|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Zakończone adopcje - PILNIE potrzebny tymczaslub stały - pies basset/ma dom
jabluszko520 - Pią 07 Cze, 2013 09:59 Temat postu: PILNIE potrzebny tymczaslub stały - pies basset/ma dom Pilnie potrzebujemy pomocy. Szukamy domku tymczasowego w Kielcach i okolicach. Jeśli ktoś byłby zainteresowany domkiem stałym dla pieska to jeszcze lepiej
Piesek bardzo potrzebuje pomocy, tuła się po schronisku od ponad miesiąca. Nie ma właściciela, tzn. nikt się nie zgłosił i pewnie tak już pozostanie... Piesek nie ma tatuażu ale ma schroniskowego - kieleckiego czipa.
Jest obecnie na tymczasie, gdzie nie może dłużej przebywać, dlatego to pilna sprawa. Czy ktoś może nam pomóc?
gkoti - Pią 07 Cze, 2013 15:21
Jaki drobniutki, widać, że chyba młodzieniaszek, śliczny
aniakam2 - Sob 08 Cze, 2013 21:55
Jesli tymczasowy moze troche pobyc u mnie. Prosze o kontakt. Pozdrawiam.
Miła od Gucia - Nie 09 Cze, 2013 07:53
Aniu
dzięki wielkie
telefon do Ciebie mamy
jak już będzie wiadomo co i jak odezwiemy się
dzięki, wielkie dzięki
to takie ważne, że mamy u Ciebie kącik
buziaki
madziaa - Pon 10 Cze, 2013 07:33
jaki śliczny i jaki drobny, dobrze, że mamy u Ani domek tymczasowy dla słodziaka
jabluszko520 - Pon 10 Cze, 2013 08:57
Tak, dzięki Aniu :grin: ,
ja odświeżam temat, popytajcie, może ktoś chce przygarnąć pieseczka?
aniakam2 - Pon 10 Cze, 2013 20:37
Ciesze sie ze chociaz w taki sposob moge pomoc. Naprawde jest sliczny. Szkoda mi go wiec popytam wsrod swoich znajomych. Pozdrawiam.
jabluszko520 - Pon 10 Cze, 2013 20:40
aniakam2 napisał/a: | Ciesze sie ze chociaz w taki sposob moge pomoc. Naprawde jest sliczny. Szkoda mi go wiec popytam wsrod swoich znajomych. Pozdrawiam. |
Super, może się uda kogoś znaleźć.
Miła od Gucia - Pon 10 Cze, 2013 21:24
czekamy na wieści z dt obecnego
będziemy pisać co i jak :lol:
Miła od Gucia - Pią 14 Cze, 2013 22:50
temat nieaktualny
basset ma domek
dziękujemy bardzo za deklarowaną pomoc, szczególnie Anusi "aniakam" za deklarację domku tymczasowego.
|
|