|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - MamaMarysi
MamaMarysi - Nie 18 Lis, 2012 22:39 Temat postu: MamaMarysi Witajcie,
Jestem mamą Marysi Na imię mam Katarzyna.
Nie mam jeszcze swojego basseta, ale trafiłam na to forum właśnie z chęcią poznania jakiegoś fajnego, który potrzebuje domu.
Mieszkam w Kaliszu, mam 24 lata na karku, męża, który właśnie na basseta się uparł, siedmiomiesięczną córeczkę Marysię, trzyletnią suczkę kundelkę Baję i dwa koty- Leona i Lazankę. Jest nas trochę, ale mimo to już dawno nosiliśmy się z zamiarem przygarnięcia jeszcze jednego futra. To znaczy ja się nosiłam, bo mąż chciał kupić psa w hodowli- basseta właśnie. Ostatecznie osiągnęliśmy kompromis i zdecydowaliśmy, ze owszem basset, ale przygarnięty
Nie będę tu się za bardzo rozpisywać o sobie, ale chętnie odpowiem na pytania osób, które szukają domu dla psiaka tej rasy.
Teraz lecę poczytać trochę forum i nauczyć się tu poruszać.
Pozdrawiam
Miła od Gucia - Nie 18 Lis, 2012 22:42
Hej witaj
super, że jesteś
Asia i Basia - Nie 18 Lis, 2012 22:42
Serdecznie witamy w naszych skromnych progach i zapraszamy do udzialu w zyciu Forum. W razie pytan co do obslugi Forum pytaj , pomozemy A tymczasem czytaj Polecam zaczac od tematu "Basset musi"
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=2986
gkoti - Nie 18 Lis, 2012 22:44
Cześć Kasiu, witamy serdecznie Ciebie i całą ferajnę, równiez tę czworonożną. Cieszymy się, że chcecie dać domek jakiemuś biednemu, przerośniętemu"jamnikowi", jak to często nazywają nasze parówy :wink: Czytaj, pytaj, a my postaramy się odpowiadać w miarę naszych doświadczeń :lol: Pozdrawiamy serdecznie :wink:
zuza i gabi - Nie 18 Lis, 2012 22:44
Witaj :grin:
Fajnie,że chcesz przygarnąć i dać domek bassetowi :grin:
Magda i Rudolf - Nie 18 Lis, 2012 22:46
Witam serdecznie :smile:
madziaa - Nie 18 Lis, 2012 22:46
witam w gronie szczęśliwie zakręconych ludzi :-)
MamaMarysi - Nie 18 Lis, 2012 22:58
Oj jakie ciepłe przyjęcie Bardzo mi miło. Myślę, że będziemy się spotykać na innych wątkach.
watla - Nie 18 Lis, 2012 23:09
Witam serdecznie.
besta - Nie 18 Lis, 2012 23:14
Ja też witam serdecznie i mam nadzieję,że ten jeden jedyny twój basset już gdzieś na ciebie czeka :wink:
Joasika - Pon 19 Lis, 2012 08:23
Witaj Kasiu :!:
Według mnie, to bardzo dobra decyzja, żeby adoptować paszteta
Zobaczysz, jakich atrakcji Wam dostarczy i jakim będzie wspaniałym opiekunem dla Waszej córeczki
PS: A te wszystkie cenne uwagi zawarte w wątku "Basset musi", to najprawdziwsza prawda :lol: :!:
julkarem - Pon 19 Lis, 2012 09:31
Witamy!
jabluszko520 - Pon 19 Lis, 2012 10:03
Witaj i czytaj :lol:
Podjęliście świetną decyzję o adopcji :grin:
Marynia - Pon 19 Lis, 2012 13:37
Witaj Mamo mojej imienniczki
Asia i Basia - Pon 19 Lis, 2012 14:52
u gory w pasku mamy WIADOMOSCI PRYWATNE, zagladnij prosze, bo widze u mnie, ze jeszczenie odebralas wiadomosci, jesli bedziesz miala problem z odczytaniem daj znac
jabluszko520 - Pon 19 Lis, 2012 15:05
Asia i Basia napisał/a: | u gory w pasku mamy WIADOMOSCI PRYWATNE, zagladnij prosze, bo widze u mnie, ze jeszczenie odebralas wiadomosci, jesli bedziesz miala problem z odczytaniem daj znac |
ja również Cię o to proszę, masz nieodebrane wiadomości ode mnie też
MamaMarysi - Pon 19 Lis, 2012 22:17
Jestem, przeczytałam, odpisałam, dziękuję
Za zwłokę przepraszam.
|
|