Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Mój basset - Moj słodki Basecik SMERF

smerf - Pon 30 Sty, 2012 09:17
Temat postu: Moj słodki Basecik SMERF
Lenistwo wakacyjne
Miła od Gucia - Pon 30 Sty, 2012 09:25

a ja się zastanawiałam, co to za Smerf się rejestruje na forum :lol: :lol:
A to proszę jaki piękny dostojny Smerfik :lol:

jabluszko520 - Pon 30 Sty, 2012 10:11

:grin: taki to ma dobrze :wink:
Batus - Pon 30 Sty, 2012 17:10

Ładny! Ładnie umaszczony...
Joasika - Pon 30 Sty, 2012 17:14

Ale ma bosssssssssskie uchoooooleeeeeee... :mrgreen:
koluś - Pon 30 Sty, 2012 17:19

no faktycznie słodziak! :mrgreen:
smerf - Nie 07 Lip, 2019 11:43

Osiem lat i jest genialny, z hodowli Orfeo ja nazwałem, go Nero, wołamy go Niutek od ciągłego nichania. Jest wyjątkowym basecikiem nadal z jajami (nie dałem i nie dam go kastrować), pilnuje każdego naszego posiłku, zawsze coś może spaść i czasami spada. Jest kochany. Dbam o jego linię - żona mówi - żebym tak o swoją dbał :D . Uwielbia pomidory, cytrusy, banany nie koniecznie. Kury moje omija z daleka choć ma z nimi spółę, podgarniają mu po cichu kości które nie dały rady więcej obdziobać. Zdjęcia niebawem.
klusia - Wto 09 Lip, 2019 14:06

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
smerf - Nie 14 Cze, 2020 09:36
Temat postu: niutek
niutek z kogucikiem
smerf - Nie 14 Cze, 2020 09:45

relaks
smerf - Nie 14 Cze, 2020 09:46

Gość gościem ale tam sa moje kury!!!!

10 lat jesteśmy razem, niutek bo tak go czasami nazywamy (niuchacz pospolity).
Kiedyś mnie straszono basecikami, dziś mogę śmiało powiedzieć, owszem, mają swoje życie i już, ale są genialne, wspaniałe i co tam jeszcze. Mają swoje nastroje ale jak chcą to się nauczą szczególnie żebrania :buha: , i robią to wyśmienicie. Niutek zakochany jest w Yorkach które czasami pałętają się pod płotem, uwielbia jeże te za płotem. Ma też swoje ulubione kocury, jednego szczególnie stały gość, przychodzi wnerwiać Niutka od sąsiadów. Ma też swoje kuraki, nie wchodzi do kurnika ale często idzie sprawdzić, czy coś nie wykopały, a i jajkiem nie pogardzi jak trafi na moje podbieranie.
Jest genialny, marzy mi się jakiś towarzysz dla niego najlepiej basecisko. :roll:

Miła od Gucia - Nie 14 Cze, 2020 20:06

cudowne wieści, cieszę się, ze na forum napisałeś i cudne zdjęcia wstawiłeś. Pozdrawiam cieplutko Miła i Flipcia
ŁucjaLuna - Sro 17 Cze, 2020 11:02

Fajnie, że jest kolejny zakochany w tej specyficznej rasie człowiek. Bassety są najlepsze. Pozdrawia Impresja z Panią ;)