Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Mój basset - KOLA z Czestochowy

Dżoana - Pią 10 Sty, 2014 11:33
Temat postu: KOLA z Czestochowy
Zakładam więc tutaj nasz osobisty topic :)
Na początek wklejam kilka fotek które idealnie odzwierciedlają charakterek naszego psiaczka..

Miła od Gucia - Pią 10 Sty, 2014 12:12

ależ ona piękna :lol:
madziaa - Pią 10 Sty, 2014 13:11

Ale piękna :)
Magdaa - Pią 10 Sty, 2014 13:14

Piękna bassetka!
gkoti - Pią 10 Sty, 2014 13:43

Cudności, chusteczka do twarzy... raczej morduchny :)
Molly i Gosia - Pią 10 Sty, 2014 15:38

ale pieknota i tez musi sie wpasowac w maly fotelik jak nasza Molly chociaz teraz czesciej juz sypia pod kocykiem na swojej kanapie .
Joasika - Sob 11 Sty, 2014 10:28

Zdjęcie z rogalikiem wymiata :!: :lol: :lol: :lol:

A tak w ogóle, to jest cuuuudnaaa :!:

Uwielbiam czarniawe balerony :mrgreen:

Dżoana - Sob 11 Sty, 2014 13:14

Dziekujemy za tyle komplementów, pasztet jest po wizycie u weterynarza ponieważ czochra sie od kilku dni i ociera o wszystko w domku, pani wet przepisala szampon i czekają nas kąpiele co 3 dni w pianie... czego Kola szczerze nie lubi i się obraża... lubi faze po kąpieli jak lata po całej chacie, trzepie sie i wyciera o wszystko byle zniwelować zapach szamponu.. i wrocic co swojego zapaszku :) Mam nadzieje że na kąpielach się skończy bo nie chciałabym jej faszerować jakimiś tabletami.. nie jest to bardzo zaawaansowane więc może uda nam sie to ubić w zarodku.. Teraz śpi w fotelu i pochrapuje..
jabluszko520 - Sob 11 Sty, 2014 21:30

A na co ten szampon? tzn co jej dolega?
Dżoana - Nie 12 Sty, 2014 13:35

VETRIDERM® K-HEX

Pani doktor nie powiedziała dokładnie cóż to jest aczkolwiek, powiedziała ze mamy ja kąpać co trzy dni i jeśli nie minie w ciągu 2 tygodni to mamy sie zgłosic na wymaz, mam nadzieję że to nic poważnego, dzis po tej kąpieli miejsca pod łapkami i pod szyją, między fałdami wyglądają na mniej czerwone i jakoś się mniej drapie dziś..

Miła od Gucia - Nie 12 Sty, 2014 22:26

oby pomogło
skoro po pierwszej kąpieli są efekty, to można przypuszczać, że po kolejnych będzie poprawa. Tylko żeby się nie przeziębiła :lol:

madziaa - Pon 13 Sty, 2014 08:10

No i będziecie mieli basseta z fochem jak czeka Go kąpiel :lol: