|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Mój basset - moja ukochana bassetka CANDY
Łuki+Candy - Pon 10 Sty, 2011 20:58 Temat postu: moja ukochana bassetka CANDY Chciał bym przedstawić moją 3 letnią bassetkę Candy . Urodzona 15 lipca 2007 ego roku. Pochodzi z niewielkiej wioski w okolicach Bydgoszczy. Umaszczona jest w trikolorze . Jest to moja pierwsza bassetka i dzięki niej od razu zakochałem się w tej rasie . W brew swojemu wyglądowi ( ociężałej i smutaśnej) jest naprawdę żywiołowa a jej ulubionymi zajęciami są :
długie spacerki , zabawa , przytulanie , węszenie i oczywiście jedzenie Dzięki niej moje życie stało się znacznie bardziej kolorowe i urozmaicone . Candy jest niezwykle przyjacielska i kocha zabawę z innymi pieskami . Boi się wody gdyż jak była mała to biegnąc za psem wpadła do wody i popłyneła jak kotwica , jednak nad tym strachem ciągle pracuje aby znów chciała pływać i nie będę krył że w tym kierunku zrobiła ona znaczne postępy. Candy nie ma rodowodu i jest niestety po sterylizacji (miała nieustannie ciąże urojone i groził jej nowotwór w okolicach sutków) tak straciłem mojego poprzedniego czworonoga więc wolałem temu zaradzić za wczasu... Ale dość o tym :grin: Candy wywodzi się z 15 szczenięcego miotu . wybrałem ją dlatego ponieważ jako jedyna od razu do mnie przyszła i położyła się do góry brzuchem nastawiając się do głaskania jakby chciała powiedzieć ,,NO co nie weźmiesz mnie " ?? no i oczywiście strzeliła słynne bassecie oczka ^^
moni - Pon 10 Sty, 2011 21:04
Witamy na forum,Czekamy na fotki pupilki. :lol: :lol: :lol:
Łuki+Candy - Pon 10 Sty, 2011 21:18
prosze oto fotki :wink:
zuza i gabi - Pon 10 Sty, 2011 21:18
Witaj :grin: i pokaż swoją pupilkę :grin:
Mirka - Pon 10 Sty, 2011 21:19
hej,
witamy serdecznie imienniczkę
mojej suni i jej Pańcia :lol:
a zdjęć nie widzę :shock: :shock:
Batus - Pon 10 Sty, 2011 21:19
Witaj
Łuki+Candy - Pon 10 Sty, 2011 21:20
niestety nie mogę dodać załącznika (
Batus - Pon 10 Sty, 2011 21:22
Podam Ci mój e-mail na pw, możesz mi przesłać zdjęcia to je wstawię a tymczasem zapraszam do lektury...http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=2598
lub wstawianie przez Fotosika lub Imageshack.
gocha - Pon 10 Sty, 2011 21:35
Witamy serdecznie kolejnego "zbassecionego" uczestnika naszego forum :grin:
Czekamy na foteczki :grin:
Dorti - Pon 10 Sty, 2011 21:38
Cudeńka również serdecznie witają sąsiadeczkę (bo okolice Bydgoszczy ) z Panem :grin:
zojka - Pon 10 Sty, 2011 21:40
Mazury również machają ogonkami i rękami na powitanie
Łuki+Candy - Pon 10 Sty, 2011 21:47
Dorti napisał/a: | Cudeńka również serdecznie witają sąsiadeczkę (bo okolice Bydgoszczy ) z Panem :grin: | piesek z okolic bydgoszczy pochodzi ale mieszka w Szczecinku to bliżej w strone koszalina
Batus - Pon 10 Sty, 2011 21:51
Foteczki Candy:
[/list]
zojka - Pon 10 Sty, 2011 21:53
Ale śliczna suńka
Zmarchy ma jak mój Rufek. Zresztą i umaszczenie podobne ....
gocha - Pon 10 Sty, 2011 22:02
Sliczną masz psicę, nie dziwota, że zakochałeś się od pierwszego wejrzenia :grin:
zuza i gabi - Pon 10 Sty, 2011 23:10
Jaka słodka pysia :grin:
eufrazyna - Wto 11 Sty, 2011 00:00
Witamy
Joasika - Wto 11 Sty, 2011 07:21
Witamy i my z całą Ekipą :!:
Sunia prześliczna - uwielbiam tricolory :!:
besta - Wto 11 Sty, 2011 07:23
My też witamy :grin: .
Miła od Gucia - Wto 11 Sty, 2011 07:42
I my serdecznie witamy wśród zbasseciałej Rodzinki
rozgośćcie się, piszcie, pytajcie
Gustaw śle buziaka Candy
a ja Tobie mogę też przesłać ???? hi hi
Dorti - Wto 11 Sty, 2011 09:48
Łuki+Candy napisał/a: | Dorti napisał/a: | Cudeńka również serdecznie witają sąsiadeczkę (bo okolice Bydgoszczy ) z Panem :grin: | piesek z okolic bydgoszczy pochodzi ale mieszka w Szczecinku to bliżej w strone koszalina |
Tak, tak ja wiem :grin:
A malutka słodka jest, ten nochalek, fafelki i można by wymieniać i wymieniać :wink:
|
|