|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - 11 września, godz. 11 Zlot Basetów w Gorzowie
Miła od Gucia - Wto 06 Wrz, 2005 21:14 Temat postu: 11 września, godz. 11 Zlot Basetów w Gorzowie Trzymajcie za mnie kciuki. Spotkanie odbędzie sie w Parku Róż. A potem przemarsz przez centrum miasta. Zgłoszenia już mam. ZAPRASZAM SERDECZNIE.
Dariusz - Wto 06 Wrz, 2005 21:26
Bogumiło-pomimo,że mamy tylko 100km do Gorzowa nie uda nam się dotrzeć-sorka!
Krzysiek - Sro 07 Wrz, 2005 00:31
No ładnie :shock:
Cichaczem zorganizowała, a w ostatniej chwili zaprasza - uważaj Bogusiu żeby Ci się połowa ( albo i wszyscy ) zlotowiczów ze Ślesina nie zjawiła :D:D
A swoją drogą gratulację - to będzie chyba pierwszy regionalny zlot
Pozdrawiam
Krzysiek.
P.S.
Niestety ze względu na odległość i termin nie będziemy mogli odwiedzić Gorzowa tym razem
Arleta - Sro 07 Wrz, 2005 06:13
JAKI ZLOT??????
I my nic nie wiemy
No ładnie Bogusiu - teraz nas zapraszasz :x - szybciutko :!: :x
:lol: wiesz ze ja chętnia nawet godzinke przed jakbys mi powiedziała ale jedziemy do Chorzowa na wystawe wiec niestety, no ale jak Krzysiek wspomniał to jakis regionalny zlot- wiec my chociaz sąsiadujace województwo to i tak sie nie łapiemy.
No ale na relacje czekam- zdjęcie , opisz szczegoły itd...
Miła od Gucia - Sro 07 Wrz, 2005 11:57
Tak to taki mini zlocik mieszkańców basseciarzy z Gorzowa. Ale gdyby się komuś udało dojechać super. Ale nie martwcie sie, ja coś znowu wymyślę wspólnego z naszym gronem. Tylko odpoczne po remontach i zakończe gorzowskie spotkanie.
Krysia i Donat - Sro 07 Wrz, 2005 12:18
Liczymy na Ciebie Bogusiu :!:
Krysia i Donat
Miła od Gucia - Sro 07 Wrz, 2005 19:50
Jak mi czas pozwoli postaram sie jutro na stronke wrzucić tekst wywiadu jaki ze mną przeprowadzono "Gazeta Lubuska" oczywiście zdjęcie z Guciem. Jakże by inaczej, a wywiad również dotyczył bassetów.
Artykuł wklejony do tematu "piszą o nas..."
Marta - Czw 08 Wrz, 2005 23:44
Witam po dluuuuuuuuuugiej nieobecnosci
Nie wiem od czego zaczac. hmmm....Na 100% bedziemy na zlocie. Juz sie nie moge doczekac.
Strasznie stesknilamn sie za Leosiem...dwa miesiac zesmy sie nie widzieli...przytylo mu sie troche....albo mi sie tak wydaje. Nie zmadrzal...niestety. I znowu dobieral mi sie do malego...swintuch...tylko mu jedno w glowie....................
Miła od Gucia - Pią 09 Wrz, 2005 12:46
Cieszę się, że będziecie, czekamy. Ciekawe jak będzie kontakt Gucia z Leosiem, myslisz, że powinnam zabrać kaganiec dla Gucia ?
Miła od Gucia - Pią 09 Wrz, 2005 17:05
Oj gorzowskie bassety, czeka Was niespodzianka, własnie wróciłam z prezentami od sponsorów. Troche pożebrałam, ale się opłacało.
Marta - Pią 09 Wrz, 2005 17:06
Hmmm....Gucio raczej Leonowi nic nie zrobi. Jestem ciekawa jak Leon zareaguje na inne bassety...a suczki pewnie tez beda. Oby jakis psich walk nie bylo:)....bo bedzie zle
Marta - Sob 10 Wrz, 2005 14:04
No...Leon juz wykapany i przygotowany na zlot. Ile wogole bedzie klapouchych?
Miła od Gucia - Sob 10 Wrz, 2005 14:37
Na teraz mam 10 potwierdzonych, nie wiem po ogloszeniu w gazecie o zlocie zglosi sie wiecej. Siedze teraz i przygotowuje powitanie, mam straszna treme, bo wszystko robilam sama. A do zlotu w Slesinie przygotowywaliśmy sie we czworo.
Marta - Sob 10 Wrz, 2005 14:41
Oby przyszlo jak najwiecej. Ciekawa jestem jak ten nasz szatan bedzie sie zachowywal. Leon zabiera ze soba swojego najlepszego przyjaciela..mojego juniorka. Maly padnie z wrazenia jak tyle bassetow zobaczy
Miła od Gucia - Sob 10 Wrz, 2005 15:25
Ja nie wiem Marta jak ty to robisz, bo twoj Leoś już uszykowany, ja Gucia bede dopiero kąpała wieczorem, bo gdybym to zrobiła wcześniej i tak się unura. Acha, woda i miseczki prosze nie zapomnieć zabrac ze sobą dla psiaczków. A Gustaw teraz siedzi obok stołu tam gdzie leżą upominki, slini się strasznie.
Krysia i Donat - Nie 11 Wrz, 2005 10:48
Bogusiu, czekamy na zdjęcia :!: :!:
Krysia i Donat
Jaka szkoda, że nas tam nie ma :cry:
Marta - Nie 11 Wrz, 2005 12:16
I juz po zlocie...szkoda
Nie bylo nas duzo ale troche bylo.Najwazniejsze ze bylo milo i fajnie. Nasz Leon lezy padniety i ledwo dycha. Troche goraco i to chyba przez to. O dziwo zachowywal sie dzis grzecznie...jak nie on. Chcial sie chlopak zaprezentowac od najlepszej strony.
Miła od Gucia - Nie 11 Wrz, 2005 13:14
Zdjęcia będą oczywiście. Było 5 psiaczków. Ale i tak super, jak pisze Marta. Jak na pierwszy raz.......
Co do Leosia grzeczny był chłopczyk, za to Gustaw był niegrzeczny, jak zwykle zresztą.
Marta - Nie 11 Wrz, 2005 17:48
Leon do tej pory jakis padniety i wogole nadzwyczaj spokojny. Pan glaska go po glowie za to ze byl wyjatkowo grzeczny a ten siedzi dumny jak paw. Smakolykow na razie nie ruszyl...moze z wrazenia...
Jestem ciekawa co tam w jutrzejszej gazecie napisza o naszych ucholach. Moj tata nagadal pani z gazety jaki to nasz pieseczek jest nieposluszny i glupek a jak pani poprosila o imie i nazwisko autora tej wypowiedzi to podal mnie i dodal "to ty jestes jego pania prawda?"
Marta - Pon 12 Wrz, 2005 09:13
No to nasz maly zlocik jest w dzisiejszej gazecie lubuskiej opisany. Nawet mojego Leona na zdjeciu widac:).
Miła od Gucia - Pon 12 Wrz, 2005 11:52
Postaram się go zeskanowac i wrzucić na stronkę. A zdjęcia również lada moment wrzuce, oczywiście przy pomocy Krzysia.
Gustaw tak spał, że nawet (jak nigdy) rano się ociągał z wyjściem na spacer. I też był wyjątkowo grzeczny. To ciekawe.
Marta - Pon 12 Wrz, 2005 12:29
A Gustaw zawsze tak bojowo do innych psow nastawiony? Jak pierwszy raz widzial sie z Leonem to obwachiwali sie i nie bylo warkniecia nawet slychac. A teraz na zlocie to gustaw jak kogut bojowy. Myslalam ze Leon bedzie burczal do innych psow, a ten diabel o dziwo siedzial cicho jak truska...jakby mi ktos psa podmienil. Dzis w sumie tez zachowuje sie jakby nie byl soba. taki jakis grzeczny...moze nareszcie mozg go odnalazl. Lepiej za duzo nie bede na ten temat gadac bo jeszcze mu sie odmieni co jest niewskazane. :lol:
Dariusz - Pon 12 Wrz, 2005 12:32
Marta-chyba faktycznie podmieniony został hahaha
Marta - Pon 12 Wrz, 2005 13:31
Pani Bogusiu ja mam taka prosbe czy moglaby mi pani pozniej wyslac te zdjecia zlotowe na skrzynke mojej mamy elkax5@yahoo.com. Ja chyba jutro wracam do siebie i teraz to dluuuuuuuuuugo mnie nie bedzie bo druga dzidzia wiec nie bedzie na razie mozliwosci i czasu na przyjazd i forum. U siebie niestety internetu nie mam. Mam nadzieje ze jednak ta przerwa nie bedzie zbyt dluga. Chcialabym jeszcze tylko Leona do siebie sciagnac. Zamienie meza na psa :lol: . Moze sie uda. W koncu to moj pies, a wiem ze rodzicow doprowadza czasem do szalu bo to swir. Tata mowie ze kiedys go odda, a tego bym nie zniosla.Caly internet przeszukalam zeby tego czubka wreszcie znalezc wiec musi kiedys zamieszkac ze mna. Chocbym miala stanac na glowie. Zreszta moj maly go uwielbia...co jest odwzajemnione. No i ten drugi mam nadzieje, ze tez polubi.
Mam troche zdjec ze zlotu ale jestem sierota i zapomnialam przywiezc ze soba kabla wiec nie mam jak zgrac, a szkoda. Byloby na co popatrzec.
Miła od Gucia - Pon 12 Wrz, 2005 13:40
Oczywiście prześlę, parę zdjęć wysłałam już Krzysiowi do wrzucenia na stronke. A co do Gustawa to daj sie już poznać na zlocie ślesińskim.
Gorzowskie ( i okoliczne ) bassety maszerują przez miasto.
Kto to patrzy na mnie z góry?
Biegnę na Zlot...
A to już zlotowicz.
I pozostali zlotowicze.
Fotka pod fontanną.
Wszyscy uczestnicy na pamiątkowej fotce.
Marta - Wto 13 Wrz, 2005 22:27
Mialam wyjechac ale jeszcze nie wyjechalam. Mala zmiana planow. Wlasnie sobie przegladalam zlotowe zdjecia. Postaram sie jakos podeslac swoje bo mam ich dosc spora ilosc.
Ewa z Matyldą i Bobem - Sro 21 Wrz, 2005 12:20
A Gucio to nie biegnie, tylko frunie na Zlot!!!
Fajna fotka Bogusiu!
|
|