Nasze Bassety
Klub Miło¶ników Basset Hound i podobnych.

Powitania - CASIA i stado bullowatych :)

CASIA - Czw 14 Lut, 2013 23:33
Temat postu: CASIA i stado bullowatych :)
Witam,

Mam na imię Ka¶ka i razem z moim stadem mieszkam w warszawie,w skład psiej ekipy wchodz± trzy szalone suczki( 10 letnia pitbulka , 4,5 letnia minibullka i jej córa niespełna 2 letnia)

Figa

Demona

najmłodsza Bazuka

Swój wolny czas dzielę między wystawy z bullisiami i psi sport ze wszystkimi dziewczynkami,w którym to prym wiedzie pitbullka(WP,HJ,frisbee ,PT i IPO).

Pozdrawiamy :)

na fejsbuku można nas znaleĽć jako "Cass-Staf Kennel F.C.I"

Nasz przyjaciel Kolu¶ ,najsłodszy ze słodkich pierdół :mrgreen:

zojka - Pi± 15 Lut, 2013 07:05

Witajcie :mrgreen:
madziaa - Pi± 15 Lut, 2013 07:28

witamy serdeczni, powiem w tajemnicy, że się zakochałam i proszę o wy¶ciskanie ode mnie Bazuki ( resztę oczywi¶cie też). Cudna rasa choć niestety nie dla mnie ale ubóstwiam ten Ich pyszczek i budowę ciała
watla - Pi± 15 Lut, 2013 10:04

Witamy :grin:
jabluszko520 - Pi± 15 Lut, 2013 10:09

Piesy superowe, tak jak mnie się podobaj± tak się ich boję, ale budowę maj± imponuj±c± :mrgreen:

Witamy cię / was serdecznie :grin:

kolu¶ - Pi± 15 Lut, 2013 10:46

Witamy Szanown± Pani± Treserkę! :mrgreen: no i oczywi¶cie resztę ekipy! :mrgreen:

Ka¶ka, jak Ty teraz nie odwiedzisz swojego ulubionego dobrze wychowanego :P podopiecznego przy najbliższej okazji jak będziesz w Poznaniu, to się obrażę ;) (oczywi¶cie nocleg macie zapewniony)

Normalnie łezka się w oku kręci na widok tych zdjęć, ile to już czasu minęło... ;) Pomy¶lałaby¶, że Kolu¶ będzie chodził na spacery również bez smyczy, i to na obcym terenie???! :D i mała Demonka mam±! :D

gkoti - Pi± 15 Lut, 2013 13:06

Witamy, witamy- mnie urzekła Bazuka :wink:
....bo wcze¶niej zakochałam się w Dony damach. szczególnie Lali, zreszt± obydwie przesliczne bialaski :wink:

CASIA - Pi± 15 Lut, 2013 17:16

kolu¶ napisał/a:
Normalnie łezka się w oku kręci na widok tych zdjęć, ile to już czasu minęło... ;) Pomy¶lałaby¶, że Kolu¶ będzie chodził na spacery również bez smyczy, i to na obcym terenie???! :D i mała Demonka mam±! :D

ja zawsze w Kolusia wierzyłam ,a dzięki Waszej pracy z małym macie super efekty :mrgreen:

Obiecuję , że jak będe w poznaniu dłużej niż kilka godzin to odwiedze Was z przyjemno¶ci± :)

Dziekujemy za miłe przyjęcie :)

Demona i Bazi

moja Mama z ekip±
(od lewej Figa,Demona i Magnum)

gkoti - Pi± 15 Lut, 2013 19:49

Wszystkie cudne czterołapy :wink: Ale mnie urzekly Demona i Bazi :wink:
Joasika - Pi± 15 Lut, 2013 20:43

Witamy :mrgreen:
kolu¶ - Sob 16 Lut, 2013 09:03

no to jeste¶my umówione! :D i nie waż się przyjeżdżać sama! :P
Miła od Gucia - Nie 17 Lut, 2013 19:13

witamy w gronie basseciarzy
Joy - Nie 17 Lut, 2013 19:40

Witam, bardzo, bardzo zazdroszczę bulików! ♥ Przepiękne psy, szkoda, że mieszkam tak daleko bo chętnie bym poznała osobi¶cie:(
BasiaiHenry - Sro 27 Lut, 2013 23:15

My też witamy i łapy ¶ciskamy :wink: