| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - Nowy basset w Świnoujściu !!! :)))
Hubertus - Wto 18 Paź, 2005 17:21 Temat postu: Nowy basset w Świnoujściu !!! :))) ha ha... mamy trzeciego bassecika w Świnoujściu
Jakiś kwadrans temu spotkałem świeżo upieczonych właścicieli basseta.
Niestety widziałem tylko fotkę zrobioną telefonem, ale z niej widać było, że mógłby wstąpić do klubu z Groszkiem i Gumką - biały z ciemnymi plamami
Jutro rano będzie wspólny spacerek z Fredkiem i może pstryknę kilka fotek moim aparacikiem.
Psiak podobno jest z hodowli z Torunia. Hodowla to podobno "Banda Midasa". Nie wiem jak wy, ale ja o tej hodowli nigdy nie słyszałem.
Oczywiście zaraz poleciłem im nasze forum jako świetne kompendium wiedzy o bassetach Mam nadzieję, że do nas dołączą
Pozdrawiam
Hubertus - Wto 18 Paź, 2005 17:38
Znalazłem!
BANDA MIDASA - Basset Hound
data urodzenia 29-06-2005
ojciec Int.Ch., Ch.PL, Ch.RUS, Mł.Ch.PL GLADIATOR ze Stajennych Progów, tricolor
matka Mł.Ch.PL PANSY Queen's Hermelin
uwagi 1 suczka tricolor, 4 pieski tricolor
nawet by się zgadzało - szczeniaczek podobno ma 4 miesiące
agnieszka s - Wto 18 Paź, 2005 18:32
czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia...
Evika - Wto 18 Paź, 2005 18:37
Hubertusie , a ten drugi to czyj >> bo jeden to Twoj Fred ??
Hubertus - Wto 18 Paź, 2005 19:13
Drugiego widzielismy z Kasią tylko raz - jak szedł z właścicielem po ulicy. Wcześniej tylko o nim słyszałem, ale jak widac plotki o jego istnieniu się potwierdziły. My akurat jechaliśmy samochodem, a jak zawróciliśmy to niestety bikolorek wraz z właścicielem wyparowali.
Agata - Wto 18 Paź, 2005 20:19
Tak, to piesek po Gladiatorze Kasi. Ci państwo chyba mają jedną sunię i to jej pierwsze maluchy.
Gladiator jest po Jockerze tak jak Grosio, czyli w tym przypadku wnuczkowi przekazał swoje plamki
|
|