Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Powitania - Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Mozii - Sro 02 Maj, 2012 20:47
Temat postu: Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Witam wszystkich serdecznie!
Jestem nowa na tym forum. W prawdzie basseta jeszcze nie mam, ale bardzo takiego chcę, dlatego zgłosiłam się tutaj na forum, żeby jakiegoś psiaka przygarnąć.
Od 6 roku życia jeżdżę konno, jestem czynną zawodniczką. Można powiedzieć, że jestem skrzywiona genetycznie ponieważ moi rodzice poznali się w klubie jeździeckim i sami byli zawodnikami :wink:
Basset był moim marzeniem od zawsze i nawet temat "Baset musi..." mnie nie odstraszył- wręcz przeciwnie! :mrgreen: Nadal czekam na swojego grzmota i mam nadzieję, że niedługo ten stan się zmieni :wink:
Pozdrowienia dla wszystkich!

gkoti - Sro 02 Maj, 2012 20:52

NO to witamy serdecznie :wink: Twój bassiorek znajdzie Ciebie, zobaczysz :lol:
Miła od Gucia - Sro 02 Maj, 2012 22:54

witaj,
cudownie, że jest tyle wielbicieli bassetów
tak Graszka ma rację
Wasz basset Was już szuka :lol:

Asia i Basia - Sro 02 Maj, 2012 22:58

Witaj na Forum, rozgosc sie, czytaj, pytaj, im wiecej o bassecie wiesz tym lepiej - dla Ciebie i dla Twojego przyszlego dlugouchego ;) :grin: Mamy na forum rowniez milosnikow jazdy konnej,moze znajdziesz"bratnia dusze" i w tym temacie :)
jabluszko520 - Czw 03 Maj, 2012 08:10

My również witamy :mrgreen:
Joasika - Czw 03 Maj, 2012 09:26

I my serdecznie witamy :mrgreen:

Dziewczyny mają rację - Twój pasztet już Cię szuka i na pewno się znajdziecie :mrgreen:

Ja też tak znalazłam swoją Bertę, a raczej ona znalazła mnie :mrgreen:

To była miłość od pierwszego wejrzenia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marynia - Czw 03 Maj, 2012 09:41

Witamy i my :lol:
besta - Czw 03 Maj, 2012 10:59

Witaj :grin:
Kala - Czw 03 Maj, 2012 18:00

witamy :)
justyna i lejdi - Pią 04 Maj, 2012 07:57

witamy :smile: my rowniez jestemy tu krociutko
Co do tego ze Cie nie odstrasza to mniee tez nie odstraszyloo wrecz przeciwnie usmialam sie do lez szkoda tylko ze nie jest tak smiesznie w rzeczywistosci allle to ma + Lady cwiczy moja cierpliwosc jak nikt inny mozna powiedziec ze to ona mnie szkoli uczy spokoju i asertywnosci bo zlosliwa na maxa nie da sie krzyczec n nia bo wtedy tym bardziej to robi nawet potrafi po takiej awanturce nasikac mi na luzko :evil: tak wiec tylko spokoj nas ratuje co koliduje z jej zawzietoscia gdyz kiedy sie nie boi to i 20min potrafi sie ze mna spierac ja swoje ona swoje
ahh a mialo byc tak pieknie kupilam aniolka(no przeciez ten wyraz pyszczka) mam diabelka ktory nie podlega reklamacji :roll:
pozdrawiamy Cie serdecznie

Mozii - Pią 04 Maj, 2012 09:21

Również uśmiałam się do łez! Mam kota terrorystę w doku więc coś wiem na temat "umilania" życia właścicielowi. Nie jest tak kolorowo jak się wydaje. Ale cóż, marzenia są po to by je spełniać! Na swojego paszteta czekam z niecierpliwością jaki by nie był :wink: