|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Ambulatorium - Rosliny szkodliwe dla zwierzat
Asia i Basia - Wto 27 Kwi, 2010 11:36 Temat postu: Rosliny szkodliwe dla zwierzat Sezon ogrodowy rozpoczety. Fajna liste znalazlam roslin mogacych zaszkodzic naszym czworonoznym domownikom.
http://twojezwierzaki.org...a-zwierzat.html
domelcia - Wto 27 Kwi, 2010 13:14
hmmm no i przyznam szczerze, że mam problem, Stówa z zamiłowaniem mi obgryza bukszpan... co wyjście na ogród to obgryzanie krzacora... jak to na wszystko tzreba uważać...
domelcia - Wto 27 Kwi, 2010 13:14
hmmm no i przyznam szczerze, że mam problem, Stówa z zamiłowaniem mi obgryza bukszpan... co wyjście na ogród to obgryzanie krzacora... jak to na wszystko tzreba uważać...
EDIT:
przepraszam coś mi się z netem porobiło i wkleiło mi dwa razy
Dorti - Wto 27 Kwi, 2010 13:52
To wychodzi na to, że w ogrodzie będzie tylko trawa :shock: :wink:
Molly i Gosia - Czw 29 Kwi, 2010 22:35
witam ! zostal tutaj poruszony ciekawy temat .moje psisko to pozeracz mlecza (wiem ze dla krolikow jest on dobry)ale czy nic psiakowi nie bedzie ?no i slimaki wiem ze baseciotka pochodza z francji ,ja po deszczu mam plage a Molly trudno od nich odgonic ,ostatnio ledwo co zdazylam jej zabrac z pyszczka .serdecznie pozdrawiam
momus - Czw 06 Maj, 2010 22:55
Moja poprzednia suka zajadała się żołędziami- czasem jak wychodziła z niej kupka to jak szyszka z żołędzi - nigdy po tym nic jej nie było a na podwórku 4 duże dęby stały (jak to pies na dzika to je co dzik :wink:
a i jeszcze te czerwone kulki z cisu zjadała.. też nic
besta - Pią 07 Maj, 2010 15:56
No to miała szczęście.Sąsiada suka po połknięciu żołędzia niestety nie przeżyła.Wdała sie martwica jelita i nie pomogła operacja.A nie był to mały piesek a rotwailer.
Więc uważać trzeba,bo nigdy nic nie wiada.
|
|