|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Witamy :-))
Fanfan z rodziną - Nie 19 Lut, 2006 01:12 Temat postu: Witamy :-)) :!:
Agata - Nie 19 Lut, 2006 01:31 Temat postu: Re: Witamy :-))
Fanfan z rodziną napisał/a: | i chyba jest głuchy szczególnie jak napsoci albo się go o coś prosi . |
Wszystkie również głuche bassety z Polany serdecznie witają Fanfana
Krzysiek - Nie 19 Lut, 2006 02:04
Bassety nie są głuche, tylko mają...za długi kanał słuchowy :D:D
Witamy nowych basseciarzy na naszym forum
Krzysiek.
Marta - Nie 19 Lut, 2006 10:50
gluche bassety... :lol: skads to znam... :lol:
Slysza tylko to co chca slyszec :lol:
Miła od Gucia - Nie 19 Lut, 2006 14:57
Witamy serdecznie w naszym gronie i życzymy miłego z nami pobytu na forum. A psisko i tak słuchu nie odzyska. Oby zdrowo się trzymał.
Marcik - Nie 19 Lut, 2006 15:51
My też sie Witamy Serdecznie i drapanko za uchem dla Fanfana
Marta i Bary
Kasia :) - Nie 19 Lut, 2006 19:05
Serdeczne powitanie dla Fanfana z rodziną!
Fajowo że grono basseciarzy ciągle się powiększa :thx
a co do głuchoty bassetów - no cóż to typowe :lol: do basseta trzeba wyraźnie, dużymi literami i co najmniej 5 razy :lol: ... no chyba że padła komenda "masz" :lol: , dlatego my z Hubertusem dla równowagi mamy sznaucery - przy bassecie liczymy do 10 przy sznaucerze nie zdązymy policzyć
Pozdrowionka od Basseta Freda i Klanu Czarnych i do zobaczenia na zlocie!
Fanfan z rodziną - Nie 19 Lut, 2006 19:45
:!:
Klaudia i Mimi - Nie 19 Lut, 2006 20:16
jest uroczy Ja i Mimi również serdecznie pozdrawiamy, życzymy dużo zdrówka i psich radości.
Swoja drogą, Mimi ostatnio jak zasypia ma nawyk mruczenia przed snem takie tam różne popiskiwania bez powodu, śmieszna jest przy tym strasznie
Ewa z Matyldą i Bobem - Pon 20 Lut, 2006 10:51
Witamy i my "starego" znajomego - w końcu znamy Fanfana prawie od dnia narodzin
Rośnie z niego ślicznościowy chłopak!!
Aleksander - Pon 20 Lut, 2006 18:10
Morfeusz i Demeter też witaja i to z Żor. Cieszymy sie bardzo , że wokół nas coraz więcej tych pięknych psiaków. Będzie mozna jakies mini zloty organizowac jak sie ociepli.!!!!!!!!!!!! :thx
Krzysiek - Pon 20 Lut, 2006 19:45
Aleksander napisał/a: | ...Będzie mozna jakies mini zloty organizowac jak sie ociepli... |
Aleksander
Trzymam Cię za słowo - na wiosnę robimy mini zlot bassetów Śląska i południowej Polski
Szykuj swoją działkę :D:D
Pozdrawiam
Krzysiek.
Fanfan z rodziną - Pon 20 Lut, 2006 23:36
Beti - Sro 22 Lut, 2006 15:17
Ja również witam was serdecznie -lepiej pózno niz wcale.Troche mnie nie było.Dopadła mnie grypa ,mam nadzieje ze nie ptasia? a pieski są świetne
Agata - Sro 22 Lut, 2006 18:01
Fanfan z rodziną napisał/a: |
|
To zdjęcie jest cudowne, lubię fotografować noski i łapki
Aleksander - Czw 23 Lut, 2006 19:23
Krzyśku jasne że zrobimy. Moja działka mała ale jak jest więcej psów na małej powierzchni to lepsze zdjęcia można zrobić. :thx
Ewa i Tofik - Czw 02 Mar, 2006 23:01
uuuuuuu jak super :thx
wracam po 2 tyg. (bo komp był mocno chory i trafił do doktora), a tu takie nowości.
Bianko witam Ciebie, Matusza i oczywiście mojego dziecioka Fanfana. Cieszę się, że jesteście na forum.
Dla mnie to niesamowita radość i duma, gdy patrzę na fotki Fania suuuuper , chłopak ma urodę (to po rodzicach :wink:)
całują was serdecznie mamuśka Tofi i siostrzyczki Fanaberia i Funia i ja
proszę ucałujcie Go od nas w ten piękny kiniolek i oczywiście jamniorkę Lady również
Fanfan z rodziną - Czw 02 Mar, 2006 23:10
|
|