| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Tematy techniczne / działanie forum - Nowa "szata" strony
Lucy - Pon 30 Mar, 2009 17:55 Temat postu: Nowa "szata" strony Hubertusie!swietna,jestem zachwycona
gocha - Pon 30 Mar, 2009 18:00
Hubert ślicznie jest teraz, stronka nabrała uroku :grin:
Dziękujemy, naprawdę się postarałeś :lol:
Hubertus - Pon 30 Mar, 2009 18:00
ech wy to jesteście :p nawet nie zdążyłem napisać, żebyście testowali i pisali czy są jakieś problemy - mam nadzieję, że nie będzie żadnych.
Troszkę całość się jeszcze zmieni, ale tylko w detalach.
Obrazek na górze forum uznajmy na razie za "tymczasowy" do chwili ustalenia właściwej wersji
koala - Pon 30 Mar, 2009 18:07
świetnie wygląda
gocha - Pon 30 Mar, 2009 18:10
A wiesz co Hubert, mnie się ten obrazek na górze podoba, nie wiem czy to Lady Krzysia, ale jeżeli tak to dla mnie jest ok.
Niech wypowiedzą się jeszcze inni , na razie nic nie zmieniaj, bo może ludzie zaakceptują tak jak jest i po co dodatkowa praca :grin:
Magda i Rudolf - Pon 30 Mar, 2009 18:11
Oooo jaka niespodzianka, no pieknie ! Bardzo mi sie podoba :wink:
Lucy - Pon 30 Mar, 2009 18:18
:wink:
Hubertus - Pon 30 Mar, 2009 18:45
| gocha napisał/a: | A wiesz co Hubert, mnie się ten obrazek na górze podoba, nie wiem czy to Lady Krzysia, ale jeżeli tak to dla mnie jest ok.
Niech wypowiedzą się jeszcze inni , na razie nic nie zmieniaj, bo może ludzie zaakceptują tak jak jest i po co dodatkowa praca :grin: |
Ten z lewej to Oskar Krzyśka (no chyba, że się pomyliłem)
Drugi to chyba też on ale głowy za to nie dam
Problem w tym, że "pożyczyłem" zdjęcia z I Zlotu i nie jestem pewien kto jest ich autorem
madzialinka - Pon 30 Mar, 2009 18:53
Nowa szata super - bardzo czytelna i nie kłuje w oczy nadmiarem kolorów i gadżetów. Banerek też super - ja bym nic nie zmieniała.
Teraz zaczynam testowanie
Jeśli coś nie będzie działało to dam znać.
Lutex - Pon 30 Mar, 2009 18:58
superasnie, jestem pod wrazeniem, a banerek po prostu ... powinien juz zostac taki :cool:
Hubertus - Pon 30 Mar, 2009 19:09
oj dopiero zauważyłem, że znikły wasze "medaliki"
Jutro nad tym posiedzę (dzisiaj już chyba nie dam rady)
Tymek - Pon 30 Mar, 2009 19:10
Ale ładnie zdjęcia basiorków na górze super Dziękujemy - Tymek z pańcią Gosią :lol:
Lucy - Pon 30 Mar, 2009 19:34
:neutral:
Hubertus - Pon 30 Mar, 2009 19:38
| Lucy napisał/a: | Moge miec uwage? to bez wiekszego znaczenia, ale przedtem po otrzymaniu PW,bylo widac czerwony znaczek,teraz tylko sie "uwypukla " napis,co jest malo widoczne.
Hubertusie, czy napis moglby sie uwypuklac i np.swiecic w jakims kolorze? |
nie wiem ale sprawdzę
gdyby jednak się nie dało, to można ustawić w profilu
opcję "Otwórz okno przy nadejściu Wiadomości" na TAK
i wtedy będzie wyskakiwało okienko z powiadomieniem o nadejściu PW
(a przynajmniej powinno wyskakiwać )
Asia i Basia - Pon 30 Mar, 2009 20:48
Naglowek bardzo fajny, jesli to psiaki Krzysia to w ogole super. Jesli to nie Lady, to byloby fajnie, gdyby znalazla tam miejsce dla siebie.
Wyglada ciekawie, troche na poczatku ciezko sie przyzwyczaic bylo, jednak pare latek na niebiesko robi swoje; w miedzyczasie juz sie oswoilam. Czy zolty jest kolorem ostatecznym tla i niezmienialnym? Jakie sa inne mozliwosci? CZy te literki pojawiajace sie po lewej stronie przy postac w okienku szaro-bialym maja jakies znaczenie? Czy te okienka siwo - biale musza byc takie duze?
Dobrze, ze utrzymales klasyczna forme, bez upiekszaczy i migajacych obrazkow. TO chroni wzrok przed nadmiernymi impulsami. Coraz bardziej mi sie podoba.
zojka - Pon 30 Mar, 2009 20:54
Mnie się też podoba
Miła od Gucia - Pon 30 Mar, 2009 21:01
Nowa szata - fajna, przyciąga oko, nie jest monotonna, ciekawa, podoba mi się. A przede wszystkim czytelna, to jest ważne, szczególnie dla nowych użytkowników.
Banerek mówiący sam za siebie, o kim my tu piszemy. A czy to Lady, tego nie wiem, idę oglądać zdjęcia ze zlotu :wink:
Gratuluję pomysłu.
besta - Pon 30 Mar, 2009 21:37
Nowa szata podoba mi coraz bardziej ,kolorek jest wesoły a nie razi w oczy ostrością :grin:fajnie to wygląda .A teraz trochepotestuję :wink:
Batus - Pon 30 Mar, 2009 21:37
Ale bomba! Jestem zachwycona Bardzo mi się podoba:))))) Wpadłam tylko na chwilę, jutro dokładniej się przyjże, ale jest super! Dzięki Hubert, że jednak nie spisałeś naszego forum zupełnie na straty
Hubertus - Wto 31 Mar, 2009 05:42
| Batus napisał/a: | Dzięki Hubert, że jednak nie spisałeś naszego forum zupełnie na straty |
Mam nadzieję, że z nową szatą przyjdą też nowe lepsze nastroje
Hubertus - Wto 31 Mar, 2009 05:59
ok "medaliki" wróciły, ale trzeba je ciut zmodyfikować na potrzeby nowej kolorystyki forum (tak aby nie było tej białej obwódki)
Jaga - Wto 31 Mar, 2009 07:00
Wchodzę rano na forum a tu szok - myślałam, że pobłądziłam . Generalnie podoba mi się, aczkolwiek bedę potrzebować trochę czasu żeby się przyzwyczaić.
Jedna uwaga, która nasunęła mi się niemal natychmiast - czy dało by się jakoś zmienić te znaczki z boku tematów, żeby się jakoś bardziej odróżniały te tematy, w których są nowe posty? Teraz niby się różnią, ale szczerze mówiąc mi się to trochę zlewa .
Batus - Wto 31 Mar, 2009 08:35
Ja mam tą samą uwagę co Jaga, mało widać nowe tematy w wątkach, może wyszczególnić je innym kolorem. A tak poza tym to mi się bardzo podoba, lubię takie zmiany Te dwa basiorki u góry też są spoko
lacinka - Wto 31 Mar, 2009 13:12 Temat postu: super! Cudowny pomysł ze zmianą. Ja na początku myślałam, że źle trafiłam i wpisałam adres poraz kolejny
Te kolory są świetne! Cieplutkie i zachęcające do odwiedzenia tego forum!!!
Jestem zachwycona!
Pozdrawiam!
Batus - Wto 31 Mar, 2009 14:17
Weszłam na ALBUM i oglądałam fotki forumowe, mogłam je przewijać tylko wstecz i wtedy szły po kolei, tak ma być ?
Jeszcze sobie myślę, że napis WYLOGUJ to może na koniec paska przesunąć jeśli to możliwe, za ALBUM?
Hubertus - Sro 01 Kwi, 2009 10:41
| Jaga napisał/a: | Jedna uwaga, która nasunęła mi się niemal natychmiast - czy dało by się jakoś zmienić te znaczki z boku tematów, żeby się jakoś bardziej odróżniały te tematy, w których są nowe posty? Teraz niby się różnią, ale szczerze mówiąc mi się to trochę zlewa . |
mam to samo odczucie
to akurat da się poprawić, ale troszkę później
kolorystyki forum raczej nie będę zmieniał - nawet jeśli co niektórym się "źle" kojarzy...
jest miła dla oka i to jest najważniejsze
co do błędu z albumem, to może uda się temat zakończyć w terminie późniejszym
Napisów w górnym menu raczej nie będę przesuwał - wymaga to ode mnie ingerencji w skrypt forum, a nie chcę za bardzo w nim grzebać (może kiedyś )
tylko mi nie wytykajcie, że nic mi się nie chce robić - chwilowo cierpię na chroniczny brak czasu
Asia i Basia - Sro 01 Kwi, 2009 12:55
Co niektora juz sie oswoila :wink:, poza tym mam wrazenie, ze jednak cos sie zmienilo, jakby siwo, mnie juz kolor nie przeszkadza, niebieski we wszystkich odcieniach dziala na mnie kojaco :grin: . Jest ok.
"tylko mi nie wytykajcie, że nic mi się nie chce robić" - zrobiles kawal dobrej roboty Hubert, Hut ab jak mowia Niemce :wink: :grin:
Wlasnie w domu zagladnelam na forum, a tu sie okazuje, ze ja w pracy mam jakies inne ustawienia, caly srodek mam w robocie siwy. :shock:
Hubertus - Czw 02 Kwi, 2009 08:09
sprawdź na monitorze lub w ustawieniach wyświetlania w windowsie jaką gamę kolorów masz ustawioną - w miarę możliwości ustaw najwyższą
Jaga - Czw 02 Kwi, 2009 12:34
A co się teraz stało, że ja mam wszystko "po staremu"? A juz sie zaczęłam przyzwyczajać :~
Miła od Gucia - Czw 02 Kwi, 2009 12:38
a bo się sprzeczamy i strona jest wrażliwa, to się od razu wyłącza hi hi
Hubertus - Czw 02 Kwi, 2009 12:58
na jakiś czas wracamy do starego wyglądu - jest kilka "niedoróbek" w nowej wersji i muszę je poprawić lub znaleźć inną "skórkę", która będzie mniej kłopotliwa
besta - Czw 02 Kwi, 2009 14:19
No szkoda,szkoda,bo już się przyzwyczaiłam :wink: ,ale poczekam cierpliwie
Kasia :) - Czw 02 Kwi, 2009 14:22
besta, a kto to dzisiaj w shoutboxie pisał "co sie odwlecze to nie uciecze" ? :lol: (wprawdzie w innym temacie ale święta prawda :wink: )
besta - Czw 02 Kwi, 2009 14:24
Ano widzisz jak to przyslowia posują do KAŻDEJ sytuacji :razz:
Hubertus - Sro 15 Kwi, 2009 06:30
przywróciłem "nową szatę".
być może za jakiś czas zaproponuję Wam inną, ale trudno mi powiedzieć kiedy :~
Prowadzę jednocześnie kila ważnych dla mnie projektów i trudno mi znaleźć czas na forum.
pozdrawiam
Batus - Pią 08 Maj, 2009 06:29
Co to za psinka jest w logo forum?
Asia i Basia - Pią 08 Maj, 2009 08:24
A czemuz ona taka denaturatowa? :wink:
Batus - Pią 08 Maj, 2009 08:51
przychylam sie do zdania powyżej Można by ją bardziej wkomponować w tło?
Hubertus - Pią 08 Maj, 2009 09:08
szczerze mówiąc nie wiem... Krzysiek musiał coś wstawić, ale musimy to poprawić koniecznie
Batus - Nie 10 Maj, 2009 10:43
Hej Hubert, co z naszym logo ? Można je jakoś zgrabnie poprawić ? Oczywiście przy odrobinie wolnego czasu
|
|