Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Powitania - Ja, Meggi i Oti przywitujemy się :-)

Martucha - Pią 15 Mar, 2013 10:25
Temat postu: Ja, Meggi i Oti przywitujemy się :-)
Cześć :smile:
Mam na imię Marta i mam dwie psiory: Meggi i Oti czyli basetkę Megan i labkę Otylkę.
Właściwie to źle napisałam... nie ja je mam, tylko one mają mnie, a właściwie nas, całą rodzinkę.
To one, plus/minus 25 i 40 kg szalonej miłości:

Więcej o Meggi napiszę w dziale "Mój basset", tu dodam tylko, że jest z nami dopiero kilka miesięcy, od końca listopada i od tego czau często zaglądam na Wasze forum. Znalazłam tu wiele informacji i dobrych rad, a także wiele przecudnych, przezabawnych zdjęć i opowieści, które świetnie poprawiają humor w ponure dni. Cieszę się, że jesteście i ze wszystkimi "przywituję"się bardzo serdecznie :grin: .

Miła od Gucia - Pią 15 Mar, 2013 10:42

Hej
Witajcie Meggi i Oti :lol: wraz ze swoją Pańcią
jeże nam miło Was gościć
zapraszamy

madziaa - Pią 15 Mar, 2013 10:44

Witajcie, z Wami też się witamy bardzo bardzo serdecznie.
Marta masz śliczne pesinki, oczywiście bezczelnie domagam się więcej zdjęci.
Powiem CI w tajemnicy, że na tym forum są sami przyjaźni i cudowni ludzi do tej pory nie mogę wyjść z podziwu.

Cieszę się, że w końcu się ujawniłaś i że jesteście z nami :)

moni - Pią 15 Mar, 2013 10:45

Witamy bardzo.. bardzo...... :lol: :lol: :lol:
jabluszko520 - Pią 15 Mar, 2013 10:51

Witamy ciebie i śliczne pieski :grin: "czym chata bogata" :mrgreen:
Hania - Pią 15 Mar, 2013 12:12

Witam wspaniałą rodzinkę :)
Marynia - Pią 15 Mar, 2013 12:59

Witajcie dziewczyny :mrgreen:
gkoti - Pią 15 Mar, 2013 14:03

Witamy wszystkie dziewczyny i resztę rodziny :)
Martucha - Pią 15 Mar, 2013 14:12

Dziękuję za ciepluchne powitanie :smile:
Cytat:
Powiem CI w tajemnicy, że na tym forum są sami przyjaźni i cudowni ludzi do tej pory nie mogę wyjść z podziwu.

To chyba 100% prawda, bo zaglądam tu od jakiegoś czasu, i panuje tu bardzo fajna atmosfera, a Wy wszyscy jesteście niesamowicie zakochani w swoich psich przyjaciołach i zaangażowani w pomaganie tym psiuchom, które nie miały takiego szczęście jak Wasze i trafiły na dużo gorszych ludzi.
Cytat:
oczywiście bezczelnie domagam się więcej zdjęc

Już wrzucam :wink: , jak obiecałam, w temat "mój Basset"

zuza i gabi - Pią 15 Mar, 2013 14:18

I My witamy :grin:
watla - Pią 15 Mar, 2013 15:12

Witam dziewczyny :grin:
gkoti - Pią 15 Mar, 2013 19:35

No to masz marta dwa żywioły- labladorki też mają charakterki, ale je również uwielbiam, daj więcej fotek Oti :wink:
Patka - Pią 15 Mar, 2013 21:25

Witamy :smile:
Martucha - Pią 15 Mar, 2013 21:57

Cytat:
daj więcej fotek Oti :wink:

Specjalnie dla Ciebie, gkoti, nieco starsze, ale akurat mam na necie, zdjęcie Oti z tatusiem jej szczeniaków (jedynych, więcej nie będzie :roll: ). Oti to ta w szelkach.

A tutaj dwa śpiochy pilnują Jarka:

zojka - Pią 15 Mar, 2013 22:49

Witajcie :lol:
gkoti - Sob 16 Mar, 2013 08:42

Ależ ślicznie wyglądają :wink: :wink: :wink: znajomi niedaleko maja suczkę biszkopcik i kawalera czarnego, a jakie wesołe, zabawowe, no i powiem, że wyjątkowo ułożone są, a moje niskopodwoziowce jak szaleją za nimi :wink: Masz dwie prześliczne dziewczynki!!! :lol:
besta - Sob 16 Mar, 2013 21:58

My całą zgrają też witamy :grin:
domelcia - Nie 17 Mar, 2013 00:37

i my witamy cieplutko :)
Martucha - Nie 17 Mar, 2013 10:16

Jeszcze raz dziękuję Wam za serdeczne powitanie i wszystkie miłe słowa.
Strasznie się cieszę, że Oti też wzbudziła Waszą sympatię i jest tu mile widziana. Pprzypuszczam, że w moich postach i na zdjęciach będzie przewijała się równie często jak Meggi, bo zajmuje w moim sercu ooogromnie dużo miejsca :grin: .

jabluszko520 - Nie 17 Mar, 2013 10:52

Martucha napisał/a:
Strasznie się cieszę, że Oti też wzbudziła Waszą sympatię i jest tu mile widziana. Pprzypuszczam, że w moich postach i na zdjęciach będzie przewijała się równie często jak Meggi, bo zajmuje w moim sercu ooogromnie dużo miejsca :grin: .

och kofana my tu nie tylko o bassetach :lol: :mrgreen:

Miła od Gucia - Nie 17 Mar, 2013 11:17

Martucha napisał/a:

Strasznie się cieszę, że Oti też wzbudziła Waszą sympatię i jest tu mile widziana. bo zajmuje w moim sercu ooogromnie dużo miejsca :grin: .

My kochamy wszystkie piesy, bassety najbardziej oczywiście :lol: , dlatego cieszymy się, że bassety tak świetnie się wychowują z innymi psami. Na forum mamy wiele takich Rodzin.

Marynia - Nie 17 Mar, 2013 13:43

jabluszko520 napisał/a:
Martucha napisał/a:

och kofana my tu nie tylko o bassetach :lol: :mrgreen:

dokładnie :lol:

Joasika - Nie 17 Mar, 2013 22:24

I ja witam z moją Ekipą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: