| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Zakończone adopcje - SHERLOK 3 letni rodowodowy basset do adopcji/ ma dom
ania123 - Pon 12 Lis, 2012 15:26 Temat postu: SHERLOK 3 letni rodowodowy basset do adopcji/ ma dom piekny chlopak, Sherlock Volarius FCI, do oddania w dobre rece
dzis 12 listopada konczy 3 lata, to brat miotowy mojej Kropki
Sherlock musi jak najszybciej znalezc nowy dom, z powodow rodzinnych jest do oddania, nie moze dlugo zostac w swoim obecnym domu wiec sprawa jest dosyc pilna
pies znajduje sie w okolicach Bielska Bialej, ale moze zostac dowieziony do Wroclawia
w adopcji psa pomaga jego hodowczyni pani Dorota z hodowli Volarius, w najgorszym wypadku pies bedzie mogl troche tam pomieszkac, ale jest obawa jak przyjma go inne samce, wiec oczywiscie najlepiej aby odrazu trafil do docelowego domu
w sprawie psa mozna kontaktowac sie z hodowczynia Dorota, ktora jest w kontakcie z obecna wlascicielka psa
numer do pani Doroty to 601 504 356
na koniec zdjecie psa, jest naprawde piekny!
Marynia - Pon 12 Lis, 2012 16:06
Jejku,rzeczywiście jest przecudny,oby szybko znalazł domek :!:
koluś - Pon 12 Lis, 2012 17:19
piękny pies!
gkoti - Pon 12 Lis, 2012 17:27
Jakie cudo trzykolorowe :wink:
julkarem - Pon 12 Lis, 2012 19:18
Jest przepiękny. Napewno znajdzie szybko domek.
madziaa - Pon 12 Lis, 2012 19:34
ale piękny hmm
Dodo AiJ - Pon 12 Lis, 2012 19:51
naprawdę urodziwy chłopak, my też trzymamy kciuki za szybkie znalezienie domku
volarius - Pon 12 Lis, 2012 20:35
Sherlock jest naprawdę przepiękny, więcej jego zdjęć na moim blogu.Chciałabym bardzo miec go z powrotem u siebie, może zresztą tak się skonczy, ale to pies , ktory w tej chwili jest bardzo niechciany i dobrze byłoby by trafił do domu , gdziebędzie NAJWAZNIEJSZY... NIE jestem pewna, czy u mnie taka pozycja jest jeszcze wolna... :cry:
jabluszko520 - Pon 12 Lis, 2012 22:26
Jest naprawdę piękny, jego sierść jest jak aksamit, przynajmniej na zdjęciach ja ją tak widzę. Życzę mu kochającej rodziny. Trzymamy kciuki
Napisz proszę coś więcej o przystojniaczku, może jak reaguje na dzieci, czy jest z tych tęskniących itd.
julkarem - Wto 13 Lis, 2012 10:58
Pies " Bardzo niechciany" jakie to smutne
madziaa - Wto 13 Lis, 2012 11:06
ja chyba jestem jakaś głupia nie rozumie kupić psiaka a potem go nie chcieć hmm nie potrafię tego zrozumieć kurcze to jak by członek rodziny się już znudził i narka :cry: :cry: :cry:
jabluszko520 - Wto 13 Lis, 2012 11:10
Słuchajcie, wiadomo taka sytuacja jest bardzo przykra dla nas i traumatyczna dla psiaka, ale nie nam oceniać powody oddania zwierzęcia. Decyzja została podjęta a my pomóżmy mu teraz znaleźć kochający i ciepły domek.
madziaa - Wto 13 Lis, 2012 11:13
Ne oceniam tylko się dziwie i nie rozumie. Pytam kogo mogę ale niestety :cry:
Ach gdyby nie moja władcza ruda wtedy mogła bym .... a tak :cry: :cry: :~
koluś - Wto 13 Lis, 2012 11:37
Oczywiście z jednej strony nie nam oceniać,ale z drugiej może większe "drążenie" tematu ustrzegłoby inne psiaki przed podobnym losem. Nie wiem,moźe ja tak mam,ale jeśli podejmuję decyzję o zakupie psa,to jest to decyzja na dobre i na złe i na to co "wypadnie" w życiu...
madziaa - Wto 13 Lis, 2012 11:55
| koluś napisał/a: | | Oczywiście z jednej strony nie nam oceniać,ale z drugiej może większe "drążenie" tematu ustrzegłoby inne psiaki przed podobnym losem. Nie wiem,moźe ja tak mam,ale jeśli podejmuję decyzję o zakupie psa,to jest to decyzja na dobre i na złe i na to co "wypadnie" w życiu... |
Popieram NA DOBRE I NA ZŁE
Ludziska zlitujcie się nad psiakami może ma ktoś domek piękny i ogródek przytulcie te niechciane :cry: :cry:
W depresje w końcu wpadnę przez te biedactwa :cry: :cry:
koluś - Wto 13 Lis, 2012 13:47
Gdyby Koluś nie zachowywał się jak typowy jedynak,sytuacja finansowa była lepsza,no i mogłabym spędzać więcej czasu w domu żeby przystosować psa,to kto wie... Ale niestety jest to świadoma odpowiedzialna decyzja że to nie ten czas na drugiego psa
A nie było przypadkiem kilku osób czekających na adopcje?
madziaa - Wto 13 Lis, 2012 13:58
Nie wiem może były ale teraz chyba nie ma, ja niestety choć serducho bije jak szalone jak widzę ale moje finanse niestety nie wytrzymają tego, teraz ciężko a z trzecim pieskiem w ogóle musiała bym przestać jeść :cry:
Miła od Gucia - Wto 13 Lis, 2012 22:25
Osoby czekające na adopcję zostały powiadomione
ania123 - Sro 14 Lis, 2012 10:18
maly update
dzieki duzemu zaangazowaniu i wspolpracy hodowczyni Sherlocka z dziewczynami z forum adopcyjnego Sherlock juz najprawdopodobniej ma dom jutro odbedzie wizyta przedadopcyjna ktora wydaje sie tylkok formalnoscia, napisze wiecej jak juz bedzie wiadomo na 100%
albo pani Dorota napisze
madziaa - Sro 14 Lis, 2012 10:24
Boże ale było by super hmm czekam więc na dalsze wieści
julkarem - Sro 14 Lis, 2012 12:02
Super
koluś - Sro 14 Lis, 2012 12:02
| ania123 napisał/a: | maly update
dzieki duzemu zaangazowaniu i wspolpracy hodowczyni Sherlocka z dziewczynami z forum adopcyjnego Sherlock juz najprawdopodobniej ma dom jutro odbedzie wizyta przedadopcyjna ktora wydaje sie tylkok formalnoscia, napisze wiecej jak juz bedzie wiadomo na 100%
albo pani Dorota napisze |
rozumiem, że update to takie małe uaktualnienie? ale wiadomość ogólnie super, oby na stałe!
ania123 - Sro 14 Lis, 2012 12:06
| koluś napisał/a: | | ania123 napisał/a: | maly update
rozumiem, że update to takie małe uaktualnienie? ale wiadomość ogólnie super, oby na stałe! |
tak przepraszam oczywiscie mialam na mysli male uaktualnienie ! dziekuje ze zwrocilas na to uwage
koluś - Sro 14 Lis, 2012 12:06
| ania123 napisał/a: | | koluś napisał/a: | | ania123 napisał/a: | maly update
rozumiem, że update to takie małe uaktualnienie? ale wiadomość ogólnie super, oby na stałe! |
tak przepraszam oczywiscie mialam na mysli male uaktualnienie ! dziekuje ze zwrocilas na to uwage |
bardzo proszę!
volarius - Czw 15 Lis, 2012 09:08
Trzymajcie kciuki, wszystko jest na dobrej drodze, myslę,że dzis wieczorem zapadnie ostateczna decyzja... wstępnie jestesmy umówieni na sobote z przeprowadzka mojego slicznego chłopaka!!!!
koluś - Czw 15 Lis, 2012 09:09
no to trzymamy!!!
madziaa - Czw 15 Lis, 2012 09:47
jejku jejku żeby się udało, czekam na wieści
gkoti - Czw 15 Lis, 2012 09:54
Super wieści, trzymamy kciuki moooocno :wink:
jabluszko520 - Czw 15 Lis, 2012 09:55
Uda się, on jest taki piękny, nie może być inaczej, szkoda, że tak daleko ode mnie...
madziaa - Czw 15 Lis, 2012 10:05
KOchana jak się nie uda to mogę Ci pomóc :razz: przywiozę Ci przystojniaka a co mam świra i dla dobra psiaka pojechała bym i przywiozła :lol:
volarius - Czw 15 Lis, 2012 21:51
Wizyta przedadopcyjna zaliczona, Państwo podobno przemili, w sobotę Sherlok się przeprowadza i zaczyna nowe życie w Łodzi!
madziaa - Czw 15 Lis, 2012 21:53
SUPER będzie miał domek REWELACJA mogli by foteczki podsyłać byli byśmy spokojniejsi o psiaka. Ale będą mieć ciacho och ach
koluś - Czw 15 Lis, 2012 23:02
No to cudnie!
gkoti - Pią 16 Lis, 2012 09:08
No to super :lol:
Evika - Pią 16 Lis, 2012 11:29
rewelacyjne wieści !! supcio!! wszystkiego dobrego dla Sherlocka i jego nowych Państwa !!
volarius - Sob 17 Lis, 2012 10:35
Już jedzie do nowego domu z nowymi włascicielami!!! Fotki wieczorem!
besta - Sob 17 Lis, 2012 10:46
Super.Wszystkiego najlepszego w nowym domu
jabluszko520 - Sob 17 Lis, 2012 16:32
ok, to przenosimy do zakończonych :smile:
volarius - Nie 18 Lis, 2012 08:30
Tak! tak! tak!
Sherlock juz w nowym domu, wczoraj od razu zaczęli od hurtowni, gdzie dostał nowe szelki, zabawki i zapas karmy!
Fotki są na moim blogu, wierzę w Bogusię,że je tutaj sciągnie!
Dziękuję wszystkim za zaangażowanie!
Magda i Rudolf - Nie 18 Lis, 2012 08:48
Alez z niego piekny pies troszke mi przypomina Batusa Luizy
Miła od Gucia - Nie 18 Lis, 2012 09:29
z przyjemnością wklejam fotki
cyt. z bloga
Nowe miasto, nowy Pan, nowy dom, nowe szelki, nowe zycie....
Bądż bardzo szczęśliwy, mój basiorku!
i fotki
zuza i gabi - Nie 18 Lis, 2012 09:40
Jaki On jest słodki i przytulaśny :grin:
wszystkiego dobrego piesku :grin:
Marynia - Nie 18 Lis, 2012 09:50
| Magda i Rudolf napisał/a: | | Alez z niego piekny pies troszke mi przypomina Batusa Luizy |
też tak pomyślałam,oby był szczęśliwy w nowym domku :lol:
madziaa - Nie 18 Lis, 2012 10:16
Chyba się płaczka robie :~ Jak pięknie i czule się zrobiło hmm Sherlok widzę pokochał Pana i już zaczyna się mizianie :smile: super, życzę Wam kochanie dużo takich radosnych dni i byście zawsze byli przyjaciółmi, powodzonka
volarius - Nie 18 Lis, 2012 10:25
Mizianie jest nieustanne, a być może zobaczymy go również na wystawowych ringach, bo rzeczywiście piękny z niego pies!
jabluszko520 - Nie 18 Lis, 2012 10:28
Coś pięknego :smile:
gkoti - Nie 18 Lis, 2012 11:53
Sherloku, jesteś śliczniusi, boski :wink: życzę ci szczęsliwości i duuuuuuuuzo mizianek, a Twojemu panu wiele radości ze wspólnych chwil :wink:
ania123 - Nie 18 Lis, 2012 12:47
jezeli ktos chce sledzic nadal losy Sherlocka to jego nowy pan pisze o nim na forum adopcyjnym
volarius - Nie 18 Lis, 2012 13:01
ZAPROŚMY PANA jACKA TUTAJ TEZ!
gkoti - Nie 18 Lis, 2012 13:02
Oczywiście, że zapraszamy serdecznie i na foteczki czekamy, baaaardzo, takie śliczności,, że miod na serce :wink:
Kala - Nie 18 Lis, 2012 14:40
przecudowna psina szczęśliwości piesku!
volarius - Pią 14 Gru, 2012 08:05
Na prośbę autorki informacji o Sherlocku usuwam post , który był mailem do mnie.Najwazniejsze ,że wiemy o chłopaku - ma się dobrze w nowym domku! :~
madziaa - Pią 14 Gru, 2012 08:41
Miło czytać tak z rana dobre wiadomości, nie pozostaje nic innego jak dalej życzyć radosnych dni i dużo miłości. Fajnie, że piesio dobrze trafił no i czekamy na foteczki koniecznie :wink:
jabluszko520 - Pią 14 Gru, 2012 10:56
Bardzo się cieszymy, psinka jest śliczniutka, proszę przekazać nasze pozdrowienia
Miła od Gucia - Pią 14 Gru, 2012 11:32
super wieści
bardzo się cieszę :lol:
|
|