| |
Nasze Bassety Klub Miło¶ników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Witam wszystkich
lucaswizna - Sro 20 Cze, 2012 19:01 Temat postu: Witam wszystkich Witam Forumowiczów. Mam na imię Łukasz, mam 28lat mieszkam na podlasiu, okolice Białegostoku. Brakuje mi kompana do towarzystwa na długie wieczory. Postanowiłem poszukać kompana na dobre i na złe. Wybór padła na Basseta. Mam nadzieję, że uda mi się znaleĽć swojego towarzysza. Pozdrawiam!
Asia i Basia - Sro 20 Cze, 2012 20:01
Witaj na Forum:) Zapraszam do tematu BASSET MUSI
Wszystko swieta prawda;)
Joasika - Sro 20 Cze, 2012 21:21
Witamy, witamy :!:
Rozgo¶ć się i czytaj, co te bestie potrafi±
Uparte zwierza, ale najukochańsze na ¶wiecie :wink: :!:
gkoti - Czw 21 Cze, 2012 07:12
Witamy i my cała nasz± band± :wink: dobry wybór- przeurocze, milusińskie uparciuchy nie dadz± ci się ponudzić i odwdzięcz± się bezgraniczn± miło¶ci±, rann± pobudk± i oooooooooogromem sier¶ci :wink: ale MY wariaci to kochamy :lol:
jabluszko520 - Czw 21 Cze, 2012 09:16
O tak, to ¶więta prawda... witamy i MY! Masz tyle cierpliwo¶ci aby posiadać basseta? Bo wiesz, to nie jest pies dla wszystkich, brudzi, puszcza b±ki, jak nie puszcza b±ków to puszcza swój zapaszek (zwłaszcza jak ¶pi), cieknie mu z pyska gdy je, cieknie gdy pije i cieknie gdy ty jesz i pijesz . A jak na spacerze zobaczy co¶ ciekawszego od Ciebie to możesz pomarzyć sobie, że tak łatwo wróci :lol: Koniecznie przeczytaj "basset musi" - u¶miejesz się ale uwierz, że to wszystko pisane jest " z życia wzięte". I pamiętaj: basset to najukochańsze psisko na tym globusie!
Kala - Czw 21 Cze, 2012 10:31
witamy i my
Jacek - Czw 21 Cze, 2012 14:10
Witamy serdecznie.
kolu¶ - Czw 21 Cze, 2012 14:13
witamy!
lucaswizna - Czw 21 Cze, 2012 15:12
Czytałem ten dział :-) ¦wietnie napisane. Pomimo swoich zachcianek, wcale mi nie przeszkadza. Mieszkam sam, a jak to facet, porz±dku też nieraz nie ma:) Mieli¶my kiedy¶ w domu jamniki, i też spaly w nogach :wink:
kolu¶ - Czw 21 Cze, 2012 15:14
| lucaswizna napisał/a: | | Czytałem ten dział :-) ¦wietnie napisane. Pomimo swoich zachcianek, wcale mi nie przeszkadza. Mieszkam sam, a jak to facet, porz±dku też nieraz nie ma:) Mieli¶my kiedy¶ w domu jamniki, i też spaly w nogach :wink: |
basset nie ¶pi bynajmniej w nogach :shock:
lucaswizna - Czw 21 Cze, 2012 15:36
Czytałem Mi bez róznicy. Ja ważę 96 więc się pomiscimy na wersalce
jabluszko520 - Czw 21 Cze, 2012 16:51
:lol: :lol: :lol:
Pamiętaj, iż Twój ulubiony jasiek stanie się jego ulubionym ja¶kiem. :lol:
Zajrzyj do działu http://forum.bassety.net/viewforum.php?f=11
Joasika - Czw 21 Cze, 2012 17:10
A może wybierzesz się na Zlot we wrze¶niu...
Temat warty przemy¶lenia, je¶li chcesz zostać bassfanem. A tam takich normalnych inaczej będzie całe mnóstwo :!:
I będzie się działo, oooooooj będzie się działo :lol: :lol: :lol:
kolu¶ - Czw 21 Cze, 2012 17:14
a ja to bym chciała wiedzieć co rozumiesz pod pojęciem "normalny inaczej" :twisted: :razz:
Joasika - Czw 21 Cze, 2012 17:19
| kolu¶ napisał/a: | a ja to bym chciała wiedzieć co rozumiesz pod pojęciem "normalny inaczej" :twisted: :razz: |
A jako Pańcia paszteta czujesz się zupełnie taka sama, jak reszta społeczeństwa bezbasseciego :wink:
kolu¶ - Czw 21 Cze, 2012 17:20
| Joasika napisał/a: | | kolu¶ napisał/a: | a ja to bym chciała wiedzieć co rozumiesz pod pojęciem "normalny inaczej" :twisted: :razz: |
A jako Pańcia paszteta czujesz się zupełnie taka sama, jak reszta społeczeństwa bezbasseciego :wink: |
ahahahahahahahahahahahaha no niby nie...
Asia i Basia - Czw 21 Cze, 2012 20:45
Nie odstraszajcie nowego forumowicza My wszyscy jak najbardziej normalni
lucaswizna - Czw 21 Cze, 2012 22:45
nie jest tak Ľle Trudno mnie przestraszyć.
Serpente - Pi± 22 Cze, 2012 07:46
Witamy zdecydowanie słonecznie!
eufrazyna - Sob 23 Cze, 2012 17:53
Czesc Witaj
Marynia - Nie 24 Cze, 2012 17:22
Witamy,witamy :lol:
joi - Nie 24 Cze, 2012 19:24
witam krajana, czyli jak to się dzi¶ mówi? Ziomala . W każdym razie witam serdecznie
JolaP - Pi± 29 Cze, 2012 16:19 Temat postu: Re: Witam wszystkich Witamy pięknie w rodzinnej basseciarni! Łapka o Uncji
|
|