| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Wystawy - LITWA - WILNO 18-19 grudzień 2010r.
Dorti - Nie 26 Gru, 2010 14:15 Temat postu: LITWA - WILNO 18-19 grudzień 2010r. Wybralismy się z Andim i Angelą na wystawę do Wilna. Pierwszy raz ale pewne jest, ze nie ostatni. To była cała wyprawa bo wyruszaliśmy z domu we czwartek a wracaliśmy w poniedziałek. Było fantastycznie, sama wystawa super, ludzie również, psy piękne.
Jednego i drugiego dnia stawka bassetów wynosiła 21 sztuk. W sobotę sędziowała Litwinka, która kosiła ocenami bardzo dobrymi i dobrymi. Andziol był 3 w klasie championów z oceną doskonałą. Oj byłam dumna. Dnia następnego Anduś 2 miejsce z oceną doskonałą, opis rewelacyjny, cieszyłam sie ogromnie.
Angela zaskoczyła wszystkich, powalała sędziów mimo, że szła w klasie szczeniąt. Oczywiście jednego i drugiego dnia tytuł Best Puppy. W niedzielę sędzia rozpływał sie nad moja panienką
a ja a ja byłam wzruszona.
Cieszą mnie wszystkie sukcesy moich psiaków, te maleńkie i te duże. Psiska, pancia bardzo Wam dziękuje :grin:
O resztę wyników nie pytajcie bo nie mam katalogu a zresztą nie pamiętam lokat. Rasę wygrał pies z Finlandii - jednego i drugiego dnia.
Teraz troszkę zdjęć.
to specjalnie dla Zojki :wink:
eufrazyna - Nie 26 Gru, 2010 14:35
Gratulujemy ! Cieszymy się z sukcesów rodziny (Andziol jest wujkiem Barnaby przecież, a Angela adoptowaną kuzynką ).
Ale powiedzcie, co to jest to ostatnie?! To dla Zojki?!
Dorti - Nie 26 Gru, 2010 14:39
| eufrazyna napisał/a: | Gratulujemy ! Cieszymy się z sukcesów rodziny (Andziol jest wujkiem Barnaby przecież, a Angela adoptowaną kuzynką ).
Ale powiedzcie, co to jest to ostatnie?! To dla Zojki?! |
Mastino Aguś :wink:
Marynia - Nie 26 Gru, 2010 15:04
My tez gratulujemy,buziaczki dla psiaczków :lol: A przy okazji spytam,jak się ma Lussi
Miła od Gucia - Nie 26 Gru, 2010 15:56
Gratulacje i buziaki :razz:
Asia i Basia - Nie 26 Gru, 2010 16:04
Super Dorti, gratulacje, Andi jaki olbrzymi, o mastim nie wpomne
zuza i gabi - Nie 26 Gru, 2010 16:42
Wielkie gratulację Dorotko
I wycmokaj ode mnie wszystko co ma 4łapki :grin:
domelcia - Nie 26 Gru, 2010 20:28
Gratulacje raz jeszcze!
ale Dżela urosła.... :shock:
Batus - Nie 26 Gru, 2010 21:52
Gratulacje! A ten mastino piękny!
zojka - Pon 27 Gru, 2010 09:52
Dorota !!
Dzięki!!
Jaki piękny mastino!!
W sam raz dla mnie
Gratuluję wspaniałych wyników!!
Dorti - Pon 27 Gru, 2010 10:17
Dziękujemy pięknie za gratulacje :wink:
Maryniu, odpowiem w temacie Cudeniek :wink:
Mirka - Pon 27 Gru, 2010 11:00
Gratulacje Dorota
piekna właścicielka ...piekne psy
Dorti - Pon 27 Gru, 2010 11:05
| Mirka napisał/a: | Gratulacje Dorota
piekna właścicielka ...piekne psy |
besta - Pon 27 Gru, 2010 15:36
Gratulacje! :grin: Andulek piekny jak zwykle(dla mnie on zawsze najpiekniejszy będzie )
Ale podziwiam Angelę ależ ona ładnie wyrosła taka elegancka dziewczyna.Dorotko jeszcze raz gratuluję :grin: .
wesołe smutasy - Sob 01 Sty, 2011 08:14
Gratulujemy!
Bardzo fajne są te wystawy. Na wiosnę ja się wybieram, może uda mi się zakończyć championatu 3 bassecikom moim, bo potem muszę zrobić przerwę w wystawianiu z przyczyn naturalnych
|
|