| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - FADO
izaka - Sob 30 Sty, 2010 23:21
Witamy wszystkich gorąco.
Mam na imię Fado, a moja "mamusia"- Iza. Mam osiem, no prawie dziewieć tygodni i od dwóch mieszkam w moim nowym domku w Gdyni. Oprócz Izy jest tu też "tata"-Witek i dwa szczenięta- Ania i najmłodsza- Julcia (z nią najchętniej się bawię :smile: )
Muszę Wam powiedzieć, że udało mi się owinąć całą moją nową rodzinkę wokół mojej łapki :smile: :smile: :smile: Wystarczy na któreś z nich spojrzeć tak- wiecie, jak tylko my bassety umiemy i już mam co chciałem :smile: Może za wyjątkiem dodatkowych porcji jedzonka, mówią mi, że nie można... no cóż popracuję jeszcze i nad tym :smile: :smile: :smile:
Miła od Gucia - Sob 30 Sty, 2010 23:24
Witajcie - zapraszamy
na fotki i opowieści czekamy
Mirka - Sob 30 Sty, 2010 23:27
cześć,
witamy maluszka
oraz Izę i Witka :lol:
gocha - Sob 30 Sty, 2010 23:27
Witajcie :grin: i o foteczki malucha prosimy.
besta - Sob 30 Sty, 2010 23:46
Witamy maluszka :grin:. Bardzo cieszy nas to,ze to kolejny basset z Trójmiasta :wink:
izaka - Nie 31 Sty, 2010 00:05
To ja- Fadulec Wspaniały :lol:
besta - Nie 31 Sty, 2010 00:09
Ładniusi malec. :grin:
gocha - Nie 31 Sty, 2010 00:14
Ale śliczny przytulaczek, a jaka kluseczka z niego :grin:
izaka - Nie 31 Sty, 2010 00:31
Kluseczka- fakt. Ciągle głodna kluseczka :smile:
Póki co wagę ma odpowiednią, jak twierdzi jego p. doktor. We wtorek idziemy na szczepienie, potem jeszcze jedno i może wtedy, kiedy już będzie mógł wychodzić na spacerki troszkę wyszczupleje :smile: :smile: :smile:
Luna - Nie 31 Sty, 2010 01:17
Świetna kluseczka
izaka - Nie 31 Sty, 2010 08:54
Bardzo dziękujemy wszystkim za przemiłe przyjęcie w bassetowym świecie :smile:
Pozdrawiamy i machamy ogonkiem :smile:
Batus - Nie 31 Sty, 2010 10:06
Witamy Cię serdecznie "kluseczko"
Marynia - Nie 31 Sty, 2010 10:19
Witamy i my Wspaniałego
Joasika - Czw 11 Lut, 2010 14:20
Witamy Aleksis i machamy wszystkimi łapkami i ogonkami!!! :grin:
besta - Czw 11 Lut, 2010 14:33
Witamy :grin:
Asia i Basia - Czw 11 Lut, 2010 14:36
My rowniez witamy serdecznie
Dorti - Czw 11 Lut, 2010 15:24
| Joasika napisał/a: | | Witamy Aleksis i machamy wszystkimi łapkami i ogonkami!!! :grin: |
ale tu się wita @izaka a nie Aleksis
zojka - Czw 11 Lut, 2010 15:42
A my się witaliśmy??
Nie?
To kłaniamy sie nisko
Madzik - Sob 13 Lut, 2010 12:08
Witamy serdecznie.
izaka - Sob 13 Lut, 2010 14:46
Witamy wszystkich zimowo!
Fado uwielbia zimę. Uwielbia "biegać" w śniegu, chociaż nazwać bieganiem, to co on robi jest sporym naciąganie, to jednak jesteśmy z niego dumni i chwalimy go za wyczyny sportowe :lol: Maluch właśnie nauczył się wchodzić po schodach, jakiż był zdziwiony, kiedy pierwszy raz mu się to udało :lol: Póki co wychodzimy z nim tylko przed nasz domek, na niewielki podjazd pod garażem. We wtorek mamy ostatnie szczepienie, więc za kilka dni Fadulec pozna zapach wolności, kupek innych czworonogów, tudzież wszystkiego tego, co psy wąchać uwielbiają :lol:
Problemów większych nie mamy, może po za budzeniem mnie niezależnie od dnia tygodnia przed 6 rano... Tłumaczę mu jak umiem, ze sobota i niedziela jest od tego, żeby się wyspać, ale nie w ząb nie kuma... Płacze wniebogłosy i uspokaja się dopiero nad pełną miską. O moim spaniu potem już nie ma mowy, gdyż potworek właśnie bladym świtem najbardziej lubi się bawić :lol: :lol: :lol: No cóż.... chciałam, to mam :lol:
Jedynym zamartwieniem jest podgryzanie nas wszystkich, ale najbardziej przypadła mu do gustu w tej kwestii moja młodsza córka- Julka (13lat). Najgorzej jest rano, kiedy Julcia szykuje się do szkoły. Kroku nie może dać, bo Fado uwiesza się jej kapci i nie rzadko łydek. Nie jest to agresja rzecz jasna, tylko wyraźnie chce się bawić, ale niepokoję się trochę, czy mu tak nie zostanie :lol: Tym czasem Julka wynalazła i opatentowała sposób na Fadulca- wsadza go na swoje łóżko, a nasza kochana pierdoła sama jeszcze nie umie złazić z kanap :lol: Buntuje się bandyta przez chwilę, ale wkrótce zasypia rozwalony na poduszce :lol:
Na zakończenie- Basset to najcudowniejszy pies w całej galaktyce! :lol: Nigdy nie sadziłam, ze są TAKIE PSY!!!
Pozdrawiamy wszystkich gorąco i dziękujemy raz jeszcze za ciepłe powitanie.
Buziakujemy i machamy cudnymi uszami :lol:
izaka - Sob 13 Lut, 2010 20:47
Fado chce się Wam pokazać :lol:
Miła od Gucia - Sob 13 Lut, 2010 20:53
Piękny,
i co z tą marchewką, schrupał ????
izaka - Sob 13 Lut, 2010 21:12
Schrupał, schrupał... zresztą on wszystko chrupie
zojka - Nie 14 Lut, 2010 14:11
Bossski
Agataw - Nie 14 Lut, 2010 15:12
Ciapulusieczek.
lacinka - Pon 15 Lut, 2010 10:18
Fado, jesteś cudowny! Taki do zacałowania!
Witamy Cię serdecznie!
Joasika - Pon 15 Lut, 2010 19:21
| Dorti napisał/a: | | Joasika napisał/a: | | Witamy Aleksis i machamy wszystkimi łapkami i ogonkami!!! :grin: |
ale tu się wita @izaka a nie Aleksis |
Hihihi..... Normalka u mnie!!! Pokręcę nawet własne imię, a Wy się dziwicie, że cudze!!!
Proszę o wybaczenie mego nietaktu!!!!
Dorti - Pon 15 Lut, 2010 19:40
| Joasika napisał/a: | | Dorti napisał/a: | | Joasika napisał/a: | | Witamy Aleksis i machamy wszystkimi łapkami i ogonkami!!! :grin: |
ale tu się wita @izaka a nie Aleksis |
Hihihi..... Normalka u mnie!!! Pokręcę nawet własne imię, a Wy się dziwicie, że cudze!!!
Proszę o wybaczenie mego nietaktu!!!! |
ależ wybaczamy Kochaniutka, wybaczamy :razz: :wink:
izaka - Sro 17 Lut, 2010 16:54
Wczoraj mieliśmy ostatnie szczepienie (ale się chłopak spłakał :lol: ) Jutro pierwszy spacer!!! Na szczęście córy wyjechały na ferie, więc zaszczyt kopnie mamusię :lol: :lol: :lol: HURRAAAA
A że mam świra na punkcie Fadulca, to nie musicie pisać, bo wiem :lol: em :lol: :lol:
|
|