Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Spotkania i Zloty - PODSUMOWANIE I ZLOTU 2005

Miła od Gucia - Sob 27 Sie, 2005 21:05
Temat postu: PODSUMOWANIE I ZLOTU 2005
Tu w tym temacie w najblizszych dniach ukaże się inoframcja o podsumowaniu zlotu. O tym, komu podziękowaliśmy za sponsorowanie tejże imprezy. A także pełna relacja z wyników konkursów, które się odbyły. Trochę to trwało, ale przygotowanie podziękowań (jeteśmy w trakcie rozsyłania) wymagało czasu. Mam nadzieję, że nie zapomnieliśmy o nikim, kto serecem zaangażował się w tę imprezę. A reszta należy do Krzysia. Materiały mu wysłałam.
Jaga - Pon 29 Sie, 2005 08:06

Bogusiu, a czy wiesz coś więcej, w którym numerze "przyjaciela psa" będzie relacja ze zlotu? (bo zakładam, ze będzie :D )
Miła od Gucia - Pon 29 Sie, 2005 15:56

Tak we wrześniowym numerze "Przyjaciela Psa" piszą o nas. I jeśli Ciebie dobrze zapamiętałam, to jesteś na zdjęciu, pupilki troche mniej widać.
Buba - Pon 29 Sie, 2005 17:06

wysłałam do Krzysztofa skan tego artykułu i poprosiłam, aby wrzucił na forum.
Jaga - Pon 29 Sie, 2005 17:28

Bogumiła od Gustawa napisał/a:
Tak we wrześniowym numerze "Przyjaciela Psa" piszą o nas. I jeśli Ciebie dobrze zapamiętałam, to jesteś na zdjęciu, pupilki troche mniej widać.

Ja w gazecie? :oops: Wolałabym, żeby bardziej widać było pupilki niż mnie. :oops:

Krzysiek - Pon 29 Sie, 2005 20:47

W temacie "Piszą o nas" zamieściłem skan całego artykułu, dziękuje Bubie za dostarczenie.
Krzysiek.

Krzysiek - Wto 30 Sie, 2005 21:09

Żeby nie przedłużać oczekiwania zamieszczam pełną wersję (dostosowaną do potrzeb internetu) podsumowania napisanego przez nasze koleżanki- organizatorki, bez dodatków ode mnie :) - wersja zmieniona ukaże się w serwisie bassecim.
Czytajcie i wspominajcie http://bassety.net/Zlot.htm ;)
Pozdrawiam
Krzysiek.

Ewa z Matyldą i Bobem - Wto 06 Wrz, 2005 07:40

A czy zauważyliście, że już jest "Zlot 2005" w serwisie?

Ja wczoraj byłam na "oblewaniu" nowo narodzonego Kubusia - synka moich przyjaciół. Trochę po północy zajrzałam u nich do netu i wsiąkłam :oops: - bo taka niespodzianka :!: :!: :!: :D

Aleksander - Wto 06 Wrz, 2005 16:09

Zdięcia na stronce fantastyczne. Dlaczego ja takich nie mam? Przegapiłem je na forum? Skąd je mozna sciągnąć. Te portreciki sa wspaniałe!!!!!!!!!! :thx
Jaga - Sro 07 Wrz, 2005 07:08

Ewo dobrze, że o tym napisałaś, bo rzadko ostatnio zaglądam na główną stronę serwisu. Zdjęcia przecudne, znalazłam kilka naszych :lol:
A zauważyliście, że właściwie nie ma niefotogenicznych psów?
Wszystkie świetnie wychodzą na zdjęciach (szkoda, że to nie dotyczy ludzi - też bym chciała na każdym zdjęciu dobrze wyglądać :oops: ).

Miła od Gucia - Sro 07 Wrz, 2005 20:27

Ta forma Zlot 2005 jest super, a te zdjęcia, ja osobiście jestem zachwycona i bardzo dziękuję administatorowi strony, Krzysiowi oczywiście. Jak oglądałam tę strone to się zdrowo uśmiałam, z tych min bassecich, z ich przeróznych pozycji. Za rok poniżej będzie Zlot 2006.
Krzysiek - Sro 07 Wrz, 2005 21:51

Za rok poniżej będzie Zlot 2006.

Bogusiu - trzymamy Cię za słowo ;)
Oczywiście ja zrobię na stronie, ale w terenie bez Twojej pracy się nie uda.
Krzysiek.

Miła od Gucia - Czw 08 Wrz, 2005 08:53

Dzięki za miłe słowa, ale nie ma ludzi niezastąpionych.
Jaga - Czw 08 Wrz, 2005 09:19

Dzięki za miłe słowa, ale nie ma ludzi niezastąpionych.

Chyba się nie wycofujesz? Nie pozwolimy Ci :!: :!: :!: