Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Powitania - MamaMarysi

MamaMarysi - Nie 18 Lis, 2012 22:39
Temat postu: MamaMarysi
Witajcie,
Jestem mamą Marysi :) Na imię mam Katarzyna.
Nie mam jeszcze swojego basseta, ale trafiłam na to forum właśnie z chęcią poznania jakiegoś fajnego, który potrzebuje domu.

Mieszkam w Kaliszu, mam 24 lata na karku, męża, który właśnie na basseta się uparł, siedmiomiesięczną córeczkę Marysię, trzyletnią suczkę kundelkę Baję i dwa koty- Leona i Lazankę. Jest nas trochę, ale mimo to już dawno nosiliśmy się z zamiarem przygarnięcia jeszcze jednego futra. To znaczy ja się nosiłam, bo mąż chciał kupić psa w hodowli- basseta właśnie. Ostatecznie osiągnęliśmy kompromis i zdecydowaliśmy, ze owszem basset, ale przygarnięty :)

Nie będę tu się za bardzo rozpisywać o sobie, ale chętnie odpowiem na pytania osób, które szukają domu dla psiaka tej rasy.

Teraz lecę poczytać trochę forum i nauczyć się tu poruszać.
Pozdrawiam

Miła od Gucia - Nie 18 Lis, 2012 22:42

Hej witaj
super, że jesteś

Asia i Basia - Nie 18 Lis, 2012 22:42

Serdecznie witamy w naszych skromnych progach i zapraszamy do udzialu w zyciu Forum. W razie pytan co do obslugi Forum pytaj , pomozemy :) A tymczasem czytaj :) Polecam zaczac od tematu "Basset musi" :mrgreen:

http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=2986

gkoti - Nie 18 Lis, 2012 22:44

Cześć Kasiu, witamy serdecznie Ciebie i całą ferajnę, równiez tę czworonożną. Cieszymy się, że chcecie dać domek jakiemuś biednemu, przerośniętemu"jamnikowi", jak to często nazywają nasze parówy :wink: Czytaj, pytaj, a my postaramy się odpowiadać w miarę naszych doświadczeń :lol: Pozdrawiamy serdecznie :wink:
zuza i gabi - Nie 18 Lis, 2012 22:44

Witaj :grin:
Fajnie,że chcesz przygarnąć i dać domek bassetowi :grin:

Magda i Rudolf - Nie 18 Lis, 2012 22:46

Witam serdecznie :smile:
madziaa - Nie 18 Lis, 2012 22:46

witam w gronie szczęśliwie zakręconych ludzi :-)
MamaMarysi - Nie 18 Lis, 2012 22:58

Oj jakie ciepłe przyjęcie :) Bardzo mi miło. Myślę, że będziemy się spotykać na innych wątkach.
watla - Nie 18 Lis, 2012 23:09

Witam serdecznie.
besta - Nie 18 Lis, 2012 23:14

Ja też witam serdecznie i mam nadzieję,że ten jeden jedyny twój basset już gdzieś na ciebie czeka :wink:
Joasika - Pon 19 Lis, 2012 08:23

Witaj Kasiu :!: :mrgreen:

Według mnie, to bardzo dobra decyzja, żeby adoptować paszteta :mrgreen:

Zobaczysz, jakich atrakcji Wam dostarczy i jakim będzie wspaniałym opiekunem dla Waszej córeczki :mrgreen:

PS: A te wszystkie cenne uwagi zawarte w wątku "Basset musi", to najprawdziwsza prawda :lol: :!:

julkarem - Pon 19 Lis, 2012 09:31

Witamy!
jabluszko520 - Pon 19 Lis, 2012 10:03

Witaj :mrgreen: i czytaj :lol:
Podjęliście świetną decyzję o adopcji :grin:

Marynia - Pon 19 Lis, 2012 13:37

Witaj Mamo mojej imienniczki :mrgreen:
Asia i Basia - Pon 19 Lis, 2012 14:52

u gory w pasku mamy WIADOMOSCI PRYWATNE, zagladnij prosze, bo widze u mnie, ze jeszczenie odebralas wiadomosci, jesli bedziesz miala problem z odczytaniem daj znac :)
jabluszko520 - Pon 19 Lis, 2012 15:05

Asia i Basia napisał/a:
u gory w pasku mamy WIADOMOSCI PRYWATNE, zagladnij prosze, bo widze u mnie, ze jeszczenie odebralas wiadomosci, jesli bedziesz miala problem z odczytaniem daj znac :)

ja również Cię o to proszę, masz nieodebrane wiadomości ode mnie też :)

MamaMarysi - Pon 19 Lis, 2012 22:17

Jestem, przeczytałam, odpisałam, dziękuję :)

Za zwłokę przepraszam.