| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Powitanie
Japon - Czw 12 Sie, 2010 14:41 Temat postu: Powitanie Witam,
Na sam początek chciałem się przywitać. Jestem nową osoba, która nie posiada jeszcze, Basseta, ale taką, która wiele lat temu posiadała tego cudnego zwierzaka. Przez wiele lat. Jestem pod pseudonimem, Japon. A mam, na imie Rafał mieszkam pod Warszawą. To chyba tyle. Jeśli będziecie mieli jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem…
Dorti - Czw 12 Sie, 2010 14:53
Cudeńka witaja serdecznie :wink:
Czy to Ty do mnie pisałeś maila?
Krzyś i Aga - Czw 12 Sie, 2010 15:04
Baster macha łapką na powitanie :wink:
Batus - Czw 12 Sie, 2010 15:45
Witamy Szykujesz się na nowe wyzwanie...czyli basseta?
Asia i Basia - Czw 12 Sie, 2010 15:52
Witamy na forum, czekamy na opowiesci o Twoim pierwszym bassecie A moze dasz sie skusic znow na nowego domownika
besta - Czw 12 Sie, 2010 16:06
My tez witamy kolejnego miłośnika bassetów :grin:
Japon - Czw 12 Sie, 2010 16:27
| Dorti napisał/a: | Cudeńka witaja serdecznie :wink:
Czy to Ty do mnie pisałeś maila? |
Dorota,
Tak to ja pisałem maila. miałem zadzwonić, ale niestety jakoś w tym tygodniu w pracy pzed urlopem mnie zawalili robotą.. Zadzwonię w najbliższym terminie
Dorti - Czw 12 Sie, 2010 16:29
| Japon napisał/a: | | Dorti napisał/a: | Cudeńka witaja serdecznie :wink:
Czy to Ty do mnie pisałeś maila? |
Dorota,
Tak to ja pisałem maila. miałem zadzwonić, ale niestety jakoś w tym tygodniu w pracy pzed urlopem mnie zawalili robotą.. Zadzwonię w najbliższym terminie |
No to mamy jasność. :grin:
OK.
Japon - Czw 12 Sie, 2010 16:32
| Asia i Basia napisał/a: | Witamy na forum, czekamy na opowiesci o Twoim pierwszym bassecie A moze dasz sie skusic znow na nowego domownika |
Asia i Basia.
Miałem Basseta pochodził z Rosyjskiej chodowli nie pamiętam jakiej dokładnie po Championach. Było to 10 lat temu. Był rodowodowym psiakiem. Niestety Bassety wtedy w naszym kraju nie były popularne i nistety moja sunia miała na imię Kora została skradziona i nigdy już jej nie ujrzałem. Po niej pozostały tylko wspomnienia i rodowód. Więc historia doś średnia i po wielu latach chiałbym powrócić do posiadania takiego pięknego psiaka. :)http://forum.bassety.net/images/smiles/icon_confused.gif
Magda i Rudolf - Czw 12 Sie, 2010 17:38
I my witamy :smile: :smile:
domelcia - Czw 12 Sie, 2010 19:24
Witamy, witamy! zapowiada się, że będzie nowy bassecik i to cudeńkowy :wink: super!
eufrazyna - Czw 12 Sie, 2010 22:24
Witamy :grin:
gocha - Czw 12 Sie, 2010 22:59
I my witamy :grin:
|
|