|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Ambulatorium - CIECZKA - Cieczka a wzmożona agresja
Mirka - Czw 13 Paź, 2005 13:49 Temat postu: CIECZKA - Cieczka a wzmożona agresja Czy suczka podczas cieczki moze być agresywna ,bo zauwazyłam że Ducha zrobiła sie bardzo nieprzyjaznie nastawiona do Borysa wlasnie od trzech dni czyli od dnia rozpoczecia cieczki.Prosze o radę ,może ktos przerabiał podobny problem
Jaga - Czw 13 Paź, 2005 14:34
Borys to pies jak rozumiem?
U nas było tak, ze w momencie rozpoczęcia cieczki pies zaczynał być bardzo nachalny w stosunku do suki a ona, jeśli jeszcze nie jest na etapie "chcenia" to bywa zmęczona jego zalotami i bywa agresywna.
Cera nie raz wytarła Karolem podłogę i raz tak się biedny w łeb uderzył, że chyba zabił sobie ostatnie dwie komórki w mózgu :lol:
Agata - Czw 13 Paź, 2005 15:41
Jaga napisał/a: | tak się biedny w łeb uderzył, że chyba zabił sobie ostatnie dwie komórki w mózgu :lol: |
:lol: :lol: :lol:
Mirka, nie martw się - cieczka minie, miną grymasy i humorki
U nas to normalka - w czasie cieczki wszyskie dziewczynki nadpobudliwe, ja się do tego przyzwyczaiłam i nie zwracam na to uwagi, wprost w tym czasie unikam awanturek z nimi :wink:
A co Ty przed i w czasie nie jesteś bardziej pod........na
Bo ja zawsze
Mirka - Czw 13 Paź, 2005 18:10
Mam nadzieje że Duśce przejdą szybko te "trudne dni"i wszystko wróci do normy,bo biedny Borys nie dosyć że ta jej cieczka niewiele go obchodzi,to jeszcze obrywa na kazdym kroku :cry: :cry:
Aleksander - Czw 13 Paź, 2005 18:14
Ale mnie straszycie!!!! :cry:
My jeszce jestesmy przed cieczka Demeter, ale...juz sie boje! Moze Morfina sie nie zorientuje, hi hi. :thx
Daga
Musze sobie zalozyc wlasne konto! A co! :thx :t :thx
|
|