|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Ja, Meggi i Oti przywitujemy się :-)
Martucha - Pią 15 Mar, 2013 10:25 Temat postu: Ja, Meggi i Oti przywitujemy się :-) Cześć :smile:
Mam na imię Marta i mam dwie psiory: Meggi i Oti czyli basetkę Megan i labkę Otylkę.
Właściwie to źle napisałam... nie ja je mam, tylko one mają mnie, a właściwie nas, całą rodzinkę.
To one, plus/minus 25 i 40 kg szalonej miłości:
Więcej o Meggi napiszę w dziale "Mój basset", tu dodam tylko, że jest z nami dopiero kilka miesięcy, od końca listopada i od tego czau często zaglądam na Wasze forum. Znalazłam tu wiele informacji i dobrych rad, a także wiele przecudnych, przezabawnych zdjęć i opowieści, które świetnie poprawiają humor w ponure dni. Cieszę się, że jesteście i ze wszystkimi "przywituję"się bardzo serdecznie :grin: .
Miła od Gucia - Pią 15 Mar, 2013 10:42
Hej
Witajcie Meggi i Oti :lol: wraz ze swoją Pańcią
jeże nam miło Was gościć
zapraszamy
madziaa - Pią 15 Mar, 2013 10:44
Witajcie, z Wami też się witamy bardzo bardzo serdecznie.
Marta masz śliczne pesinki, oczywiście bezczelnie domagam się więcej zdjęci.
Powiem CI w tajemnicy, że na tym forum są sami przyjaźni i cudowni ludzi do tej pory nie mogę wyjść z podziwu.
Cieszę się, że w końcu się ujawniłaś i że jesteście z nami
moni - Pią 15 Mar, 2013 10:45
Witamy bardzo.. bardzo...... :lol: :lol: :lol:
jabluszko520 - Pią 15 Mar, 2013 10:51
Witamy ciebie i śliczne pieski :grin: "czym chata bogata"
Hania - Pią 15 Mar, 2013 12:12
Witam wspaniałą rodzinkę
Marynia - Pią 15 Mar, 2013 12:59
Witajcie dziewczyny
gkoti - Pią 15 Mar, 2013 14:03
Witamy wszystkie dziewczyny i resztę rodziny
Martucha - Pią 15 Mar, 2013 14:12
Dziękuję za ciepluchne powitanie :smile:
Cytat: | Powiem CI w tajemnicy, że na tym forum są sami przyjaźni i cudowni ludzi do tej pory nie mogę wyjść z podziwu. |
To chyba 100% prawda, bo zaglądam tu od jakiegoś czasu, i panuje tu bardzo fajna atmosfera, a Wy wszyscy jesteście niesamowicie zakochani w swoich psich przyjaciołach i zaangażowani w pomaganie tym psiuchom, które nie miały takiego szczęście jak Wasze i trafiły na dużo gorszych ludzi.
Cytat: | oczywiście bezczelnie domagam się więcej zdjęc |
Już wrzucam :wink: , jak obiecałam, w temat "mój Basset"
zuza i gabi - Pią 15 Mar, 2013 14:18
I My witamy :grin:
watla - Pią 15 Mar, 2013 15:12
Witam dziewczyny :grin:
gkoti - Pią 15 Mar, 2013 19:35
No to masz marta dwa żywioły- labladorki też mają charakterki, ale je również uwielbiam, daj więcej fotek Oti :wink:
Patka - Pią 15 Mar, 2013 21:25
Witamy :smile:
Martucha - Pią 15 Mar, 2013 21:57
Cytat: | daj więcej fotek Oti :wink: |
Specjalnie dla Ciebie, gkoti, nieco starsze, ale akurat mam na necie, zdjęcie Oti z tatusiem jej szczeniaków (jedynych, więcej nie będzie ). Oti to ta w szelkach.
A tutaj dwa śpiochy pilnują Jarka:
zojka - Pią 15 Mar, 2013 22:49
Witajcie :lol:
gkoti - Sob 16 Mar, 2013 08:42
Ależ ślicznie wyglądają :wink: :wink: :wink: znajomi niedaleko maja suczkę biszkopcik i kawalera czarnego, a jakie wesołe, zabawowe, no i powiem, że wyjątkowo ułożone są, a moje niskopodwoziowce jak szaleją za nimi :wink: Masz dwie prześliczne dziewczynki!!! :lol:
besta - Sob 16 Mar, 2013 21:58
My całą zgrają też witamy :grin:
domelcia - Nie 17 Mar, 2013 00:37
i my witamy cieplutko
Martucha - Nie 17 Mar, 2013 10:16
Jeszcze raz dziękuję Wam za serdeczne powitanie i wszystkie miłe słowa.
Strasznie się cieszę, że Oti też wzbudziła Waszą sympatię i jest tu mile widziana. Pprzypuszczam, że w moich postach i na zdjęciach będzie przewijała się równie często jak Meggi, bo zajmuje w moim sercu ooogromnie dużo miejsca :grin: .
jabluszko520 - Nie 17 Mar, 2013 10:52
Martucha napisał/a: | Jeszcze raz dziękuję Wam za serdeczne powitanie i wszystkie miłe słowa.
Strasznie się cieszę, że Oti też wzbudziła Waszą sympatię i jest tu mile widziana. Pprzypuszczam, że w moich postach i na zdjęciach będzie przewijała się równie często jak Meggi, bo zajmuje w moim sercu ooogromnie dużo miejsca :grin: . |
och kofana my tu nie tylko o bassetach :lol:
Miła od Gucia - Nie 17 Mar, 2013 11:17
Martucha napisał/a: |
Strasznie się cieszę, że Oti też wzbudziła Waszą sympatię i jest tu mile widziana. bo zajmuje w moim sercu ooogromnie dużo miejsca :grin: . |
My kochamy wszystkie piesy, bassety najbardziej oczywiście :lol: , dlatego cieszymy się, że bassety tak świetnie się wychowują z innymi psami. Na forum mamy wiele takich Rodzin.
Marynia - Nie 17 Mar, 2013 13:43
jabluszko520 napisał/a: | Martucha napisał/a: | Jeszcze raz dziękuję Wam za serdeczne powitanie i wszystkie miłe słowa.
Strasznie się cieszę, że Oti też wzbudziła Waszą sympatię i jest tu mile widziana. Pprzypuszczam, że w moich postach i na zdjęciach będzie przewijała się równie często jak Meggi, bo zajmuje w moim sercu ooogromnie dużo miejsca :grin: . |
och kofana my tu nie tylko o bassetach :lol: |
dokładnie :lol:
Joasika - Nie 17 Mar, 2013 22:24
I ja witam z moją Ekipą
|
|