| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Wystawy - wystawa psów Philadelhia
Marynia - Czw 25 Lis, 2010 21:15 Temat postu: wystawa psów Philadelhia http://nbcsports.msnbc.com/id/33929567/
zobaczcie jaka piękna parówa jest na tej wystawie
Miła od Gucia - Czw 25 Lis, 2010 21:21
Jak oni ją obmacywali, nadszarpywali - cierpliwa jest
piękna,
gocha - Czw 25 Lis, 2010 23:32
A ja siedziałam godzinę i oglądałam wszystkie rasy.
Super film :grin:
mariusz - Czw 25 Lis, 2010 23:36
pieknie!!!!!!!!!!!!! uwielbiam wystawy a bassecisko cudne!!!!!!!!
Batus - Pią 26 Lis, 2010 07:07
O matko, ależ ten bassior cierpliwy
Generalnie ładna strona i filmy.
Joasika - Pią 26 Lis, 2010 08:18
Super!
Dobrze, że z Bertą nie jeździmy na wystawy, bo ona by im pokazała, że tak nie wolno obmacywać! :twisted:
Grzegorz - Pią 26 Lis, 2010 09:12
Śliczna suka a przegrała ruchem - widac ze była troche zestresowana - porównajcie jak szedł równy wzrostem petit. Ten petit to pies który kocha sie wystawiać. Suka szła tak sobie z położonym ogonem - ot nie była w sosie. A z drugiej strony to materiał pogladowy dla polskich sędziów jak sie ocenia pracujacego psa. Trzeba dokładnie obmacać i puscić w ruch po duzym ringu by pies miał sie gdzie rozpędzić . Ocenia się i budowę i ruch . Piekna reakcja publicznosci - kazdy pies nagradzany owacją tego u nas nie ma - a szkoda. Ot brakuje mi profesjonalizmu na wystawach i pogladac warto handlerów - duzo się mozna nauczyć.
madzialinka - Pią 26 Lis, 2010 09:14
A u mnie niestety filmy się nie otwierają, a pooglądałabym z przyjemnością.
Miła od Gucia - Pią 26 Lis, 2010 10:24
Madziu a sprawdź teraz
http://nbcsports.msnbc.co...363123#40363123
a inne filmy Ci się otwierają ??
madzialinka - Pią 26 Lis, 2010 12:04
Teraz widzę. Dzięki, będę miała co robić wieczorem
zojka - Pią 26 Lis, 2010 12:14
Piękna suńka
Ma takie "Rukowe" umaszczenie
Dorota, teraz dopiero widzę, jak na talerzu,że Ruf ma za długie łapy
Od naszej rozmowy wiedziałam o tym a teraz widzę. Bo wiesz, porównanie z parówką innej maści nie jest tak czytelne.
I bardzo dobrze, że jest trochu wyższy ... kulkami nie zamiata po śniegu na ten przykład
-----
Ja już nie wiem czy chcę mastiffa hiszpańskiego, czy może neapolitano!
madzialinka - Pią 26 Lis, 2010 23:32
Amerykanie ze wszystkiego potrafią zrobić show!
Bardzo przyjemnie się ogląda tak zrealizowaną wystawę i profesjonalnie przygotowane psy, i wystawiających.
Dziwny jest tylko ten podział na ichniejsze grupy, ale co kraj to obyczaj.
A bassetka rzeczywiście nieszczególna w ruchu, jakoś tak dziwnie tylnymi łapami przebierała. Kiedyś na forum ktoś wstawiał linka z bassetem bikolorkiem - ten dopiero szedł jak czołg.
domelcia - Sob 27 Lis, 2010 11:12
| zojka napisał/a: | Piękna suńka
I bardzo dobrze, że jest trochu wyższy ... kulkami nie zamiata po śniegu na ten przykład
|
no się aż posmarkałam ze śmiechu
a mój Tomek stwierdził, że ta suczka wygląda jak Krowa od Weroniki
troublemaker - Sro 08 Gru, 2010 09:57
Z mordki faktycznie podobna bardzo... ale jak dochodzi do cierpliwosci i przyjaznego nastawienia wobec ludzi to raczej nic wspolnego Moja na rekach wynosilam po upominki na zlocie.. a co by bylo na wystawie to sie boje pomyslec
|
|