| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Witam Wszystkich
Iza - Wto 29 Sie, 2006 22:07 Temat postu: Witam Wszystkich
Witam Serdecznie Wszystkich.Jestem przyszłym posiadaczem basseta. .Przyglądam się Wam juz od jakiegoś czasu a dzisiaj zdecydowałam się na oficjalne "wprowadzenie" -{jeśli oczywiście pozwolicie }w Wasze szeregi.Trzymajcie kciuki za to, abym mogła za parę miesiecy pokazać Wam mojego psiaka.Pogłaskajcie ode mnie wszystkie Wasze przepiekne baseciątka.Pozdrawiam
Hubertus - Pon 02 Lip, 2007 07:14
Witamy na forum
"Fachowe oko" z pewnością się tu przyda - szczególnie w dziale "ambulatorium"
pozdrawiam
Kinga&Kefir - Pon 02 Lip, 2007 11:13
No właśnie, trochę późno, ale i my witamy. Domyślam się, że sformułowanie "przyszły posiadacz basseta" przestało już być aktualne i zamieniło się w "aktualnego posiadacza basseta :wink:
Iza - Pon 02 Lip, 2007 20:43
:? Hmmmm....niestety jestem wciąż przyszłym posiadaczem basseta.Niestety zawód który wykonuje jak na razie, pochłania większą część mojego czasu dlatego mój basset jeszcze musi poczekać
tekila - Pon 02 Lip, 2007 21:26
Super ,że myślisz o bassecie no i oczywiście fajnie ,że się zarejestrowałaś na tym forum , na pewno nie raz będziemy prosić Cię o poradę
Pozdrawiam :thx
gocha - Pon 02 Lip, 2007 21:57
No, to trzymam kciuki, żeby jak najszybciej znalazł się czas i bassecik.
A porady specjalisty zawsze się przydadzą.
Wastl - Nie 22 Lip, 2007 00:24
| Iza napisał/a: | :? Hmmmm....niestety jestem wciąż przyszłym posiadaczem basseta.Niestety zawód który wykonuje jak na razie, pochłania większą część mojego czasu dlatego mój basset jeszcze musi poczekać |
Hi,
czy zmienisz zawod dla twojego psa ???
W dzisiejszych czasach to chyba troche cieżko??
Pozdrawiam
Wastl
Asia i Basia - Nie 22 Lip, 2007 11:36
Bardzo odpowiedzialne podejscie, zawodu nie ma co zmieniac, bo kto da gwarancje ze w innym zawodzie bedzie czas lub mozliwosc na psa. Lepiej poczekac, zobaczyc jak sie ma rzeczywistosc, a nie na wariata kupowac psiaka i pozniej nieszczescie. Czasami niestety pozostaje sie tylko biernym wielbicielem rasy i forumowiczem bez psa, ale to w niczym nie przeszkadza, to super, bo przynajmniej mozna zyc tematem nie robiac zwierzakowi krzywdy.
Jaki wlasciwie zawod uprawiasz, bo piszecie o tym a ja sie doszukac nie moge, o co chodzi
Fajnie, ze jestes.
Iza - Nie 22 Lip, 2007 20:22
Dziękuę wszystkim za serdeczne przyjęcie
Asia i Basia - Czw 26 Lip, 2007 10:28
Gapa jestem, znalazlam Twoj post o wplywie pierwszej cieczki na siusianie. Witaj jeszcze raz.
Bacha - Czw 26 Lip, 2007 12:00
Też jestem gapa, w profilu Izy jest wpisany zawód. Witają forumowi seniorzy z Bassem i Finą. Pozdrowionka.
|
|