|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Mój basset - CALINECZKA Cudeńka vel Tosia
Dorti - Wto 09 Lis, 2010 10:01 Temat postu: CALINECZKA Cudeńka vel Tosia Witam basseciostwo serdecznie,
jesteśmy wraz z mężem i córcią Klaudynką szczęśliwymi właścicielami malutkiej bassetki.
A wszystko zaczęło się w czerwcu od telefonu do Dorti.
Lepiej nie mogliśmy trafić: troskliwa rodzinka, świetna hodowla i wspaniałe pieski.
Do domu wróciliśmy z Cudeńkowym maleństwem o imieniu Calineczka. Dzisiaj, to już jest Cudeńkowa Tosia, Tosiaczek, Tosieńka itd. Tosia to bardzo kochliwa istotka, ale dobrze trafiła, bo my baaaaaaaaardzo kochamy takie pieszczochy.
Pozdrawiamy wszystkich kochających basseciki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Justyna (Justka)
Ponieważ Justyna jest urobiona po pachy to ja założyłam temat Calineczki - Tosi.
A to fotki, które przesłano mi na telefon.
Dzisiaj rozmawiałam z Justką, mała rozwija sie rewelacyjnie, droga do lodówki opanowana, zwiewanie z kabanosem również, wody się nie boi, pływa w rzece :shock: .
Rodzina zadowolona i uchachana
Dorti - Wto 09 Lis, 2010 10:07
I jeszcze takie :wink:
Miła od Gucia - Wto 09 Lis, 2010 10:31
Drugie zdjęcie fajowe,
wstawaj, wstawaj, buzi Ci dam, daj mi jeść
Kala - Wto 09 Lis, 2010 10:39
fotki rozkoszne!
Joasika - Wto 09 Lis, 2010 11:15
Śliczne fotki!
Jaka ona ładna :!:
besta - Wto 09 Lis, 2010 11:57
Śliczna :grin: .To moja ulubienica :grin:
jancio67 - Wto 09 Lis, 2010 12:09
Mimo że masz Puzon ma 4 miesiące nie zdobyłem się na wpuszczenie go do łóżka mimo że bardzo by chyba chciał ? Ale zdjęcie super.
watla - Wto 09 Lis, 2010 12:11
śliczną siostrzyczkę ma Chili
Dorti - Wto 09 Lis, 2010 12:17
Klaudia i Tosia to są dwie psiepsiółki , bardzo się kochaja i wzajemnie sie pilnują.
Relacje są super i jezeli komuś pasuje, ze psiak śpi w łózku to ja jestem za :wink:
Najważniejsze zeby wychować psiaka w/g własnych zasad wówczas wszyscy sa zadowoleni :grin: :wink:
aniapiotr - Wto 09 Lis, 2010 14:42
ale z twarzy to ona i Carmen są baardzo podobne
zuza i gabi - Wto 09 Lis, 2010 19:13
A ja zazdroszczę Klałdusi,takiego słodkiego szczeniolka na podusi :grin:
|
|