepia psów, nigdy na nie nie warczy, dogaduje się nawet z samcami, bardzo lubi dzieci. Przy zabawie jest bardzo delikatny i nie broi w domu.
No i uwielbia się brudzić :lol: Turla się w piachu jak mały, dłuuuuuugi konik i potem jest cały siwy. Bawi się zabawkami jak mały szczeniak i wcale nie widać, że ma już 8 lat.

Neronik - Pon 25 Maj, 2009 10:55
Temat postu: Neron
i jeszcze :mrgreen:
Miła od Gucia - Pon 25 Maj, 2009 11:35

Neronik, tak się cieszę, że zawitałaś na naszą stronkę.
Dziękujemy za fotki Neronka / Leosia hi hi
On jest piękny i widać szczęśliwy.
Pisz o nim i wklejaj zdjecia.
Uszczypnij go za uszkiem od ciotek.
Domek na niego gdzieś czeka, czeka.
Kto pokocha Neronka i da mu wspaniały domek z ogródkiem.

Neronik - Pon 25 Maj, 2009 15:22
Temat postu: Nerka:D
Mam małe problemy z netem ale postaram się wysyłać fotki, bo mam ich juz dużo :grin:
Lutex - Pon 25 Maj, 2009 17:24

super sie go oglada i czyta ze jest taki grzeczniuch :mrgreen:
Bogusiu a co z tymi ludzmi co byli wstepnie nim zainteresowani? okreslili sie czy dalej potrzebny domek?

Miła od Gucia - Pon 25 Maj, 2009 17:57

Alinka prowadzi rozmowy i mówiła mi, że chyba zrezygnowali. Szukamy dalej.
Słodki Ci on prawda ???
I faktycznie nie widać po nim, że ma 8 lat.
Facet odetchnął wreszcie wolnością.
I jak go tam cmokają i pieszczą.

zojka - Pon 25 Maj, 2009 18:18

Bogusia, to ja może ruszę Pana Marcina?
Neronik - Pon 25 Maj, 2009 20:52

Nerka bardzo polubił się z innym hotelowym psiakiem Fidem. Wyglądają jak Flip i Flap :lol:
Oba psiaki niskopodwoziowe i bardzo zabawne.

Nie wiem co się dzieje ale zdjęcia jakoś dziwnie u mnie wyglądają. U was też?

Miła od Gucia - Pon 25 Maj, 2009 20:57

Jak się kliknie na zdjęcie, wszystko jest ok.
To znaczy, że Neronik to radosny psiak.
A jak do ludzi, lgnie, lubi żeby go miziac ?

gocha - Pon 25 Maj, 2009 22:13

Jaki on ładniutki z tym uśmiechem na pyszczku :lol:
Miła od Gucia - Wto 26 Maj, 2009 06:49

Oj trzymam kciuki za domek Neronka.
Dziś, najpóźniej jutro będzie wiadomo, czy Pan. który się nim interesuje, odwiedzi Neronka.
Jeśli nie, to Zoju - Neronik na Mazury pojedzie, jak Pan Marcin się zgodzi wziąć takiego ślicznego psiaczka.

Zostało do uregulowania około 100 zł za hotelik Neronka.
Czy pozwolicie, aby z konta basseciego pokryć koszty.
I niechaj Neronik rusza w nową drogę życia.
Hop. hop do góry. :razz:

gocha - Wto 26 Maj, 2009 06:54

Tak Bogusiu, przecież nasze pieniążki , to pieniążki naszych bassetów.
Niech mu się wiedzie na dalszej drodze życia, należy mu się, może wreszcie będzie wolny od ludzkiej chciwości i głupoty.

Neronik - Wto 26 Maj, 2009 21:50

Kolejne fotki :mrgreen:
zaraz was nimi zasypię. Facet strasznie fotogeniczny :lol:

Miła od Gucia - Wto 26 Maj, 2009 21:58

śliczny, a oczka mu błyszczą radośnie,
dziękujemy za fotki i wieści

Neronik - Wto 26 Maj, 2009 21:59

Nerka ludożerka hihi :mrgreen:
Batus - Wto 26 Maj, 2009 22:00

Co za slodziak :) Widać, że psisko zadowolone :)
Miła od Gucia - Wto 26 Maj, 2009 22:02

i jaki zdolny, czyta, czyta.
Widać, że bardzo lgnie, chce się pieścić.

besta - Wto 26 Maj, 2009 22:03

Śliczny faktycznie nie widać wieku .Na jednym ze zdjęć ma super zadowoloną "kocią"minę.Widać,że mu dobrze.
Neronik - Wto 26 Maj, 2009 22:05

Bo on uwielbia się pod szyjką drapać :mrgreen:
Neronik - Wto 26 Maj, 2009 22:10

Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że jesteście zadowolone z naszego hotelu. Na prawdę jest to ogromne pocieszenie, bo nie wszyscy niestety doceniają naszą pracę :sad:
Miła od Gucia - Wto 26 Maj, 2009 22:11

Po pyskolu zadowolonego Neronka - doceniamy.
Neronik - Wto 26 Maj, 2009 22:16

A co mi tam. Net działa to jeszcze dwa :mrgreen:

Na prawdę bardzo się cieszę. Po tylu przykrościach nareszcie słowa zadowolenia :smile: :smile: :smile:

agad - Sro 27 Maj, 2009 01:12

Leos jest przeslodki! Tak bym chciala, zeby ktos go adoptowal razem z Fidem...
zojka - Sro 27 Maj, 2009 02:48

Facet jest super! Kurce, żeby szybko znalazł domek!
Mirka - Sro 27 Maj, 2009 10:14

w jakim hoteliku :?: przeciez
Leos tak sie u Was byczy
jak w najlepszym domku :lol:

Neronik - Sro 27 Maj, 2009 12:18

Fido dzisiaj jedzie do swojego domku i mam nadzieję, że Nerka nie będzie tęsknić.
Oj byczy się byczy :lol: . Wczoraj zmęczona idę do łóżka a kto tam już leży? Nerka! Mówię: ooo kochany za mało miejsca dla dwóch. Dostał eksmisyjkę na dół na swój "psi" tapczan. Ale rano jak tylko siorka poszła do szkoły zapakował się do niej :lol: Tak śmiesznie wyglądał, że pozwoliłam mu sie wyleżeć. A jakie miny robił, a jak się mościł...
Zresztą zobaczcie same :grin:

Miła od Gucia - Sro 27 Maj, 2009 20:36

No nie wytrzymam, toż to rewelacyjne zdjęcia.
Neronik, gdzie Ci będzie lepiej.
A to łózko siostry z tymi kocykami - rewelacja, wcale się Neronikowi nie dziwię. Sama bym w takim poleżała, szczególnie z tym kotem

Lutex - Sro 27 Maj, 2009 22:20

chlopak korzysta jak moze :razz: niektore psiaki to w domku tak dobrze nie maja :mrgreen: a z Nerona to super psiak. zeby tylko znalazl swoje stale miejsce
Alina z Bogdanem - Czw 28 Maj, 2009 10:25

Pan zainteresowany Neronikiem niestety nie odzywa się w sprawie adopcji, chociaż kilkakrotnie potwierdzał,że na pewno go zabierze. Myślę, że nie ma co dłużej czekać i trzeba "uruchamiać" następne osoby.
Miła od Gucia - Czw 28 Maj, 2009 10:35

ZOJA ZOJA, do dzieła,
bierz flache, ciacha, zdjecia Neronka i jedź z laptopem do Pana Marcina.

Serio, Zoja porozmawiaj z Panem Marcinem i daj znać co i jak.

Neronik - Czw 28 Maj, 2009 10:37

Kurcze my też szukamy mu domku. Chcielibyśmy, aby był w Jarocinie, bo wtedy w razie czego Nerka wróciłaby tutaj. Pytamy, ale nic.
Podczas spacerków Nerka wzbudza taką sensację, że gdy przechodzimy przez osiedle, samochody o mało nie lądują w rowach :lol:
Fidon dzisiaj pojechał i Neron nie był zachwycony, chciał jechać z nimi i pakował się do samochodu. Kobitki wyściskał, wylizał, oślinił.
Pojechały z Fidem całe mokre :lol:

zojka - Czw 28 Maj, 2009 11:33

Już :grin:
Jestem zmówiona z pewnym bardzo miłym panem. Na wieczór. :grin: Najsampierw spróbuję bez flachy - pokażę zdjęcia. Jak nie zadziała poszukamy innych sposobów :mrgreen:

Pan ma warunki :grin: lokalowo - podwórkowe i .... spaniela. O ile pamiętam to takiego prawie dwulatka. Mam nadzieję, że w razie czego chłopaki by się dogadały :wink:

paulinazarebska - Czw 28 Maj, 2009 11:55

Czekamy na więści
Asia i Basia - Czw 28 Maj, 2009 15:53

Upij go, bedzie latwiej. CHlop pijany, pies sprzedany :lol: Powodzenia i trzymamy kciuki!
zojka - Czw 28 Maj, 2009 19:01

Asia i Basia napisał/a:
Upij go, bedzie latwiej. CHlop pijany, pies sprzedany :lol: Powodzenia i trzymamy kciuki!

Marcinu! Czytasz? :grin:

Już jesteśmy po słowie :) Był Marcin i jego cudny pied Diego (sirotka uratowana przez Marcina jakiś czas temu). Deszcz lał, my siorbalim kawę pod wiatą i gadalim. Wiem prawie wszystko.

Marcin wyjeżdża jutro z kraju. Do 17 czerwca go nie będzie. Ale po powrocie będzie załatwiał wszystkie sprawy, tak by Neron mógł z nim zamieszkać. Te wszystkie sprawy, to głównie zgoda rodziców, na pobyt piesa w ich domu do czasu przeprowadzki Marcina. A rodzice akurat są poza zasięgiem :cry:

Co nie znaczy, że jak się zjawi ktoś, kto zechce Nerona pokochać, to nie może go wziąć. Marcin nie może gwarantować, że wszystko się ułoży, bo nie wszystko (jeszcze) od niego zależy. Uważam, że to jest uczciwe.

No i oczywiście jest sprawa jak się ułożą kontakty Nerona z Diego. Spaniel jest pogodnym facetem i z moimi wydrami świetnie się bawił.

Może Marcin sam napisze kilka słów, bo udało mu się już zalogować.

Miła od Gucia - Czw 28 Maj, 2009 19:48

To czekamy na dalsze decyzje,
Hej, Panie Marcinie, no jak - podoba się Neronik ???
prawda, że cudny z niego bassior ??/

bykowskim - Czw 28 Maj, 2009 19:55

Hej!czytam czytam!jak już kasia wspomniała wyjeżdżam i wszystko będzie wiadomo dopiero po 17 czerwca!martwię się tylko tym czy chłopaki(neron i diego) się dogadają-bo diego to jeszcze młody psiak mimo że ma dwa lata-kasi paróweczki go zdominowały normalnie i teraz biedak wszedł do domu i padł(śpi jak kamień)dlatego 8letni neron może całkiem przejąć władzę na podwórku, najgorsze jest to że diego jest strachliwym psem i boi się nawet małych kajtków(mimo że czasami ma swoje zdanie)a taki dorosły psiak jak neron ma swoje zdanie.chodzi mi po prostu o to by mieć pewność że będą kumplami a nie wrogami!pozdro dla Kasi i jej wspaniałych bassecików
bykowskim - Czw 28 Maj, 2009 20:08

A bassior jest przecudny!:)
Neronik - Czw 28 Maj, 2009 22:37

Neron na pewno nie będzie wszczynał awantur. On jest tak pokojowy i cierpliwy, ma typową angielską flegmę :lol: na spacerze trzeba go dziesięć razy wołać zanim zajarzy, że już idziemy. W kontaktach z psami jest obojętny, nie wszczyna bójek. Jest ponad to, woli patrzeć czy micha pełna :mrgreen:
zojka - Pią 29 Maj, 2009 03:34

Nio! To mamy dobre wieści :wink:
bykowskim - Pią 29 Maj, 2009 07:11

A jeszcze jedna sprawa w sumie o której zapomniałem wspomnieć w rozmowie z Kasią:)A jak neron reaguje na małe dzieci?-ponieważ w domu bywa moja bratanica 7letnia i od czasu do czasu chrześniak 3lata no ale bywa.Więc jestem ciekaw czy miał styczność z dziećmi?bo kurcze wypadły mi te dzieciaki z głowy(a to wszystko przez zagadanie się z Zojką:P)a to w sumie ważne pytanie bo jak bym już dogadał się z miękkim sercem mojej mamy w które spróbuje wcisnąć jeszcze kluchę-nerona bo jak na razie to diego jeszcze też tam jest:)to muszę wiedzieć że do dzieciaków neron jest dobrze ustosunkowany.Pozdrawiam
Neronik - Pią 29 Maj, 2009 13:20

Neron z dziećmi przetestowany :mrgreen: Kocha go całe osiedle, dzieciaki chodzą z nami codziennie na spacery i nie było żadnego przypadku agresji z jego strony. Wręcz przeciwnie, zawsze wracają do domu oślinione i wykochane :lol:
Neronik - Pią 29 Maj, 2009 13:20

Neron z dziećmi przetestowany :mrgreen: Kocha go całe osiedle, dzieciaki chodzą z nami codziennie na spacery i nie było żadnego przypadku agresji z jego strony. Wręcz przeciwnie, zawsze wracają do domu oślinione i wykochane :lol:
Neronik - Pią 29 Maj, 2009 13:21

Oj dwa razy mi napis skoczył :oops:
madzialinka - Pią 29 Maj, 2009 13:52

Widzę że charakter Neron ma jak moja Doxilinka - kocha cały świat... Może to miejsce, z którego pchodzą nie jest aż tak złe. Psiska są przynajmniej zsocjalizowane.

Neron ma bardzo podobne umaszczenie jak Doxi, może są z tego samego miotu, albo to jakieś inne bliskie pokrewieństwo.

Neronik - Sob 30 Maj, 2009 08:45

Pan ma dzisiaj przyjechać po Nerona i w związku z tym mam pytanie.
Mamy pieska wydać od razu, czy do kogoś dzwonić.........., no nie wiem jakaś umowa czy coś... :?: Chodzi o to , żeby wszystko było jak najbardziej ok :wink:

Miła od Gucia - Sob 30 Maj, 2009 09:28

Kochany Neroniku, wszystko jest załatwione.

Pan Bogdan przyjedzie dziś po Neronika.
Pani Ewa z hoteliku wszystko wie.
Co do umowy, będzie podpisana bezpośrednio przez Alinkę i P. Bogdana.
Wszystko jest dokładnie załatwione i sprawdzone.
Neroniku ukochaj od nas Neronka na drogę.
Domek Pana Bogdana został sprawdzony - to wspaniała rodzina kochająca psy i mają wspaniałe warunki.

Neronik - Sob 30 Maj, 2009 18:05

Melduję, że Neronik właśnie pojechał do nowego domku. :mrgreen:
Nowi właściciele to bardzo mili ludzie, a ich córka od razu pokochała Neronka. Zresztą, kto go nie kocha. Już zaczynamy tęsknić :cry:
Łza się w oku kręci, ale trudno. Nasza Nerka znalazła swoje miejsce na ziemi.

ŻYCZYMY CI KOCHANY PSIAKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :!: :!: :!: :mrgreen:

Jeszcze dzisiaj rano po wczorajszej kąpieli leżakuje w pościeli :grin: :

Neronik - Sob 30 Maj, 2009 18:10

A tu z nową rodzinką :mrgreen: :
Neronik - Sob 30 Maj, 2009 18:11

Pa pa :cry:
Miła od Gucia - Sob 30 Maj, 2009 18:55

Dziękujemy Neroniku za wieści.
Nie wiem czemu ale mnie smutno, choć powinnam się cieszyć, że pojechał do swego stałego domku.
Dziękujemy Wam za wszystko, że otoczyliście go taką wspaniałą opieką w hoteliku.
Nie płaczcie.
Neronik jeszcze jest w drodze.
Jak zajadą na miejsce, nowi Państwo się odezwą.

A do Pana Marcina, no cóż, Panie Marcinie jak Pan wróci, znajdziemy Panu bassecika.

W sprawie Neronka odezwał się też Pan Jerzy z Łowicza, i dla Pana znajdzie się piesek.

zojka - Sob 30 Maj, 2009 21:39

Niech się Neronowi darzy! Od razu cieplej się na sercu robi :grin:

Ktoś mówił, że to pies wybiera człowieka ... widać nie Marcina pora była. Ale znając życie ...

Lutex - Nie 31 Maj, 2009 10:33

dla wszystkich chetnych Bogusia znajdzie odpowiedniego psiaka :mrgreen:

z nieciepliwoscia czekamy na pierwsze relacje nowej rodzinki Nerona :cool:

Neronik - Nie 31 Maj, 2009 13:05

Mama kazała przekazać, że z hotelowania Nerona pozostało 45 zł. Co mamy z nimi zrobić :?:
Miła od Gucia - Nie 31 Maj, 2009 13:33

Zobaczymy, niech forumowicze zdecydują.
Wiem, że Alinka pokrywała ze swoich pieniążków wiele kosztów związanych z Neronkiem, m.in. kastracja.

Asia i Basia - Nie 31 Maj, 2009 17:06

To moze poczekajmy na Alinke.
Miła od Gucia - Nie 31 Maj, 2009 21:13

dalsze losy Neronka
w dziale "O bassetach"
temat: "Neronik wita z nowego domu"
http://www.forum.bassety....p?p=36595#36595

bykowskim - Nie 31 Maj, 2009 21:36

bardzo fajnie że neron znalazł swój dom!a ja no cóż jak będzie inny biedak bassecik bez domu to postaram się jak najbardziej by zapewnić mu domek i zabawy do upadłego z moim Diegiem(w końcu mój spaniel miałby psiego przyjaciela:))Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Kasię dzięki której jestem na bieżąco w temacie bassecików w potrzebie!buźka
i pozdrawiam zza morza:)