|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Mój basset - FRED u Iwony
iwona - Sob 21 Sty, 2012 16:57 Temat postu: FRED u Iwony o wcześniejszych losach Fredzika można poczytać w temacie
Fred szuka domu
edit. Miła od Gucia 21.01.2012
-----------------------------
Witam wszystkich serdecznie. Fred chyba ma się dobrze. Dom i ogródek już poznał. Wydaje się być zadowolony. Wczoraj dwie godz. nie odstępował mnie, a potem rozkręcił się i ganiał za piłeczką. Po schodach wchodzi sprawnie a schodzi jak szalony. Apetyt ma, tylko że na inną karmę, np. skrzydełko z indyka. Wieczorem troszeczkę mi napyskował ale poszedł spać na swoją kanapkę. Na spacerze miał tempo "sanatoryjne" bo poznawał nowe zapachy. Dzisiaj dostał nową zabawkę i się nad nią znęca. Świntuch bąki puszcza jak się go masuje po brzuchu. Ale ogólnie czuję się dobrze i wydaje się być zadowolonym. Oczywiście wymusza głaskanie .... pieszczoch jeden. Tyle na początek. Pozdrawiam
Miła od Gucia - Sob 21 Sty, 2012 17:20
Witaj Iwonko
cieszę się, że jesteś z nami
i za informacje o Fredziku
Wiadomo to dopiero początki, trzeba czasu, ale z tego co piszesz, już się rozgościł :lol:
Cieszę się i mam nadzieję, że u Was Fredzio już w radości i miłości spędzi resztę swego życia.
gkoti - Sob 21 Sty, 2012 17:35
Witam nowych bassetozakręconych :wink: ja wierzę baaardzo, że to już ostatnia przystań Fredzia i że będziecie z nim szczęśliwi i on z Wami także. Zobaczycie dopiero teraz, na własnej skórze, jakie to są lepuchy i kochane psiaki :lol:
ania123 - Sob 21 Sty, 2012 18:16
az sie cieplo na sercu robi jak sie czyta takie wiadomosci
Joasika - Sob 21 Sty, 2012 18:51
I kolejna bassecia bida znalazła swoją przystań
Witamy na Forum i mamy nadzieję, że zostaniecie z nami opowiadając swoje przygody z pasztetem
Bo posiadanie basseta, to prawdziwa przygoda :!:
Magda i Rudolf - Sob 21 Sty, 2012 19:30
Powodzenia Fredziu w nowym domku, miejmy nadzieje ze juz ostatnim :smile:
mychaNora - Nie 22 Sty, 2012 12:23
Z tego co wiem to Fredziu (zdrajca jeden) nawet się dobrze z Adamem nie pożegnał tylko wskoczył do samochodu i nie chciał z niego wyjść - chyba polubił nowych opiekunów
Powodzenia Fredzik :!:
koluś - Pon 23 Sty, 2012 16:30
kochany Fredzik, oby już na stałe! czekamy na fotki z nowego domku
mychaNora - Czw 26 Sty, 2012 18:25
Uwaga!! Uwaga!! Wiadomość z nowego domu FREDA!!
Wklejam oryginalny tekst od Iwony z e-maila:
(ponieważ są małe problemy z umieszczeniem zdjęć i tekstu)
"Witam serdecznie, coś nie mogę umieścić zdjęć na forum. Więc przesyłam i pozdrawiam serdecznie. Tekst też chyba się nie wysłał. Więc króciutko - u Freda wszystko ok. Chyba jest szczęśliwy i już na dobre zadomowiony. Ma apetyt i ochotę do zabawy. Jest bardzo pocieszny i bardzo go kochamy."
koluś - Czw 26 Sty, 2012 18:26
jaki on jest śliczny!
ania123 - Czw 26 Sty, 2012 18:31
BASSiBAWARIA - Czw 26 Sty, 2012 18:57 Temat postu: yhmmm ale ON jest piękny :lol:
tak majestatycznie wygląda....
jabluszko520 - Czw 26 Sty, 2012 19:15
Piękny!
gkoti - Czw 26 Sty, 2012 19:24
powtórzę się przecież, ale ślicznota to jest :lol:
julkarem - Czw 26 Sty, 2012 20:10
zuza i gabi - Czw 26 Sty, 2012 20:18
Cudny jesteś Fredziu :grin:
Joasika - Czw 26 Sty, 2012 20:46
Idealnie pasuje do wnętrz :!:
Miła od Gucia - Czw 26 Sty, 2012 22:37
Pani Iwono Kochana
dziękujemy za wieści
i jakie cudne wieści
bardzo się cieszę, że Fredzio jest kochany
zobaczycie,
jak to było w kabarecie
"Będzie Pani zadowolona, będzie Pani zadowolona" :lol:
na zdjęciach pięknie wygląda, zadbany, zadowolony - super
a poza Fredem
zazdroszę Wam tej ilości szuflad, no bomba :lol:
dzięki MychaNora /Gosiu :lol:
Gosia B - Pią 27 Sty, 2012 10:53
Bardzo mnie to cieszy ... aż dziwne że dał sobie zrobić zdjęcie :smile: i spokojnie wysiedział.... cudowna Gadzina....
Asia i Basia - Pią 27 Sty, 2012 11:42
Ja to tych pieknych podlog z glancem zazdroszcze Piekny z niego pies.
iwona - Pią 27 Sty, 2012 22:07
Dziękuję za miłe słowa. Fred bardzo lubi gości, dostaje szału radości, jak ktoś nowy pojawi się w domu. Pozdrawiam
eufrazyna - Sob 28 Sty, 2012 08:34
Piękny jest ten Fredosław
Miła od Gucia - Sob 28 Sty, 2012 08:41
Fredzio zawładnął sercami tylu ludzi :lol:
gdzie się nie pojawi, wszędzie go kochają
aż nie wierzę, że właściciele go oddali do schroniska
a jak było ogłoszenie o szukaniu domku dla Freda
to byłam bardzo zdziwiona, że jest tyle telefonów,
często padały słowa,
bo wie Pani, basset, basset, ale ten coś w sobie ma, jest taki piękny,
czy jest jeszcze do adopcji,
bo on był w schronisku, bidulek
to było rozczulające :lol:
Widzisz Fred
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :lol:
racuchkasz - Sob 28 Sty, 2012 10:49
Droopy mówi, że jak jak będzie miał 5 lat też chce być taki piękny
iwona - Sob 28 Sty, 2012 15:50
Wszystkie bassety są piękne, ale Fred faktycznie wyjątkowo, może to jakaś podróbka, haha.
Fred zachował się dzisiaj jak typowy facet, gdy zaczęły się porządki w domu, podkulił ogon i zakopał się na legowisku... a tak poważnie zwiewa przed odkurzaczem aż się kurzy. W poniedziałek zostanie sam, już się boję co będzie, bo tydzień temu, gdy nie było nas 4 godz. nieźle narozrabiał. Może macie jakieś rady. Pozdrawiam. Iwona
ania123 - Sob 28 Sty, 2012 16:08
jedyna rada to uczyc go zostawania samemu STOPNIOWO
czyli wychodzac na 10 sekund, 30, minute, kilka
i STOPNIOWO zwiekszac ten czas
a nie zostawiac psa odrazu samego na kilka godzin, bo moze sie konczyc tak jak w pierwszym domu ktory wzial Freda
eufrazyna - Sob 28 Sty, 2012 16:18
Zajrzyj do dzialu "wychowanie"
Adam B - Nie 29 Sty, 2012 01:09
Fredzik rozrabia nie ładnie nie ładnie Fredziu. Ale jakoś bardzo duże szkody zrobił czy bałaganu po prostu narobił małego??
Gosia B - Nie 29 Sty, 2012 05:50
Myślę, że Fredziś w końcu nauczy się sam zostawać w domu. U nas czasem zostawał i wszystko było ok, a czasami dostawał szału. Myślę Iwonko, że z czasem się nauczy. Jak dla mnie to trauma ze schroniska i to porzucenie przez włascieli, ale oczywiście mogę się mylić.... Pozdrawiam ciepło i specjalne cmokaski dla Fredzisława... :smile:
Evika - Nie 29 Sty, 2012 09:32
Podstawowe zasady :szafki zabezpieczone gumkami co by się nie pootwierały , buty pochowane, kosz ze śmieciami pusty.. zostawione zabawki i coś do gryzienia- powinno być ok... i może sam zostać nie na długo....pozdrawiam ....
Asia i Basia - Nie 29 Sty, 2012 10:47
Ja mam rytual pozegnalny, Baska pojela od malego, a Figa jako 6 letni pies nauczyla sie bardzo szybko (tez na poczatku byla niespokojna jak wychodzilam). Wychodzac kaze im usiasc i czekac, siegam wtedy po psie smakolyki i rzucam im na podloge, wtedy one rzucaja sie na podloge po ciasteczka a ja wychodze. I tak konsekwentnie przy kazdym wyjsciu. TEraz jak chce wyjsc to one siedza i patrza na mnie i czekaja, az cosik rzuce na pozarcie.Dzieki temu one sobie moje wyjscie kojarza z czyms pozytywnym, smacznym Poprobujcie, moze to zadziala. Czasem robie im psikusa i nic nie daje, wtedy byscie ich miny musieli widziec.
Evika - Nie 29 Sty, 2012 10:53
Aśka to działa jak jest kilka potworów. ale przy jednym trzeba się nagadać ... typu Pańcia idzie do pracy ,bądź grzeczny no i smakołyki....
Asia i Basia - Nie 29 Sty, 2012 10:57
Nie, ja przy samej Basce to robilam tak piec lat, z Figa dopiero od roku. Ja juz nawet nic nie musze do nich gadac, one nawet nie chca , zebym gadala, widzisz po nich , ze mysla idz juz, tylko daj c i a s t e c z k o!
gkoti - Nie 29 Sty, 2012 12:43
Mój Leniuszek nigdy nie szalal przy moim wyjściu, robił minę zbitego psa, pożałuj mnie pancia, bo już wychodzisz i tyle :wink: Teraz Blanka patrzy na mnie i wie, że jej teraz na pewno nie wezmę, bo pańcia znowu znika. Leżą oboje, skóra na oczach, nawet pyszczków nie podnoszą, ale mnie za to serce boli i sie włąśnie nagadam :lol:
iwona - Pon 30 Sty, 2012 18:26
Fred był dzisiaj sam najpierw 3,5 godz., potem 1 godz. Nagadał mi przed i po że hoho, ale nie narozrabiał. Małgosiu, bardzo proszę o instrukcję wklejania zdjęć, bo nadal nie ogarniam.... a niby taka bystra jestem. Pozdrawiam serdecznie.
mychaNora - Pon 30 Sty, 2012 18:43
Kochany Fredzik takie grzeczne dziecko z niego wyrosło
Iwonko!! Wysłałam e-maila w sprawie zdjęć.
Drapanki za uszkiem dla Fredzika :lol:
koluś - Pon 30 Sty, 2012 18:51
kochany Fredzik! pozdrawiamy, miziamy i na fotki czekamy!
iwona - Pon 30 Sty, 2012 20:19
Tak myślałam, że tu chodzi o rozmiar zdjęć. Buźki od Fredzika. Jutro idzie na pierwszą randkę z weterynarzem.
Miła od Gucia - Pon 30 Sty, 2012 21:54
cześć Fredzik
Iwonko dziękujemy
Joasika - Pon 30 Sty, 2012 22:15
Przystojny ten Fred, ech....
gkoti - Pon 30 Sty, 2012 22:19
Joasika napisał/a: | Przystojny ten Fred, ech.... |
...i te oczy...ach... :wink:
jabluszko520 - Pon 30 Sty, 2012 22:27
A mnie urzekły te piegusy, są słodkie
Hania - Pon 30 Sty, 2012 23:22
Ten błysk w oku coś znaczy
Kala - Wto 31 Sty, 2012 09:10
i to spojrzenie takie rozmarzone...
Rogasowa - Wto 31 Sty, 2012 20:52
Caałuję prosto w piegi:*
Asia i Stefan - Sro 01 Lut, 2012 08:36
Fredzik ja Ci od początku kibicuję, na fajnych ludzi ostatnio trafiasz Tylko ta Twoja Nowa Pańcia mogłaby trochę więcej zdjęć porobić, nie?
Odnośnie rozmowy odrobinę wyżej, ja też rzucam smakołyki (a mam jedną bestię) i faktycznie działa.
Jak się ranka z wetem udała?
Asia i Stefan - Sro 01 Lut, 2012 08:37
*randka
grejsi - Sro 01 Lut, 2012 13:03
serce mi rośnie kiedy Cię widzę Fredziu. kurczę, tyle czasu minęło, ale trafiałeś na szczęście już tylko na dobrych ludzi. no cóż, musimy sie jeszcze wybrać na spacer z Norcią i Fredzikiem.
Pani Iwono, nie znam Pani, ale jestem ogromnie wdzięczna za serce, za przyjęcie tego małego terrorysty do siebie. Pamietam wciąż jaki był szczęśliwy jak zabraliśmy go ze Szczecinka i dobrze, że wciąż może taki być. Brakuje mi go, jasne, ale wiem, że jest mu dobrze
buziaki i jęzory od Grace, Nory, Juniorka, Dincia
mychaNora - Czw 09 Lut, 2012 07:36
Fredzik, Fredzik!! Czekamy na zdjęcia "zimowe"
Pozdrowienia dla Iwony i spółki.
Miła od Gucia - Pon 13 Lut, 2012 21:50
Hej tam Fredziki
zobaczcie co znalazłam
http://allegro.pl/show_item.php?item=2117356332
Fred Basset 1999 komiks
Asia i Stefan - Pon 13 Lut, 2012 21:53
To chyba jakąś zrzutę trzeba zrobić i Fredziowi komiks zakupić
julkarem - Wto 14 Lut, 2012 17:31
Gosia B - Czw 16 Lut, 2012 14:37
tatar - Czw 16 Lut, 2012 14:52
10 pln to nie dużo. Bogusiu kupuj z bassecich
Myślę że na zlotowej aukcji pójdzie za więcej i inwestycja się zwróci
Miła od Gucia - Czw 16 Lut, 2012 21:06
ok, licytuję
b-17 to ja
a Wy mnie pilnujcie, żebym terminu końca nie zgapiła :lol:
Gosia B - Pią 17 Lut, 2012 00:51
....no z okładeczki to cały FREDZIK.... z umaszczenia.... i sama chętnie bym obejrzała ten komiksik z sentymentu wielkiego dla basiora u mnie trochę goszczonego....
Gosia B - Pią 17 Lut, 2012 00:57
....a Wy się śmiać będziecie ze mnie. Mój wymarzony basset miał się nazywać Bemol...... i jak się okazało juz taki przez forum basiorek o tym imieniu się przewinął..... nawet nie wiecie jak mi było miło czytać ...... o bassiecie o tym własnie imieniu..
Miła od Gucia - Pią 17 Lut, 2012 08:09
Bemol, tak,
barwna jego historia i dług, ale zakończyła się dobrze.
To może zrobimy tak, jak książeczka już zostanie wylicytowana i zakupiona, ja podam Twój adres do wysyłki, a Ty będziesz miała okazję :lol: odwiedzić Fredzika i poczytać mu opowieści z ksiazeczki :lol: - co Ty na to ????
Gosia B - Pią 17 Lut, 2012 11:18
..... oj bardzo bym chciała zobaczyć FREDZIKA.... przyślij do mnie to z Adaśkiem skoczymy z prezentem w odwiedziny....pozdrawiam cieplusio...
(xxxxx)
edit. Miła od gucia (dane osobowe)
Miła od Gucia - Pią 17 Lut, 2012 11:31
No i super,
obyśmy licytację wygrali
adres zapisałam
Adam B - Sob 18 Lut, 2012 14:11
Hahaha proszę jaki Fred sławny,że nawet komiksy są
iwona - Sob 18 Lut, 2012 19:49
Witam wszystkich serdecznie po długiej nieobecności. Troszeczkę choroba mnie osłabiła i układanie naszego kochanego Fredzika. Ale już jest wszystko prawie ok. Ozdrowiałam, a Fred zaczyna normalnie funkcjonować. Za nim bardzo trudny okres nauki jak zostać samemu w domu. Już jest prawie dobrze, nie brudzi, ale rozpacz gdy ja ostatnia wychodzę rano z domu jest nie do opisania i nieźle się nakombinuję żeby w ogóle z domu wyjść. Fred to bardzo mądra bestia i ciągle kombinuje jak by tu mnie przechytrzyć, żebym go nie zostawiła samego. Np. gdy widzi że za chwilę wyjdę, błaga o kolejne wyjście na dwór, po czym stoi przed bramą garażu i czeka na rozwój wypadków. Tylko kawałek kiełbaski jest go w stanie wytrącić z realizacji planu. Oj żeby tak już mama się wprowadziła do nas, a ten fakt ciągle się opóźnia i wszyscy cierpimy. Po południu zawsze ma długi spacer z panem i wraca bardzo szczęśliwy. Za to weekendy są spokojniutkie. Fred jest przeszczęśliwy, bo wszystkich ma na miejscu i dopieszczony jest na maxa. Właśnie przystąpiłam do licytacji komiksu. Ale obojętnie czy wylicytuję w odwiedziny zapraszam.
Ps. Podłogi nadal się błyszczą, ale powrót do domu zaczynam od tańca z mopem, haha. Pozdrawiam serdecznie Was i Wasze basseciki.
Miła od Gucia - Sob 18 Lut, 2012 20:42
Cytat: | Właśnie przystąpiłam do licytacji komiksu. Ale obojętnie czy wylicytuję w odwiedziny zapraszam. |
A to Ty - hi hi
to co będziemy się przebijać ?
rozumiem, że Ty to M...s
bo to G...0 to chyba jakiś automat
co podniosę o 50 groszy nawet to toto zaraz podbija,
kto zna tajniki licytacji
licytacja jest jeszcze cztery dni
b...7 to ja
Użytkownik Cena: Data
G...0 (1)
11,50 zł sob 18 lut 2012 19:18:51
b...7 (33)
11,00 zł sob 18 lut 2012 20:37:54
M...s (747)
10,00 zł sob 18 lut 2012 10:08:05
------------------
dobrze, że już wyzdrowiałaś, dbaj o siebie.
A Fredzik, no cóż towarzyski chłopak.
A jak wracasz z pracy, zapewne szaleje z radości,
czy jak jest sam w domu psoci ???
pozdrawiam serdecznie
iwona - Sob 18 Lut, 2012 21:12
Ja to G....0 i licytacja nie pokazuje prawdziwej kwoty jaką się podaje, dałam więcej ale tego nie widać i mam nadzieję wygrać. Fred po powrocie szaleje z radości i już nie zostawia nieczystości, tylko jest wszystko oplute od szczekania, ale to już jakoś ogarniam. Jest naprawdę nieźle. Docieramy się. Nie mogę wkleić zdjęć bo są za duże. Po obcięciu, wysłałabym tylko czubek nosa Freda, a faktycznie wychodzi na zdjęciach jak model. Jest piękny i kochany. Ale coś w tej sprawie postaram się zrobić. Pozdrawiam serdecznie.
Miła od Gucia - Sob 18 Lut, 2012 21:22
wyślij mi zdjęcia w formacie oryginalnym
markobogumila@poczta.onet.pl
Miła od Gucia - Sob 18 Lut, 2012 21:23
iwona napisał/a: | Ja to G....0 i licytacja nie pokazuje prawdziwej kwoty jaką się podaje, dałam więcej ale tego nie widać i mam nadzieję wygrać. |
a, rozumiem, a ja tak brzydko o G...0 napisałam :lol: :lol:
to nie tak być nie może, będziemy przebijać, bo to ma być prezent od nas :lol: :lol:
iwona - Sob 18 Lut, 2012 21:31
Chciałam mężowi na imieniny wylicytować, a Mirosława już 26 lutego. I Kocha Freda ogromnie. W pracy ma zdjęcie Freda, a nie żony, haha i na dodatek przeczyta to.... no trudno... więc może nie licytujcie. A Fredzik ucieszy się bardziej z jakiejś kosteczki dla piesków, żarłok z niego okropny.
Miła od Gucia - Sob 18 Lut, 2012 21:49
dobrze, skoro prosisz :lol:
ale gdybym Ci była potrzebna przy licytacja, gdyby jeszcze ktoś podbijał daj znać. :lol:
Miła od Gucia - Nie 19 Lut, 2012 19:17
Fred zimą
Miła od Gucia - Nie 19 Lut, 2012 19:18
Ja dopiero teraz dojrzałam jakie ona ma cudne, dwie różne skarpetki,
jaki znak szczególny
piękny jest ten Fredzik, piękny
jaki lśniący, zadbany
BASSiBAWARIA - Nie 19 Lut, 2012 19:23 Temat postu: heheh Jest piękny...
a te goloneczki jego w białych skarpetkach iście zmysłowe.
gkoti - Nie 19 Lut, 2012 19:28
Jest śliczny, a jak ogonek mu merda, ino mgła w obiektywie, śmiejoch jeden :wink:
Joasika - Nie 19 Lut, 2012 19:32 Temat postu: Re: heheh
BASSiBAWARIA napisał/a: | Jest piękny...
a te goloneczki jego w białych skarpetkach iście zmysłowe. |
Zaiste, masz rację :!:
besta - Nie 19 Lut, 2012 20:00
noooo......pikny bez dwóch zdań
ps.coraz bardziej bicolory mnie się podobają
Adam B - Pon 20 Lut, 2012 00:35
Hehe prawda,że Fred skarpetki ma zabójcze i jeszcze jak przednie łapki stawia to już w ogóle idzie się zakochać w Nim. A ogon zawsze jak antena u góry. Pies z życia zadowolony ot co
jabluszko520 - Pon 20 Lut, 2012 11:00
Jaki śliczny... cudne kolorki i te skarpetki. ach można się zakochać :razz:
Lutex - Pon 20 Lut, 2012 11:49
Pieknie Fredzik wyglada, a skarpetki naprawde szalowe
julkarem - Pon 20 Lut, 2012 13:19
Suuuper ten nasz Fredzik :razz:
iwona - Pon 20 Lut, 2012 21:17
Faktycznie skarpetki na przednich goloneczkach ma różne, sama tego wcześniej nie zauważyłam.... ale z tyłu są jednakowe. I w ogóle jest cudowny i naprawdę jest już grzeczny.
iwona - Pon 20 Lut, 2012 21:17
.... i bardzo go kochamy ....
gkoti - Pon 20 Lut, 2012 21:38
Jest prześliczny :wink: Uwielbiam bicolorki...z wiadomych względów :wink: a jaki ładny avatarek macie :lol:
iwona - Wto 21 Lut, 2012 17:27
Zakupiłam tabliczkę:
http://allegro.pl/tablicz...2123557609.html
Jeżeli ją zamontuję na bramce, to pewnie nieproszony gość się obśmieje na maxa, bo basseciki sa raczej przyjacielskie, ale tak mnie jakoś wzięło.... Fredomania ogarnia nas coraz bardziej, z dnia na dzień.
----
TABLICZKA UWAGA PIES- BASET
Sprzedający KASKA-I (4609)
Wszystkie przedmioty sprzedającego
Sklep "ZOOLAND"
edit. szczegóły z linku Miła od Gucia
julkarem - Wto 21 Lut, 2012 17:44
fajne tez by mi przypasiło na furtkę :wink:
Kala - Sro 22 Lut, 2012 07:36
hahahaha to się nazwywa prawdziwy pies obronny
iwona - Sro 22 Lut, 2012 21:46
Aukcję wygrałam! Komiks Basset Fred będzie nasz! tzn. męża ..... na imieniny. Czekam na przesyłkę i cieszę się jak głupia. Jak już przyjdzie to mogę go zeskanować i zainteresowanym wysłać mailem. A Fredziu nadal kombinuje rano jak mnie tu nie wypuścić z domu.... , rano zaległ w sypialni i udawał że go nie ma.... szczęście, że mogę się spóźnić do pracy ..... ale potem jest sam 8 godz.... nie wiem co biedak wyczynia, ale nie brudzi, tylko jego kanapa i wszystko wokół jest poprzestawiane. Ale tańce radości po naszym powrocie są nie do opisania.
Miła od Gucia - Sro 22 Lut, 2012 22:05
gratuluje wygranej aukcji :lol: :lol:
Ależ Fredzio kocha swoją Pańcię :lol:
grejsi - Sro 14 Mar, 2012 10:56
aż mi cieplutko na sercu, jak czytam o Fredziu. mam nadzieję, że nie organizuje jakiś dzikich imprez dla kotów z podwórka, a później nie udaje że niby się nudził
iwona - Sro 14 Mar, 2012 17:19
Fred totalnie ignoruje koty, ale niucha ich ślady, zresztą on "kicha" na wszystko co żywe dookoła. Psy na spacerze na niego szczekają, a on to ma w nosie i idzie dalej. Chyba można się od niego czegoś nauczyć i np. ignorować bezsensowne gadaniny i złośliwości ludzie. On jest po prostu "gość" z ogromnym spokojem wewnętrznym.
Fredziu już chyba złapał rytm naszego domu i przestaje protestować jak wychodzimy, choć jest wtedy bardzo smutny. Ale widzi, czuje, ze zawsze wracamy i bardzo go kochamy. Pozdrawiam serdecznie.
Miła od Gucia - Sro 14 Mar, 2012 19:28
Iwonko
Fred to typowy indywidualista,
żebyś Ty widziała Gustawa jak się rwie, jak kota widzi :lol:
Super, cieszę się, że Fredzio daje Wam szczęscie i się rozumiecie :wink:
BASSiBAWARIA - Sro 14 Mar, 2012 22:08
FREDZINA jest boska iiii genialna.
Gosia B - Czw 15 Mar, 2012 12:29
nie da się ukryć, że Fredosław to bardzo mądry pasztecik.... coś o tym z Adasiem wiemy..... naszego Futerała (kota) ignorował, jednak jak kocur robił coś podłego i my tego nie akceptowaliśmy szybko doprowadzał go do porządku
Czerpie wiele przyjemności ze wspólnych spacerów... daje czysto do zrozumienia, że "teraz tu z Tobą jest mi cudownie i za to cię Pańcio kocham najbardziej". Określenie "wspólny spacer" przy Fredzie nabiera nowego znaczenia - to spacer dwojga przyjaciół, a nie wyprowadzenie tylko paszteta na spacerek.... za to pokochałam FREDKA..... pozdrawiam Iwonko serdecznie i bardzo się cieszę, że "nasz" FRED jest z wami szczęśliwy...
Gosia B - Czw 15 Mar, 2012 12:30
prosimy o jakieś fotki....
Gosia B - Sob 24 Mar, 2012 19:45
Iwonko założyłam nowy temat w SPOTKANIA I ZLOTY - Z wizytą u FREDA... pozdrawiam ciepło...
iwona - Nie 25 Mar, 2012 16:44
Fredziu w ogrodzie.
iwona - Nie 25 Mar, 2012 16:53
Fredzik ma dużo fotek, ale gdy je minimalizuję do możliwości wklejenia, to najczęściej zostaje tylko nos. Musimy robić zdjęcia z większej odległości. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, szczególnie gości Freda, długo jeszcze stał w ogrodzie po waszym odjeździe i nie bardzo wiedział o co chodzi. Ale jak dostał prezentową kosteczkę, to wszystko wróciło do normy.
Gosia B - Nie 25 Mar, 2012 17:30
cudna foteczka i nochalek też....
zmieniać format zdjęcia możesz programem np http://imageshack.us/ bardzo prosty w obsłudze.
Miła od Gucia - Nie 25 Mar, 2012 19:00
no uszy rewelka, tak uchwycić - super
ale tęsknie patrzy
Iwonko pozdrawiam serdecznie i ucałuj Fredzia od nas :lol:
gkoti - Nie 25 Mar, 2012 19:19
Fredziu, to mniałeś niespodziankę, ale super, na pewno się ucieszyłeś tak, że nie wiadomo bylo co robić? szczekać? skakać? czy merdać ogonkiem?Ale jesteś przystojniacha :lol: Poliż po polikach tam troszkę Twoje Pańciostwo, bo im się należy za taką opiekę i tyle milości dla Ciebie :lol: :lol: :lol:
BASSiBAWARIA - Nie 25 Mar, 2012 19:44
na patrzeć się na niego nie mogę...jest taki dorodny....
Joasika - Nie 25 Mar, 2012 20:16
No superowe foty :!:
I te uchaaaaaa.....
Asia i Basia - Pon 26 Mar, 2012 08:38
Fredzio wyglada jakby salutowal uchem :lol: Sliczny jest, mam slabosc do bicolorkow
Gosia B - Sob 07 Kwi, 2012 07:31
Wesołych Świąt, samych cudowności w ten szczególny czas Tobie Iwonko i rodzinie całej życzę.... szczególne całuski i głaskotki dla Fredzisława. Pozdrawiam ciepło....
iwona - Nie 08 Kwi, 2012 13:40
Radosnych Świąt Wielkiej Nocy oraz dużo spokoju i wiosennego nastroju od nas i od Fredzia dla wszystkich....
Fred ma się świetnie, właśnie wrócił ze śniadanka i leśnych szaleństw.... no i padł .... buziaczki dla wszystkich piesków!!!
Miła od Gucia - Nie 08 Kwi, 2012 20:00
dziękujemy
i dla Was samych radości
iwona - Pon 09 Kwi, 2012 11:40
Fredzik na spacerze
Evika - Pon 09 Kwi, 2012 11:41
jaki szczęśliwy psiak ,suppeer!
Miła od Gucia - Pon 09 Kwi, 2012 11:57
sama radość, miło popatrzeć na tę szczęśliwą mordkę :lol:
BASSiBAWARIA - Pon 09 Kwi, 2012 19:42 Temat postu: FRED Fred reprezentant wagi ciężkiej basseciej widać :lol:
Gosia B - Wto 10 Kwi, 2012 05:23
Fredzisko.,,,mmmm!! Pozdrawiam i gilgoty dla Fredka....
jabluszko520 - Wto 10 Kwi, 2012 12:11
Zdjęcie F4 urocze!
Gosia B - Wto 10 Kwi, 2012 14:50
jabluszko520 napisał/a: | Zdjęcie F4 urocze! | prawda?????? calusi Fredzik....
Joasika - Wto 10 Kwi, 2012 19:09
Mistrz Świata :!:
BASSiBAWARIA - Sro 30 Paź, 2013 19:04
Jak tam dziś żyje sobie piękny FRED?
|
|