Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Spotkania i Zloty - Zdjęcia, relacje z VIII Zlotu Bassetów Lipiny 2012

Krzysiek - Pią 07 Wrz, 2012 16:47
Temat postu: Zdjęcia, relacje z VIII Zlotu Bassetów Lipiny 2012
VIII Zlot
relacja, zdjęcia, film
http://konin.naszemiasto....wideo,id,t.html

---------------------------

Pierwsze fotki z rozpoczętego zlotu.

Dalej będzie w miarę napływania fotek...

Batus - Pią 07 Wrz, 2012 17:58

Relacje na żywo, fajnie :)
Krzysiek - Pią 07 Wrz, 2012 18:03

Ano - tak wyszło... ;)

joi - Pią 07 Wrz, 2012 20:20

Idę do kąta płakać że mnie tam nie ma :(
Kamoos - Pią 07 Wrz, 2012 20:21

Ja też ...
zuza i gabi - Pią 07 Wrz, 2012 20:37

Ja też :cry: i chyba do poniedziałku na forum nie wejdę,by mi serce z żalu nie pękło :cry: :cry:
besta - Pią 07 Wrz, 2012 20:54

Popieram was w całej rozciągłości.Też płakam :sad:
Asia i Basia - Pią 07 Wrz, 2012 20:57

Sie dolaczam :cry:

Ale olbrzymi ten basiorek, czarnulek, Bogusia jakie ma dlugie wlosy :shock: , fajnie,czekamy na dalsze fotki i relacje:)

joi - Pią 07 Wrz, 2012 21:03

Asia i Basia napisał/a:
Sie dolaczam :cry: Bogusia jakie ma dlugie wlosy :shock: , fajnie,czekamyna dalszefotkii relacje:)

Bogusia jak zwykle boska i oszałamiająca :)

Czikosz - Pią 07 Wrz, 2012 22:37

Nie ma nas tam! :( Smutno mi teraz...

Bogusia wygląda super! Chciałabym tych ludziów poznać osobiście, wyglądają tak miło.

Magda i Rudolf - Pią 07 Wrz, 2012 22:45

Mi tez sie lezka zakrecila :cry:
A nasza Bogusia laska ze szok, ladnie jej w tych dlugich wloskach :smile:

Krzysiek - Sob 08 Wrz, 2012 11:06

Fotek ciąg dalszy - niestety bez relacji, na to trzeba poczekać aż uczestnicy się odezwą.

Krzysiek - Sob 08 Wrz, 2012 12:07

I fotki "zdziś" :)

Zapewne będzie ich dużo więcej bo dziś jest dzień "główny" imprezy...

domelcia - Sob 08 Wrz, 2012 12:27

buuuuuu a my tu kisniemy, sami,samiuteńcy :(
ale WAM dobrzeeeeeee i pogoda widzę dopisuje!
ZA-ZDRA-SZAMMMMM !!!

besta - Sob 08 Wrz, 2012 14:28

domelcia napisał/a:
buuuuuu a my tu kisniemy, sami,samiuteńcy :(
ale WAM dobrzeeeeeee i pogoda widzę dopisuje!
ZA-ZDRA-SZAMMMMM !!!

NOOOOOOO :cry:

Krzysiek - Sob 08 Wrz, 2012 18:21

No to dalej...

Do ostatniej fotki jest komentarz:
" Bertuni wypadła szczęka, byla u weterynarza wszystko ok śpi po narkozie"

Asia i Basia - Sob 08 Wrz, 2012 19:53

Bidulka, niezle zabalowala ;)
Czikosz - Sob 08 Wrz, 2012 20:34

Co to tam macie za wiaderka na stole?
jabluszko520 - Sob 08 Wrz, 2012 20:40

joi napisał/a:
Idę do kąta płakać że mnie tam nie ma :(

:cry: :cry: :cry: ja też do nich chcę!!!!!!

p.s. bertunio a czemu ci ta szczęka wypadła, aż tak balowałaś bidulko? trzymam kciuki za zdrówko, oby się wypadek nie powtórzył , nabieraj sił (i pij mniej likierku... :lol: )

joi - Sob 08 Wrz, 2012 20:49

Krzysiek Ty normalnie nie masz nad nami litości, ale masochistycznie dawaj więcej :)
Joasika - Nie 09 Wrz, 2012 08:13

A my pozdrawiamy ze Zlotu - jest bosssko!!! Żałujcie,że Was tu nie ma! Berta ma się dobrze-sępi żarcie na potęgę! Trzymajcie się Kochani! Niedługo wracamy!
besta - Nie 09 Wrz, 2012 08:47

Joasika jak możesz?!!!!!Ja żałuję bez Twojej zachęty :evil: No kurrrr....cze!

A Bertuliny zdrowia życzę.

Asia i Basia - Nie 09 Wrz, 2012 09:16

Joasika, tylko Ty wroc :evil:
Pozdrowienia dla wszystkich, szalejcie do upadlego ;)

Dodo AiJ - Nie 09 Wrz, 2012 09:49

My powróciliśmy dzisiaj o 4 nad ranem po 2 dniach zlotowych. Byliśmy pierwszy raz i było cudownie! Na drugim zdjęciu to ja i Doduś, który poznaje Puzona - jak się później okazalo Mistera Zlotu :grin: W piątek padało co jakiś czas, ale i tak było cudnie - atmosfera najważniejsza! A wczoraj już super pogoda i mnóstwo atrakcji - a te "wiaderka" to prezenty - pojemnik na karmę i 2 miski - taki zestaw podróżny, bardzo fajne.Było pełno bassetów, no i Pascal - śliczny, przekochany mieszaniec od Chiliego, który ustawiał towarzystwo jak się dało :grin: Mnóstwo merdających ogonków, ciekawych nosów. Nie martwcie się - wszyscy, którzy nie byli - za rok na pewno się spotkamy i znów będzie super zabawa! Zdjęcia wstawimy wkrótce.
Dodo AiJ - Nie 09 Wrz, 2012 13:12

NASZE ZDJĘCIA ZLOTOWE DODUSIOWE LIPINY 2012
Dodo AiJ - Nie 09 Wrz, 2012 13:16

cd
Dodo AiJ - Nie 09 Wrz, 2012 13:20

cd
Dodo AiJ - Nie 09 Wrz, 2012 13:26

cd
jabluszko520 - Nie 09 Wrz, 2012 13:28

Ależ cudownie , ech...

moje ulubione zdjęcie: "buźka" :lol:

Dodo AiJ - Nie 09 Wrz, 2012 13:33

chyba dobrze pamiętam, ze to Getta dawała buźkę :grin:
Serpente - Nie 09 Wrz, 2012 14:08

Zdjęcia obłędne, ja głosuję na nr 16: poimprezowy basset "the day after"??? :)

i poprosze o kolejne, ino mig.

joannalatusek - Nie 09 Wrz, 2012 14:09

Super zdjęcia Leon aż ochlapał z wrażenia laptopa :D
Dodo AiJ - Nie 09 Wrz, 2012 14:25

a to jeszcze kilka :grin:
Dodo AiJ - Nie 09 Wrz, 2012 14:35

Jeszcze raz dziękujemy organizatorom oraz uczestnikom za wspaniałą zabawę :grin: atmosfera super, wszyscy mili i uśmiechnięci. DZIĘKUJEMY!!!!!
Czikosz - Nie 09 Wrz, 2012 17:09

Oj Wam to za dobrze... :twisted:
Rogasowa - Nie 09 Wrz, 2012 19:25

Hahahahaha.. Jedyne zdjęcie na którym jest kawałek mojej Trufli to oczywiście z Buniem :D hahaha.. Miłość zlotu!
Joasika - Nie 09 Wrz, 2012 20:47

My też już wróciliśmy, ale padamy na paszcze ze zmęczenia :roll:

Chyba jutro się zabierzemy za wstawianie fotek... :oops:

Ale już teraz wszystkim Zlotowiczom serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę i mile spędzony czas.

Oczywizda specjalne podziękowania dla organizatorów i zaangażowanych, czyli dla:

- Tatara - Szefie, jesteś bezkonkurencyjny!!! :mrgreen:
- Miłki
-Gosi
-Maryni

oraz rzeszy darczyńców, sponsorów itepe, itede (wszyscy wiedzą o kogo - w liczbie mnogiej - chodzi :wink: ).

I osobiście dziękujemy dziewczynom z Poznania, tj. forumowym Patkom, dzięki którym Berta odzyskała możliwość kłapania paszczą - gdyby nie one, musielibyśmy wracać z powrotem na Śląsk już w sobotę :!:

Siakoś nie mam już dzisiaj weny :oops: Może jutro spłodzę coś ciekawszego :wink:

Jeszcze raz ogromne dzięki dla wszystkich :!: :!: :!: :!:

Było PRZE-CU-DOW-NIE :!: :!: :!:

tatar - Nie 09 Wrz, 2012 21:19

Jak tak tylko na szybko bo coś mi kiepsko forum działa - pewnie wszyscy relacji oczekują i oglądają foty :D

Dziękuję wszystkim pasjonatom bassetów i oraz wszelkich i innych czworonogów za udział w Zlocie - było świetnie :) Przepraszam, że nie wszyskich dane mi było pożegnać osobiście.

Goście z całej Polski (i nie tylko :) ) mieli okazję zarówno pogadać o sprawach dotyczących naszych parówek, pobawić się, spotkać dobrze znajome oraz zupełnie nowe twarze a także poprostu pobawić się i pożartować wspólnie.

Chciałbym wyrazić podziękowanie całemu zespołowi organizacyjnemu. Myślę, że zadowolenie uczestników po Zlocie w pełni wynagrodziło trudy i poświęcony czas.

Dziękuję serdecznie naszemu sponsorowi firmie NetFutter za przybycie, bogaty sponsoring jak i aktywny udział w atrakcjach zlotowych.

Dziękuję bardzo "władzom", oraz obsłudze ośrodka za udostępnienie nam sympatycznej miejscówki i spory zapas cierpliwości dla nas i naszych bestii :)

Do zobaczenia wkrótce.

W nieodległej przyszłości coś więcej napiszę i zapodam nasze zdjęcia.

Aha, krótka relacja także tutaj:

http://konin.naszemiasto....wideo,id,t.html

Serpente - Nie 09 Wrz, 2012 21:26

To i ja do fali podziękowań dołożę swoje.
Dziękujemy za prezenty zlotowe!
Mąż siedzi w białej czapce jak zawodowa reklama NB, Młody na pięknej, nowej smyczce ‘forum NB” jakby złagodniał, kundle wdzięczą się do biało-zielonych michomenażek z nadzieją, że wyrośnie w nich nowa porcja żarcia….
A ja….a ja oglądając folder zlotowy popijam wyroby prosto z Syrynii i marzę by ta chwila trwała wiecznie.
Jajcorz genialny, QQłka rewelacja, Korsarz….mmmmm…poezja, wszystko niebezpiecznie wymieszane.
Nie wiem, czym zasłużyliśmy.

I tylko żal, że nas nie było TAM.
Dziękujemy za prezenty!
Dziękujemy za prezenty!!
Dziękujemy za prezenty!!!

ps. dodam tylko, że Eufrazyna jako kurier - szybsza od pershinga!

Miła od Gucia - Pon 10 Wrz, 2012 07:24

Było cudownie
Ja wróciłam około 21.oo, zmęczona, ale szczęśliwa i zadowolona :lol:
Poznałam wielu cudownych nowych ludzi, bassetozakręconych.
Spędziłam cudowne niezapomniane chwile.
A z tymi, których znałam wcześniej jeszcze bardziej zacieśniłam więzy przyjaźni i bassecią miłość do tej rasy.
i wygłaskałam, wyściskałam tyleeeeee bassetów.
Ja wszystkim bardzo, bardzo z całego serca dziękuję za ten wspólnie spędzony czas, cieszę się, że mogłam być wśród Was, wśród cudownej, miłej, przyjaznej atmosfery, wśród uśmiechniętych :lol: , radosnych i zadowolonych twarzy – dzięki

joannalatusek - Pon 10 Wrz, 2012 07:34

Czekamy na dalsze relacje aż się łezka zakręciła w oku jak Miła opowiadała.

Jesteście cudowni

Dorti - Pon 10 Wrz, 2012 08:25

My co prawda byliśmy tam tylko chwilkę :wink: ale również mam co wspominać a właściwie nie co tylko kogo :razz:
WOJTUŚ to nie basset to człowiecze dziecię, które skradło moje serce :grin:
Wyjątkowy chłopczyk, uśmiechnięty, radosny i dajacy sie wyniuniać.
To synuś siostry watli :grin:
A jakie ma słodkie i mięciutkie ma pultynki :roll:

Dzięki za miłe towarzystwo, te parę godzin zleciało bardzo szybko.

i sam Wojtuś - cudo chłopczyk

watla - Pon 10 Wrz, 2012 08:32

Ja bardzo bardzo bardzo cieszę się iż mogłam poznać kolejnych wspaniałych ludzi i psy oraz spotkać się z tymi znanymi.Dziękuje Wam. Było cudownie,wesoło, głośno i męcząco.Hihihi.
Siostra podesłała mi tego linka:
http://pulspolski.tv/2012...-bassetow-2012/

Miła od Gucia - Pon 10 Wrz, 2012 09:24

Zanim się "poogarniamy" ze wszystkimi ważnymi informacjami, szczególnie AUKCJĄ, która przeszła samą siebie, podam trochę statystyki
ujęci w tych danych są wszyscy, którzy byli na zlocie, bez względu na to czy na dzień, czy na cały zlot

RODZIN: 35
BASSETÓW: 33

Dorosłych: 74
Dzieci: 11
Inne psiaki: 8

Remus - Pon 10 Wrz, 2012 11:12

Bardzo Wam wszystkim dziękujemy za mile spedzony czas, towarzystwo i prezent. Walkerek bardzo się ucieszył z wyjazdowych miseczek :mrgreen: Całą drogę powrotną do Wrocławia przespał, śniąc o innych bassiorkach, a w szczególności o Dropsiku :mrgreen: Było cudownie i zrobimy wszystko, aby w przyszłym roku również do Was dołączyć. Wieczorkiem dorzucimy trochę foteczek. Pozdrawiamy
gkoti - Pon 10 Wrz, 2012 12:07

My również jesteśmy szczęsliwi, że byliśmy w końcu na zlocie. Nasz dwie dziecinki- Leniuch i Blaneczka spały całą drogę, tylko siusiu i ....chcemy już do swoich wyrek :lol: Padły jak niemoty do dzisiaj 8 rano :lol: Dziękujemy wszystkim za miłe przyjęcie, zabawy, śmiechy i wspólny czas...zakochałam się we wszystkich psiunkach, moje serce skradła Trufelka i Puzonik i Doduś...no i wszystkie pozostałe :lol: :lol: :lol: Cudna jest Luneczka- taka malusia jak Trufla, z moją Blanką to takie trzy miniaturki :lol: A poznane Lala i Dynia- białe damy :wink: są cudne, słodkie, milusie i takie uśmiechnięte :wink: Dzięki Dona za wiele informacji i aby Lala była zdrowa jak najdłużej i jak najszybciej :wink: Potem wstawię też foteczki, a foilmiki muszę obrobić, to troszkę mi zajmie czasu :wink: Dzięki Organizatorom- Bogusi , Maciejowi i Gosi, Maryni- jesteście cudowni. Już myślę o fantach na nast zlot, chyba te w płynie też trzeba przygotowywać szybciej...i więcej, bo miały powodzenie :lol:
Marynia - Pon 10 Wrz, 2012 12:45

Było cudownie i na pewno w przyszłym roku się stawimy,dziękuję wszystkim za super miłą atmosferę,fajnie było spotkać stałych bywalców zlotów i poznać nowych zarówno tych dwu jak i czteronożnych.Podekscytowana,zmęczona siadłam do komputera żeby wrzucić fotki i przez nieuwagę skasowałam :oops: :cry: dobrze że Joasika je skopiowała :lol:
Szczególne podziękowania należą się Maciejowi - jesteś WIELKI dosłownie i w przenośni :mrgreen:

Rogasowa - Pon 10 Wrz, 2012 13:13

Dziękujemy Grażynko za miłe słowa:) Ja w Leniuszku również się zakochałam! Piękne ma oczyska! Wczoraj do domu weszliśmy około godziny 20.. Wszyscy padnięci na czele z Truflą która darowała sobie nawet wyłudzanie przy kolacji! Dziękujemy wszystkim na wspaniałe towarzystwo przez ten weekend! Szkoda, że tak szybko minął:( Oczywiście nie możemy się doczekać następnego zlotu i już myślimy o fantach na licytacje za rok !

A tak Trufla odsypia szaleństwa:

tatar - Pon 10 Wrz, 2012 13:15

Jak by coś miało umknąć to ja skasowane fotki mogę spróbować odzyskać - wystarczy podesłać mi kartę :)
Marynia - Pon 10 Wrz, 2012 13:41

tatar napisał/a:
Jak by coś miało umknąć to ja skasowane fotki mogę spróbować odzyskać - wystarczy podesłać mi kartę :)

No i taki właśnie jest nasz Tatar,na razie dzięki,Boguś przesłał mi fotki co prawda końcówki brak,ale ogólnie jest ok.teraz główkuję jak wrzucić linka z Piccasa :wink:

Marynia - Pon 10 Wrz, 2012 13:58

Chyba się udało :mrgreen:
https://picasaweb.google.com/maryniap1956/VIIIOgolnopolskiZlotBassetowLipiny2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIu-k8_VkZT3Cw&feat=directlink

Miła od Gucia - Pon 10 Wrz, 2012 16:06

świetne są wszystkie zdjęcia, w pełni oddają urok i szaleństwa zlotu :lol: :lol:

-----
a ja pragnę poinformować i potwierdzić, że na Zlocie dodatkowo (oprócz Aukcji) "do ręki" otrzymałam jeszcze pieniążki, celem zasilenia konta basseciego od :
50 zł - "Bianki" Bianki i Getty
10 zł od "Remus" Remuska
i 10 zł od "Jańcio67" Puzonka

pieniążki w Waszym imieniu przeleję na konto bassecie :lol:

bardzo dziękujemy :lol:

Miła od Gucia - Pon 10 Wrz, 2012 16:36

zostawili mnie samego

Bianka i Getta od rana się pakują

ulubione miejsce Lunki na zlocie

konkursy też były, na „wymalowaną twarz”

Zagościł do nas także 11-letni Fred z Alą i Zbyszkiem

w niedzielę dojechali, choć na parę godzin, na wspólny spacer Gosia, Grażyna i Adam z Norcią

Kamoos - Pon 10 Wrz, 2012 17:06

Ale Wam zazdroszczę :roll: super zdjęcia :smile:
mychaNora - Pon 10 Wrz, 2012 18:45

Dorzucę i ja kilka fotek ze zlotu - nie byłam co prawda długo ale i te kilka godzin było dla mnie prawdziwą przyjemnością. Miałam wreszcie okazję poznać Was osobiście :!:
Norcia wróciła wybiegana, zmęczona i szczęśliwa. Całą drogę spała, stanowiąc poduszkę na zmianę dla Grażyny lub Adama :mrgreen:

grejsi - Pon 10 Wrz, 2012 18:46

a ja się tak straaaaaaaaasznie cieszę, że byłam, i zobaczyłam wszystkie Bassiory, i Was mogłam poznać ;) że mogłam spędzić taki miły dzień ;) mam nadzieję, że już za rok będziemy na dłużej. I dzięki Wam wszystkim za ten fajny dzień, zwłaszcza Tobie, Bogusiu, za podróż powrotną :*
Buziaki i łapki

Piotr i Beno - Pon 10 Wrz, 2012 20:14

Uff. Co tu gadać. Wspaniale się mieliście :roll:
jancio67 - Pon 10 Wrz, 2012 20:18

Uploaded with ImageShack.us

Remus - Pon 10 Wrz, 2012 20:53

"a ja pragnę poinformować i potwierdzić, że na Zlocie dodatkowo (oprócz Aukcji) "do ręki" otrzymałam jeszcze pieniążki, celem zasilenia konta basseciego od :
10 zł od "Remus" Remuska
i 10 zł od "Jańcio67" Puzonka"

My tak tylko sprostujemy... 10 zł od "Remus" Walkerka, a nie Remuska :mrgreen:

jancio67 - Pon 10 Wrz, 2012 20:58

Witamy serdecznie wszystkich forumowiczów po powrocie ze zlotu :smile: Po 5 godzinnej podróży zlądowaliśmy wczoraj do domu zmęczeni ale jakże zadowoleni :smile: Nawet Puzon przez całe 5 godzin spał (nie licząc postoju na rozprostowanie nóg pańciostwa) co mu się podczas podróży autem nie zdarzyło jeszcze ani razu :lol: Przyjechaliśmy trochę zdezorientowani bo byliśmy jako pierwsi :lol: Ale później było już świetnie :smile: Był to nasz pierwszy zlot, ale na pewno nie ostatni :smile: Poznaliśmy świetnych ludzi, mieliśmy okazje wymiziać wszystkie pasztety błąkające się po okolicy, więc czego chcieć więcej? :smile: Jak się później okazało nasz "królewicz" Puzon wiecznie siedzący z boku i obserwujący co te wszystkie dzikusy wyprawiają zdobył tytuł Mistera Zlotu :lol: Także dziękujemy wszystkim za licznie oddane głosy na naszego paszteta :smile: Oby tak samo dobrze poszło mu na zbliżającej się wystawie u nas w Rybniku - Kamieniu (na którą swoją drogą wszystkich serdecznie zapraszamy) :smile: Pozdrawiamy serdecznie wszystkich z którymi miło spędziliśmy czas, ekipy od Leniuszka i Blanki, Dodo, Tosi, Makbeta, Droopy'ego i wszystkich pozostałych również :smile: Mamy nadzieje że widzimy się również za rok :smile: Na koniec dodajemy parę zdjęć od nas (później może wrzucimy wszystkie zdjęcia jakie mamy żebyście je sobie mogli ściągnąć)

Gdzie oni mnie wiozą?

Zaczynamy podróż, wszystko widzę więc możemy ruszać

Puzon po lewej i Tosia po prawej, Mister i Miss zlotu :lol:

Pierwsze zdjęcie grupowe nad jeziorem w nieco deszczowy pierwszy dzień

Poranne harce

Porannych harców ciąg dalszy

Jedna ze zlotowych miłości Puzon u góry razem z Gettą

Integracja

Szef udziela wywiadu do telewizji

Kolejne zdjęcie grupowe, tym razem jest nas już więcej

Bardzo fotogeniczny Leniuch

Puzon z nagrodą za Mistera Zlotu

Zabawy nad jeziorem

Mało bassetowe, ale niech Ci którzy nie byli wiedzą jakie ich minęły też widoczki

Czy ja przypadkiem za dużo nie wypiłem?

Leniuch oczywiście znowu leży

Pasztety muszą pilnować nawet jak panciostwo gra w ping ponga

Puzon z Blanką buszują w trawie

Chyba nie muszę pisać kto to? :lol:

Czy ja nie jestem piękna? Tosia - Miss zlotu

Makbet pilnuje domku

Wyjście na grupowy spacer

Blanka i Leniuch

Brązowo mi...

Krótki postój...

... bo trzeba nabrać sił

No i ruszamy dalej

Ruszamy do domu, żeby się czegoś napić bo za ciepło się zrobiło

I na koniec dwa zdjęcie pozującego Puzona (co się rzadko zdarza :smile: )

Remus - Pon 10 Wrz, 2012 21:05

Dorzucamy parę foteczek z naszego "zlotowego" albumu :grin:

Biedne, umęczone życiem :mrgreen:

Dziękuje Wszystkim za wspólną zabawę na plaży :grin:

A czemuż ta piękna dama siedzi sama? :mrgreen:

julkarem - Pon 10 Wrz, 2012 21:11

No to teraz my wrzucamy troszkę fotek. Powiem tylko że było miło, wesoło a tym razem najbardziej skradła nasze sreca oczywiście nasz Trufelka :) nawet Julka chciała zamienić się z Rogasową i oddac naszego Spajkusia za Truflę :)

No więc jedziemy :)

Trufelka rzecz jasna :)

Norcia :)

Tośka :)

Puzonik :)

Było i opalanko-Tola :)

Trufla :)

Bulinki-Lala i Dynia :)

Franczeska :) ( nastepna razą mnie napewno polubi :)

Getta :)

Tytusik :)

Jedno z moich ulubionych :)

Przytulanki :)

Ten koleżka też nas odwiedził :mrgreen:

Rogasowa - Pon 10 Wrz, 2012 21:18

Julka z Truflą lądują u mnie na pulpicie :) Dziękujemy za tyle pięknych zdjęc Trufli bo my oczywiście nie wzieliśmy ze sobą aparatu :twisted:
Mam nadzieję, że się nie gniewacie ze ukradłam kilka fotek :roll:

julkarem - Pon 10 Wrz, 2012 21:19

Rogasowa napisał/a:
Julka z Truflą lądują u mnie na pulpicie :) Dziękujemy za tyle pięknych zdjęc Trufli bo my oczywiście nie wzieliśmy ze sobą aparatu :twisted:
Mam nadzieję, że się nie gniewacie ze ukradłam kilka fotek :roll:

Żaden problem Aśka, ja też mam na pulpicie właśnie ta fotkę :)

Miła od Gucia - Wto 11 Wrz, 2012 07:02

Remus napisał/a:
"a ja pragnę poinformować i potwierdzić, że na Zlocie dodatkowo (oprócz Aukcji) "do ręki" otrzymałam jeszcze pieniążki, celem zasilenia konta basseciego od :
10 zł od "Remus" Remuska
i 10 zł od "Jańcio67" Puzonka"
My tak tylko sprostujemy... 10 zł od "Remus" Walkerka, a nie Remuska :mrgreen:

przepraszam, prawda, prawda Walkerka :o
dzięki :lol:

Miła od Gucia - Wto 11 Wrz, 2012 07:19

Jak już wspomniano wcześniej
odbyły się wybory
MISS i MISSTERA zlotu
to tylko powtórzę :lol:

MISS ZLOTU - TOSIA od Sławy, Wojtka i Julki

MISSTER ZLOTU - PUZON - "Jancio67" od Janka, Agaty, Patryka i Patrycji

NAJSTARSZĄ BASSETKĄ NA ZLOCIE została - BERTA "Joasika" od Joasi, Bogdana, Mateusza, Martyny i Kacpra

NAJMŁODSZYM BASSETEM wyłoniono - TYTUSA "wisnianol" od Moniki i Krzysztofa

11 letni Fred, także został uhonorowany jako najstarszy basset.

Komisja składająca się z dzieci pracowała bardzo sumiennie, najpierw rozdali kartki do głosowania, a potem zebrali się, aby spokojnie zliczyć głosy.

Ja ze swej strony bardzo Dzieciom pragnę podziękować, włączyły się do pracy, chętnie pomagały, buziaki dla Was.

I na przemian do wszelkich prac włączali się: Martyna, Kacperek, Juleczka, Wiktoria, Jasiek co chodził na boso :lol:, Przemuś i Olek, Adrian i Olek, Julia.
Bardzo Wam dziękuję.

Upominki w postaci pluszaków zostały wręczone "Wybrańcom" przez Dzieci z Komisji :lol:

jabluszko520 - Wto 11 Wrz, 2012 09:00

Ale superowo, zdjęcia genialne, śliczne psiaki i tyyle bassetów na raz, zadroszczę :)

p.s. Skąd macie te odblaskowe buźki? Majce chcę takową poszukać.

Miła od Gucia - Wto 11 Wrz, 2012 13:06

Odwiedziła nas na Zlocie Pani Kasia Pisarska ze swoim adoptowanym Hackerkiem.
Kasia uczestniczyła w niedzielnym spacerku, więc większość z Was miała okazję Ją poznać.
Kasia prowadzi audycję „Psie Adopcje”, które można oglądać na kanale TTV.

kto ma profil na f-ku może obejrzeć relację Kasi z pobytu na zlocie

http://www.facebook.com/m...69983344&type=1

Była także Telewizja Konińska "Głos Wielkopolski"
zdjęcia i film pewnie wszyscy już obejrzeli, link jest w pierwszym poście i poście Macieja.

Joasika - Wto 11 Wrz, 2012 20:52

To i ja dorzucę swoje trzy grosze....aaaalbo raczej parę zdjęć :mrgreen:

Postój w drodze na Zlot

Oczywizda ne obyło się bez atrakcji: Bercie znowu wyskoczyła żuchwa z zawiasów :sad:

Pańcio niósł dzielnie Śpiącą Królewnę z nastawioną już szczęką :mrgreen:

Nagrodę dla najstarszego basseta na Zlocie odebrała w objęciach Morfeusza

Joasika - Wto 11 Wrz, 2012 20:57

cd...

Joasika - Wto 11 Wrz, 2012 21:01

:mrgreen:

Postój w drodze powrotnej :cry:

Joasika - Sro 12 Wrz, 2012 21:26

Dodaję jeszcze piosenkę autorstwa Mateusza :mrgreen:

http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be

Chciałabym jeszcze podziękować szczególnie Maryni, Miłce, Gosi (watla), Adze (eufrazynie) oraz Asi Stefanowej za cudownie spędzony czas :mrgreen:

Hania - Sro 12 Wrz, 2012 21:33

Joasika napisał/a:

Chciałabym jeszcze podziękować szczególnie Maryni, Miłce, Gosi (watla), Adze (eufrazynie) oraz Asi Stefanowej za cudownie spędzony czas :mrgreen:

Mateuszku Wielki ukłon w Twoją stronę za piękne wykonanie tej piosenki.
Łzy same mi płyną .Uwielbiam słuchać jak grasz i śpiewasz.

zojka - Czw 13 Wrz, 2012 06:30

Nie czytałam ani jednego postu w tym temacie :wink: i nie oglądałam żadnego zdjęcia!!! :wink:

To dlaczego tak Z A Z D R A S Z C Z A M :?: :!:

Miła od Gucia - Czw 13 Wrz, 2012 06:38

zojka napisał/a:
Nie czytałam ani jednego postu w tym temacie :wink: i nie oglądałam żadnego zdjęcia!!! :wink:

To dlaczego tak Z A Z D R A S Z C Z A M :?: :!:

Zojaaa
na forum jest cudnie
ale to nie to samo, jak usiąść, porozmawiać, spojrzeć w oczy
pogłaskać basseta, wspólnie wypić kawę
pożartować,
po prostu pobyć ze sobą
i stwierdzam, że basseciarze, to jedna wielka Rodzina

rozumiem, że za rok dosiądziesz sie do wspólnej kawusi :lol:

jabluszko520 - Czw 13 Wrz, 2012 10:30

jeju, ale fajowo, może za rok i mnie się uda :smile:
Marynia - Czw 13 Wrz, 2012 16:37

Joasika napisał/a:

:oops:

Ja chciałam powiedzieć,że podczas wykonywania piosenki przez Mateusza "robiłam" za latarkę :mrgreen: ,zeby lepiej widział tekst,który sam napisał :roll:

jabluszko520 - Czw 13 Wrz, 2012 17:04

:lol: :lol: :lol:
koluś - Pią 14 Wrz, 2012 12:15

moje fotki są tutaj:

http://www.facebook.com/m...26578715&type=3

gkoti - Sob 15 Wrz, 2012 14:30

W końcu i ja wstawię troszkę fotek :wink:

A to dwa klony- Leniuszek i Doduś :wink:

A to Gwiazdeczki- Lala i Dynia :wink:

A tu zaczepny i wesolutki Maxik

gkoti - Sob 15 Wrz, 2012 14:36

A tu dumnie pierś wypina cudna Trufelka, z moja Blaneczką to jak dwie miniaturki bassiorków :lol:

Tak odpoczywają pasztety- Leniuchy po nocnych harcach :lol:

tutaj dumny Puzonik, śliczności :lol: :lol: oczywiście Leniuch ma wywalone na wszystko i wszystkich, ale drapanko to miłe... :lol:

gkoti - Sob 15 Wrz, 2012 14:39

Och, te rudzielce :wink:

Gwiazdeczki :wink: i Norcia :wink:

Mnie zauroczyła mądrość tych Gwiazdeczek i ich urok, uśmiech...są cudne :wink:

Makbet - Sob 15 Wrz, 2012 19:32

My również bardzo serdecznie chcielibyśmy podziękować organizatorom, sponsorom jak i wszystkim uczestnikom za wspólnie spędzone chwile :lol: Prosto ze zlotu jechaliśmy nad morze i niestety nie mieliśmy dostępu do internetu, stąd też lekki poślizg z odpowiedzią :lol: Był to nasz pierwszy zlot i mamy nadzieję, że nie ostatni. Makbet był zachwycony, wyszalał się za wsze czasy :lol: Cudownie było móc zobaczyć i wygłaskać tyle bassiorków naraz !!! Pozdrawiamy wszyskich serdecznie i postaramy się jutro dorzucić kilka fotek :lol:
Aha i malutkie sprotowanie do jednego ze zdjęć zamieszczonych przez "julkarem" : na zdjęciu pt. "Tytusik" znajduje się w rzeczywistości nasz Makbecik :lol: Ale psiaki były do siebie bardzo podobne, więc nie dziwimy się tej pomyłce :grin:

tatar - Nie 16 Wrz, 2012 14:13

Nasze zdjęcia jak zwykle jeszcze w aparacie i pewnie pojawią się ostatnie ;)

Krótkie podsumowanie aukcji:
Informacja najważniejsza : zebraliśmy 1819 zł !!!

Zlicytowaliśmy w sumie 88 przedmiotów - kilka fantów mamy jeszcze w domu i teraz pytanie co z nimi zrobić ?
Możemy zrobić bazarek na dogo, licytować je na forum, lub poprostu wystawić na znanym portalu aukcyjnym.

Ze składki "na prąd" której zebraliśmy w sumie 250zł (co jest ciekawe o tyle, że domków było 22 ;) ) po odliczeniu kosztów ośrodkowych zostało złotych 50.
Czyli konto bassecie wspólnie zasililiśmy kwotą 1869zł a zatem pomimo nieco mniejszej frekwencji udało nam się zeszłoroczny rekord pobić ( a nie liczę tu jeszcze spontanicznych wpłat "bonusowych " o których wspominała Bogusia).

Bardzo bardzo wszystkim uczestnikom aukcji zarówno sponsorom, jak i kupującym dziękujemy.

gkoti - Nie 16 Wrz, 2012 14:52

No to tylko cieszyć teraz :wink: Mamy lekki zapas chyba i o to chodziło :wink: Z miła chęcią będziemy gromadzić "odpowiednie" fanty już na nast aukcję, może znowu pobijemy rekord :wink: o to w końcu chodzi, aby kassiorki przybywało, lepiej niech będzie zapas, niż braki :wink:
Miła od Gucia - Nie 16 Wrz, 2012 15:25

Nie mogę się oprzeć, aby nie podziękować Wam wszystkim
kwota przeszła wszelkie oczekiwania :lol:

Makbet - Pon 17 Wrz, 2012 09:26

Super, że udało się zebrać taką kwotę :lol: Jak widać Raban i Sonatka rozkochały w sobie wiele osób :lol:

A ja pozwolę sobie wkleić kilka fotek ze zlotu :

Sobotnie poranne zapoznawanie się

Trufla, Drops i Makbet penetrują teren

Nie mogło zabraknąć Bunia, który nie odstępował Trufli na krok :lol:

Miss Zlotu - Tośka biegnie do domku

Droopy

Stefan

Mister Zlotu - Puzon

Tytusik z Pańciostwem

Zlotowa miłość Makbeta - Emma oraz wspólne igraszki (na 2 kolejnych zdjęciach)

Niedzielne zwariowane trio : Tytus, Fred i Makbet

Tytusik, Fred i Makbet - wspólna zabawa

Goldie ustawia towarzystwo na plaży

Goldie, Drops i Walker

Drops i Walker - męskie przepychanki :lol:

jabluszko520 - Pon 17 Wrz, 2012 10:02

jeju, jakie śliczne zdjęcia a ten sznureczek bassetów - zakochałam się (3 zdjęcie)
Makbet - Pon 17 Wrz, 2012 14:34

Zdjęcia i tak nie są w stanie oddać tego, co człek czuje widząc tyle bassiorów naraz :lol:
Miła od Gucia - Sob 22 Wrz, 2012 21:06

Jeśli macie jeszcze zdjęcia ze zlotu, wklejajcie proszę
będziemy potrzebowali 3 najbardziej wyraźnych zdjęć grupowych do kroniki naszej zlotowej

Batus - Wto 25 Wrz, 2012 19:22

Dziś dopiero odebrałam paczuszkę z poczty, dziękuję serdecznie za zlotowe upominki :)
Jacek - Wto 25 Wrz, 2012 20:06

Ja również dzisiaj odebrałem paczkę.
Bardzo, bardzo dziękujemy za prezenty i za pamięć.
Do zobaczenia na przyszłym zlocie...a może wcześniej ?

koluś - Wto 25 Wrz, 2012 21:04

Jacek,ale na kolejny zlot przyjedź koniecznie z nowymi szczeniaczkami :!: plizzz :mrgreen: do dzisiaj wspominam małych sąsiadów :D
Miła od Gucia - Sro 26 Wrz, 2012 07:00

a nam bardzo miło, że Wam miło :lol: :lol: pisze Miła :lol: :lol: :lol:
Patka - Sro 17 Paź, 2012 01:13
Temat postu: Mój pierwszy Zlot Bassetów ... CZĘŚĆ 1
Z bijącym niecierpliwością sercem, z ciekawością i niesamowitą radością czekałam z Emmą na nasz pierwszy w życiu Zlot Bassetów, na który pojechałyśmy do Lipin.
Chciałabym dzisiaj podzielić się z Wami wrażeniami z tej wspaniałej imprzezy, którą, wiem to na pewno, zapamiętamy na zawsze :smile:

Patka - Sro 17 Paź, 2012 01:21
Temat postu: Mój pierwszy Zlot Bassetów ... CZĘŚĆ 2
Część 2
Patka - Sro 17 Paź, 2012 01:25
Temat postu: Mój pierwszy Zlot Bassetów... CZĘŚĆ 3
Część 3
Patka - Sro 17 Paź, 2012 01:28
Temat postu: Mój pierwszy Zlot Bassetów... CZĘŚĆ 4
Część 4
Patka - Sro 17 Paź, 2012 01:35
Temat postu: Mój pierwszy Zlot Bassetów ... CZĘŚĆ 5
Część 5
Patka - Sro 17 Paź, 2012 01:41
Temat postu: Mój perwszy Zlot Bassetów... CZĘŚĆ 6
PRZYJEDZIEMY NA PEWNO W PRZYSZŁYM ROKU BO....
watla - Sro 17 Paź, 2012 07:53

Świetna relacja fotograficzna.Brawo. :grin: :grin: :grin: :grin:
koluś - Sro 17 Paź, 2012 08:15

lepiej późno niż później hehe ;) cudne fotki! :)
Patka - Sro 17 Paź, 2012 09:01
Temat postu: :-)
Wiem, że późno, ale... trwało odzyskiwanie danych z zepsutej karty fotograficznej. Tak niewiele udało się odzyskać... Ech... złośliwość losu... :sad:
Miła od Gucia - Sro 17 Paź, 2012 09:12

świetne ujęcia
relacja bomba
opisy świetne
a szczególnie "przeplatane" Leniuszkiem :lol: :lol: - dobre

mnie było bardzo miło Was poznać :lol:

koluś - Sro 17 Paź, 2012 09:19

ważne że coś się udało odzyskać, a fotki superowe!
Dorti - Sro 17 Paź, 2012 09:27

Super Patka, fajna relacja i nawet moja Iwcia się załapała. Fajne ujęcie :wink:
jabluszko520 - Sro 17 Paź, 2012 09:27

Super! Uśmiałam się a .... w międzyczasie Leniuszek....

:lol: :lol: :lol:

Asia i Basia - Sro 17 Paź, 2012 10:31

Piekny reportaz :grin: Czyzby Leniuch przespal caly zlot? :wink: Trzeba na przyszly rok zadbac o wiecej atrakcji, co by chlopak sie nie nudzil :lol: Super fotki :)
Marynia - Sro 17 Paź, 2012 15:34

Piękne ujęcia,super trafny komentarz,fajnie że byłyście z nami i że znów za niedługo będziecie :mrgreen:
gkoti - Sro 17 Paź, 2012 17:11

Relacja full wypas, superowa :wink: No i ten mój Leniuszek... co prawda byly chwile, kiedy to się rwał do jakiejś panny, albo uciekał przed zalotami basseta francuza Maxa , albo wyżerał Blaneczce z michy...:lol: ...ale na resztę atrakcji to jak ja to mowię- ''miał wywalone". Nie na darmo juz w hodowli dali mu tak na imię w pierwszych chwilach zycia :lol: :lol: :lol:
Patka - Nie 21 Paź, 2012 14:51

gkoti napisał/a:
Relacja full wypas, superowa :wink: No i ten mój Leniuszek... co prawda byly chwile, kiedy to się rwał do jakiejś panny, albo uciekał przed zalotami basseta francuza Maxa , albo wyżerał Blaneczce z michy...:lol: ...ale na resztę atrakcji to jak ja to mowię- ''miał wywalone". Nie na darmo juz w hodowli dali mu tak na imię w pierwszych chwilach zycia :lol: :lol: :lol:

Leniuszek jest przecudowny! Właśnie dlatego postanowiłam zrobić z niego głównego bohatera mojego reportażu... :lol:

gkoti - Nie 21 Paź, 2012 22:24

Dziękujemy, dziękujemy...a tak nawiasem - Emma ma śliczny avatarek :wink: :wink: :wink: