|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Ambulatorium - Ozonella - oliwka ozonowana
Fanfan z rodziną - Pią 03 Lip, 2009 16:35 Temat postu: Ozonella - oliwka ozonowana Jak w temacie - czy miał z tym ktoś do czynienia? Wet nam to polecił na twarde poduszki w łapach Fania. W necie znalazłam taki opis:
"preparat leczniczy ozonella, który znajduje szereg zastosowań w ochronie i pilęgnacji skóry oraz w procesie jej rewitalizacji. Ozonella regeneruje strukturę skóry, łagodzi i wygładza podrażnione miejsca po różnego rodzaju oparzeniach termicznych i słonecznych oraz po radioterapii onkologicznej, odparzeniach, otarciach lub zdarciach naskórka. Jej liczne właściwości czynią ją atrakcyjnym preparatem do stosowania także w redukcji zmian skórnych, w redukcji przebarwień i niedoskonałości skóry oraz w redukcji cellulitu."
ten cellulit mnie trochę powalił, stąd moje pytanie.
Lutex - Pon 06 Lip, 2009 18:44
na poduszki to ja tez bym chciala, bo Lutor ma takie szorskie i twarde. czy ty to juz uzywasz czy jeszcze nie? a moze ktos inny uzywa?
Fanfan z rodziną - Pon 06 Lip, 2009 18:51
Owszem. Używam. Wypróbowałam na psie, dziecku i mężu. Żyją, a Adaś wygoił nią sobie rozwalone kolano. Psiaczy na razie ma inne, znacznie poważniejsze problemy, więc trudno powiedzieć czy działa. A ja nie kupiłam jej na spękane poduszki na łapach, tylko z racji innej potrzeby.
|
|