Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Spotkania i Zloty - I Zlot 2005 - zdjęcia relacje

Ania od LUNY - Pon 11 Lip, 2005 00:04
Temat postu: I Zlot 2005 - zdjęcia relacje
Właśnie wróciliśmy z I Ogólnopolskiego Zlotu Bassetów w Ślesinie.
Co tu dużo opowiadać? Żałujcie, że was tam nie było.
Wrażenia niesamowite; zabawa przednia, a ludzie, których tam spotkaliśmy (właściciele bassetów) wspaniali. :) :)
Trzeba było zobaczyć miny zdziwionych przechodniów, oglądających przemarsz naszych baleronków ulicami Ślesina. :o :o :o :o :o
Jeszcze raz bardzo dziękuję organizatorom za świetną zabawę, a w szczególności Bogusi od Gustawa, Ewie od Matyldy, Arlecie od Koriny i Krzysiowi (admin.) od Lady i Oskara.
Mam nadzieję, że w 2006 roku w Ślesinie na II Zlocie spotkamy się jeszcze w większym gronie. Do zobaczenia za rok!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Pozdrawiam wszystkich : Ania, Włodek, Jacek, Adrian z LUNĄ z Zielonej Góry.

joania - Pon 11 Lip, 2005 11:50

byłam tam i przeżyłam niesamowite wrażenia, powtórze się po raz kolejny organizacja super, okolica świetna i w życiu nie przypuszczałam że można spotkać tak przemiłych ludzi,mój mąż przed pójściem do pracy prosił żebym dowiedziała się co słychać u zlotowej 'wydry' czyli Feli .
dzięki niej zrozumiał że basset to jest ten pies którego szuka, a ja wiem w 100% że tylko basset.
przesyłam pozdrowienia dla jeszcze wypoczywających organizatorów i oby więcej.
Ucałowania dla wspaniałych towarzyszy zabaw z Wrocławia i przemiłego gawędziarza z Kielc z fajową żoną Agatą też z Kielc ( jak tam nóżki?) :roll: :wink:

Mirka - Pon 11 Lip, 2005 11:51

Też juz jestesmy w domku :D Dusol :evil: :evil: okazała sie straszną złośnicą i złodziejka jej prawdziwy charakterek uwidocznił sie w gromadzie :twisted: :twisted: a teraz śpi jak anioł :sen :sen pozdrawiamy wszystkich zlotowiczów i tych których nie było z różnych względów bardzo serdecznie :D :D :D
joania - Pon 11 Lip, 2005 12:01

nic nie szkodzi że była złosnica ,ale jak że piękną ,mozna powidzieć że na zlocie odbyło się poskromienie złośnicy.
Gorące całusy dla was wszystkich Dusię ucałuj Mireczko prosto w warczący nos.

Arleta - Pon 11 Lip, 2005 14:32

:thx Wszystkim za super zabawe :thx
Wydaje mi sie wszystko w miarę wyszło bo sie staralismy ( organizatorzy).
Podziekowania szczególne dla Zbyszka (pamiętacie - megafon) od Ewki i Matyldy który przez cały czas nam pomagał.

Uczestnictwo wszystkich było przodowe i już mam nowe pomysły na nowe konkursy za rok.

Podziekowania wielkie dla utalentowanego malarza - właśnie dzieki niemu udało sie zebrać tak dużą sumke na pomoc dla schroniska :thx

Wszystkich gorąco i dużym buziakiem pozdrawiamy ( właśnie wróciliśmy). Wszsytkie basseciątka śliczne a ich właściciele to wspaniali ludzie.

No i Foxiu - brawo łobuziaku :D

Arleta, Tomek Angelika i Korinka
( ps. sorry za cieczke ale musielismy tam być)

Arleta - Pon 11 Lip, 2005 14:37
Temat postu: ZDJĘCIA I CD Z FILMEM - PROSZE PRZYSLIJCIE
Kochani wiem ze duzo osób robiło fotki a niektórzy nakręcali zlot- bardzo prosze o przysłanie mi zdjęć i filmiku - cbyba najlepiej poczta na płytce. :thx

Czekam z niecierpliwością
Arleta Długaszewska, 64-100 Leszno, ul. Niepodległości 102/1
tel 606 145 290
Koszty CD i znaczka będe odsyłać

GREG - Pon 11 Lip, 2005 15:51

wruciliśmy przed chwileczką po długiej podruży Było naprawde SUPER!!!

BORKO zmęczony śpi ale jednym okiem obserwuje czy przypadkiem gdzieś jeszcze nie pojedziemy.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH UCHOLI

BORKO+Ania i Grzegorz :thx

joania - Pon 11 Lip, 2005 16:01

ja też bardzo proszę będę wdzięczna na wieki :oops: :roll:
a oto mój adres:
Joanna i Sławomir Słowikowscy
Łódź ul. St.Leszczyńskiej 18m 29 :thx

Agata - Pon 11 Lip, 2005 16:27

[b]Bardzo, bardzo wszystkim dziękujemy, było superancko :lol: :lol: :lol:

Wyluzowałam się totalnie :wink:
Strasznie się cieszę, że mogłam Was wszystkich poznać :lol:
Wytarmosić te wszystkie oplute mordy bassecie.
Wszystkie piękne i kochane, ale w szczególności spodobała mi się Duśka, Lady, Matylda a moim faworytem zlotowym został WYJĄTKOWO PIĘKNY -
Borko Ani i Grzesia - to przepiękny pies :!: :!: :!:

p.s. Dojechaliśmy - policzyłam do jedenastu - stan się zgadza, policzyłam pozostałe - wszystko ok., w domku posprzątane, zwierzątka napojone i nakarmione - MOJA OLA SPISAŁA SIĘ NA MEDAL I TO ZŁOTY :!: :thx

A dzięki Zlotowi mamy kolejnego mieszkańca Polany, którego znalazłam wracając do domu - błąkającego się między tirami po stacji bęzynowej - pięknego, czarnego kota 8)
Zabrałam go do samochodu i przywiozłam na Polanę. Jutro jedziemy do weterynarza by go przebadał, bo kotek zostaje z nami :!:

joania - Pon 11 Lip, 2005 16:34

Agata ty szalona dziewczyno ,jesteś niesamowita , szkoda że tak krótko gadałyśmy , ale ty myślami jesteś gdzieś tam z małymi szczęniatkami i innymi zagubionymi zwierzątkami (to wcale nie jest złośliwe stwierdzenie , Ty taka poprostu z sercem na dłoni dla pokrzywdzonych jesteś-to moja indywidualna myśl o Tobie).
Mirka - Pon 11 Lip, 2005 17:05

Agata bardzo miło było mi poznać taka osobę jak Ty,co z ogonkiem Groszka czy juz wszystko ok?Pozdrawiamy cała Polanę Kłapouchego
Mirka - Pon 11 Lip, 2005 17:09

Borko mój braciszku przepros swoja Pańcie ja jej tak naprawdę nie chciałam wcale capnąć :evil: :twisted: wstydzę sie teraz :oops: :oops: pozdrawiamy Was bardzo serdecznie Mirka,Wiesiek no i Duśka :D :D :D
Daniel - Pon 11 Lip, 2005 17:26

Kochani, czytając Wasze entuzjastyczne wspomnienie z zlotu, łza kręci mi się w oku.Cóż w życiu tak bywa,ze nie można być zawsze gdzie się chce, ale w przyszłym roku.....
Nareszcie forum jest aktywne, bo podczs weekendu nie można byłoz nikim pogadać .

Daniel - Pon 11 Lip, 2005 17:27

Ci co nie byli proszą o umieszczenie fotek na forum.
Mirka - Pon 11 Lip, 2005 18:44

To znowu ja,ale musze jeszcze przesłać buziaki :roll: :roll: mojemu ulubionemu koledze basseciemu Bazylkowi :oops: :oops: , :D :D od mojej Pani pozdrowienia dla całej Twojej rodzinki a szczególnie dla Twojej Pańci :D
Buba - Pon 11 Lip, 2005 19:16

Witajcie,
osoby, które były na zlocie proszę o wpisywanie się w temacie otrzymania płyty CD ze zdjęciami. Mam możliwość zgrania zdjęć i wysłania do Was. Jeśli ktoś z Was ma serwer FTP, na którym mogłabym "zawiesić" fotki byłoby jeszcze szybciej. Każdy mógłby je sobie łatwo ściągnąć.
Pozdrawiam,
Buba

PS. Ewa od Matyldy - mam fotki dla magazynu "Przyjaciel Pies". napisz mi do kogo mam je przesłać.

Gosia Tochman - Pon 11 Lip, 2005 20:14

joania napisał/a:
ja też bardzo proszę będę wdzięczna na wieki :oops: :roll:
a oto mój adres:
Joanna i Sławomir Słowikowscy
Łódź ul. St.Leszczyńskiej 18m 29 :thx

Asiu - jak będziecie mieć jakieś fotki a przede wszystkim filmiki to dajcie znać :thx

Buba - Pon 11 Lip, 2005 20:18

Daniel napisał/a:
Ci co nie byli proszą o umieszczenie fotek na forum.

Proszę:

Seniorzy "Bass":

Amigo

i dzieciaki...

nuuuuda.. nic się nie dzieje

dobrze, że ucho dali

razem

gęsiego na paradzie

co poniektórych trzeba nosić - (chyba) Bazyl

parada na zakręcie

dziewczyna z klasą!
[/img]

Gosia Tochman - Pon 11 Lip, 2005 20:20

joania napisał/a:
byłam tam i przeżyłam niesamowite wrażenia, powtórze się po raz kolejny organizacja super, okolica świetna i w życiu nie przypuszczałam że można spotkać tak przemiłych ludzi,mój mąż przed pójściem do pracy prosił żebym dowiedziała się co słychać u zlotowej 'wydry' czyli Feli .
dzięki niej zrozumiał że basset to jest ten pies którego szuka, a ja wiem w 100% że tylko basset.
przesyłam pozdrowienia dla jeszcze wypoczywających organizatorów i oby więcej.
Ucałowania dla wspaniałych towarzyszy zabaw z Wrocławia i przemiłego gawędziarza z Kielc z fajową żoną Agatą też z Kielc ( jak tam nóżki?) :roll: :wink:

nózki tu, nóżki tam

joania - Pon 11 Lip, 2005 20:35

helo , proszę o dobre zdjęcie Feli , bo sławek już przez sen ją woła , to sobie ją namalujemy
strada17 - Pon 11 Lip, 2005 21:28
Temat postu: zlot udany było suuuuuuuper
heh mi też się podobało na zlocie było suuuuper tyle basssssetów i bardzo miły ludzi :) szkoda że nie było osoby w moim wieku ale i tak był udany wypad :) hehe za rok wezme koleżanke :) buziaki dla misssssstera :) Felci (wydry zlotowej ) oraz dla całej reszty przepięknych ucholi :) całuski przesyłają ZUZIA MAMA JOANIA i TATA SŁAWEK oraz fifka i bobel :)

Ps. fifka obrażona że została w łodzi u babci rzuca we mnie książkami :D hehe wredna szczurzyca ale przekochana :) hehe buziaki :) :*

Daniel - Pon 11 Lip, 2005 21:31

Ha, ha!!!SUPER :thx .
Czy moge prosic o podpisanie fotek imionami.

Buba - Pon 11 Lip, 2005 21:39

Imionami psów.? błagam nie wymagaj tego ode mie. Nie pamiętam wszystkich, ale spróbuję.
Za błędy z góry przepraszam :oops:

Mirka - Pon 11 Lip, 2005 21:42

Bubo,my prosimy o dwie płytki ze zdjęciami nasz adres Mirosława Przystup 86-200 Chelmno ul.Czeresniowa 5,oczywiście pokryjemy koszt plytek i wysyłki i czego tam jeszcze trzeba bedzie :D :D :D pozdrawiamy serdecznie szczególnie Dusia Foksika i Gustawa :D :D
Gosia Tochman - Pon 11 Lip, 2005 23:08

Kochani-było wspaniale !!! Do tej pory nie mogę uwierzyć, że tak super udało się to wszystko zorganizować. :thx Naprawdę duże brawa za pomysł i realizację. Podziwiam Bogusię, Arletę, Krzysia, Zbyszka, Asię i Sławka........ Za rok napewno przyjedziemy i obiecujemy czynnie właczyć się do organizacji zjazdu.
Serdecznie przepraszam wszystkie baseciaki które zostały pokąsane przez Felicję Otylię, tylko dlatego że chciały zbliżyć się do patyków, wody czy ucha świńskiego :oops: Generalnie Felka to równa baba :wink:

Arleta - Wto 12 Lip, 2005 08:23

:oops: Upss - juz dostałam upomnienie- ze inni tez pomagali

Tak tak - podziekowania dla wszystkich Panów co pomagali prowadzić konkursy np lotki, co nosili worki z karma itd.. Dziekuje im wszystkim i myśle ze wszscy dziekują BRAWO

A dla "sklepu u basseta" szczególne podziekowania za tak wspaniałe prezenty - nagrody, uszy, karma , kabanosiki...

Bacha - Wto 12 Lip, 2005 09:00

W imieniu seniora Bassa dziękujemy za zdjęcie. Też mamy mnóstwo i jak trzeba to możemy wysłać, jeszcze są w aparacie bo nie było kiedy ściągnąć. Jeszcze jesteśmy pod wrażeniem Zlotu. Bass odmłodniał o kilka lat.
Bacha - Wto 12 Lip, 2005 09:09

Dziękujemy wszystkim, którzy zorganizowali Zlot. Wprawdzie główni organizatorzy odpoczywają jeszcze w Ślesinie co im się należy jak najbardziej, w końcu włożyli w to mnóstwo pracy.
Było naprawdę wspaniale, jestescie wszyscy kochani. A basseciki.......zawsze uważałam, że to najpiękniejsze psy na świecie i miałam rację.

Mirka - Wto 12 Lip, 2005 10:20

Zamieszczamy kilka zdjęć z naszych zbiorów

kolejka do michy

zaloty Basa

w gromadzie jest fajniej

"zlotowa wydra" Felka

w zalotach

Dorota - Wto 12 Lip, 2005 11:17

Prosimy o wiecej fotek:) Już załujemy ze nas nie było:(
Pozdrawiam

atka__ - Wto 12 Lip, 2005 13:02

:D Kochani...słow brakuje, by opisać jak bardzo nam sie podobało!!! Poznaliśmy wspaniałych ludzi..cudowne psiaki :lol: . Pierwszy raz mielismy okazje zobaczyc tyle bassetów jednocześnie :thx . Wszystkie piękne i kochane, wiele psiaków zachwyciło mnie niezmiernie, ale ja zakochałam sie w takiej jednej "czarnulce" 8) DUSI :wink: i niespocznę póki Pani tej "laleczki" nie zdradzi mi czym ją "pastuje" :lol: :lol: .Dziekujemy za pozdrowienia ... przesyłamy gorące całuski :wink: . Dziękujemy za niedzielną pogawędkę nad wodą wszystkim którzy tam byli :!: Pozdrawiamy Was kochani ...i pamiętajcie "nóżki tu, nóżki tam" :D Dziękujemy również za wspólnie spędzony czas i duzo usmiechu w domkach...w niedziele ...podziekowania dla Arletki która ..po nas sierotki wyjechała..no cóz ja blondyna on po piwie ..dziecko śpiące, pies nie mówi ...czego sie spodziewać :wink: !!Dziękujemy naszym towarzyszom podrózy :wink: i pozdrowienia dla Megy
Dziękujemy wszystkim, którzy tak pięknie sie postarali ...by było tak SUPER!!!
Gosia i Michał ..trenujcie naszą Otylkę bo olimpiada tuż tuż :!: :!: ...Joaniu buziaki :D ... Mireczko...Bazyl pozdrawia Dusię ...my pozdrawiamy Was :D ...i nie pozostaje nic innego jak tylko ...odliczać dni do nastepnego zlotu :thx

Emilia - Wto 12 Lip, 2005 15:33

Nasze fotki są dostępne tutaj ----> www.febon.com.pl/lafaar/zlot2005.rar

Zapraszamy do sciągania, niestety z powodu tego, ze jest ich ponad 100 musiałem je zmniejszyc do rozmiaru 640x480.

Kamila - Wto 12 Lip, 2005 17:13
Temat postu: Zdjęcia i serwer FTP
Witam.

Na stronie http://bcbran.w.interia.pl/index.htm umieszczone są zdjęcia do przeglądu, można je pobrać z serwera FTP ftp://81.168.198.240 .Tam też jest mozliwość wgrania swoich fotek.

Pozdrawiam Kamila

Buba - Wto 12 Lip, 2005 19:40
Temat postu: Re: Zdjęcia i serwer FTP
Kamila napisał/a:

Tam też jest mozliwość wgrania swoich fotek.

Czy mogę skorzystać? Mam ponad 150 zdjęć, w dużym rozmiarze. Będzie szybciej jak je wrzucę do Ciebie, a zainteresowani sobie zciągną, te które sobie wybiorą.

Kamila - Wto 12 Lip, 2005 19:46

Pewnie, że możesz (nawet powinnaś!!). Czekamy!
atka__ - Wto 12 Lip, 2005 21:42

Witam !! Oto kilka zdjęc z naszej kolekcji :wink:

Aukcja

Dusia może jeszcze coś dostaniemy?

Bazyluś znalazł braciszka :lol:

to sobie popatrzę :wink:

po paradzie...

odpoczynek...

moze coś przekąsimy :wink:

ale jestem ładny 8)

Ania i Megy

nie ma jak piweczko :thx

pogaduchy..."nóżka tu, nóżka tam" :wink:

Dusia...Uwaga :!: szukaaaam... 8)

Nasza "Otylia"....gdzie ten kij :twisted: :?:

Pozrowionka :thx

Grzegorz - Sro 13 Lip, 2005 06:04
Temat postu: Po zlocie
Było ach ..............Karol Prezes , ten co darł pysk przez calą paradę , spał dwa dni, Afra też , jedynie diabliuca Cerata po 12 godzinach już była cała happy i gotowa do rozrób - mam nadzieję że próbki Bento baleronom smakowały , jeśli chcecie więcej informacji dzwońcie do nnie , w każdej reklamówce była wizytówka " AFKAR " to od Afry i Karola.

Chciałoby się mieszkać w takim miasteczku z tymi wszystkimi baleronami i właścicielami.

Do następnego razu , :thx :thx :thx :D :D :D :lol: :lol: :thx :thx

Ania - Sro 13 Lip, 2005 16:42

Ślesin w obiektywie c.d.
Fela vel Otylia

...

Mister Bazyl

i jego Brat

Luna podczas parady...

Dusia i Atos

Uchole z Katowic (Cera, Afra i Karol)

Lilu i Kastor

Myśli Panów Bassetów zmierzały w jednym kierunku...

...

...

...

...

Obiektem westchnień była Korina :wink:

Matylda i Apacz odbierają upominki

Spotkanie nad jeziorem (Megy i George)

joania - Sro 13 Lip, 2005 17:44

Aniu zdjęcia super tylko usiąść i malować , same portrety
Agata - Sro 13 Lip, 2005 17:45

PIĘKNE ZDJĘCIA, PIĘKNE ANIU :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Buba - Sro 13 Lip, 2005 20:52

Fantastyczne. Tak z czystej zawodowej ciekawości: czym robiłaś?
Ania - Sro 13 Lip, 2005 22:56

Witam ponownie...
Dziekuję za miłe słowa - cieszę się, że zdjęcia się podobają. Ich autorem jest mój Piotr - ja tylko wklejałam :wink: . Zdjęcia zostały zrobione Canonem 300D. Posyłam drugą część fotorelacji ze Zlotu...Pozdrowienia!

Ania - Sro 13 Lip, 2005 23:38

Ania od LUNY - Czw 14 Lip, 2005 07:03

Dziewczyny zdjęcia są suuuper, a pieski prześliczne :D :thx :D
Pozdrawiam Ania z LUNĄ

Bacha - Czw 14 Lip, 2005 08:49

Przepiękne zdjęcia, ogladam i ogladam i ciagle się zachwycam jakie te psy sa piękne!!!!!!
Kasia :) - Czw 14 Lip, 2005 09:33

:)

Rzeczywiście fotki przepiękne, najlepsze są portrety - a ten "wpatrzony" - cudo! Nawet my z Fredziem sie załapaliśmy :lol:

My również mamy mnóstwo zdjęć i obiecuje wieczorkiem dołożyć nieco naszych zlotowych wspomnień :)

Pozdrowionka dla wszystkich! :D
Kasia :)

Buba - Czw 14 Lip, 2005 19:51

MOJE ZDJĘCIA SA DO SCIĄGNIĘCIA Z ftp://81.168.198.240
Są obecnie w katalogu "Nowy folder".

Kamilo: zmień proszę jego nazwę na "od Buby", bo ja nie mogę tego zrobić ze swojego poziomu. Wielkie dzięki.

Dorota - Czw 14 Lip, 2005 20:52

Piękne zdjęcia:) Szkoda że nas znie było:(
Bacha - Czw 14 Lip, 2005 21:08

Kamila, czy my też mozemy umieścić nasze zdjęcia, jeżeli tak to napisz proszę jak to zrobić.
Kamila - Czw 14 Lip, 2005 22:02

Zdjęcia można wrzucać na FTP spokojnie - do woli. Robi się to następująco (piszę tak, jak mi Bartek dyktuje):
wejść na FTP (adres jw) i założyć folder jak np. w Windows (prawy przycisk myszy) i tam wkleić, co się ma w kompie. Powodzenia!
A nazwę folderu postaram się zmienic jak najszybciej (znaczy się, Bartek się postara).

Bacha - Pią 15 Lip, 2005 08:23

Dzięki, poćwiczymy wieczorem
Ewa z Matyldą i Bobem - Pią 15 Lip, 2005 12:00

Pierwsze koty za płoty!!!
Po naszym spotkaniu zostały mi nie tylko dobre wspomnienia, ale i siniaki na łydkach od smyczek, w które się ciągle plątałam i mam nadzieję, że zostaną mi też zdjęcia - zrobiłam trzy filmy - odbieram w poniedziałek.
Szkoda, że Zlot trwał tak krótko :( Z wieloma osobami wcześniej mailowałam, gadałam na gg i było "to sobie pogadamy na Zlocie". A tu niestety zabrakło czasu. Jestem jednak szczęśliwa, że tam byłam, że widziałam tyle bassetów na raz w jednym miejscu.
Wróciliśmy i poszliśmy z Manią na spacer i widziałam inne różne psy i pierwszy odruch był taki "dlaczego to nie basset?!?" - tak sobie zakodowałm, że gdzie nie spojrzę widzę basseciątko, że co chwila łapałam się na tym.
Dziękuję wszystkim za udaną zabawę!
Dziękuję Arlecie, Bogusi i Krzysiowi za zgodną, wspaniałą współpracę!!!
Dziękuję wszystkim, którzy włączyli się do współpracy przed Zlotem, m.in. Aleksandrowi i Tomkowi za odbiór i dowiezienie nagród, dziękuję wszystkim, którzy pomagali już na miejscu!
Dziękuję Fundatorom nagród i patronom medialnym!!

No i zrobiło się jak na wręczeniu Oskarów :D :D :D

Nie piszę więcej, bo się poryczę!
Do zobaczenia za rok!!!

Hubertus - Pią 15 Lip, 2005 16:12

hmmm.. a wlasciwie czemu kolejny zlot za rok? ;)
a moz by tak zrobic sezonowe zloty? :D zima tuz tuz.. nic tylko bassetowego balwana lepic ;)

joania - Sob 16 Lip, 2005 16:37

nie mogę uwierzyć że to już było :cry: ,siedzę w upalnej Łodzi jak na Saharze i ogladam z westchnieniem zdjęcia ze zlotu, ale było fajnie :thx
Ale ten czas szybko leci , jak z bicza strzelił.
Maluchy u Agaty też pewnie wielkie? :P

Kasia :) - Nie 17 Lip, 2005 00:41
Temat postu: Basseciego zlotu pierwszego ciag dalszy :)
Kochani, minął już tydzień od naszego zlotu i dziś nadszedł ten moment kiedy w końcu (choć z lekkim poślizgiem) udało mi sie opublikować fotki :)

Wiem, że jakość być może nie najlepsza, ale dla tych co nie byli każda relacja ze zlotu będzie miła a dla tych co byli - to kolejne kilka wspomnień :) Sympatyczni ludzie, miła atmosfera, całe mnóstwo bassetów . I choć nie ze wszystkimi udało sie porozmawiać, nie wszystkich poznać, nie wszystkie bassety pogłaskać - cóż, sprawa do załatwienia za rok! :D

A oto "kilka" fotek :)

Senior Bass

Ewcia od Matyldy :)

Piesio który mieszkał z Borko :oops:

A to i sam Borko

Groszkowaty :)

Agatka i Fredek

Basset pies wodny 8)

Braciszek Bazylka

tam aukcja a tu uczta :P

Mania i kości

Gucio też chce kość

Agatka

a tych państwa chyba nikomu nie trzeba przedstawiać :)

Fredzio i Groszek

...

Oskar

i z innego ujęcia

Lady

:)

Gustawo

a pod koniec zlotu

Pozdrowionka dla wszystkich i do zobaczenia za rok! :D

Kasia :) i Fredek

Agata - Nie 17 Lip, 2005 10:01

Kasiula, śliczne :lol:
A na tym ostatnim Ty i Fredzio - wyglądasz jak mała dziewczynka z pieskiem :lol:

joania - Nie 17 Lip, 2005 11:48

do zobaczenia , fajowe zdjęcia
Kasia :) - Nie 17 Lip, 2005 18:10

Dzięki Agacior, dzięki :D za tą małą dziewczynke :lol: bo że z pieskiem nie da sie ukryć :lol:
Krzysiek - Nie 17 Lip, 2005 21:00

Witam po urlopie :)
Ale super zdjęcia - i tu i tam - gdzie nie popatrzę to jakieś znajome bassety :D :D:D
Kasiu super Ci to wyszło. Ja też swoje dorzucę.
Pozdrawiam
Krzysiek.

Krzysiek - Nie 17 Lip, 2005 21:17

No i wróciliśmy :)
A skoro w tym temacie wszyscy sobie nawzajem dziękują za wspólną imprezę to i ja się dołączam.
Szczególne podziękowania składam moim koleżankom organizatorkom Arlecie, Bogusi i Ewie ( według alfabetu ;) ) oraz ich mężom Markowi, Tomkowi i Zbyszkowi za przygotowanie całej imprezy w sposób moim zdaniem profesjonalny. Jak na pierwszy raz uważam że było super. Dziękuję również wszystkim pomocnikom przenoszącym materiały z hotelu na plażę i pomagającym "fizycznie" w organizacji.
Drobne niedociągnięcia musiały być, bo nie byłoby co poprawiać w przyszłym roku :D
Krótkie podsumowanie - szczegóły wkrótce na stronie Zlotowej jaka powstanie niebawem :)
Na Zlocie stawiły się 92 osoby z 38 rodzin i przywiozły ze sobą 47 bassetów z 31 miast polskich ( oraz dwa nie-bassety - ale to każdy widział :) )
O sponsorach napiszemy w innym temacie.
Pozdrawiam
Krzysiek.

Kasia :) - Nie 17 Lip, 2005 22:20

Dziękuję Krzysiu, dziękuję! :D starałam się, najpierw zabierałam sie do tego jak pies do jeża
( bo laik komputerowy ze mnie kompletny :oops: no ale nobodys perfect :D a i w końcu nie musze,
mam od tego Huberta 8) ),
ale wracając do tematu - ciesze sie że sie podoba,
bo zrobiłam to sama choć poświęciłam na to ładnych kilka godzin...

Pozdrowionka
K :)

Miła od Gucia - Pon 18 Lip, 2005 12:35

Kochani, wróciliśmy, poczytaliśmy wypowiedzi, bardzo się cieszę z takich opinii, wiem że były niedociągnięcia, ale cóż pierwsze sliwki robaczywki. Ja w imieniu swoim i Gustawa bardzo przepraszam za jego zachowanie. Nie przypuszczałam, że w tak dużej grupie on będzie się zachowywał tak agresywnie. Przepraszam wszystkich, szczególnie pieski, że były narażone na taką reakcję Gustawa. W przyszłym roku to się nie powtórzy. A Lady i Oskarkowi należą się szczególne przeprosiny, bo musieli Gucia towarzystwo znosić dłużej.
sławek malarz - Wto 19 Lip, 2005 17:14

chciałbym wszystkim podziękować za wspaniale zorganizowaną aukcję , i udany zlot :thx
Krzysiek - Wto 19 Lip, 2005 22:29
Temat postu: Fotki ze Zlotu
Dotarło do mnie trochę fotek
Można je ściągać z tego adresu
http://www.bassety.net/im...lesin/od%20Ewy/ - to są od Ewy
http://www.bassety.net/im...n/od%20Krzyska/ - tu parę moich
http://www.bassety.net/im...sin/od%20Adama/ - a tu od kolegi nie basseciarza który przyjechał specjalnie pooglądać nasze psiaki i porobić fotki.
Jak dostanę następne to dołączę - myślę że na forum jest ich już dość powklejanych więc resztę lepiej niech każdy sobie ogląda i ściąga z serwerów :)
Pozdrawiam
Krzysiek.

Miła od Gucia - Pią 22 Lip, 2005 14:29

Wszystkie zdjęcia są wspaniałe, i rzeczywiście można je oglądać, oglądać. I za każdym razem coś innego się dostrzeże. Śliczne, oddają w pełni atmosferę na zlocie.
Miła od Gucia - Pią 22 Lip, 2005 21:00

Kochani jest film ze zlotu. Pan Paweł od Kory nakręcał film. Po zmontowaniu trwa godzinę. Szczegóły, co do otrzymania filmu podam zainteresowanym na forum w poniedziałek. Trudno musicie wytrzymać. Ja sama już bym zasiadła do oglądania.
Bacha - Pią 22 Lip, 2005 21:14

Super, bardzo jestem ciekawa, już ustawiam się w kolejce
Miła od Gucia - Pią 22 Lip, 2005 21:35

A my Panie Sławku dziękujemy za piękne obrazy. Dla mnie to była niespodzianka. Wszystkim bardzo się obraz podoba, oczywiście wisi na honorowym miejscu. Myślę, że po tej aukcji będzie Pan miał sporo pracy, bo z tego co słyszałam, już niektórzy fotki swoich psiaków szykują.
sławek malarz - Sob 23 Lip, 2005 17:31

Bardzo dziękuję za slowa uznania i jestem zadowolony że portret został utrafiony w 10-siatkę.
muchomorek - Nie 24 Lip, 2005 05:52
Temat postu: Fotki ze zlotu
Witam.
Umieściłam fotki ze zlotu tutaj ftp://81.168.198.240/ w folderze "Nowy folder" bardzo proszę o zmianę nazwy folderu na "od Kory"

Miła od Gucia - Pon 25 Lip, 2005 20:05

Kochani, zainteresowanych basseciarzy, otrzymaniem filmu w formacie DVD, ze Zlotu, bardzo prosze o kontakt z Pawłem od Kory

e-mail : ps@pro.wp.pl
gg to 1435372

Całkowity koszt wynosi 6 zł (płyta + przesyłka). Od Pawła otrzymacie nr konta, na które należy przelać powyższa kwotę. Na przelewach lub przekazach prosze dokładnie podać swoje dane, adres. Dodatkowo w cudzysłowiu imię basseta.

Ja chyba będę pierwsza. Już się nie mogę doczekać oglądania. Zasądziemy z Gustawem przed telewizorem i niech zobaczy jaki był niegrzeczny.

Miła od Gucia - Sro 27 Lip, 2005 02:48

Ja te zdjęcia oglądam i oglądam, Kasiu na tym ostatnim z Fredkiem wyglądacie super, ty je prześlij Panu malarzowi nadwornemu do namalowania.
Miła od Gucia - Sro 27 Lip, 2005 03:03

Aniu zrobiłaś piękne zdjęcia, ten w zielonej chuście i w zielonych szelkach to Gustaw z Gorzowa, ten łobuz, jak możesz zrób mu podpis. I z muszką to też mój Gucio.
homek - Sro 27 Lip, 2005 05:19
Temat postu: Film ze zlotu
Witam wszystkich
W dniahc 01.08.2005 r do 06.08.2005 r. nie będę miał dostępu do Internetu w związku z tym osoby zainteresowane filmem ze zlotu proszę o wyrozumiałość, jadę z Korą nad jezioro :D :D :D
Najpierw film wyślę Pani Bogusi, jak go obejrzy to może coś o nim napisze.

Kasia :) - Sro 27 Lip, 2005 06:39

Cieszę się Boguniu, że moja relacja ze zlotu Ci się podoba, niestety, jak zauważyłaś nieudało mi się ująć Gucia - ale Ty jesteś! :D

Co do pomysłu przesyłania zdjęcia Naszemu Nadwornemu Malarzowi - super, ale myśle że prześle mu fotke samego Freda i może z jakąś szczęśliwszą minką :lol:

Agata - Sro 27 Lip, 2005 07:55

Tak Kasia - basset i szczęśliwsza minka, oczywiście 8)
Ja jeszcze nigdy szczęśliwszej minki u basseta nie widziałam :wink:

muchomorek - Sro 27 Lip, 2005 11:03
Temat postu: Film ze zlotu
Film do Pani Bogusi od Gustawa i Państwa Słowikowskich wysłany :-)
Ewa z Matyldą i Bobem - Czw 28 Lip, 2005 15:03

Bywam rzadko, bo jestem na urlopie i nie wszystkie zdjęcia obejrzałam, wstyd się przyznać, nie obejrzałam nawet 1/5 :oops: .
Ale od poniedziałku wracam do pracy i nadrobię zaległości.
Chciałam tylko powiedzieć, że na 1 str. tego tematu z podpisem nuuuuda.. nic się nie dzieje jest moja Matylda. W zdjęciach od Buby.
Na koncercie "Wilków" było tak samo. Imprezy masowe tak na nią działają. Chyba sobie w ramki oprawię!
Pa

Krzysiek - Czw 28 Lip, 2005 16:20

Agata napisał/a:
Ja jeszcze nigdy szczęśliwszej minki u basseta nie widziałam :wink:

A co powiesz o takiej mince mojej damy? Czyż nie jest uśmiechnięta od ucha do ucha :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam
Krzysiek.

Kasia :) - Pią 29 Lip, 2005 06:25

o, i to jest włąsnie szczęśliwa minka! :D
Super Krzysiu :lol:

joania - Pią 29 Lip, 2005 17:02

Chciałam muchomorkowi bardzo serdecznie podziękować , film jest suuuper :thx , jak mamy się odwdzięczyć?Jeszcze raz wielkie dzięki
Aleksander - Nie 31 Lip, 2005 21:37
Temat postu: Wrócilismy!!!!!!!!
No i wróciliśmy. Wasze emocje opadły już po zlocie a my dopiero dzisiaj siedzimy, czytamy, oglądamy. Jak wiecie byliśmy nad morze i tylko nas skręcało z ciekawości co tu się dzieję. Ale juz jesteśmy i nadrabiamy zaległości. Wielkie dzięki za te wspaniałe dni gdzie mogliśmy się jeszcze bardziej upewnić, ze najwspanialszą rasą na swiecie sa bassety. Poznaliśmy super ludzi i super pieski i to było cudowne. Pozdrawiamy wszystkich.
Ewa z Matyldą i Bobem - Pon 01 Sie, 2005 13:16

Dziękuję Krzysiu za wrzucenie i moich fotek!!
Miałam dziś świeżo po urlopie ambitny plan zrobienia tego samodzielnie, ale widzę, że już całkiem się poznałeś na moich w tym kierunku zdolnościach. :oops: :oops:
Obejrzałam sobie pozostałe zdjęcia, wszystkie są świetne, nie mogę uwierzyć, że to już było :(
Jutro w pracy zacznę dzień znów od obejrzenia. I pojutrze. Dobrze, że w domu nie mam netu, bo wsiąkłabym na amen.
Buziaki dla wszystkich!!!
PS - Jak ktoś z Was będzie w Warszawie i okolicach - może jakiś wspólny spacer? Mam teraz głód na bassety w ilościach hurtowych!!!!

Miła od Gucia - Wto 02 Sie, 2005 20:37

Słuchajcie film super, obejrzałam go trzy razy, ten szczek jest niesamowity, ogladam film a tu ciągle szczekają, a Gustaw nastawia cały czas uszy, dobrze że żadnego w pobliżu nie ma, bo nie wiem jak by się skończyło. Ja osobiście bardzo dziękuję za przesyłkę.
Bacha - Wto 02 Sie, 2005 21:06

Bogusiu, jak można ten film dostać? Czy jest na płytce? Wszelkie koszty pokrywamy oczywiście tylko powiedz co trzeba zrobić. Bardzo byśmy chcieli obejrzeć.
Miła od Gucia - Sro 03 Sie, 2005 19:24

Bacha ty jesteś tak zakochana w tych bassetach, że nie czytasz co piszę.
to było w poście poprzednim. Całuję i pozdrawiam.
Kochani, zainteresowanych basseciarzy, otrzymaniem filmu w formacie DVD, ze Zlotu, bardzo prosze o kontakt z Pawłem od Kory

e-mail : ps@pro.wp.pl
gg to 1435372

Bacha - Sro 03 Sie, 2005 21:04

O rany, faktycznie nie doczytałam. Sorrry. Wszystko przez te czorty małe masz Bogusiu rację zakochałam się bez pamięci.
homek - Pią 05 Sie, 2005 20:45
Temat postu: Zaległości w wysyłaniu filmu
Witam wszystkich :-)
Właśnie wróciłem do cywilozownego świata i mam już dostęp do Internetu i kompa.
W poniedziałek nadrobię zaległości w wysyłaniu filmu ze zlotu :-)
pozdrawiam

Jaga - Czw 11 Sie, 2005 12:15

Bogumiła od Gustawa napisał/a:
Kochani, zainteresowanych basseciarzy, otrzymaniem filmu w formacie DVD,...

A czy jest możliwość otrzymania tego filmu na normalnym CD?
Jeszcześmy się nie dorobili DVD :oops:

homek - Czw 11 Sie, 2005 15:20
Temat postu: Film ze zlotu na CD
Witam
Do osób zainteresowanych filmem ze zlotu na CD mogę wysłać ten film na CD w formacie VCD lub SVCD.
Format SVCD to lepsza jakość niż VCD.
Koszt filmu obojętnie w jakim formacie pozostaje niezmienny i wynosi 6 zł
pozdrawiam

Ewa z Matyldą i Bobem - Pią 19 Sie, 2005 11:31

Wczoraj dostaliśmy film.
Ja obejrzałam już wieczorkiem, moja Rodzinka dopiero dziś zasiądzie - chyba jakieś ciasto upiekę na tę okoliczność!!!
Wzruszyłam się do łez :cry: (swoją drogą coś jest ze mną nie tak, jak widzę Zlot i Zlotowiczów od razu ryczę - a ja nigdy taka beksa nie byłam :oops: ).
Dopiero na filmie zobaczyłam ile rzeczy w ogóle mnie ominęło, z iloma ludźmi nie rozmawiałam... Za rok nikomu nie odpuszczę!!!!

Ten film to naprawdę świetna pamiątka!!