Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Tęczowy Most - moja mała szczurka Fifka

joania - Wto 19 Wrz, 2006 17:19
Temat postu: moja mała szczurka Fifka
Wczoraj ,( po długim jak na szczurka około 3ł letnim życiu) ,zakończyła swój żywot na tym świecie nasza ukochana szczurka Fifka.
Była tak cudownym zwierzątkiem że w życiu bym nie przypuszczała że można tak polubić i pokochać szczura.
To naprawdę miłe i bardzo mądre zwierzątka.
Jest mnie i mojej Zuzi bardzo smutno :cry:

Kasia :) - Sro 20 Wrz, 2006 11:48

To bardzo przykre Joasiu,
tak bardzo jest smutno gdy ONE odchodzą :(

Jaga - Sro 20 Wrz, 2006 14:11

:cry: :cry: :cry:
Marzanna - Czw 21 Wrz, 2006 15:01

Pomyśl Joaniu tak: miała długie , długie i szczęśliwe życie- może wtedy będzie Ci łatwiej. Jak bardzo żle jest w takich chwilach nie wie tylko ten, kto nigdy nie stracił prawdziwego przyjaciela, chociaż przyjaciel ten nie wywodził się spośród ludzi. Zawsze brakuje słów. :cry:
joania - Pią 22 Wrz, 2006 16:28

dzięki za słowa otuchy, już nam trochę lepiej
rewelacjazgalicji - Wto 23 Sty, 2007 17:10

Doskonale rozumiem smutek po utracie szczurka. :-( Też mieszkały z nami kiedyś szczurki. Nie umiem jeszcze wklejać na forum zdjęć, ale może ktoś mi pomoże, a wtedy zaprezentuję kilka :-) Najlepszą przyjaciółką szczurków była moja pierwsza bullinka-Wenka. Najbardziej ze wszystkich psiaków pozwalała sobie "wchodzić na głowę"-dosłownie!

Ponieważ szczurki żyją bardzo krótki, a nasze umierały najczęściej na nowotwory już się nie zdecyduję na kolejne. Ostatnią rozrabiarą była Stefania-dla przyjaciół -Stefka. Jej odejście bardzo bolało. :-(

Crazy-Kasia - Czw 25 Sty, 2007 20:28

Wiem co przeżywasz...mój szczurek Ogryzek umarł parę miesięcy temu...to był horror...tak świetnie się bawił z Baryłką...współczuję