|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - Sobotnie spotkanie u Agatyw
Jaga - Pon 12 Lip, 2010 17:14 Temat postu: Sobotnie spotkanie u Agatyw W sobotę u Agatyw "odbyło się" corgi'owo - bassecie spotkanie na szczycie :wink: .
Było trochę gonitw, szczekania, podgryzania po dupie a nawet mecz piłki nożno-pyskowej Karol kontra Arda. Wygrała Arda :lol:
gocha - Pon 12 Lip, 2010 17:18
Corgi to rasa która pasuje do bassetów , fajne spotkanko tylko dlaczego Agataw nie pochwaliła się nowym nabytkiem (nabytkami) ?
Batus - Pon 12 Lip, 2010 17:49
Doborowe towarzystwo, super
domelcia - Pon 12 Lip, 2010 20:47
super takie spotkanka ! okazja do mega szaleństw dla pisórów. nie zdemolowała banda tego pięknego ogrodu?
i takie pytanko Agataw czy to ten sam Chrzanów co i mój Chrzanów? w pół drogi Kraków-Katowice??
Agataw - Pon 12 Lip, 2010 20:57
Tak. Codziennie dojeżdżam do pracy ul. Szpitalną, tuż obok Ciebie.
besta - Pon 12 Lip, 2010 21:01
Fajne spotkanko :grin: .
I corgi coraz bardziej mi się podobają :wink:
domelcia - Pon 12 Lip, 2010 22:42
to zapraszam na kawę w któryś dzień jak jest po drodze może się umówimy na jakiś spacer z psiakami. Oglądając zdjęcia się zastanawialiśmy z małżem gdzie by mógł być ten dom jeśli to ten Chrzanów. T obstawił Borowiec ja Kąty . A skoro Szpitalną do pracy to się jeszcze może okazać, że jesteśmy bliższymi sąsiadkami niż mogłam podejrzewać Pozdrawiam serdecznie
zojka - Sro 14 Lip, 2010 20:04
Ale fajnie Wam było !
Jaga - Sro 14 Lip, 2010 20:33
A było, było. Nam fajnie, psiakom fajnie, żeby jeszcze zdechłych kretów nie odkopywały (i nie tarzały się w nich) - byłoby jeszcze fajniej (zwłaszcza podczas podróży ) :wink:
|
|