Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Powitania - Witam serdecznie

kui - Czw 12 Kwi, 2007 23:34
Temat postu: Witam serdecznie
Mam na imię Kuba, mieszkam w Pabianicach (Łódźkie). Lat 20. Obecnie szukam kandydatki na przyszłą żonę :P :P :P oraz ślicznej suczki rasy Basset Hound.

Na stronę natknąłem się szukając informacji na temat tej super rasy.

Mam nadzieję iż nadejdzie dzień gdy zakupie takiego pieska i pokażę wam jego zdjęcia.
Póki co wcześniej czytałem w jednym temacie iż niebawem ma być w Łodzi wystawa Bassetów, już wiem że w 100 % będę tam ;)

Pozdrawiam.

Agata - Pią 13 Kwi, 2007 13:06

Witaj Kuba na forum. Widzę, że dwa w jednym :lol: - od razu ogłoszenie matrymonialne :lol: :lol: :lol:

W swoim podpisie powinieneś jeszcze dodać na koniec -...i bardzo skromny :lol:

A przed zakupem basseta powinieneś najpierw o nim duuuużo się dowiedzieć, bo to nie jest łatwa rasa :wink:
Poza tym nie wiem czy bardziej na bassecie Ci zależy, czy na przyszłej żonie :lol: więc może najpierw żona, bo jak będzie basset, a potem żona, która psów nie lubi 8) :lol:

kui - Pią 13 Kwi, 2007 13:18

Najpierw Basset, a potem razem z suczką poszukam żony :) ,

O bAssetach trochę już wiem, ale ciągle czytam coraz to nowe informacje, sporo z tego forum się dowiem na tematch ich chorób i higieny. :)

Agata - Pią 13 Kwi, 2007 13:27

kui napisał/a:
się dowiem na tematch ich chorób i higieny. :)

i charakterku :wink: O tym musisz wiedzieć najwięcej.

Ewa z Matyldą i Bobem - Pią 13 Kwi, 2007 13:46

kui napisał/a:
Najpierw Basset, a potem razem z suczką poszukam żony :) ,

Podrywanie "na basseta"? :) Może to i dobry sposób. Jak idę ulicą to wszyscy się oglądają... ale chyba raczej za moimi grubasami :)

A może dwa w jednym?
Z tego co wiem samotnych baseciarek w adekwatnym wieku u nas brak. Ale jest kilka córek na wydaniu :)

Witam serdecznie :)

joania - Pią 13 Kwi, 2007 14:36

Witam ja mam córkę 19 lat i bassetkę :wink: :wink: -nie to nie oferta matrymonialna hi,hi :D :D -ale córka i bassetka niczego sobie 8) 8) 8) -a zapomniałam mieszkamy w Łodzi :wink:
kui - Pią 13 Kwi, 2007 20:48

No no !!!, Maturzystka niech się uczy teraz :) trzymam z nią kciuki.

I dziękuje wszystkim za ciepłe słowa.