| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Ambulatorium - SIERŚĆ - Zmiana koloru sierści
krzychol - Sro 23 Sty, 2013 23:41 Temat postu: SIERŚĆ - Zmiana koloru sierści Witam wszystkich!
Mam pytanie dotyczące umaszczenia basseta, Boss przez dwa miesiące zmienił kolor uszu z czarnego na brązowy, to samo zaczyna dziać się na głowie, czy to normalne u szczeniaków?
madziaa - Sro 23 Sty, 2013 23:52
Szczerze to nie spotkałam się z czymś takim:) ale może ludki którzy mają większe doświadczenia Ci odpowiedzą, w każdym razie moja Emilka tak nie miała kolorki jakie ma miała zawsze
Miła od Gucia - Sro 23 Sty, 2013 23:56
wiedziałam, że gdzieś taki temat jest, bo sama w nim pisałam
byłam niesamowicie zdziwiona, jak u Guciola pojawiały się nowe plamki, nowe kolorki, miał wtedy około 8 miesięcy
poczytaj
http://www.forum.bassety.net/viewtopic.php?t=1311
krzychol - Czw 24 Sty, 2013 00:03
Dzięki za odpowiedź, uspokoiłem się, bo zaczynało mnie to troszkę martwić Pozdrawiamy z Bossem, który leży obok mnie w kagańcu, łobuz chciał pogryźć kanapę :x
madziaa - Czw 24 Sty, 2013 00:12
skandal co WY z tymi kagańcami ! Mądralo sam sobie załóż kaganiec :razz: może to miała być delikatna aluzja że przyszedł czas zmiany kanapy
krzychol - Czw 24 Sty, 2013 00:45
Proszenie nie pomaga, krzyczenie nie pomaga, podawanie gryzaka też nie odnosi skutku, a kaganiec skutecznie go uspokaja:) Szybko mu się znudziła kanapa, bo była kupiona 5 miesięcy temu :lol:
madziaa - Czw 24 Sty, 2013 07:24
eee bo pewno była kupiona bez uzgodnienia z Nim i teraz są skutki i tak uważam że był twardy znosił ją 5 miesięcy :razz:
krzychol - Czw 24 Sty, 2013 13:10
| madziaa napisał/a: | | eee bo pewno była kupiona bez uzgodnienia z Nim i teraz są skutki i tak uważam że był twardy znosił ją 5 miesięcy :razz: |
Bossik ogólnie zawsze jest poszkodowany :razz:
|
|