|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Żywienie - najlepsza miska dla bassecika
Nataalkaa - Sro 04 Lis, 2009 19:21 Temat postu: najlepsza miska dla bassecika Wybaczcie jezeli temat ten byl juz gdzies poruszany a ja go nie znalazłam... moj łobuziak jest juz calkiem sporym psiakiem i jestem na etapie poszukiwania dla niego miski. Dotychczas zjadal jedzonko y tzw. spanielki ale teraz po pierwsze wydaje sie ona za mała a po drugie zarlok jak dopadnie sie do miski to tanczy z nia po calej kuchni myslalam o czym lepiej trzymajacym sie podloza tylko problem jak zwykle z jego uroczymi uszkami bo jak juz cos znalazłam to nie nadawało sie dla bassetów
zuza i gabi - Sro 04 Lis, 2009 19:42
Ja kupiłam przez internet miski stożkowe,bardzo fajne i praktyczne,maja na spodzie obręcz z gumi i się nie przesuwają,polecam :grin:
Nataalkaa - Sro 04 Lis, 2009 19:48
hmmm a mozesz mnie poratowac jakims linkiem bo jesli juz znajduje takei miski to sa to miski hmmm nazwijmz to ludzkie hehe
zuza i gabi - Sro 04 Lis, 2009 19:52
za chwileczke odpisze
zuza i gabi - Sro 04 Lis, 2009 20:01
Moge prosic o kontakt-784 309 133
zuza i gabi - Sro 04 Lis, 2009 20:14
Podaje:www.hotel-pupil.pl dalej Sklep i akcesoria dla psa,nastepnie miski i na drugiej stronie są miski metalowe na gumie 0,7l,bardzo fajny sklep miła i szybka obsługa. :grin:
Nataalkaa - Sro 04 Lis, 2009 20:26
wielkie dzieki!
zuza i gabi - Sro 04 Lis, 2009 20:29
Proszę bardzo :grin:
Joasika - Wto 17 Lis, 2009 12:30
Ja polecam miskę z IKEI plus podkładkę do kompletu - u mnie sprawdza się idealnie. Uszy zostają poza michą, która trzyma się w jednym miejscu, a nie lata po całym pomieszczeniu. Naprawdę super!!
|
|