Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Tęczowy Most - SUCZKA znaleziona przy trasie E-7

Lucy - Wto 02 Lut, 2010 23:13
Temat postu: SUCZKA znaleziona przy trasie E-7
:evil:
Asia i Basia - Wto 02 Lut, 2010 23:18

Cos ma pecha ta suczka :evil:

http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=1016

A jakiejs swiezszej fotki nie ma, bo to zdjecie to juz troche stare, chyba z 20o7 roku.

gocha - Wto 02 Lut, 2010 23:35

Cud jakiś czy co ?
Poprzednio sunia była znaleziona przy trasie E7 obok Pasłęka, to był rok 2007, sunia miała jechać do domu stałego do Warszawy(na tym temat się urywa)
Teraz mamy rok 2010 i sunia znajduje się przy trasie E7 obok Pasłęka.
Raczej to ta sama sunia, więc niezwykły zbieg okoliczności ?

Szukamy jej domku, Kluseczka biedna ma już 7 lat.

besta - Wto 02 Lut, 2010 23:40

Gocha przyjrzyj się zdjeciom ,są chyba identyczne .To chyba zdjęcie z 2007roku. :shock: :shock:
Lucy - Wto 02 Lut, 2010 23:41

Asia i Basia - Wto 02 Lut, 2010 23:47

Na dogomanii starego watku o niej juz nie ma. Nie ma wiec odpowiedzi, czy ona tam przy tej autostradzie do dzis siedzi, czy od wtedy w DT . To ta sama sunia, ktora mi sen przed prawie trzema laty z oczu spedzala. Szkoda, ze nikt wtedy nie dal odpowiedzi co u niej, miala by juz dom na pewno, a tak jest o 3 lata starsza. SZkoda, ze brak nowego zdjecia, to nie fair ze starym szukac nowego domu.
Zdjecie to samo, a powiem nawet nieumiejetnie wyretuszowane oczy. Nasze zdjecie bylo w oryginale a to przerobka. Ja wymiekam, wszedzie widze dzis przekret, zanim powiem cos glupiego znikam. Ja sie do tej adopcji nie przykladam.

gocha - Wto 02 Lut, 2010 23:51

Ja myślę, że to pomyłka, oby, bo nie może być, że dwa razy ten sam pies w tym samym miejscu po 3 latach.
Chyba ktoś rzeczywiście się pomylił i dał stare ogłoszenie, ja nie widzę innego rozwiązania. Może po prostu jutro trzeba do Agaty zadzwonić.

gocha - Wto 02 Lut, 2010 23:54

Na forum Agaty jest ta sama informacja co u nas, więc chyba to jednak pomyłka, bo przecież Agata by coś wiedziała, a oni też zachodzą w glowę o co chodzi.
Asia i Basia - Wto 02 Lut, 2010 23:58

Ale przeciez Lucy napisala "info u Agaty" no to jak zachodza w glowe :shock:
gocha - Sro 03 Lut, 2010 00:04

Bo tak pewnie było 3 lata temu w ogłoszeniu, a to jest stare skopiowane (?)
Asia i Basia - Sro 03 Lut, 2010 00:07

To zanim Lucy wstawi ogloszenie to niech sie dowie czy jest aktualne, czy moze to zdjecie w ogole uzyc na innym forum i niech sie Agaty zapyta, czy jeszcze cos o tym psie wie. Takie chyba mialy byc zasady wstawiania ogloszen o psach do adopcji. Niepotrzebne zamieszanie sie robi.
gocha - Sro 03 Lut, 2010 00:12

Asia, ja myślę, że na tamtym forum oni na ten moment też zgłupieli tak jak my.
Lucyna pewnie przekopiowała automatycznie, my też nie od razu w ciągu sekundy się zorientowaliśmy, że to już było, ja na przyklad musiałam odszukać, bo nie kojarzyłam (ale mnie tłumaczy skleroza ) :oops:
Pewnie jutro się wszystko wyjaśni, dzisiaj już późno , zmęczeni wszyscy.

Asia i Basia - Sro 03 Lut, 2010 00:16

Gosiu, nie obraz sie, ale ciagle mowisz o tamtym forum, a to z nim nie ma nic wspolnego. JEdynie kontakt podany przez Lucy na Agate. No chyba ze teraz wspolnymi silami mamy rozwiazac tajemnice suczki z A7, a moze ona tam siedzi 10 lat przy tej autostradzie i co trzy lata wstawia sie to samo ogloszenie. Humbuk.
gocha - Sro 03 Lut, 2010 00:20

Dlatego piszę o tamtym forum , bo Lucyna je stamtąd chyba kopiowała, a ja sprawdzałam czy tam coś jest z powodu kontaktu na Agatą w tym ogloszeniu.
Renia - Sro 03 Lut, 2010 08:14

Sprawa jest prosta.. Agata znalazła dom tej suni z Pasłęka to powinna mieć namiar na ten domek :)
Napewno się wszystko wyjasni pozytywnie :) Trzeba by było tylko jej zapytać.

paulinazarebska - Sro 03 Lut, 2010 10:38

śliczna sunia :smile:
Joasika - Sro 03 Lut, 2010 11:06

Wyjaśniło się już coś z tą sunią???
Zdjęcie faktycznie to samo! :shock:

joi - Sro 03 Lut, 2010 11:22

gocha napisał/a:
Cud jakiś czy co ?
Poprzednio sunia była znaleziona przy trasie E7 obok Pasłęka, to był rok 2007, sunia miała jechać do domu stałego do Warszawy(na tym temat się urywa)
Teraz mamy rok 2010 i sunia znajduje się przy trasie E7 obok Pasłęka.
Raczej to ta sama sunia, więc niezwykły zbieg okoliczności ?

Szukamy jej domku, Kluseczka biedna ma już 7 lat.

Pamiętam była. I dokładnie tak wyglądała. To wtedy była ona i moja Didi. TAmta znalazła domek a Diduchę wzięłam ja

Lucy - Sro 03 Lut, 2010 17:49

Asia i Basia - Sro 03 Lut, 2010 19:01

SMutna wiadomosc, lezala mi ta malenka na sercu. Mam nadzieje, ze miala szczesliwe zycie w nowym domku. Pewnie, ze lepiej za duzo niz za malo Lucy. Jak zobaczylam wczoraj to ogloszenie to zglupialam zupelnie, a po ostatnich wydarzeniach reakcja lancuszkowa, przeskok iskry i detonacja ;) Najwazniejsze, ze sprawa sie wyklarowala, choc smutno i tak :cry: .