| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Maffin
Maffcia - Sro 17 Gru, 2014 10:24 Temat postu: Maffin Cześć, ja nazywam się Iza i mieszkam na Śląsku. Witam wszystkich Bassetowych Maniaków
Moja piękność to Maffin - biszkoptowy samiec, który tydzień temu skończył dwa lata. Do października mieszkał w domu z ogrodem z trzema psami, teraz przeniósł się do mnie, na duże mieszkanie w bloku. Nie nudzi się tutaj, choć nie potrafi zostać sam, ale pracujemy nad tym.
Jest grzeczny, ale wiadomo, jak to Basset - cierpliwość wymagana. Co prawda, osobiście marzyłam o bardziej aktywnym psie, typu Owczarek niemiecki, Border collie czy chociażby jakiś energiczny kundelek, ale mąż jak zobaczył Maffina, powiedział "to jest mój pies..."A ja porzuciłam marzenia o idealnie wyszkolonym psie, który biegałby za moim koniem podczas wycieczek w teren, na rzecz Maffina, który ma niespodziewane napady energii. Pokochałam te psisko, do tego stopnia, że kiedy pojawił się wybór pt "Zostaw go teściowi, a oni dołożą do Bordera" - wybrałam jego.
Maffin to nasz pierwszy Basset i marzy nam się drugi, ale na mieszkaniu z dwoma bassetami będzie raczej ciasno, dlatego czekamy...
Cleopatra - Sro 17 Gru, 2014 10:55
Witaj Maffinie z Panciostwem!
Cieszymy sie, ze jest nas coraz wiecej. Chyba jest jednak tak, ze panuje wsrod nas zakazny wirus bassetowy hihih. Na pewno panowie mogliby sobie o tym porozmawiac.
Sciskamy
Cleopatra z rodzinka
gkoti - Sro 17 Gru, 2014 13:03
Ale nas tu przybywa, suuuupeeerrrr Witamy serdecznie Maffinka, jesteś uroczy :serce: i oczywiście całą rodzinkę
Miła od Gucia - Sro 17 Gru, 2014 14:24
witaj Iza
witaj Maffino :lol:
zapraszamy, miło nam Was gościć
madziaa - Sro 17 Gru, 2014 14:31
Witami kolejnego przystojniaka Ciebie Izu też serdecznie witamy. Mój ukochany śląsk jest bogaty w pasztety cudnie
Oczywiście prosimy o więcej zdjęć :lol:
Marynia - Sro 17 Gru, 2014 16:35
Witamy Maffina i jego Pańciostwo ze Śląska Opolskiego
Magdaa - Sro 17 Gru, 2014 17:39
Witajcie ! Kochany Maffinku i Izo ! :serce:
ŁucjaLuna - Sro 17 Gru, 2014 20:51
Wita Canto z Pańcią też bicolorek
jabluszko520 - Sro 17 Gru, 2014 20:53
Witam serdecznie rozgośćcie się, zapraszam do założenia tematu Maffinowi o tutaj: http://forum.bassety.net/viewforum.php?f=34
miło, że jesteście z nami
Joasika - Sro 17 Gru, 2014 22:21
Witamy, witamy kolejnych bassetozakręconych :serce:
Rozgaszczajcie się i piszcie o swoim cudeńku
|
|