|
Nasze Bassety Klub Miło¶ników Basset Hound i podobnych. |
 |
Ambulatorium - CYCUCHY Dziwne sutki
asiunia194 - Sro 01 Cze, 2011 14:58 Temat postu: CYCUCHY Dziwne sutki zauważyłam u Luny że ma dziwne sutki wstawiam fotki i powiedzcie czy się z czym¶ takim spotkali¶cie? do weterynarza i tak się wybiorę ale jestem ciekawa czy już takie widzieli¶cie i czy z ni± jest co¶ nie tak?
Asia i Basia - Sro 01 Cze, 2011 16:16
Faktycznie, dosc dziwnie wygladaja. Nasza Figa ma rowniez nietypowe sutki, podluzne takie, ale nie takie dlugie i dziwne jak Wasza. Ja osobiscie w takich sprawach wole konsultowac sie z lekarzem. Ogladnie, oceni, i bedziesz mogla spac spokojnie. Tak bylo u nas. Taki urok naszej, wazne , zee wiem, ze to nic zlego. Jesli masz mozliwosc pojscia do weta to idz. Co pewniak to pewniak.
gocha - Sro 01 Cze, 2011 19:18
Moja Mańka ma takie sutki, te nisko, najbliżej tylnych łap.
S± takie długie w poziomie, jakby podwójne, ale ten cycuszek na nich jest jeden, też taki podłużny.
Jak Mania miała sterylkę to zwróciłam na to uwagę weterynarza to mi powiedział, że taka jej uroda i to by się zmieniło gdyby rodziła i karmiła szczenięta, bo wtedy brodawka się "wyrabia" podczas ssania.
Mania nigdy nie rodziła i tak już ma.
gocha - Sro 01 Cze, 2011 19:23
Edytuję, bo post był, ale pojawiły się te dwie kreski tam gdzie jest ostatni post i użytkownik. Nie wiem dlaczego, bo post się normalnie wysłał.
asiunia194 - Czw 02 Cze, 2011 07:00
Dziękuję kochani za odpowiedzi trochę się uspokoiłam ale do weterynarza i tak się wybiorę:) Pozdrawiam was wszystkich i psinki też:)
|
|