|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - Atrakcje zlotowe Lipiny 2011
Batus - Sob 21 Maj, 2011 10:30 Temat postu: Atrakcje zlotowe Lipiny 2011
Zapraszamy wszystkich chętnych do przyłączenia się do wspólnej zabawy przy organizacji naszego bassetowego spotkania
Planujemy kilka ciekawych atrakcji, a także wyjątkową niespodziankę dla uczestników zlotu Mile widziane każde talenty i chętne ręce do pomocy.
Przewidzieliśmy przeprowadzenie na stronie forum aukcji na rzecz pomocy bassetom, w której każdy będzie miał możliwość wzięcia udziału, nawet jeśli nie dotrze na zlot. Wygrane przedmioty będą wręczane na miejscu w Lipinach bądź wysyłane pocztą, a zapowiada się że będą to wyjątkowo atrakcyjne aukcje, zachęcam do śledzenia tego wątku
Szykujemy również mały powrót do przeszłości…
Zaplanowane atrakcje:
26 sierpnia 2011r. (piątek)
Przyjazd, rozpakowanie.
ok. godz.17.00 Spotkanie z przybyłymi
powitanie uczestników Zlotu przez Szefową Luizę "Batus"
- ogłoszenie konkursu robienia kartek i ewnentualne rozdanie materiałów wśród chętnych (Marynia, Joasika)
wieczorem ognisko integracyjne – kiełbaski na ognisko zabieramy z domu :!:
27 sierpnia 2011r. (sobota)
wczesnym rankiem grzybobranie dla chętnych
śniadanie
godz.9.00-10.00 promocja książki w czasie której każda Rodzina otrzyma jeden egzemplarz wraz z forumową maskotką (Zojka, Asia Basia, Miła od Gucia)
ok. godz.10.00 Zajęcia dla dzieciaków:
- malowanie twarzyczek na bassetową podobiznę, mile widziane ogonki, uszy dla najmłodszych, uczta słodkości na stole dla dzieciaków (Joasika, Batus, luluamelu )
- malowanie portretu "Mojego pięknego basseta" i wernisaż powystawowy prac z przekąskami (eufrazyna, watla, Batus, luluamelu)
14.00 obiad
po obiedzie:
1. główna uroczystość zlotowa na której zostaną wręczone upominki od sponsorów dla dwu i czteronożnych uczestników Zlotu (Batus, Miła od Gucia, Dorti)
Po wręczeniu upominków będzie sesja zdjęciowa wszystkich uczestników Zlotu dla papparazzi.
Zdjęcia będą wysłane do prasy i sponsorów. :cool:
2. Zajęcia dla dorosłych:
- mecz (do wyboru siatkówka, piłka nożna, ręczna itepe bicolory contra tricoloty), turniej tenisa stołowego
- Wykład lekarza weterynarii:
dr. n. wet. Agnieszka Sikorska-Kopyłowicz
Katedra Chorób Wewnętrznych
z Kliniki Koni, Psów i Kotów
UP we Wrocławiu
(Drachma - porady oraz pogadanka na najbardziej frapujące nas tematy)
4. licytacja (zojka, watla i tatar)
5. grill
Na grillu:
- konkursy dla bassetów (Marynia, Joasika)
- konkursy dla dorosłych w tym quiz (Marynia, Joasika)
28 sierpnia 2011r. (niedziela)
śniadanie
po śniadaniu
- wyjście nad jezioro i wspólna kąpiel psów,
- wyjście na spacer poza teren Ośrodka
14.00 obiad
Po obiedzie:
Pożegnanie, wyjazd
W trakcie trwania zlotu:
wybór MISS lub MISSTERA VII Zlotu bassetów (oczywiście bassetki lub basseta)
Wyłonienie NAJMŁODSZEGO I NAJSTARSZEGO BASSETA na zlocie
Chętnych zapraszamy do wpisywania swoich propozycji.
Listę będziemy poszerzać, uaktualniać, czy chętni którzy się już zgłosili potwierdzają swój udział ? Mogę Was powoli dopisywać?
Miła od Gucia - Sob 21 Maj, 2011 14:58
NASI DOBRODZIEJE - SPONSORZY VII ZLOTU :lol:
"Kopciuszek" - 300 zł breloki ze starego srebra dla bassetów
EUROTRANSPORT Dłubak sp. - 600 zł koszty wydania książki pt. Czy te oczy mogą kłamać, czyli... Forumowe Wpisy Codzienne
"Miła od Gucia" - 50 zł identyfikatory, 400 zł koszty wydania książki
Paczki dla czworonogów - Dorti
smycze z logo forum Batus 120 zł plus Eufrazyna - 50 zł =170 zł
"zenon-bombalina" Maciej, Pańcio Platona :lol: - kości dla naszych "długouszaków"
Dominika "Domelcia" - piękne, cudne naklejki z wizerunkiem basseta na samochód i nie tylko :lol:
maskotki pluszowe basseciki sztuk 40 x 14 zł = 560+20=koszt 580 zł - "Gkoti" - 25 zł + 25 + 20 zł = 70 zł plus Tomasz Jędrzejczak - 50 zł plus Grzegorz W. 100 zł plus Kopciuszek 30 zł plus Dorti 100 zł plus 100 Dudi Dog's + 15 gkoti = + 100 artur-alex = 565 zł zamknięty sponsoring
inne wydatki zlotowe 200 zł.
Ja się deklarowałam z torbami-chcę zrobić 10 i kolczyki też. przekazuję na nagrody? - Eufrazyna
5 kg psich ciasteczek na nagrody plus śliczny kocyk - Mirka
flaszka ajerkoniaku, łańcuszek na szyję, obraz funkel nówka. - Joasika
żel do czyszczenia zębów dla naszych milusińskich ; zabawka w którą upycha się smakołyki dla psiaka; maszynka do bakalii - jako nagrody od Dorti
2 koszulki koloru czarnego w rozmiarze XL oraz 2 zółte kubraczki na telefon komórkowy w kolorze żółtym - sponsor Elena
rozdrabniacz philips nówka nierdzewka :wink: - Bernard
dokładam 2 książki jako nagrody do konkursów - Julkarem
fajne elektryczne młynki do soli i pieprzu w kolorze białym - kupiłam, - Koluś
Przychodnia Weterynaryjna "WYŻYNY" z Bydgoszczy, wł. Wiesława i Michał Połulich - paczuszki dla wszystkich czterołapnych uczestników zlotu.
od Eleny - ekskluzywna smycz do komórki w gustownym etui
- superancka myszka do komputera
- stojak do komórki na biureczko
DUDI DOG`S - Sponsor 200 zł (do bassecików maskotek i do obsługi medycznej bassetów)
Zaproszenia na Gaelforce Dance (troublemaker)
Zaproszenia na Moscow City Ballet (troublemaker)
Piękne kolczyki - Eufrazyna
Komplet filiżanka i talerzyk dla zakochanych na aukcję - Mirka
15 zł - Graszka gkoti Sponsor (do bassecików :lol: )
2 smyczki. Zwykłe nie rozciągane są dość grube i masywne- więc najsilniejszy basset nie rozwali :wink: - Rogasowa
200 zł - artur-alex (basseciki, opieka medyczna)
Sponsor "misiaczka" Przemek z firmy Sport Gifts http://www.sportgifts.pl/.
„Misiaczek” został ufundowany dla: MISS lub MISSTER VII Zlotu Bassetów, oczywiście bassetki lub basseta :lol:
Co do gadżetów- wysyłam worek uszu cielęcych ( jest ich 50) oraz 20sztuk kubeczków termicznych DogCHow:) www.karusekblog.pl
Kolejny Sponsor i atrakcje :lol:
Sponsor to: Żaneta, Robert i ich bassetka Sonia :lol:
LUSTRO O WYMIARACH ZEWNETRZNYCH 60na 76 w szerokiej ramie 6cm zloto srebnej ramie
i obrazek olejny mini w zlotej ramce
oraz 5 litrow piwa taka beczka RADEBERGER.
pierścienie do serwetek na stół, - Julkarem
Marynia - koszulki to 2 przeznaczam na licytację :lol:
Te gratisy są od Pana Pawła z firmy NetFutter
http://www.netfutter.pl/strona-glowna,38,5.html
w paczce jest:
waga do odmierzania karmy
ciastka
pudełko śniadaniówka, taka na jednodniowy wyjazd, żeby karmę wrzucić:lol:
krakersy
do czyszczenia zębów
ma wymiar 125x200 uchylę rąbka tajemnicy... takie coś będzie dla zwycięzkich bassetów a na czym to będzie to już zobaczycie na zlocie - Domelcia
karton zakreślaczy,pisaków kredek,klei,nożyczek, kredy,kartek do rysowania itd do zajęć z dziećmi mam nadzieję że się przydadzą - watla
maria@ - coś co będzie smakowało - tajemnica
-------------------------------------------------------------------------
Zoju Kochana,
czy masz
niezbędny do poprowadzenia Aukcji młoteczek, czy Ci przywieźć ???
zojka - Sob 21 Maj, 2011 19:34
Miła od Gucia napisał/a: | Zoju Kochana,
czy masz
niezbędny do poprowadzenia Aukcji młoteczek, czy Ci przywieźć ??? |
Jażem myślała, że może taki do kotletów :shock:
Ale teraz to się zawstydziłam
Znaczy porozglądam się za takim pięknym
Batus - Sob 21 Maj, 2011 22:20
Do kotletów również jest okej
zojka - Nie 22 Maj, 2011 05:20
Batus napisał/a: | Do kotletów również jest okej |
Prawda?
A jaki praktyczny! Można przy okazji łopatkę na grilla wyplackać !
Joasika - Pon 23 Maj, 2011 09:16
Siem zgłaszam do malowania gębul dziecięcych i nie tylko
A :!:
I tak se myślę, że zrobię ajerkoniak i raczki (likier z cukierków o tej samej nazwie) i przywiozę na zlot.
Ktoś się pisze na degustację (bo muszę litraż obliczyć :wink: )
eufrazyna - Pon 23 Maj, 2011 09:29
Joasika napisał/a: | Siem zgłaszam do malowania gębul dziecięcych i nie tylko
I tak se myślę, że zrobię ajerkoniak i raczki (likier z cukierków o tej samej nazwie) i przywiozę na zlot.
Ktoś się pisze na degustację (bo muszę litraż obliczyć :wink: ) |
No ba! My się piszemy
Miła od Gucia - Pon 23 Maj, 2011 09:38
Joasika napisał/a: | Siem zgłaszam do malowania gębul dziecięcych i nie tylko
Ktoś się pisze na degustację (bo muszę litraż obliczyć :wink: ) |
Joasiu, rozumiem, że sprzęt malarski sobie zapewniasz sama :lol: :lol:
a co do likierku, to już nie sama - ja też się przyłączam do degustacji
Miła od Gucia - Pon 23 Maj, 2011 09:40
Luiza
Ja deklaruję
przygotowanie identyfikatorów do wszystkich "zlotowiczów" - dzieci też
co do identyfikatorów dla bassetów będą - ale myślimy nad czymś ekstra
Joasika - Pon 23 Maj, 2011 09:41
Miła od Gucia napisał/a: | Joasiu, rozumiem, że sprzęt malarski sobie zapewniasz sama :lol: :lol: |
Oczywiście, że sama :!:
Właśnie jestem w trakcie zakupu stosownych kredek :wink:
PS: Doliczam Was z Agą do listy degustacyjnej :wink: A z osobami towarzyszącymi, czy robimy babski comber :lol:
troublemaker - Pon 23 Maj, 2011 14:58
Czy sa jeszcze wolne miejsca na liscie degustacyjnej? Bo bym sie chetnie wprosila
Joasika - Pon 23 Maj, 2011 15:29
troublemaker napisał/a: | Czy sa jeszcze wolne miejsca na liscie degustacyjnej? Bo bym sie chetnie wprosila |
Są, są
Już dopisuję :wink:
besta - Pon 23 Maj, 2011 16:24
Aśśśśka! Ja też chcę degustować
Batus - Pon 23 Maj, 2011 20:35
Ja też, ja też chcę !!!
Joasika, ja też te buziole chciałabym pomalować, dołączę się, co? Zobaczę co jest w sklepach, może jakieś kolorowe spraye psikniemy na włosy Jakieś lustro by sie przydało, muszę pomyśleć...
Miła od Gucia - Wto 24 Maj, 2011 21:02
A ja się już zabrałam do prac. Dziś zakupiłam identyfikatorki.
Wstępne przymiarki przygotowywanych identyfikatorów wyglądają tak:
trafiło na Tatarów :lol:
Jak doświadczenie z ubiegłych lat wskazuje, są bardzo praktyczne, nie wszyscy się znamy, a tak zerkasz dyskretnie i już wiesz, że to Zojka na ten przykład :lol:
Jest wpisane imię, nick forumowy i imiona psiaków.
Identyfikatorki będą kolorowe, wesołe.
Jeśli ktoś zachował je z ubiegłych lat, proszę mi napisać na gg, nie będę powielała.
Nasze imienniki będą przygotowywane na podstawie listy zgłoszeniowej na zlot
z tematu
http://www.forum.bassety.net/viewtopic.php?t=3948
Batus - Wto 24 Maj, 2011 21:15
Jakie fajne Ja chyba mam swoje schowane
Marynia - Wto 24 Maj, 2011 21:32
Ja swoje tez na pamiątkę zostawiłam,tylko muszę poszukać :wink:
Joasika - Sro 25 Maj, 2011 08:11
My też mamy zeszłoroczne
watla - Sro 25 Maj, 2011 08:11
Jakie fajne :grin: :grin: i jaki Fajny pomysł nikt nie będzie anonimowy super.
Batus - Sro 25 Maj, 2011 14:55
watla napisał/a: | Jakie fajne :grin: :grin: i jaki Fajny pomysł nikt nie będzie anonimowy super. |
Identyfiaktorki są bardzo pomocne, potwierdzam
Batus - Sro 25 Maj, 2011 15:05
Bardzo serdecznie dziękuję za podzielenie się swoją fotką naszej forumowej Joy - Zuzi!!! Zdjęcie Mańka znalazło się na ogłoszeniu zlotowym oraz na zaproszeniach, wybrane z jednej z ładniejszych galerii fotografii basseta, a nasz model na zachętę Dzięki !
edit.
Kto ma ochotę poprowadzić jeszcze jedne zajęcia z malowaniem najpiękniejszego portretu basseta dla dzieciaków? Ja przygotuję pomoce, farby, kartki, ze 3 sztalugi dla chętnych...
watla - Sro 25 Maj, 2011 17:37
ja mogę sprzątać itd bo do dzieci nie mam cierpliwości i brak zdolności manualnych plastycznych posiadam ale mogę robić jako pomoc :wink:
Batus - Sro 25 Maj, 2011 18:02
Bardzo fajnie, pomoc właśnie niezbędna !
Miła od Gucia - Czw 26 Maj, 2011 11:28
Krzysiu, ale ten piesior zlotowy cudny
on tak do zlotu się wyciąga
super to zrobiłeś
Batus - Czw 26 Maj, 2011 18:25
Dzięki Krzysiek, odlotowy ten pies zlotowy !
eufrazyna - Pią 27 Maj, 2011 07:53
Luiza jak nie będzie chętnych wśród Mam z doświadczeniem, to ja mogę te zajęcia poprowadzić ;)Zwłaszcza jeśli Watla pomaga
Batus - Pią 27 Maj, 2011 07:55
eufrazyna napisał/a: | Luiza jak nie będzie chętnych wśród Mam z doświadczeniem, to ja mogę te zajęcia poprowadzić |
Super!!! Dzięki
-----------------
Dziękuję naszej forumowej Drachmie za propozycję poprowadzenia wykładu z zakresu zdrowia naszych bassetów Agnieszka służy również drobną poradą weterynaryjną na miejscu
Wpis dodałam w pierwszym poście, tematy do ustalenia, ale jeśli macie jakieś szczególne pytania to zgłoście tutaj w tym temacie.
z Klinika Koni, Psów i Kotów
UP we Wrocławiu
-----------------
Menadżerem naszego zlotu jest Miła od Gucia, dziękuję za wklejanie ogłoszeń i pracę jaką wykonujesz
Batus - Pią 27 Maj, 2011 09:47
Uzupełniam również listę o organizację konsultacji, pogadanki z lekarzem weterynarii Dariuszem Surawskim z lecznicy weterynaryjnej z Bydgoszczy, związanym z opieką zdrowotną nad bassetami. Bardzo miło będzie nam Pana gościć wśród basseciarzy na naszym zlocie !
Wykłady podzielimy na dwa osobne bloki, także każdy z pewnością znajdzie ciekawy temat dla siebie. Poruszymy prawdopodobnie zagadnienia problemów skóry oraz być może neurologii, teamty są w opracowaniu.
Miła od Gucia - Wto 31 Maj, 2011 07:35
Z okazji urodzin Asi i Zojki
zdradzę Wam tajemnicę :lol: niespodziankę przygotowywaną na zlot
mam nadzieję, że to będzie hit :lol:
Jest przygotowywana książka, o której założeniach już wcześniej pisano na forum.
Szefem, redaktorem jest Asia.
Nic więcej nie powiem, bo i tak oberwę :lol: :lol:
Batus - Sro 01 Cze, 2011 20:54
Ja już się doczekać nie mogę tej książeczki !!! To będzie hit sezonu
Ja do prowadzących chciałam dopisać Marynię, jako odpowiedzialną za temat konkursów zlotowych. Propozycje proszę składać na ręce Maryni, przekazuję Ci więc pałeczkę do prowadzenia tego wątku Zapraszamy chętnych do wpisywania swoich pomysłów
Natomiast aukcje zlotowe poprowadzą Watla z Tatarem (czyli Gosia z Maciejem), mam nadzieję, że przedmioty i na ukacje i na nagrody będą dla wszystkich miłe i atrakcyjne
Marynia - Sro 01 Cze, 2011 20:59
Batus napisał/a: | Ja już się doczekać nie mogę tej książeczki !!! To będzie hit sezonu
Ja do prowadzących chciałam dopisać Marynię, jako odpowiedzialną za temat konkursów zlotowych. Propozycje proszę składać na ręce Maryni, przekazuję Ci więc pałeczkę do prowadzenia tego wątku Zapraszamy chętnych do wpisywania swoich pomysłów
|
Witam serdecznie,dziękuję za zaufanie jakim zostałam obdarzona,liczę na Waszą pomoc i na dużo fajnych pomysłów :lol:
Miła od Gucia - Sro 01 Cze, 2011 21:15
Udało nam się pozyskać sponsora na nagrody dla psów za udział w konkursach.
Sponsor jest ciekawy konkursów, jakie planujemy zorganizować.
zojka - Sro 01 Cze, 2011 21:18
Jakby był konkurs na największego psa - towarzysza basseta, to Tolka ma nagrodę w ręku (dopóki Besta nie odkarmi swojego maleństwa)
Miła od Gucia - Sro 01 Cze, 2011 21:21
hi hi dobre
przypominamy, że pierwszy post tego tematu jest uaktualniany na bieżąco, zaglądajcie T u t a j
Batus - Czw 02 Cze, 2011 12:34
Do udziału dołączyli jeszcze Joasika w kokursachz Marynią oraz wraz z Tatar i Watla (zależnie od uczestnictwa w zlocie) Zojka w aukcjach
Miła od Gucia - Pią 03 Cze, 2011 17:57
Witajcie
teraz zwracam się do Was jako Menedżer Zlotu :lol:
Miło mi Was poinformować, że dziś wpłynęły pieniążki od Sponsora na rzecz VII Zlotu.
Sponsorze :lol: "Kopciuszku" potwierdzam wpłatę 300 zł, które jeszcze dziś przeleję do dalszej realizacji. Dziękujemy.
Otóż, pieniążki te przeznaczamy na pokrycie kosztów za piękne breloki, przeznaczone dla wszystkich czworonożnych uczestników Zlotu.
Dzięki uprzejmości Zuzi i Gabi udało się utargować cenę, i przygotować, specjalnie dla naszej grupy odlew. Breloki będą z tak zwanego starego srebra.
Bardzo dziękujemy.
Tak sobie pomyślałam, że poszukujemy sponsorów na zewnątrz, a jakże mogłam zapomnieć o Was
Jeśli ktoś z Państwa chce zostać Sponsorem na rzecz Zlotu – zapraszam.
My pomysłów mamy bardzo dużo, na które pozyskujemy pieniądze.
Wszystko będzie udokumentowane, przedłożone do wglądu na forum.
Dzielcie się z nami Waszymi pomysłami.
Dalsze informacje, lada moment, także atrakcyjne, jak te powyższe.
Asia i Basia - Pią 03 Cze, 2011 21:34
A czy w przypadku, gdy ktos nie bedzie mogl przyjechac na zlot bedzie mozliwosc otrzymania, czy zakupienia takiego breloczka?
Batus - Pią 03 Cze, 2011 21:48
W takiej sytuacji jeśli tylko pozwoli na to zapas w magazynie postaramy się, aby nie było poszkodowanych W pierwszej kolejności zaopatrzymy wszystkie psiaki na zlocie. Asia...pakuj walizkę i przyjeżdżaj
Asia i Basia - Pią 03 Cze, 2011 21:56
Chyba ciezarowke spakowac bym musiala Fajne te breloki:)
Mirka - Pią 03 Cze, 2011 22:00
Asia i Basia napisał/a: | A czy w przypadku, gdy ktos nie bedzie mogl przyjechac na zlot bedzie mozliwosc otrzymania, czy zakupienia takiego breloczka? |
ja też o to samo pytam,bo breloczki śliczne :shock:
Batus - Pią 03 Cze, 2011 22:02
Breloki są śliczne, miałam okazję oglądać na spotkaniu w Kaźmierzu Będzie to na pewno niezapomniana pamiątka !!!
-----------
Jak pisałam, w pierwszej kolejności rozdzielimy je psom zlotowym, aby było wiadomo który to pies właśnie wyjada jedzenie z cudzej miski
Jeśli tylko breloki zostaną, to zainteresowanym prześlemy pocztą, według zgłoszeń, a więc Asia, Mirka jesteście pierwsze
Asia i Basia - Pią 03 Cze, 2011 22:02
O nie, tak dobrze nie bedzie, trzeba zmienic, ze tylko Ci co przyjada breloki dostana, bo widze, ze sie wymigac co niektorzy chca
eufrazyna - Nie 05 Cze, 2011 19:22
Breloki cudne Ja chcę już!
Dorti - Pon 06 Cze, 2011 18:57
Cudeńka przygotują paczki dla wszystkich uczestników Zlotu :wink:
Oczywiście będą długopisy :wink:
Zawartość paczek w opracowaniu
Miła od Gucia - Pon 06 Cze, 2011 19:09
Ale super,
coś czuję, że ten zlot, nie dość, że będzie obfitował w moc wrażeń towarzysko-basseckich to jeszcze niespodzianek moc.
Dzięki Dorotko
Batus - Pon 06 Cze, 2011 19:34
O jak fajnie
Miła od Gucia - Pon 06 Cze, 2011 20:43
Dorotka, mogę jedną paczuszkę więcej, dla mojej, już nie mojej Sandusi - wyślę jej.
Dorti - Pon 06 Cze, 2011 20:57
Miła od Gucia napisał/a: | Dorotka, mogę jedną paczuszkę więcej, dla mojej, już nie mojej Sandusi - wyślę jej. |
nie ma problemu, zawsze było sporo na górkę :grin:
Joasika - Pon 06 Cze, 2011 21:51
Ja bardzo proszę wszystkich zainteresowanych o wzięcie ze sobą nożyczek na Zlot, bo nie dam rady zaopatrzyć Was w większą ilość, a do robienia kartek będą jednak potrzebne
Piotr i Beno - Pon 06 Cze, 2011 23:32
A my z Beniem będziemy z uwagą (i nieukrywaną zazdrością)
0bserwować Wasze figle zlotowe.
Życzymy wszystkiego najlepszego :cool: :twisted:
Miła od Gucia - Wto 07 Cze, 2011 06:17
Postaramy się, aby bezpośrednio ze zlotu zdawać relacje :lol:
asiunia194 - Wto 07 Cze, 2011 09:32
my też będziemy śledzić wasze harce z psiakami:)
Szkoda że my nie damy rady przyjechać:(
Miła od Gucia - Wto 07 Cze, 2011 12:29
Asiuniu194, a może się uda :lol:
To ja w imieniu Redaktor Naczelnej - oczywiście, że Asi Basi - komunikuję wszystkim, Książka się drukuje :lol: :lol: :lol:
coś bliżej chcielibyście wiedzieć :wink: :wink: - a fige.
Jak będzie gotowa, na przedsmak zrobię zdjęcie okładki.
Kolejna dobra informacja .... Jest dwoje sponsorów, którzy w całości pokryli koszty wydruku wycenione przez drukarnię książek (koszt około 1.000 zł).
Nakład książki 100 sztuk.
W związku z tym, i Wy Kochani otrzymacie ją za darmo :lol:
Asia i Basia - Wto 07 Cze, 2011 15:18
Ot gadula Wszystko wyklepie I starczy juz, bo co to za niespodzianka
eufrazyna - Wto 07 Cze, 2011 20:21
zojka napisał/a: | Jakby był konkurs na największego psa - towarzysza basseta, to Tolka ma nagrodę w ręku (dopóki Besta nie odkarmi swojego maleństwa) |
Na najmniejszego- to moja Lilly wygra jak nic !
Miła od Gucia - Wto 07 Cze, 2011 21:14
cytuję sama siebie hi hi
Cytat: | Tak sobie pomyślałam, że poszukujemy sponsorów na zewnątrz, a jakże mogłam zapomnieć o Was
Jeśli ktoś z Państwa chce zostać Sponsorem na rzecz Zlotu – zapraszam.
My pomysłów mamy bardzo dużo, na które pozyskujemy pieniądze.
Wszystko będzie udokumentowane, przedłożone do wglądu na forum. |
A to dlatego, że ten skromny apel ma odzew.
Jest pierwszy sponsor forumowy, jest potwierdzenie wpłaty na rzecz VII Zlotu Bassetów.
O! dziękujemy Ci Sponsorze Zlotu - Eufrazyno :lol:
Jeszcze tylko nieśmiało dodam, że gdyby ktoś jeszcze był chętny, proszę pisać do mnie na pw, podam konto, proszę nie wysyłać na konto bassecie.
Miła od Gucia - Pią 10 Cze, 2011 11:30
Dzieje się w temacie Atrakcje oj dzieje :lol:
Wczoraj drukarnia wykonała okładkę,
za zgodą redaktor naczelnej Asi Basi
przedsmak tego wszystkiego co zawiera książka
oto okładka
Joasika - Pią 10 Cze, 2011 11:58
Cudna :!:
Proszę mi zaklepać - KONIECZNIE :!: :!: :!:
Miła od Gucia - Pią 10 Cze, 2011 12:03
Koniecznie :lol:
Na zlocie każda Rodzina otrzyma jeden egzemplarz
Magda i Rudolf - Pią 10 Cze, 2011 12:30
Ja juz Bogusi pisalam ze musze to miec :!: :grin: czuje ze to bedzie Biblia dla basseciarzy :smile:
Asia i Basia - Pią 10 Cze, 2011 15:11
E tam, zaraz tam Biblia Mam nadzieje, ze bedzie sie podobala
zojka - Pią 10 Cze, 2011 15:36
Ja też dostanę ?
Miła od Gucia - Pią 10 Cze, 2011 17:31
zojka napisał/a: | Ja też dostanę ? |
Jak przyjedziesz :lol: :lol:
zojka - Pią 10 Cze, 2011 17:43
Miła od Gucia napisał/a: | zojka napisał/a: | Ja też dostanę ? |
Jak przyjedziesz :lol: :lol: |
Przyjadę !!
Miła od Gucia - Pią 10 Cze, 2011 17:45
To dostaniesz hi hi hi
i bardzo, bardzo się cieszę ze spotkania
Joasika - Pon 13 Cze, 2011 08:17
Pragnę oficjalnie poinformować, że wczoraj na lokalnym pikniku wprawiałam się w malowaniu dziecięcych buziek (trzy godziny bez przerwy ) w związku z czym nabyłam umiejętności malowania: lwa, tygrysa, kotka, motylka, papugi, kameleona, żółwia, pająka, pajęczyny, trupiej czachy ze skrzyżowanymi piszczelami, deskorolki ( :shock: ) i flag wszelakiego asortymentu.
Największe zdziwienie wzbudziła we mnie prośba tsylatki o namalowanie kameleona :shock: , że o deskorolce nie wspomnę :lol:
tatar - Pon 13 Cze, 2011 10:45
Poćwicz jeszcze dinozaury
Miła od Gucia - Czw 16 Cze, 2011 18:47
I mamy kolejnego Sponsora Zlotu
50 zł na nagrody zlotowe przekazał Pan dr Tomasz Jędrzejczak z AWF Gorzów Wlkp.
Dziękujemy Panie Tomku :lol:
eufrazyna - Czw 16 Cze, 2011 20:56
Joasika- to masz już nowy fach w ręku
Miła od Gucia - Pią 17 Cze, 2011 08:58
Witam
Mam pytanie do uczestników i organizatorów zlotu.
Na zlocie odbędą się aukcje.
Tradycyjnie zasilane z tego tytułu było konto bassecie.
A może wesprzemy naszymi zlotowymi pieniążkami inne potrzebujące psy.
Taki zlotowy dar na rzecz np. "psów niewidzialnych"
Ania na dogo założyła piękny temat.
Jeśli wyrazicie zgodę, proszę piszcie już w temacie (odnośnik).
Więcej piszę o tym
Psy niewidzialne
luluamelu - Pią 17 Cze, 2011 11:00
Jak dojade,a mam nadzieje ,ze dojade to pomoge wam w warsztatach plastycznych i malowaniu dzieciecych buzioli,jak zechcecie...i jeszcze w jakichs plastycznych "rzeczach" moge pomoc...
Batus - Pią 17 Cze, 2011 11:54
luluamelu napisał/a: | Jak dojade,a mam nadzieje ,ze dojade to pomoge wam w warsztatach plastycznych i malowaniu dzieciecych buzioli,jak zechcecie...i jeszcze w jakichs plastycznych "rzeczach" moge pomoc... |
Dzięki Jeszcze dam Ci znać czy wszystko mamy rozdzielone, dzięki za chęć udziału
Batus - Pon 20 Cze, 2011 20:11
W ramach zlotu każdy uczestnik otrzyma zlotowy identyfikator - smycz na komórkę lub klucze z logo forumowym
Smycz jest dwustronna, napis:
Ogólnopolski Zlot Bassetów, Nasze Bassety i adres www.
Mam nadzieję, że Wam się spodobają, dziękujemy sponsorom
eufrazyna - Pon 20 Cze, 2011 20:19
Bardzo się podobają
Joasika - Pon 20 Cze, 2011 21:05
Cudne :!:
Będą miały moje okociątka co gubić w szkole
Miła od Gucia - Pon 20 Cze, 2011 22:00
Luiza, są bardzo ładne, kolorystyka świetnie dobrana.
Bardzo mi się podobają.
besta - Pon 20 Cze, 2011 22:23
Podobają się i to bardzo :grin: .
Batus - Pon 20 Cze, 2011 22:28
Cieszę się zatem
Miła od Gucia - Pon 20 Cze, 2011 22:32
My też, dziękujemy Sponsorze :lol:
zojka - Wto 21 Cze, 2011 05:41
Ale fajne!
Dziękiiiiiii
julkarem - Wto 21 Cze, 2011 06:25
Bardzo fajne smycze
Batus - Wto 21 Cze, 2011 06:29
Miła od Gucia napisał/a: | My też, dziękujemy Sponsorze :lol: |
Współ-sponsorze, dziękuję za pomoc przy organizacji dodatkowych funduszy na smyczki zlotowe
watla - Wto 21 Cze, 2011 06:34
Śliczne
Miła od Gucia - Wto 21 Cze, 2011 18:50
Jak widzicie prezentów, gadżetów przybywa, a to dzięki Sponsorom Zlotu, którzy wspierają nasze działania.
Dziś wpłynęły kolejne pieniążki od Sponsora Zlotu - Graszki "gkoti" - dziękujemy Ci bardzo.
Dzięki Sponsorom, jak wcześniej było pisane, wszystko, co tu oglądacie, wszystkie te gadżety - na zlocie otrzymacie w prezencie.
Mamy jeszcze parę "fajnych" pomysłów liczymy, że się uda, ku Waszemu zadowoleniu na Zlocie - zrealizować.
---------
Gwoli wyjaśnienia, chciałabym tylko informacyjnie dodać, że z konta basseciego nawet najmniejsza złotówka, na cele zlotowe nie jest wykorzystana, nawet 1 grosik :lol:
Konto bassecie to bassecie, a zlotowe, odrębne, rządzi się swymi prawami i innymi kontami :grin:
Hasło: do zobaczenia na Zlocie :lol:
Asia i Basia - Sro 22 Cze, 2011 13:19
Super te smyczki
Luna i ja - Sob 25 Cze, 2011 17:49
Nigdy nie byłam na takim zlocie . Czy mogę jakoś pomóc, coś zabrać ze sobą itp. ?
Miła od Gucia - Sob 25 Cze, 2011 18:36
Luna, dziękujemy
Marynia jest szefową konkursów, pewnie będzie potrzebowała chętnych do pomocy do poszczególnych "zabaw".
Luna i ja - Sob 25 Cze, 2011 22:39
Jeżeli jest taka możliwość to ja chętnie pomogę
Marynia - Nie 26 Cze, 2011 19:55
Miła od Gucia napisał/a: | Luna, dziękujemy
Marynia jest szefową konkursów, pewnie będzie potrzebowała chętnych do pomocy do poszczególnych "zabaw". |
My to z Joasiką razem "szefujemy" :wink: i przyjmiemy każdą pomoc :lol:
Joasika - Pon 27 Cze, 2011 06:46
Marynia napisał/a: | Miła od Gucia napisał/a: | Luna, dziękujemy
Marynia jest szefową konkursów, pewnie będzie potrzebowała chętnych do pomocy do poszczególnych "zabaw". |
My to z Joasiką razem "szefujemy" :wink: i przyjmiemy każdą pomoc :lol: |
No pewnie, że z chęcią przyjmiemy
Ja już nawet Pana Męża i Mateusza wciągnęłam "na ochotnika" :lol: , że o Dagmarze nie wspomnę :wink:
zenon-bombalina - Pon 27 Cze, 2011 11:11
Widze że same prezzenty dla homo sapiensów ja mogę zasponsorować kości dla naszych "długouszaków". Ile bezie piesków?
Pan Platona
Kala - Pon 27 Cze, 2011 11:44
policz Zenonku http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=3948 :twisted:
zenon-bombalina - Pon 27 Cze, 2011 11:50
tysiąc pięćse sto osiemset policzymy się w domu za to pyskowanie ;P
zenon-bombalina - Pon 27 Cze, 2011 11:57
a tak na serio o nie wiem czy ta lista jest aktualna i zeby nie pominac jakiegos uszola dajcie pls znac ile ich bedzie..... bo pewnie na taka ilosc psow to bedzie trzeba pol stada swin zaszlachtować
Kala - Pon 27 Cze, 2011 12:19
Maciej lista jest otwarta do połowy sierpnia póki co naliczyłam 46 psiaków :shock: ale nie wykluczone, że się pomyliłam
Dorti - Pon 27 Cze, 2011 12:20
Ale sie rodzinnie zrobiło :wink:
Miła od Gucia - Pon 27 Cze, 2011 12:45
Zenonku jesteś Sponsor jak się patrzy :wink:
cudnie
a zobacz jakie kochy były na pierwszym zlocie.
Ania przywiozła chyba dwa wielkie wory tych kości, bassiory miały uciechę, a smrodzik się roznosił hi hi
Miła od Gucia - Pon 27 Cze, 2011 12:50
Panie Szefowe Konkursowe, może coś podpatrzycie
to z pierwszego zlotu
Panowie jedli z misek, bez pomocy rąk, żeby wiedzieli jak ciężko pieskom jest jeść,
ubaw był po pachy, w miskach była kaszka manna
nie powiem Wam jak panowie wyglądali
a to musieliśmy rozpoznać swego basseta, ale nie mogliśmy go całego "obmacywać" tylko mały kawałek ciałka.
Joasika - Pon 27 Cze, 2011 13:39
A ja myślałam o jedzeniu jabłka zanurzonego w misce z wodą (oczywiście bez pomocy rąk :wink: ), ale zdaje mi się, że kaszka manna lepsza :lol:
Miła od Gucia - Pon 27 Cze, 2011 20:35
Graszka "gkoti" bardzo dziękujemy wpłynęły od Ciebie kolejne pieniążki Sponsoringu VII Zlotu :lol:
Sponsorzy, patrz post drugi tego tematu.
zenon-bombalina - Wto 28 Cze, 2011 10:29
Właśnie się zapoznałem z innymi atrakcjami i w programie jest mecz piłki nożnej czy to co tygrysy lubią najbardziej ale czuję się rozdwojony bo bicolory przeciwko tricolorom hmm i gdzie ja mam tu zagrać???
Miła od Gucia - Wto 28 Cze, 2011 10:53
ot masz problem :lol: :lol:
zojka - Wto 28 Cze, 2011 14:59
zenon-bombalina napisał/a: | Właśnie się zapoznałem z innymi atrakcjami i w programie jest mecz piłki nożnej czy to co tygrysy lubią najbardziej ale czuję się rozdwojony bo bicolory przeciwko tricolorom hmm i gdzie ja mam tu zagrać??? |
Proponuję drużynę, w której będzie Mietka
To mój faworyt!!!!
Joasika - Wto 05 Lip, 2011 21:02
Mamy fantastycznego surprajza od sponsorki - naklejki na samochód
Do koloru, do wyboru: czarny, zielony, oliwkowy, szary, czerwony, niebieski - tło na każdym przezroczyste.
wymiary 12 cm wys, 20 cm szer.
A teraz zagadka:
Czyj to basset
Podpowiedź: asystował osobiście przy tworzeniu naklejek :wink:
Miła od Gucia - Wto 05 Lip, 2011 21:05
No Berta toż
Joasiu co za cudna "atrakcja" zlotowa
super
a sponsorce wielkie podziękowania
eufrazyna - Wto 05 Lip, 2011 21:17
Zawsze taką chciałam Joasika!!!!!!!!!!!!!!!!!!! serio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miła od Gucia - Wto 05 Lip, 2011 21:20
to ja dwoma samochodami przyjadę :lol: :lol:
Joasika - Wto 05 Lip, 2011 22:46
Ech....niestety...to nie ja....
Jam raczej w kwestiach kartek utalentowana...resztę pominę milczeniem...
Ale zgadujcie dalej - sponsorka jest baaaardzo blisko
Asia i Stefan - Sro 06 Lip, 2011 06:16
Ale bombowe te naklejki!!!! I też mi się już od dawna marzyła, tylko auto muszę sobie kupić
eufrazyna - Sro 06 Lip, 2011 07:07
Domela? Bo tak się tymi pw wymieniałyście ostatnio :wink:
troublemaker - Sro 06 Lip, 2011 07:28
Nie wiem kto, ale pomysl przedni!!! Az mi sie oczy zapalily Dziekowac za pomysl i sponsoring!!!
Joasika - Sro 06 Lip, 2011 07:48
eufrazyna napisał/a: | Domela? Bo tak się tymi pw wymieniałyście ostatnio :wink: |
Gratulacje :!:
Wygrałaś dwutygodniowe wczasy pod hałdą przy kopalni :!:
Nie zapomnij zabrać ze sobą aparatu tlenowego :lol:
PS: Oficjalnie serdecznie dziękuję Domelci za sponsoring :!: :cool:
Miła od Gucia - Sro 06 Lip, 2011 07:55
Domi, dziękujemy - buziaczek,
skoro Domi sponsor to bassiorek jest sponsorem Domelci - strzelam Stówcia ?????
Joasika - Sro 06 Lip, 2011 08:01
Miła od Gucia napisał/a: | Domi, dziękujemy - buziaczek,
skoro Domi sponsor to bassiorek jest sponsorem Domelci - strzelam Stówcia ????? |
No oczywizda :!:
Druga wycieczka gwarantowana :!:
Radzę zabrać ze sobą ciemne ubrania :wink: :lol:
Ale za to nie trzeba brać ze sobą lampy - świecą pasące się pod hałdami krowy
domelcia - Sro 06 Lip, 2011 10:26
tak myśliłam, myśliłam i wymyśliłam
Mój Pan mąż zasugerował mi jeszcze, że powinny być do wyboru naklejki na białym tle, żeby można je nakleić na szybę ( bo ja osobiście myślałam o klejeniu ich na karoserię) a zatem:
Poproszę na PW info komu jaką, cobym wiedziała ile jakich przygotować
(i tak będzie pewnie kilka w zapasie )
cieszę się, że pomysł się podoba
Miła od Gucia - Sro 06 Lip, 2011 10:30
Domelciu, ja Twoją Stówcią to jestem gotowa cały samochód obkleić :lol: super pomysł
Asia i Basia - Sro 06 Lip, 2011 11:25
Superowe, ja tylko tak po cichutku dopowiem, ze dobrze by bylo, zeby mogly byc klejone od wewnatrz na szybie, dluzej bedzie z nich pociecha. JA bym bardzo bardzo jedna taka chciala
Miła od Gucia - Nie 10 Lip, 2011 10:34
Graszka "gkoti" wpłynęły od Ciebie kolejne pieniążki pod hasłem Sponsor zlotu.
Ty wrzuciłaś w zlecenia stałe czy jak :lol: :lol: bo idą od Ciebie pieniądze cyklicznie i idą, oczywiście my się cieszymy i z całego serca dziękujemy.
wszystko dopisuję w poście drugim tego tematu.
gkoti - Nie 10 Lip, 2011 13:30
:lol: :lol: :lol:
koluś - Pon 11 Lip, 2011 09:05
my z Kolusiem skromniutko poprosimy 2 naklejki, chyba z czarnymi napisami...albo 1 z czarnym napisem, a 2 może z czerwonym? zmieniamy niedługo auto i tam jest chyba przyciemniona tylna szyba - czy naklejka przyklejona od środka będzie prześwitywać na zewnątrz czy raczej nie? a jak się sprawują naklejki przyklejone na zewnątrz - nie będę schodzić przy myciu (u nas raczej rzadkim :razz: ) lub podczas deszczu?
ale się cieszę na ten zlot
Asia i Basia - Pon 11 Lip, 2011 17:57
Ja mialam raz naklejke od srodka, byla super, ni deszcz ni slota jej nie straszna byla. Mialam tez taka naszybna zewnetrzna - nie byla zla, dlugo trzymala. JA to sie boje, ze ta na wierzchu moze pasc lupem zlodziejaszka, bo jest super Niektorzy boja sie o te nalepki naklejane od srodka, bo maja ogrzewanie na tylnej szybie, ze moze sie uszkodzi albo cus, no nie wiem, mnie tam wsio rawno, ja mam rower wiec naklejke i tak dopiero nakleje jak auto zakupie, a to potrwa jeszcze, wiec dostosuje sie do ogolu
eufrazyna - Pon 11 Lip, 2011 18:24
My sie bedziemy cieszyc z kazdej
troublemaker - Pon 11 Lip, 2011 20:06
Dla mnie tez kazda bedzie dobra ale jakbym mogla granatowa to by bylo super Pasowaloby swietnie!
domelcia - Pon 11 Lip, 2011 20:23
teorii nad wyższością naklejek w środku nad tymi z zewnątrz jest tyle samo ile teorii o wyższości naklejek z zewnątrz nad wewnętrznymi. Zrobię naklejki klejone na zewnątrz, nie powinno być problemu z tym, ze się komuś odkleją przy myciu auta . Małż mój zasugerował, że może lepiej na białym tle niż przezroczystym, bo będą lepiej widoczne. Można je kleić na szybę albo na karosorię.
Odnotowane
Asia i Basia - da się załatwić może nawet i wersję rowerową
Koluś - zrobione
Eufrazyna i Miła - kolorek auta?
Marynia - Pon 11 Lip, 2011 20:26
eufrazyna napisał/a: | My sie bedziemy cieszyc z kazdej |
Ja toż samo
Miła od Gucia - Pon 11 Lip, 2011 20:58
domelcia napisał/a: |
Eufrazyna i Miła - kolorek auta? |
podam, ale ja nie nic ponad, żadnego kłopotu proszę sobie nie sprawiać, mnie się bardzo podoba naklejka :lol:
butelkowa zieleń
Mirka - Pon 11 Lip, 2011 21:06
Miła od Gucia napisał/a: | domelcia napisał/a: |
podam, ale ja nie nic ponad, żadnego kłopotu proszę sobie nie sprawiać, mnie się bardzo podoba naklejka :lol:
butelkowa zieleń |
ojej to nawet mozna kolor pod auto sobie dobrać
Miła od Gucia - Pon 11 Lip, 2011 21:13
Kochani
poszukuję "osobistego" fotografa na zlocie.
Wiem, że będzie robić zdjęcia i będzie ich dużo.
Ale chciałabym też, wykorzystać różne momenty zlotu, bo to aby utworzyć po zlocie historyjki.
Np. konkurs, dzieci malują i fotki aż do momentu wręczania nagród.
Mamy Sponsorów i im po zlocie chciałabym wysłać foty dotyczące ich darów.
Pomysłów mam dużo, czy jest ktoś chętny ???
koluś - Wto 12 Lip, 2011 07:02
Miła, ja lepiej żebym tych zdjęć nie robiła tu coś nie ostre, tu jakaś głowa obcięta itd. :razz:
Domelcia, bardzo, bardzo dziękujemy! :lol: od razu obkleję auto :razz: te naklejki są super, chciałoby się po 1 z każdego koloru :razz: ale już nie przesadzajmy :wink: 1 auto mamy czarne - tu myślałam o czarnej naklejce, 2 zielone (trochę taka butelkowa zieleń) - tu myślałam o czerwonej dla kontrastu? co myślisz? czy lepiej czarna na czarne auto i zielona na zielone auto? ja mam zawsze z tym problem
Asia i Basia - Wto 12 Lip, 2011 08:34
Bogusia, jeden fotograf nie obleci wszystkich fajnych momentow, poza tym tez musi sie na zlocie bawic. Proponuje, aby Ci zaparatyzowani sami sie zglosili, jakie fotki wychodza im najlepiej i podzielili sie rolami - jeden bedzie focil zajecia "sportowe", inny dzieci, inny psy. I wtedy bedzie fajnie - rozny styl zdjec, i zawsze paparazzi na miejscu Co Wy na to?
julkarem - Wto 12 Lip, 2011 10:26
ja poprosze naklejke granatowa jesli da rade
julkarem - Wto 12 Lip, 2011 10:29
albo w sumie niebieska tez może byc jak nie bedzie granatowej :wink:
Miła od Gucia - Wto 12 Lip, 2011 10:52
Asia i Basia napisał/a: | Bogusia, jeden fotograf nie obleci wszystkich fajnych momentow, poza tym tez musi sie na zlocie bawic. Proponuje, aby Ci zaparatyzowani sami sie zglosili, jakie fotki wychodza im najlepiej i podzielili sie rolami - jeden bedzie focil zajecia "sportowe", inny dzieci, inny psy. I wtedy bedzie fajnie - rozny styl zdjec, i zawsze paparazzi na miejscu Co Wy na to? |
no super, dobry pomysł
domelcia - Wto 12 Lip, 2011 19:39
może mój pan mąż coś pstryknie, nawet mu to czasem wychodzi... o ile dzieciaki nasze mu na to pozwolą
Naklejki uaktualniłam!
proszę o pw z informacjami o kolorach, żeby już nie zaśmiecać tematu
eufrazyna - Wto 12 Lip, 2011 20:07
Miła od Gucia napisał/a: | domelcia napisał/a: |
butelkowa zieleń |
My mamy czerwony,ale ja bym sie chciala czarna chyba...
zojka - Wto 12 Lip, 2011 20:26
A u nas awantura o naklejki :shock:
Bo ja chcę czarną na samochód a pan mąż niebieską na cruisera.
Ale moje marzenie jest mojsze więc proszę CZARNĄ!!
Miła od Gucia - Wto 12 Lip, 2011 20:55
Domelcia hi hi, coś Ty narobiła tymi naklejkami, kłócą się małżeństwa hi hi
Fajnie, wesoło :lol:
domelcia - Wto 12 Lip, 2011 22:05
Miła od Gucia napisał/a: | Domelcia hi hi, coś Ty narobiła tymi naklejkami, kłócą się małżeństwa hi hi
Fajnie, wesoło :lol: |
no narobiłam, narobiłam
cóż mi pozostaje, hmmm dobra każdemu po 2 naklejki żeby kłótni nie było
zojka - Sro 13 Lip, 2011 08:37
domelcia napisał/a: | Miła od Gucia napisał/a: | Domelcia hi hi, coś Ty narobiła tymi naklejkami, kłócą się małżeństwa hi hi
Fajnie, wesoło :lol: |
no narobiłam, narobiłam
cóż mi pozostaje, hmmm dobra każdemu po 2 naklejki żeby kłótni nie było |
Dżenks
Pan mąż przemówił ludzkim głosem. I japa mu się śmieje :lol: :lol:
Asia i Stefan - Sro 13 Lip, 2011 09:31
A Domelciu czy ja mogę czarną i niebieską poprosić?
Miła od Gucia - Sro 13 Lip, 2011 17:41
Kolejna atrakcja zlotowa :lol:
Dziś dotarły basseciki, zobaczcie sami, czy nie śliczne ?
Tak oczywiście, basseciki przyjadą na zlot.
Na zakup wykorzystałam pieniążki od sponsorki Graszki „gkoti” i od Tomka. Trochę mi jeszcze brakuje do pokrycia pełnej kwoty, ale liczę, że uzbieram.
Sponsorzy mile widziani :lol:
ten się uśmiecha
Gustaw się zastanawia, skąd ich tak dużo
pilnuje
Jak ja się zabiorę na ten zlot, bagażówkę najmiemy :lol:
koluś - Sro 13 Lip, 2011 17:43
hi,hi, Guciol dorobił się basecich dzieci może mu się instynkty ojcowskie odezwą :razz: fajniusie
gkoti - Sro 13 Lip, 2011 19:16
Ale zadałaś ćwieka Guciowi :lol: Nie wie, którego wybrać, hihi
julkarem - Sro 13 Lip, 2011 19:27
ale fajne te przytulanki
zuza i gabi - Sro 13 Lip, 2011 19:28
koluś napisał/a: | hi,hi, Guciol dorobił się basecich dzieci może mu się instynkty ojcowskie odezwą :razz: fajniusie |
Hi,hi Dominika o tym samym pomyślałam
ale On cudnie w nie wpatrzony
Miła od Gucia - Sro 13 Lip, 2011 19:32
Już spakowałam do pudełka, czekają na wyjazd do Lipin :lol:
Cieszę się, że się podobają, są bardzo milutkie, mięciutkie w dotyku, jak nasze bassiorki :lol:
Joasika - Sro 13 Lip, 2011 19:46
Gustaw w roli pater familias, no, no, no....
A obok widzę nasze książeczki czekają - maaaatkoooo...umrę z niecierpliwości.
Nie doczekam, normalnie nie doczekam :!: :!: :!:
Asia i Basia - Sro 13 Lip, 2011 21:47
Ale wysyp basseci u Ciebie Cudne sa Tylko zadnego samego w domu nie zostaw
koluś - Czw 14 Lip, 2011 13:33
zojka napisał/a: | zenon-bombalina napisał/a: | Właśnie się zapoznałem z innymi atrakcjami i w programie jest mecz piłki nożnej czy to co tygrysy lubią najbardziej ale czuję się rozdwojony bo bicolory przeciwko tricolorom hmm i gdzie ja mam tu zagrać??? |
Proponuję drużynę, w której będzie Mietka
To mój faworyt!!!! |
proponuję tricolory - Koluś już zaczął treningi
piłka oczywiście się zużyła od intensywnych treningów i wcale nie została oskubana do cna :shock:
Mirka - Czw 14 Lip, 2011 14:14
no tak przeciez ta piłka jest jak NOWA :shock:
koluś - Czw 14 Lip, 2011 16:49
poprzednia została oskubana do ostatniej łatki...ta chyba lepiej nie skończy :shock: nie wiem co on ma z tym skubaniem piłek
Asia i Stefan - Czw 14 Lip, 2011 20:44
Skubacz piłkowy??? ciekawe
Miłka maskotki są genialne, ten zlot to kopalnia wszystkiego, o czym właściciele bassiorów marzą, chyba nie doczekam razem z Joasiką
koluś - Pią 15 Lip, 2011 10:56
skubacz jak skubacz, ale jaki piłkarz z niego :!: koszykarz zresztą też
Miła od Gucia - Czw 21 Lip, 2011 20:40
witajcie wieczorkiem
parę słów w imieniu Joasi i Maryni - naszych szefowych od konkursów.
Panie opracowują program konkursów zarówno dla bassetów jak i dla nas.
A ja w tej sprawie mam do Was prośbę.
Chodzi mi o nagrody w konkursach.
Wszystko to, co mamy do tej pory, to są rzeczy, które otrzyma każda Rodzina, basset itd.
Natomiast nie mamy pojedynczych różnych rzeczy na nagrody.
Mam propozycję, jeśli planowaliście coś przeznaczyć na aukcję, czy nie przekazalibyście tych rzeczy na ręce dziewczyn, jako nagrody - co Wy na to.
troublemaker - Czw 21 Lip, 2011 22:14
Jak najbardziej za. Jak dziewczyny zdecyduja.
julkarem - Pią 22 Lip, 2011 07:45
mysle ze tak
eufrazyna - Pią 22 Lip, 2011 14:24
Miła od Gucia napisał/a: | witajcie wieczorkiem
parę słów w imieniu Joasi i Maryni - naszych szefowych od konkursów.
Panie opracowują program konkursów zarówno dla bassetów jak i dla nas.
A ja w tej sprawie mam do Was prośbę.
Chodzi mi o nagrody w konkursach.
Wszystko to, co mamy do tej pory, to są rzeczy, które otrzyma każda Rodzina, basset itd.
Natomiast nie mamy pojedynczych różnych rzeczy na nagrody.
Mam propozycję, jeśli planowaliście coś przeznaczyć na aukcję, czy nie przekazalibyście tych rzeczy na ręce dziewczyn, jako nagrody - co Wy na to. |
Ja się deklarowałam z torbami-chcę zrobić 10 i kolczyki też. To jak tak, to przekazuję dziewczynom na nagrody- zgadza się ?
Miła od Gucia - Pią 22 Lip, 2011 16:24
eufrazyna napisał/a: |
Ja się deklarowałam z torbami-chcę zrobić 10 i kolczyki też. To jak tak, to przekazuję dziewczynom na nagrody- zgadza się ? |
Super, to ja skromnie proponuję 5 "toreb" :lol: na konkursy
a 5 wystawić na licytację
nie podejrzewam, że coś wygram :lol: , a torbę chętnie wylicytuję :lol:
co o tym myślicie ?
zojka - Pią 22 Lip, 2011 16:38
Jak będzie konkurs na najmniej wychowane psy - to ja mam nagrodę gwarantowaną!!
watla - Pią 22 Lip, 2011 17:26
Zojka ja tam nie wiem moje też niegrzeczne.
Rany ile tu różnych cudownych rzeczy się szykuje.Torby, kolczyki, książki itd.Już nie mogę się doczekać.Rachunki we wrześniu zapłacę w październiku a co
julkarem - Pią 22 Lip, 2011 17:32
to może konkurs na najbardziej grzecznego basseta, to ja sie wpisuję z Spikim
eufrazyna - Pią 22 Lip, 2011 19:18
zojka napisał/a: | Jak będzie konkurs na najmniej wychowane psy - to ja mam nagrodę gwarantowaną!! |
Hmmm, no nie wiem Zojka, nie wiem...konkurencja moja domowa silna jest...
eufrazyna - Pią 22 Lip, 2011 19:19
Miła od Gucia napisał/a: | eufrazyna napisał/a: |
Ja się deklarowałam z torbami-chcę zrobić 10 i kolczyki też. To jak tak, to przekazuję dziewczynom na nagrody- zgadza się ? |
Super, to ja skromnie proponuję 5 "toreb" :lol: na konkursy
a 5 wystawić na licytację
nie podejrzewam, że coś wygram :lol: , a torbę chętnie wylicytuję :lol:
co o tym myślicie ? |
Ja tak myślałam, że 8 "szmacianek", a dwie takie super, z filcu, aksamitu, futerka zrobię i że te dwie specjalne może by tak na aukcję?
troublemaker - Pią 22 Lip, 2011 20:14
Oooo, dziewczyny, to ja sie pisze na konkurencje: basset najdluzej siedzacy w krzakach Bo na tamtym zlocie to Krowa 1/3 czasu w krzakach spedzila minimum. Nagrode mam w kieszeni - tudziez na ramieniu (choc po cichu sie przyznam, ze jedna taka juz mam :grin: ale mi zawsze malo!!! :twisted: )
domelcia - Wto 26 Lip, 2011 11:02
jestem ugadana z Joasiką na pewne niespodziankowe coś dla zwycięzców psich i ludzkich
Miła od Gucia - Wto 26 Lip, 2011 16:55
to cudownie
ja prawdopodobnie będę miała (pewnik z tydzień) duże pluszowe stworzenie jako nagrodę w ręce Joasiki i Maryni :lol:
Joasika - Wto 26 Lip, 2011 20:43
Super :!:
Ja wygrzebałam parę rzeczy.
Tak sobie myślę, że na jeden z konkursów, który odbędzie się w czasie grilla
(oczywizda dla tych, co po osiemnastce) zasponsoruję flaszkę ajerkoniaku
Miła od Gucia - Sro 27 Lip, 2011 10:13
Witajcie
Mam kolejnego sponsora :razz:
Pan Grzegorz W. z AWF przekazał 100 zł na atrakcje zlotowe.
Dziękujemy
Przeznaczyłam te pieniążki tak jak i Graszki i P. Tomka na basseciki (zdjęcia bassecików w postach tego tematu).
Jeszcze mi troszkę brakuje to pełnej kwoty zakupu, ale poszukuję dalej :lol: :lol:
Mirka - Sro 27 Lip, 2011 15:32
na dzień dzisiejszy zakupiłam
5 kg psich ciasteczek na nagrody
za dobre sprawowanie dla naszych milusińskich
zojka - Sro 27 Lip, 2011 17:56
Mirka napisał/a: | na dzień dzisiejszy zakupiłam
za dobre sprawowanie dla naszych milusińskich |
A więc sprawa prosta ....
Jak moje psiury, jak nie wyżebrzą, to będą się musiały obejść smakiem .... :cry: :shock:
Miła od Gucia - Sro 27 Lip, 2011 18:49
Mirka napisał/a: | na dzień dzisiejszy zakupiłam
za dobre sprawowanie dla naszych milusińskich |
to Gustaw obejdzie się smakiem :lol:
dopisałam - patrz post drugi tematu
dziękujemy :lol:
Joasika - Sro 27 Lip, 2011 20:44
Oprócz flaszki ajerkoniaku do nagród dorzucam jeszcze (dla bassetów) łańcuszek na szyję - funkel nówka nie śmigany (tylko metkę w sklepie mi ucięli ), jak również obraz, tyż funkel nówka.
Miła od Gucia - Sro 27 Lip, 2011 20:46
takiego zlotu jeszcze nie było
cudnie,
Miła od Gucia - Nie 31 Lip, 2011 13:52
Trzymacie kciuki
negocjuje z mediami :lol: :lol:
Miła od Gucia - Pon 01 Sie, 2011 19:46
Witajcie
wpłynęły dziś pieniążki od Dorti na rzecz sponsoringu zlotowego w kwocie 100 zł.
Dorotko, bardzo Ci dziękujemy, Twoje pieniążki przeznaczyłam na basseciki.
Szczegóły sponsoringu zawarłam w poście drugim tego tematu.
Oby do Zlotu :lol:
Batus - Sro 03 Sie, 2011 21:57
Jaka śliczna
Alfior - Czw 04 Sie, 2011 17:17
Zlot zapowiada się rewelacyjnie! Oklaski dla organizatorów! Mam pytanie - czy znany jest już choć przybliżony grafik poszczególnych atrakcji? Pytam, bo będziemy jechać z Kotliny Kłodzkiej, więc trochę kilometrów mamy przed sobą, a chcielibyśmy się załapa np. naa tradycujne pamiątkowe zdjęcie!
Miła od Gucia - Czw 04 Sie, 2011 18:37
Koleżanki są w trakcie opracowywania planu pobytu - szczegółowego, wszystkich imprez zlotowych, łącznie z promocją książki, tak zwanym wieczorkiem autorskim, będzie można poprosić Autorów o autograf :lol:
Co do zdjęcia, grupowe będziemy robić w sobotę, gdyż jest cześć osób, które będę tylko tego dnia.
zenon-bombalina - Wto 09 Sie, 2011 20:14
w natłoku przed urlopowych wydarzeń zawodowych udało mi się dopiąć chyba kwestie kości dla basetli więc chyba się uda wywiązać ze zobowiązań do miłego
Miła od Gucia - Pią 12 Sie, 2011 21:04
Są już breloki dla Zlotowych Bassetów.
Dziś Aneta „Zuza i Gabi” odebrała prosto z produkcji :lol:
Rogasowa - Pią 12 Sie, 2011 21:15
A ja już taki mam tylko miedziany a nie srebrny:)
Dorti - Wto 16 Sie, 2011 10:12
Joasika, Marynia :grin:
Przekazuję poniższe gadzety jako nagrody w konkursach.
Resztę pozostawiam Wam Kochane.
żel do czyszczenia zębów dla naszych milusińskich
zabawka w którą upycha się smakołyki dla psiaka
maszynka do bakalii
koluś - Wto 16 Sie, 2011 10:16
Koluś MUSI wygrać ten odświeżacz oddechu
Miła od Gucia - Wto 16 Sie, 2011 10:44
ale fajowe nagrody
dziękujemy Dorotko :lol:
julkarem - Wto 16 Sie, 2011 10:45
koluś napisał/a: | Koluś MUSI wygrać ten odświeżacz oddechu |
ja chcem to do zębów :twisted: :wink:
Dorti - Wto 16 Sie, 2011 10:52
Miła od Gucia napisał/a: | ale fajowe nagrody
dziękujemy Dorotko :lol: |
Bardzo proszę :wink:
Asia i Stefan - Wto 16 Sie, 2011 11:08
Bomba Dorti, zabaweczka jest genialna
Dorti - Wto 16 Sie, 2011 12:17
Kobitki, Elena dorzuca 2 koszulki koloru czarnego w rozmiarze XL oraz 2 zółte kubraczki na telefon komórkowy w kolorze żółtym.
Już nie będę robiła fotek.
To również jako nagrody w konkursach :wink:
Joasika - Wto 16 Sie, 2011 12:38
Dziękujemy Dorti i Elenie bardzo, bardzo, bardzo, bardzo :!: :!: :!:
Bernard - Wto 16 Sie, 2011 12:46
piękne podarunki.W takim razie ja przeznaczam na ten szczytny cel rozdrabniacz philips nówka nierdzewka :wink: w sam raz na letnie sorbety,panie niech zadecydują czy na licytację czy w formie nagrody,pozdrawiam :wink:
Miła od Gucia - Wto 16 Sie, 2011 12:48
Joasiu, Maryniu
Wy sobie już te nagrody rozdysponujcie
Bernard fotkę prosiem, fotkę i oczywiście dziękujemy
Bernard - Wto 16 Sie, 2011 13:00
Z fotka będzie gorzej.okaże się na żywca hehe :wink: pozdrawiam
Asia i Stefan - Wto 16 Sie, 2011 13:17
A to i ja uchylę rąbka tajemnicy. Też coś będę miała, właśnie dziś zostało zamówione.
W przyszłym tygodniu jeszcze przed zlotem zrobię zdjęcie.
Dodam jeszcze tylko, że na tych nagrodach znajdują się bassiory , a co to dokładnie zobaczycie już niedługo!
Miła od Gucia - Wto 16 Sie, 2011 13:20
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jesteście cudni i Kochani
potraficie się dzielić i innym sprawiać przyjemność :lol:
Oby do Zlotu
julkarem - Wto 16 Sie, 2011 13:23
No ja tez coś kombinuję, ale niewiem czy wyjdzie :shock: :shock: :lol:
Joasika - Wto 16 Sie, 2011 13:37
Łolaboga :!:
Toć ja nie wiem, czy nam się uda tyle konkursów zrobić, żeby te nagrody wręczyć :shock:
Chiba, że.....chiba, że....na ten przykład będą pierwsze, drugie i trzecie miejsca :wink:
Asia i Stefan - Wto 16 Sie, 2011 13:40
Mogą być, moich nagród będzie 10, więc nawet 10-te miejsca mogą być ;D
Dorti - Wto 16 Sie, 2011 14:01
Joasika, nas wszystkich będzie tyle ludzia, ze z nagrodami nie będzie problemu :wink:
Ja mam jeszcze cały stos notesików przygotowany ale to chyba rozda sie dzieciakom
Joasika - Wto 16 Sie, 2011 14:10
Ja mam parę kolorowanek na nagrody dla najmłodszych
julkarem - Wto 16 Sie, 2011 16:51
dokładam 2 książki jako nagrody do konkursów
Uploaded with ImageShack.us
Miła od Gucia - Wto 16 Sie, 2011 18:34
fajowo, dziękujemy :lol:
eufrazyna - Wto 16 Sie, 2011 21:11
Bedzie super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kama - Sro 17 Sie, 2011 07:57
To i ja poszperam za jakimiś suwenirami
Miła od Gucia - Sro 17 Sie, 2011 08:16
dzięki Kama :lol:
koluś - Sro 17 Sie, 2011 10:00
ja też będę miała drobiazgi na nagrody... fajne elektryczne młynki do soli i pieprzu w kolorze białym - kupiłam, rozpakowałam, ale nie używałam. fajny gadżet dla każdej Pani/Pana domu, na nagrodę lub licytację. dla najmłodszych chyba się znajdzie parę maskotek (zaraz lecę je prać, bo nadal leżą w worku po przeprowadzce). będę myśleć co tu jeszcze wykombinować.
Dorti - Sro 17 Sie, 2011 11:19
Doszedł nam kolejny sponsor :grin:
Przychodnia Weterynaryjna "WYŻYNY" z Bydgoszczy, wł. Wiesława i Michał Połulich - paczuszki dla wszystkich czterołapnych uczestników zlotu.
Serdecznie dziękuję :wink:
Miła od Gucia - Sro 17 Sie, 2011 11:22
Ależ będzie niespodzianek, cudownie
super - bardzo dziękujemy
Miła od Gucia - Sro 17 Sie, 2011 11:24
paczuszki dla wszystkich czterołapnych uczestników zlotu.
----
w dniu rozdawania prezentów, ja będę chodziła "na czterech" :lol: :lol:
Mirka - Sro 17 Sie, 2011 11:41
Dorti napisał/a: | Doszedł nam kolejny sponsor :grin:
Serdecznie dziękuję :wink: |
to może ja juz dzisiaj nasze odbiorę
Dorti - Sro 17 Sie, 2011 11:54
Mirka napisał/a: | Dorti napisał/a: | Doszedł nam kolejny sponsor :grin:
Serdecznie dziękuję :wink: |
to może ja juz dzisiaj nasze odbiorę |
o nie, nie, nie
nie będą jeszcze gotowe :grin:
troublemaker - Sro 17 Sie, 2011 13:17
Cos czuje ze wyjedziemy z wiekszymi torbami niz przyjedziemy
domelcia - Sro 17 Sie, 2011 13:54
troublemaker napisał/a: | Cos czuje ze wyjedziemy z wiekszymi torbami niz przyjedziemy |
no właśnie ja już się boję jak my się spakujemy na zlot o tym jak zrobimy to na powrót wolę nie myśleć
no chyba że pasztety wszystko pokonsumują na miejscu wtedy jest szansa
Dorti - Sro 17 Sie, 2011 17:59
Joasika i Marynia :wink:
dziewczynki kochane są kolejne fajne gadżety od Eleny.
Są to :
- ekskluzywna smycz do komórki w gustownym etui
- superancka myszka do komputera
- stojak do komórki na biureczko
Zrobita z tym co chceta :wink:
eufrazyna - Sro 17 Sie, 2011 19:47
koluś napisał/a: | ja też będę miała drobiazgi na nagrody... fajne elektryczne młynki do soli i pieprzu w kolorze białym - kupiłam, rozpakowałam, ale nie używałam. fajny gadżet dla każdej Pani/Pana domu, na nagrodę lub licytację. dla najmłodszych chyba się znajdzie parę maskotek (zaraz lecę je prać, bo nadal leżą w worku po przeprowadzce). będę myśleć co tu jeszcze wykombinować. |
Ja chcę!Wstyd powiedzieć, ale nie mam porządnej solniczki :shock: To co muszę zrobić,żeby wygrać?
Miła od Gucia - Sro 17 Sie, 2011 19:55
Zaśpiewać piosenkę o bassetach :lol: :lol: :lol:
Miła od Gucia - Sro 17 Sie, 2011 19:56
http://forum.bassety.net/...p?t=115&start=0
:lol: :lol: :lol:
Mirka - Czw 18 Sie, 2011 11:51
a ja jak wcześniej juz pisałam
zakupiłam na nagrody cisteczka -5 kg
i dokładam do tego
ciasteczka na piekna i zdrowa sierść
i sliczny mięciutki kocyk dla naszego pupila
julkarem - Czw 18 Sie, 2011 11:52
Ja chcem kocyk Mirka może po cichu mi przemycisz :lol:
Mirka - Czw 18 Sie, 2011 11:58
julkarem napisał/a: | Ja chcem kocyk Mirka może po cichu mi przemycisz :lol: |
zobaczymy co sie da zrobić :wink: :razz:
Asia i Stefan - Czw 18 Sie, 2011 12:05
No to będziemy się bić Anita, bo mi się też ten kocyk spodoba, a Stefanowi jak pokażę, to oszaleje
Zapasy w kiślu, błocie czy walka na białą broń? Wybieraj!
eufrazyna - Czw 18 Sie, 2011 12:07
Miła od Gucia napisał/a: | Zaśpiewać piosenkę o bassetach :lol: :lol: :lol: |
To Kevin zaspiewa
julkarem - Czw 18 Sie, 2011 12:07
Asia i Stefan napisał/a: | No to będziemy się bić Anita, bo mi się też ten kocyk spodoba, a Stefanowi jak pokażę, to oszaleje
Zapasy w kiślu, błocie czy walka na białą broń? Wybieraj! |
Jak będzie upał to może byc w błotsku :razz:
Miła od Gucia - Czw 18 Sie, 2011 12:17
Kocyk dla Gucia - bo on starszy i ma reumatyzm :lol: :lol:
Mirka super prezenty - dziękujemy
Joasia, Maryniu
Wy sobie z tych przedstawianych rzeczy, możecie wyselekcjonować coś na aukcję, to już się zbierzcie z Zojka i Tatarem
Oj będzie się działo, będzie
Kiedy my to wszystko rozdamy, czasu nam zabraknie :lol:
:lol:
eufrazyna - Czw 18 Sie, 2011 12:45
Damy radę
Miła od Gucia - Czw 18 Sie, 2011 13:16
Bardzo, bardzo dziękujemy kolejnemu SPONSOROWI
a komu ??
DUDI DOG`S
Małgosi i Krzysztofowi
za sponsoring VII Zlotu - dziś wpłynęły od Was pieniążki, potwierdzam, całe 200 zł.
Skąd wiedzieliście, że nam tu coś niecoś brakuje
Dziękujemy, Wasze pieniążki zostaną przeznaczone na "basseciki zlotowe" 100 zł, a 100 zł przeznaczamy na sprawy organizacyjne zlotu już na miejscu (takie jak opieka medyczna nad bassetami itp.).
Joasika - Czw 18 Sie, 2011 16:29
Kochani!
Zrobiłam wstępny szkic wszystkich nagród na konkursy.
Kiepsko wyszło mi z nagrodami do dzieci
Jeśli kogoś lub coś pominęłam - proszę mnię poinformować :wink:
NAGRODY W KONURSACH:
DOROŚLI
1. 5 toreb (eufrazyna)
2. kolczyki (eufrazyna)
3. ajerkoniak (Joasika)
4. obraz (Joasika)
5. maszynka do bakalii (Dorti)
6. 2 koszulki rozm.XL czarne (Elena)
7. 2 żółte kubraczki na telefon (Elena)
8. rozdrabniacz Philips (Bernard)
9. 2 książki (julkarem)
10. elektryczne młynki do soli i pieprzu (koluś)
11. ekskluzywna smycz w etui (Elena)
12. myszka do komputera (Elena)
13. stojak do komórki na biurko (Elena)
14. Zaproszenia na Gaelforce Dance (troublemaker)
15. Zaproszenia na Moscow City Ballet (troublemaker)
16. kawa (Marynia)
17. pierścienie do serwetek na stół 5 szt
DZIECI
1. Kolorowanki (Joasika)
2. 2 książeczki z Kubusiem Puchatkiem (Joasika)
3. 7 książek dla dzieci (Mirka)
4. 2 plany lekcji (Marynia)
5. smycz (Marynia)
6. długopisy (Marynia)
7. notesiki (Marynia)
PSY
1. łańcuszek na szyję (Joasika)
2. 5kg ciasteczek (Mirka)
3. ciasteczka na zdrową sierść (Mirka)
4. kocyk (Mirka)
5. żel do czyszczenia zębów (Dorti)
6. zabawka do upychania smakołyków (Dorti)
W związku z tym, że jest malusio nagród dla dzieciaczków dokładam książeczki z Kubusiem Puchatkiem:
Mirka - Czw 18 Sie, 2011 16:52
no kurcze :shock:
cos mało tych upominków
dla naszych psów :~
Mirka - Czw 18 Sie, 2011 17:07
wyszukałam kilka książek dla dzieci
w różnym wieku po moim synku
nie sa nowe ale uwierzcie mi prawie jak nowe
a więc:
1.Biały Bim Czarne Ucho -Gawriił Trojepolski
2.Karlson z Dachu lata znów-Astrid Lindgren
3.Pięć Przygód Detektywa Konopki-Janusz Domagalik
4.Dzieci z Bullerbyn-Astrid Lindgren
5.Robinson Kruzoe-Daniel Defoe
6.Akademia Pana Kleksa-Jan Brzechwa
7.Pinokio-C.Colldi
nie wiem czy te książki są jeszcze na topie?
bo jak tak to chętnie je przeznaczę na nagrody
w konkursach dla dzieci,tylko dajcie znać
czy sie nadają :wink:
troublemaker - Czw 18 Sie, 2011 17:36
Ja mam albo na licytacje albo na nagrody ( tu jak dziewczyny zdecyduja) zaproszenia na Gaelforce Dance ( mistrowie tanca irlandzkiego) i Moscow City Ballet balet klasyczny). Przedstawienia odbeda sie w roznych miastach Polski wiec zaleznie od tego kto wygra albo zalicytuje zapewnie bilety najblizej albo wedle zyczenia. Bede miala wydrukowane plany tras wiec na miejscu bedzie mozna sie zorientowac co i jak i kiedy.
Joasika - Czw 18 Sie, 2011 17:44
Mirka - wedle mnie jak najbardziej się nada
Weronika - uzupełnione
Zaproszenia można podzielić - to już myślę, że na Zlocie.
Miła od Gucia - Czw 18 Sie, 2011 18:47
Mirka napisał/a: | no kurcze :shock:
cos mało tych upominków
dla naszych psów :~ |
Mireczko, nie zapominaj, że psy dostaną
paczki z przysmakami, identyfikatory
i wiele innych niespodzianek dla psów
Miła od Gucia - Czw 18 Sie, 2011 19:11
No to pora zdradzić tajemnicę.
pewnie zauważyliście wpis w sponsorach
xxxxxxx - gadżety dla bassetów
nie pisałam z kim prowadzę rozmowy, coby nie zapeszyć, ale już mam informacje, że "Karusek" nas sponsoruje, znaczy się bassety :lol:
Przyślą mi do domu upominki dla bassetów, a także baner, przy którym zrobimy zdjęcie.
Są już informacje o naszym zlocie
http://karusekblog.pl/194...tow-lipiny-2011
http://www.facebook.com/sklepKarusek
To nie koniec niespodzianek
eufrazyna - Czw 18 Sie, 2011 19:31
Super
A ja toreb będę miała więcej niż 5, 15 na pewno, więc jak coś dla dzieci też można dodać
Joasika - Czw 18 Sie, 2011 19:38
Jesteście na sześć z plusem dziewczyny :!:
Miła od Gucia - Czw 18 Sie, 2011 19:56
Dla Szanownej Komisji Aukcyjnej
Bardzo proszę na aukcję
limitowana historyczna seria
sztuk 1
Piwo z Przystanku Woodstock 2011 - Kostrzyn nad Odrą

Gosiu, Macieju nie miałam sumienia tego pifka wypić, mam nadzieję, że się nie gniewacie.
eufrazyna - Pią 19 Sie, 2011 14:22
Zamiast pojsc spac, konczylam z tymi kolczykami
Moga byc takie?
Mirka - Pią 19 Sie, 2011 14:32
oooo :shock:
jaka zdolna jesteś :lol:
Marynia - Pią 19 Sie, 2011 16:55
[quote="Joasika"]Kochani!
Zrobiłam wstępny szkic wszystkich nagród na konkursy.
Kiepsko wyszło mi z nagrodami do dzieci
Jeśli kogoś lub coś pominęłam - proszę mnię poinformować :wink:
quote]
Asia ja mam parę drobiazgów + kawę
Joasika - Pią 19 Sie, 2011 16:58
Super Maryniu :!:
Aga - kolczyki piękne :!:
Ja zaklepuję te z tymi metalowymi kulkami
Miła od Gucia - Pią 19 Sie, 2011 17:03
Aguś, piękne
tym bardziej, że robione przez Ciebie zyskują na wartości
ja z tymi zielonymi kamykami - chcem
eufrazyna - Pią 19 Sie, 2011 17:12
To sie bardzo ciesze, bo nie bylam pewna, czy kolory beda odpowiadac, ja ostatnio jak sroka-lubie jak sie blyszczy
Miła od Gucia - Pią 19 Sie, 2011 17:25
jak mi łyżeczka na zlocie zginie :wink: to będę wiedziała gdzie szukać :lol:
Asia i Basia - Pią 19 Sie, 2011 18:24
To od razu jeszcze jedne z zielonymi dla mnie Piekne sa
Joasika - Pią 19 Sie, 2011 19:50
No to oficjalnie wstawiam schemat przebiegu Zlotu :cool: :
26 sierpnia 2011r. (piątek)
Przyjazd, rozpakowanie.
ok. godz.17.00 Spotkanie z przybyłymi
powitanie uczestników Zlotu przez Szefową Luizę "Batus"
- ogłoszenie konkursu robienia kartek i ewnentualne rozdanie materiałów wśród chętnych (Marynia, Joasika)
wieczorem ognisko integracyjne – kiełbaski na ognisko zabieramy z domu :!:
27 sierpnia 2011r. (sobota)
wczesnym rankiem grzybobranie dla chętnych
śniadanie
godz.9.00-10.00 promocja książki w czasie której każda Rodzina otrzyma jeden egzemplarz wraz z forumową maskotką (Zojka, Asia Basia, Miła od Gucia)
ok. godz.10.00 Zajęcia dla dzieciaków:
- malowanie twarzyczek na bassetową podobiznę, mile widziane ogonki, uszy dla najmłodszych, uczta słodkości na stole dla dzieciaków (Joasika, Batus, luluamelu )
- malowanie portretu "Mojego pięknego basseta" i wernisaż powystawowy prac z przekąskami (eufrazyna, watla, Batus, luluamelu)
obiad
po obiedzie:
1. główna uroczystość zlotowa na której zostaną wręczone upominki od sponsorów dla dwu i czteronożnych uczestników Zlotu (Batus, Miła od Gucia, Dorti)
Po wręczeniu upominków będzie sesja zdjęciowa wszystkich uczestników Zlotu dla papparazzi.
Zdjęcia będą wysłane do prasy i sponsorów. :cool:
2. Zajęcia dla dorosłych:
- mecz (do wyboru siatkówka, piłka nożna, ręczna itepe bicolory contra tricoloty), turniej tenisa stołowego
- Wykłady lekarzy weterynarii:
z Kliniki Koni, Psów i Kotów
UP we Wrocławiu
(Drachma - porady oraz pogadanka na najbardziej frapujące nas tematy)
- Konsultacje i rozmowy z lekarzem weterynarii Dariuszem Surawskim,
pracownikiem lecznicy weterynaryjnej z Bydgoszczy,
uczestnikiem naszego zlotu (dzięki uprzejmości Dorti)
4. licytacja (zojka, watla i tatar)
5. grill
Na grillu:
- konkursy dla bassetów (Marynia, Joasika)
- konkursy dla dorosłych w tym quiz (Marynia, Joasika)
28 sierpnia 2011r. (niedziela)
śniadanie
po śniadaniu
- wyjście nad jezioro i wspólna kąpiel psów,
- wyjście na spacer poza teren Ośrodka
obiad
Po obiedzie:
Pożegnanie, wyjazd
eufrazyna - Sob 20 Sie, 2011 11:26
Krzywa mojego dobrego humoru wzrasta ze zmniejszającym się czasem do zlotu
Mirka - Sob 20 Sie, 2011 13:03
ludzie prowadzący licytację :razz:
na Wasze ręce chciałabym przekazać
filizanki dla dwojga
eufrazyna - Sob 20 Sie, 2011 13:09
Jakie to ładne Mirka
Mirka - Sob 20 Sie, 2011 13:14
eufrazyna napisał/a: | Jakie to ładne Mirka |
dlatego sobie pomyslałam że może te filizanki
zarobia pare groszy dla potrzebujacych piesków :wink:
Marynia - Sob 20 Sie, 2011 13:36
Są piękne :lol:
Miła od Gucia - Sob 20 Sie, 2011 14:14
śliczne, dziękujemy :lol:
Miła od Gucia - Sob 20 Sie, 2011 15:34
Graszka "Gkoti"
dziękujemy - Sponsorze - pieniążki doszły
wszystko w poście drugim tematu.
Słuchajcie ja nie nadążam tego tematu uzupełniać - z czego się bardzo cieszę :lol: :lol: :lol:
zojka - Sob 20 Sie, 2011 15:55
Tyle cennych rzeczy na licytację ....
Zaczynam się bać, że nie dam rady.
Dobrze, że Tatar i Watla temu przewodzą
Rogasowa - Sob 20 Sie, 2011 22:46
Ja mogę zaoferować 2smyczki. Zwykłe nie rozciągane.
Wedle potrzeby - albo na licytacje, albo na nagrody
Kolory i długość podam jutro. Narazie mogę powiedzieć że są dość
grube i masywne- więc najsilniejszy basset nie rozwali :wink:
eufrazyna - Nie 21 Sie, 2011 06:17
Super
Miła od Gucia - Nie 21 Sie, 2011 09:56
Super Asiu,
już dopisuję do Sponsorów (post drugi tematu rośnie w oczach :shock: )
Miła od Gucia - Nie 21 Sie, 2011 10:07
No nie nadążam :lol: :lol: :lol:
Kolejny Sponsor Zlotu to
artur-alex
Olu, Arturze, Bezuniu :lol:
bardzo Wam dziękujemy i potwierdzam wpłatę w wysokości 200 zł.
Kochani, basseciki już mamy w tej sytuacji "zamknięte" - pełen sponsoring.
Wasze pieniążki rozważnie przeznaczamy na wydatki związane ze zlotem.
Dzięki temu, mamy też pełne zabezpieczenie medyczne dla bassetów, a i dla nas.
Dzięki Wam mamy tyle atrakcji i niespodzianek, jak to obrazuje post drugi tematu.
Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękujemy.
Przyznam, że nie spodziewałam się takiego odzewu, a jednak - zawsze na Was można liczyć i w biedzie i w radościach takich jak zlot.
Do zobaczenia na zlocie
Rogasowa - Nie 21 Sie, 2011 10:52
Pierwsza fotka. Ta jest krótsza. Jeśli ktoś ma ochotkę dobiorę również obrożę w tym samym kolorze:)
Wygląda na granatową a w rzeczywistości jest fioletowa. Ta jest dłuższa i trochę cieńsza od różowej. W komplecie ma już obróżkę:)
Miła od Gucia - Nie 21 Sie, 2011 10:57
piękne są, dziękujemy Asiu
ta fioletowa pasuje mi do sukienki zlotowej :lol: :lol:
Miła od Gucia - Nie 21 Sie, 2011 12:57
Zoju, Tatarki
mam młoteczek aukcyjny
robiłam porządki domowe i znalazłam,
już go zapakowałam, jeszcze mu przyczepię kokardę i przekażę Wam na zlocie
oto on, może być ???
eufrazyna - Nie 21 Sie, 2011 21:36
Czy jakies fundusze mozemy przeznaczyc na bloki, kredki, itp.? Na konkurs dla dzieci?
Miła od Gucia - Nie 21 Sie, 2011 21:41
Aguś, proszę
dajemy Ci 50 zł - wydawaj dla dzieci
na zlocie Ci oddam pieniążki
eufrazyna - Nie 21 Sie, 2011 21:47
Super, dzięki Bo ja przytargam co mi tylko z zajęć plastycznych z zeszłej jesieni dla dzieci zostało, ale może nie być wystarczająco. A tak to nabędę bloki, kredki, farby... :grin:
Miła od Gucia - Pon 22 Sie, 2011 08:00
Witajcie
Dziś rano dojechał „misiaczek”.
Sponsorem misiaczka jest przesympatyczny kolega z pracy Przemek z firmy Sport Gifts http://www.sportgifts.pl/.
„Misiaczek” został ufundowany dla:
MISS lub MISSTER VII Zlotu Bassetów, oczywiście bassetki lub basseta :lol:
Przemku, bardzo, bardzo Ci dziękujemy.
Jak będziecie Państwo odbierali identyfikatorki, dostaniecie kartkę do głosowania, właśnie na MISS lub MISSTERA.
Będziecie mieli czas żeby się zapoznać z bassetami.
Na kartce wpiszecie imię basseta, który Wam przypadł do serca, imię basseta i nick właściciela.
Nie ma kryteriów wyboru, kierujecie się sowim głosem.
Ogłoszenie wyników MISS lub MISSTERA Zlotu odbędzie się wieczorem przy grillu w sobotę, myślę że tyle czasu starczy, żeby sobie wybrać swego ulubieńca.
A oto i nagroda, z którą ze zlotu wyjedzie MISS lub MISSTER Zlotu Bassetów
-----------------------------
Chcemy również na zlocie wyłonić
NAJMŁODSZEGO i NAJSTARSZEGO BASSETA (bez względu na płeć).
Wyobrażam sobie tę parkę. Oczywiście zrobimy zdjęcia, to będzie zapewne ciekawe porównanie.
Ogłoszenie również przy grillu w sobotę. Mam nadzieję, ze wszyscy pamiętają datę urodzin swego psiaka.
Dla tej parki, myślę, że Joasia z Marynią przygotują jakieś prezenty, może dla najstarszego kocyk :wink: a dla najmłodszego zabawkę. To tylko propozycja nagród. Tu się nie mieszam :lol:
Dorti - Pon 22 Sie, 2011 08:43
Szkoda, że Dziunia to nie basset
ona kocha takie misiaczki
Miła od Gucia - Pon 22 Sie, 2011 15:10
Dorti napisał/a: | Szkoda, że Dziunia to nie basset
ona kocha takie misiaczki |
a warto, jest śliczny, mięciutki :lol: :lol:
--------------------------
odebrałam korespondencję od Pani Basi z Karuska
Witam, dzisiaj wyślemy banner:)
Co do gadżetów- wysyłam worek uszu cielęcych ( jest ich 50) oraz 20sztuk kubeczków termicznych DogCHow:)
Mam nadzieję, że impreza się uda:)
Oczywiście czekamy na zdjęcia:)
Pozdrawiam
Barbara P.
KARUSEK.COM.PL
------------------------------
Ja proponuję aby uszy dołożyć do paczek, natomiast kubeczki przekazuję Tobie Joasiu i Maryniu do Waszej dyspozycji, wszystkie 20.
Myślę, że poza konkursem Szefowej Zlotu Luizie możemy taki kubek przekazać :wink: żeby miała cały czas ciepłą kawusię :lol:
Miła od Gucia - Pon 22 Sie, 2011 15:31
Luiza - pieniążki wpłynęły - dziękuję.
Dorti - do Ciebie przelew poszedł.
Wydatki zlotowe
24 zł przesyłka za bryloki.
zojka - Pon 22 Sie, 2011 15:34
Ja nie mogę!!! Ale się dzieje!!!!!
Ale fajowo!!!
Miła od Gucia - Pon 22 Sie, 2011 15:39
To dalej :lol: :lol:
Kolejny Sponsor i atrakcje :lol:
Sponsor to: Żaneta, Robert i ich bassetka Sonia :lol:
----------------
I BYM ZAPOMNIALA CZY CHCIALABYS NA NAGRODY LUB LICYTACJE LUSTRO O WYMIARACH ZEWNETRZNYCH 60na 76 w szerokiej ramie 6cm zloto srebnej ramie i obrazek olejny mini w zlotej ramce oraz 5 litrow piwa taka beczka RADEBERGER.Prosze odpisz my sie zglaszamy w piatek po pracy ok 17.30.Caluski Zanet
------------------
oczywiście odpisałam, że kcemy, kcemy
Lustro i obrazek przekazuję na licytację Tatarkom
natomiast te 5 litrową beczkę piwa rekwiruję :lol: :lol: :lol:
żartuję :lol:
Piwo do dyspozycji Państwa na ognisko piątkowe - zgadzacie się ?
Batus - Pon 22 Sie, 2011 16:38
Miła od Gucia napisał/a: | Myślę, że poza konkursem Szefowej Zlotu Luizie możemy taki kubek przekazać :wink: żeby miała cały czas ciepłą kawusię :lol: |
Jak milutko, tak tak tak dzięki
A tak w ramach atrakcji, jaka pogoda ma być?
julkarem - Pon 22 Sie, 2011 17:01
To ja jeszcze dokładam do konkursów drobne nagrody. Niewiem jak to fachowo się zwie, ale sa to takie pierścienie do serwetek na stół, chyba wiecie o co chodzi
5 szt
Takie wiosenne ale chyba fajne
Miła od Gucia - Pon 22 Sie, 2011 17:12
śliczne, dziękujemy Anitka
Miła od Gucia - Pon 22 Sie, 2011 18:24
Maryniu Twoją deklarację tu umieszczam :
---------
Jeśli chodzi o koszulki to 2 przeznaczam na licytację :lol:
-----------
dziękujemy bardzo
Miła od Gucia - Pon 22 Sie, 2011 18:38
To już chyba odstani odzew na apele o sponsoring zlotowy :lol:
-------------------
Witam
Pani Bogumiło
Piszę w imieniu Pawła, bo nie ma go w tej chwili w biurze, żeby potwierdzić, że mamy dla Pani przygotowane gratisy w ilości po 60 szt. Jak tylko Paweł pojawi się w firmie zadzwoni aby umówić się na dostarczenie ich do Pani.
Pozdrawiam
-----------------------
Zresztą dodam, że Pana Pawła, nie musiałam długo prosić, jak obejrzał stronę Zloty, to bardzo chętnie przystał na sponsoring.
U Pana Pawła zamawiam karmy dla naszych potrzebujących bassetów i nie tylko bassetów.
Dziękujemy Panie Pawle.
julkarem - Pon 22 Sie, 2011 18:45
Miła od Gucia napisał/a: | To już chyba odstani odzew na apele o sponsoring zlotowy :lol:
-------------------
Witam
Pani Bogumiło
Piszę w imieniu Pawła, bo nie ma go w tej chwili w biurze, żeby potwierdzić, że mamy dla Pani przygotowane gratisy w ilości po 60 szt. Jak tylko Paweł pojawi się w firmie zadzwoni aby umówić się na dostarczenie ich do Pani.
Pozdrawiam
-----------------------
Zresztą dodam, że Pana Pawła, nie musiałam długo prosić, jak obejrzał stronę Zloty, to bardzo chętnie przystał na sponsoring.
U Pana Pawła zamawiam karmy dla naszych potrzebujących bassetów i nie tylko bassetów.
Dziękujemy Panie Pawle. |
Ja niewiem czy busem nie jechać na zlot gdzie się zapakujemy na powrót :shock:
Miła od Gucia - Pon 22 Sie, 2011 18:50
Wy jak Wy
ale Ty pomyśl, jak ja się zapakuję z tym wszystkim, jeszcze misiaczek :lol:
ja nie wiem.
Przed chwilą dzwonił Pan Paweł, że tych gratisów to parę ładnych kartonów, a już mam przecież maskotki bassety cały karton, książki drugi karton, od Karuska paczka idzie, a Gucio, żebym go nie zapomniała
a fordzik malutki :lol: :lol: :lol:
a jeszcze zapomniałam, cały karton materiałów biurowych od taśm klejących po młotek, apteczka.
O swoim wyposażeniu nie wspomnę :lol: :lol:
damy radę,
najważniejsze że jest co wieźć
julkarem - Pon 22 Sie, 2011 18:54
Miła od Gucia napisał/a: | Wy jak Wy
ja nie wiem.
Przed chwilą dzwonił Pan Paweł, że tych gratisów to parę ładnych kartonów, a już mam przecież maskotki bassety cały karton, książki drugi karton, od Karuska paczka idzie, a Gucio, żebym go nie zapomniała
a jeszcze zapomniałam, cały karton materiałów biurowych od taśm klejących po młotek, apteczka.
damy radę,
najważniejsze że jest co wieźć |
ło matko to jest bagaż Ty Gucia nie zapomnij bo dopiero byłaby chryja szef zlotu a tu go Pańcia zapomniała
Miła załatw jakąś przyczepkę taką dwukołową do fordzika chyba że nie uciągnie
Miła od Gucia - Pon 22 Sie, 2011 18:56
acha Gucio szef zlotu - akurat Gucio znowu będzie fanaberie odstawiał, już się wstydzę za niego
Mirka - Pon 22 Sie, 2011 19:04
Miła od Gucia napisał/a: | acha Gucio szef zlotu - akurat Gucio znowu będzie fanaberie odstawiał, już się wstydzę za niego |
Gucio nie bedzie sam Dusia też obrazalska złosnica a i Bono to zagadka
nie wiem jak w gromadzie się będzie zachowywał,więc wstydze sie juz z Tobą
tak na zapas
Marynia - Pon 22 Sie, 2011 19:52
To ja do Was dołączam się,bo Goldie też obrażalska
troublemaker - Pon 22 Sie, 2011 19:58
A Krowka pewnie znow bedzie siedziec w krzakach caly zlot
Dorti - Pon 22 Sie, 2011 19:59
Miła od Gucia napisał/a: | Wy jak Wy
ja nie wiem.
damy radę,
najważniejsze że jest co wieźć |
Miłka jakby co to niech ktoś coś prześle do mnie a ja to zabiorę na zlot.
My jedziemy na 2 duże auta :razz:
Boże ale jaja :wink:
Miła od Gucia - Pon 22 Sie, 2011 20:08
dzięki Dorotka, zobaczymy jak to wyjdzie :lol: :lol:
mam zdjęcia paczek,
w paczce jest
waga do odmierzania karmy, i do mąki tyż się przyda :lol:
ciastka
pudełko śniadaniówka, taka na jednodniowy wyjazd, żeby karmę wrzucić, albo sobie kanapkę :lol:
krakersy
do czyszczenia zębów
wszystko już zapakowane jak widać na zdjęciu.
Oprócz tego Pan Paweł obiecał dodatkowo niespodzianki na nagrody w konkursach.
I przyjedzie na zlot w sobotę z Rodziną.
Zapraszamy serdecznie
Taką paczkę otrzyma każda Rodzina.
Miła od Gucia - Pon 22 Sie, 2011 21:13
Sponsoring Żanetki, jak wyżej pisałam
Na aukcję
na piątkowe ognisko :wink: :lol:
Dorti - Pon 22 Sie, 2011 21:14
Ja Cię kręcę co się dzieje :shock:
Może ja też sobie załatwię przyczepkę :razz:
Mirka - Pon 22 Sie, 2011 21:46
ja sobie kazałam zabrać taki zamykany bagażnik na dach(ja to nazywam trumną)
Wiesiek pyta po co?
no to ja mu na to że jak zejdę na zlocie z tego padołu z nadmiaru trunków itp itd
to będzie mnie miał w czym do domu przetransportować :razz:
Piotr i Beno - Pon 22 Sie, 2011 23:05
Takim to dobrze :shock:
Zazdrościmy i życzymy miłego pobytu :cry:
watla - Wto 23 Sie, 2011 06:32
Dzieci w domu zostawię bo samochodu z powrotem nie spakuję :lol:
Miła od Gucia - Wto 23 Sie, 2011 07:31
Serduszka Kochane, organizatorki
Listy samych bassetów - przygotuję i zrobię więcej egzemplarzy, dla Was.
Listy piesków gości - także :lol:
Listy uczestników też przygotuję w większej ilości, także dostaniecie na miejscu, do konkursów, do aukcji, do atrakcji zlotowych i do czego tam chcecie :lol: :lol:
Miła od Gucia - Wto 23 Sie, 2011 10:26
tu zapraszam
http://forum.bassety.net/...p?p=95263#95263
Rogasowa - Wto 23 Sie, 2011 10:29
Możemy zrobić konkurs na najchudszego i najgrubszego basseta:D
I na najbardziej energicznego.
Daję sobie uciąć obie ręce że trufla wygra w tych konkurencjach!
Miła od Gucia - Wto 23 Sie, 2011 10:31
super pomysł :lol:
Miła od Gucia - Wto 23 Sie, 2011 15:39
to znowu ja,
Dotarły dziś dwa kartony zlotowych prezentów od Karuska
w jednym uszy i baner
w drugim kubeczki
uchwyt ma automacik odginany, można przypiąć do ... no do spodni na przykład
Co do kubeczków sztuk 19 - mam propozycję.
Przygotujemy tyle karteczek ile będzie obecnych Rodzin na zlocie. Na 19 karteczkach będzie pisało KUBEK, pozostałe będą puste. I będziecie Państwo losować.
Tak jak zaplanowaliśmy w sobotę po obiedzie odbędzie się wręczanie prezentów, i podczas tej „uroczystości” odbyło by się też losowanie.
Czy Szefowa zgadza się na taką propozycję ?
A Państwo, zlotowicze, co o tym sądzicie ?
Bo do dla Was.
Batus - Wto 23 Sie, 2011 16:05
Fajny pomysł, a kubeczki odlotowe !
Asia i Basia - Wto 23 Sie, 2011 16:08
Bogusia, ja to sie martwie na calego jak Ty sie z tymi kartonami zabierzesz, przeciez tego jest multum. Czy ktos Ci pomoze czy dasz rade?
Kubki odlot, pomysl z losowaniem jak najbardziej sprawiedliwy
julkarem - Wto 23 Sie, 2011 19:45
bardzo dobry pomysł losowanie
Miła od Gucia - Wto 23 Sie, 2011 20:10
to się cieszę, przygotuję losy :lol:
Luiza Ty już w losowaniu nie bierzesz udziału - Szefowo
Twój już odliczony dla Ciebie :lol:
Dam radę :lol: wbrew pozorom mojej nikłej sylwetki jestem silna kobita :lol:
Miła od Gucia - Wto 23 Sie, 2011 20:39
I lustro od Żanetki
Witam serdecznie tak jak obiecalam lustro jest juz gotowe w srebno zlotej postarzalej ramie czy moze byc !!!
Ładne, bardzo mi się podoba
Asia i Stefan - Wto 23 Sie, 2011 20:47
Lustro idealne dla kogoś, kto w poniedziałek ma randkę z notariuszem, a potem dostaje klucze do swojego nowego mieszkania. Mhm....znacie kogoś takiego?
Miłka losowanie super pomysł. kubki rewelka
Miła od Gucia - Wto 23 Sie, 2011 20:57
No, znam, znam
a miałam licytować bo bardzo mi pasuje to lustro,
ale.... czego nie robi się dla Przyjaciół, nie będę Ci stawać na drodze szczęścia :lol:
:lol:
a wiesz coś w tym jest,
pierwsze wniesione do nowego domu lustro to samo szczęście
a jeszcze wylicytowane to już dwa szczęścia :lol:
Miła od Gucia - Wto 23 Sie, 2011 21:01
Szefowo,
Kochani
Skończyłam identyfikatorki, są gotowe, mam też czyste egzemplarze na rezerwę
Dorti - Wto 23 Sie, 2011 21:12
Ależ pięknie kolorowo się zrobiło :wink:
Rogasowa - Wto 23 Sie, 2011 21:15
A mój Przemysłam w samym środku na drugiej fotce
Joasika - Sro 24 Sie, 2011 08:45
Super Miłka!
To się Martyna ucieszy
A ja jeszcze raz przypominam, żeby zabrać nożyczki na Zlot - do robienia kartek :wink:
domelcia - Sro 24 Sie, 2011 11:45
uchylę rąbka tajemnicy... takie coś będzie dla zwycięzkich bassetów a na czym to będzie to już zobaczycie na zlocie
Miła od Gucia - Sro 24 Sie, 2011 11:54
ale świetne Domelcia
a na czym to będzie to już zobaczycie na zlocie
na uszach, na uszach :lol: :lol:
domelcia - Sro 24 Sie, 2011 12:17
ma wymiar 125x200 więc na uszach raczej ciężkawo będzie bassetom to nosić
Miła od Gucia - Sro 24 Sie, 2011 13:08
matko ale wymiar - parawan :lol: :lol:
----------------
Do moich koleżanek od konkursów i zajęć z dziećmi i innych
Przygotowałam listy po 5-6 egzemplarzy
w zależności, co która będzie potrzebowała
i tak
wykazy wszystkich
wykazy samych bassetów i psich przyjaciół
wykazy samych dzieci
wykazy samych dorosłych
to Wam przywiozę
Miła od Gucia - Sro 24 Sie, 2011 13:08
matko ale wymiar - parawan :lol: :lol:
----------------
Do moich koleżanek od konkursów i zajęć z dziećmi i innych
Przygotowałam listy po 5-6 egzemplarzy
w zależności, co która będzie potrzebowała
i tak
wykazy wszystkich
wykazy samych bassetów i psich przyjaciół
wykazy samych dzieci
wykazy samych dorosłych
to Wam przywiozę
Miła od Gucia - Sro 24 Sie, 2011 13:13
Domelcia Ty proszę zdradzaj tajemnicę
bo inaczej nie wiem co będzie z Gustawem
jak mu od dziś zacznę uszy "wyciagać, naciągać" żeby wygrał :lol:
domelcia - Sro 24 Sie, 2011 13:15
Miła z tego co wiem, to Gustaw ma gwarantowane 1 trofeum
Miła od Gucia - Sro 24 Sie, 2011 13:17
domelcia napisał/a: | Miła z tego co wiem, to Gustaw ma gwarantowane 1 trofeum |
no, to mnie uspokoiłaś,
dam mu spokój z tymi uszami :lol: :lol:
Joasika - Sro 24 Sie, 2011 14:47
Kurczę, ale superowo :!:
Zaczynam się bać, że tego wszystkiego nie ogarnę
watla - Sro 24 Sie, 2011 16:01
przygotowałam karton zakreślaczy,pisaków kredek,klei,nożyczek, kredy,kartek do rysowania itd do zajęć z dziećmi mam nadzieję że się przydadzą
eufrazyna - Sro 24 Sie, 2011 16:05
Super Ja jutro nabędę kolejny i mamy dzieciaki "załatwione"
Miła od Gucia - Sro 24 Sie, 2011 18:44
watla napisał/a: | przygotowałam karton zakreślaczy,pisaków kredek,klei,nożyczek, kredy,kartek do rysowania itd do zajęć z dziećmi mam nadzieję że się przydadzą |
Gosiu dziękujemy bardzo :lol:
maria@ - Sro 24 Sie, 2011 19:05
Ja też przygotowuję małą niespodziewankę ale ciiiiii :grin:
Miła od Gucia - Sro 24 Sie, 2011 19:58
maria@ napisał/a: | Ja też przygotowuję małą niespodziewankę ale ciiiiii :grin: |
Marysiu, proszę tu zdradzać :lol: :lol:
co mam wpisać ???
ja nie wiem czy wiecie cały czas uzupełniam psot drugi tego tematu, zajrzyjcie :lol: :lol:
maria@ - Sro 24 Sie, 2011 20:17
Nie, nie :smile: nic nie powiem
Mam nadzieje że będzie smakowało :wink:
Miła od Gucia - Sro 24 Sie, 2011 20:20
:lol: :lol: dzięki, dopisałam, tajemniczo :lol:
dziękujemy bardzo za włączenie się w nasze atrakcje :lol:
Miła od Gucia - Czw 25 Sie, 2011 18:05
Asia od Stefanaka przesyła swój "sponsoring"
bardzo proszę,
Asia przekazuje je na nagrody
oczywiście tylko magnesiki przekazuje, Stefanka - nie :lol: :lol:
Asiu bardzo Ci dziękujemy
Miła od Gucia - Czw 25 Sie, 2011 18:10
dziś przed chwilą przyjechał Pan Paweł z paczkami
jakie one wielkie cały samochód zajęty
w dwa pakowaliśmy, a jak pojedziemy to nie wiem :shock:
Pan Paweł na nagrody przekazał dodatkowo
dwa plecaki
Musicie mi wybaczyć, ale jedn z nich Gustaw już zarekwirował - dostał jako działacz na rzecz zlotu - myślę, że się nie gniewacie.
Maty do samochodu sztuk 4 albo 3 (zostały już w paczce w samochodzie)
i takie kubeczki 4 sztuki
no i baner
Asia i Stefan - Czw 25 Sie, 2011 20:23
Miłka, bardzo dziękuję za wrzucenie zdjęcia
Jacek - Pią 26 Sie, 2011 08:37
"Z Wydziału Filozofii" dotrą upominki dla
uczestników zlotu. A co to będzie - niespodzianka.
Miła od Gucia - Nie 28 Sie, 2011 21:05
bardzo dziękujemy Wydziałowi
za niespodziankę
Miła od Gucia - Wto 30 Sie, 2011 16:17
i to jest ta oto niespodzianka
Sponsoring Marzanny i Jacka
Jeszcze raz dziękujemy i się wycieramy :lol:
ania123 - Wto 30 Sie, 2011 17:10
super sa takie reczniki!
nie na bardzo mokre podwozie, ale na przesuszenie karczycha jak pada deszcz sa niezastapione
koluś - Wto 30 Sie, 2011 17:24
bardzo, bardzo dziękujemy! nie omieszkamy wypróbować
watla - Sro 31 Sie, 2011 15:31
Pytanie za 100 pkt.
Kto podarował Akademię Pana Kleksa???? W książce było zdjęcie prawdopodobnie klasowe z 1995r. Dzieciaczki poprzebierane itd.Poproszę o namiary na pw chętnie odeślemy :grin: :smile: :smile:
Mirka - Sro 31 Sie, 2011 15:38
watla napisał/a: | Pytanie za 100 pkt.
Kto podarował Akademię Pana Kleksa???? W książce było zdjęcie prawdopodobnie klasowe z 1995r. Dzieciaczki poprzebierane itd.Poproszę o namiary na pw chętnie odeślemy :grin: :smile: :smile: |
oj to chyba mojego syna fotka
przepraszam ale nie przeglądałam
książek...przyznaje się bez bicia :~
wysyłam adres na pw
koszt przesyłki oczywiście pokryję :wink:
watla - Sro 31 Sie, 2011 18:53
I tam ważne że właściciel się znalazł z przyjemnością odeślę.Ciekawe który na zdjęciu to Twój syn.Oglądając tą fotkę Tatar stwierdził "Hmmmm teraz to pewnie wyrośnięty ten kto na tym zdjęciu nie rozpoznaję żadnego chociaż trochę podobnego do uczestników zlotu"
Mirka - Sro 31 Sie, 2011 19:24
watla napisał/a: | I tam ważne że właściciel się znalazł z przyjemnością odeślę.Ciekawe który na zdjęciu to Twój syn.Oglądając tą fotkę Tatar stwierdził "Hmmmm teraz to pewnie wyrośnięty ten kto na tym zdjęciu nie rozpoznaję żadnego chociaż trochę podobnego do uczestników zlotu" |
w 1995 roku mój młody miał 7 lat
a teraz to juz stary koń
Miła od Gucia - Pią 02 Wrz, 2011 18:20
zapraszam do tematuGadżety forumowe z bassetami, zamówienia, rozliczenia
zojka - Pią 09 Wrz, 2011 16:20
Wysłany: Pią 22 Lip, 2011 17:38
Jak będzie konkurs na najmniej wychowane psy - to ja mam nagrodę gwarantowaną!!
Tak! To ja napisałam
I co?
Wiejski gupek bryllował! :twisted:
Na następny zlot jedziemy z jedną dziewczyną!
Bernard - Pią 09 Wrz, 2011 20:26
|
|