|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - TROJMIASTO :P
gelyte - Pon 23 Kwi, 2007 18:20 Temat postu: TROJMIASTO :P witam kiedys juz poruszalam ten temat , ale nic nie udalo mi sie zdzialac probuje jeszcze raz z okazji tego ze jest teraz piekna pogoda proponuje jakies spotkanko bassetow z trojmiasta a przy okazji i wlascicieli zbliza sie dlugi weekend, duzo wolnego czasu..
Chester - Czw 26 Kwi, 2007 17:32
tak tak, jestem za, tylko żebym nie musiał z czeslawem dużo iśc, bo sie zamęczy
Ewa i Tofik - Pią 27 Kwi, 2007 22:09
gelyte masz pw.
Bassety z Klubu gotowe na spacerek, a że weekend majowy spędzamy w trójmieście, więc pozostaje nam się tylko umówić. A może jakieś bassety przyjezdne chciałyby się załapać na spotkanko
Ewa i Tofik - Sob 05 Maj, 2007 18:24
jesteśmy z gelyte umówione na jutro, godz 15,w mieście Sopot, czy jeszcze jakieś bassety zaszczycą nas swoją obecnością ? Chester???
Chester - Sob 05 Maj, 2007 23:43
Niestety- Chester pojechał na wakacje, a do Sopotu to mi by było ciężko z nim iśc
Fanfan z rodziną - Nie 06 Maj, 2007 01:01
Dlaczego do Was tak daleko :cry:
gelyte - Nie 06 Maj, 2007 09:26
no to wychodzi na to ze spotykamy sie we dwojke, szkoda ze nie bedzie nas wiecej nastepnym razem mozemy sie przejsc w okolice zaspy
Ewa i Tofik - Nie 06 Maj, 2007 19:36
Cytat: | Dlaczego do Was tak daleko |
nie wiem :wink:
ale już po spotkaniu, fajnie było, Funia wlazła do jeziorka, a Charmi (gelyte pomocy jak to się pisze? :lol: ) był zachwycony obecnością dwóch dziewczyn. Ewentualne fotki wklei gelyte bo ja zapomniałam aparatu.
Następne spotkanie w Brzeźnie, więc Chester szykuj się
gelyte - Pon 07 Maj, 2007 12:30
Chelmers czyli w skrocie Chalmi :p co do zdjec to srednio wyszly, bo towarzystwo ruchliwe dosc bylo ale zobacze co sie da wkleic pozdrawiam
Chester - Pon 07 Maj, 2007 17:53
ooo, jak brzeźno, to super. Mam dwie opcje: albo chestera do autobusu kopnę, albo się z mama wybiorę samochodem ^^
Joy - Nie 30 Paź, 2011 22:01
odświeżam.
może jakiś spacerek, ostatnio trochę bassetów pojawiło się w Trójmieście i okolicy? :wink:
Miła od Gucia - Nie 30 Paź, 2011 22:14
Tomek od Lunki pytał o spotkanie
racuchkasz - Czw 03 Lis, 2011 22:56
co tu taka cisza tak mało nas?????????? my chętnie :razz:
gkoti - Pią 04 Lis, 2011 08:19
A może tak w Malborku? My bardzo chetnie, lecz u mnie na dłuższy wyjazd z dwójką parówek może być problem, bo nie zawsze na wekend jest mąż, a samej to mi ciężko po mieście z dwójeczką, bo Blanka jest troszkę płochliwa jeszcze, ale zapraszamy do nas serdecznie :wink:
Ewa i Tofik - Nie 06 Lis, 2011 01:46
ja już nie z trójmiasta :sad:
i gelyte nie ma???
i Chestera też???
ehhh :sad:
ale jak ostatnio byłam w Sopocie to basseta widziałam :grin: bicolora (chyba)
|
|